Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
Srácok ez marha jó. Feltettem a új Official Richard Burns Rally 1.01 Update-et. Fantasztikusan jó lett ajáték. Nekem (ezer bocs a készítõtõl) nem gyári DVD verzióm van. Eddig nem fordultak a kerekek a visszajátszásnál, de most igen. Ezen felûl úgy érzem, mint ha ugyan abban a felbontásban, valamivel gyorsabb lenne a játék. Hanggal mondjuk eddig sem volt gondom pedig csak egy SBLive value kártyám van és most sem változott semmi ezen a téren. Szóval összegezve az updatet, nekem tetszik a vele elért változás.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

b-type
ja, tom, csak kormányt írtál, és nem volt tiszta..de így ok.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A replayban az elsökerekek nemfordultak az eredeti DVD-es verzioban sem.
Breki33
de a hangok...........
Breki33
ahammmmmmmmmm

és a nézet is változott
b-type
mármint a kerék?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

thanx

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Nekem a DVD verzio van meg.Feltetem az updatet,es lemeznelkul is elindul,de csak az eredeti exe-vel
A replayban pedig fordul a kormany is,eddig nem fordult.
Breki33
akadás visszavonom
spy sweeper befigyelt
Breki33
nemtom azt nem írják P

de érdekes módon nem kell neki crack

viszont beakad néha
de az lehet a ps2 miatt is
Hi!

nekem simmán megy a játék,csak mikor leesik az esõ akkor meg fagy a gép.
már sajnos nem birja el mivel ahozképest,hogy egy 1000-res celeronom van igaz van egy ati radeon 9600 pro kártyám,egész jól megy,sõt!
de az volna a kérdésem,hogy ki lehet e valahol kapcsolni az idõjárás változást???
mert igy nem tudok menni a versenyben!

fifi
ez lehet hogy nekem segít????

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Breki33
másnál is ilyen hülyékm lettek a hangok?
Breki33
Official Richard Burns Rally 1.01 Update

Description: Fixes and updates
- Fixes Thrustmaster compatibility issues. Users will need the latest Thrustmaster drivers (10.0.5) from www.thrustmaster.com.
• Including FORCE FEEDBACK with various Thrustmaster wheels*
• XP Users of affected hardware with ‘ServicePack2’ MUST update to the latest Unified Wheel Drivers available at www.thrustmaster.com
- Fixed general sound instability issues.
• Including Creative EAX issues
• Crash SFX which caused game lockups on some hardware
- Fixed various issues in replays.
• Including Front Wheel Movement
- Fixed various localisation issues.
• In all languages including French/German/Italian/Spanish/Polish/czech
- Improved performance and framerate in some areas.
• Including many ATi Video Card ‘tearing’ issues
- Fixes some DVD incompatibility problems.
• For many of the newer models of DVD+/- Drives

klikk
Breki33
énis csak van pár elvetemült

és õket érdekelheti
Bucser
Én zsigerbõl utálok billel autószimet vezetni😊 pláne ilyet😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Breki33
A prohardvare-n egy srác készitett jó beállítást bill-hez
Digidash size: full.
tudom hogy hülye kérdés de még nem jöttem rá, hogy tudom elõhozni hogy írja hogy hány km van hátra a szakaszból, ezt merre találom?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Bucser
Egyiket akkor kapod meg mikor aranyra nyomod ki a rally schoolt a másikat pedig akkor, ha megvered ricsárdot a Challenge módban asszem.. az utsót nem tudom mikor kapod.. vagy csak ennyi van??? Nincs kormány úgyhogy még nem játszom...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

b-type
kösz. 😊 remélem jobbulok. csak idõm lenne rá több..sajna meló van, így csak tünetileg kezelem a problémámat.

viszont a tiedre(hibüzenet) nincs lövésem mi lehet.. 😞

bah
Nah sikerült megcsinálnom a seasont megkaptam az összes pályát azonban csak 3 plusz kocsit kaptam az 5 bõl.
Kérdés:mikor kapunk +kocsit,esetleg jobban kéne teljesíteni egyes részeken?Majdnem mindegyik helyen bezsebeltem a 10 pontot kivéve a franciáknál.És mégis hiányzik még két kocsi.

Breki33
nemtom eddig inkább ATI-kon jött elõ

szerintem rakj fel újabb drivert a directx c tiltsd le a hangkarit és próbáld meg úgy

és rally seasonnál nincs az ami nálam?
fifi
Felraktam újból a játékot. Basic-en van a DX-ben...Hang belassul, szaggat, még mindig kidob...
Miért lehet ez?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Breki33
nemtom nekem a c van

és a legújabb guru-s driver

nekem a rally-nál írja ki azt amit belinkeltem

most felrakom az sp2-öt
fifi
9.0B lehet probléma? Másik verzió kéne?

Breki33
neeeeeeeeeeeeeee

inkább basic-re
fifi
Tegyem 100%-ra szted?

Breki33
directx-ben
JuanG
ma nem lesz idõm rá...

különben rájöttem, hogy engem nem is izgat annyira a multi 😞...persze kipróbálom majd, csak úgy érzem a ghostcar zavarni fog, a rally nem errõl szól, persze egy párbajt be kell majd vállalnom b-type-al 😄DD...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Lacc
nincs
Buba007
Van valakinek kedve letesztelni velem az RBRnet v1.2-t?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

fifi
Azt hol nézzem/basztassam?

JuanG
b-type hatására én is összeütöttem egy teszt videót:

RBR Teszt videó

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
Szia

Megvetted már a játékot?

Mert akkor lehet irok neked egy privit P
Szerinted akinek van, az megadja? TUTI, hogy nem.
valaki tudja, hogy lehetne zenet hozzaadni a jatekhoz? Mar kezdem kicsit unni azt a harmat, amit jatszanak ismetlesekkor.
Tudom, hogy aprosag, de megis...😊

Breki33
jobbulást
Breki33
Egy gépen az nem multi

illetve úgy lehet multi, hogy elõször player 1 aztán player 2 mondjuk a ghostcar ellen.

Deha senki se tud rá okosat lehet felrakom az sp2-öt hátha akkor jó lesz P
Nem tud valai egy LFS serial kódot ?

CattiBrie
Lényeg, h multiban lehessen játszani! 😊

[/spam]™

JuanG
remélem elmúlnak a fájdalmaid...

JuanG
jön majd lassan, a cime ez lesz: RBR Subaru Action!!!

b-type
thx 😊
lesz még majd...😊

b-type
thx 😊
jöhetne belõlled is vmi..😊
most festéseket pakoltam, és mentem mindegyikkel(belém van nyomva vénába 2ampulla No-Spa(vesegörcs volt), így ezerrel túl vagyok tõltve, ebben az állapotban kicsit nehéz úton maradni, esek-kelek..😄D

JuanG
6-8 -at kellett volna visszaolvasnod...

JuanG
kira!!! 😄DD...csak kár hogy kevés az FPS...

Alexease
Ja😊) "Nyomjad neki, ugy is megusszuk!" 😊)))))))
Slow
peeeersze 😊))))
akkor inkább a Psota Irénke 😉

egyébként sztem egy rendes férdihangú ember kell, rá kell ültetni egy mosógépre centrifugázás közben, és így felvenni a hangját, utána ---> soundforge --> EQ+light-distorsion, és kész a tökéletes segéderõ 😉