Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
ez bug, vagy direkt van, nemtom, de nem a te hibád...

[Walaki]D`Lair
Jaa...ezt én is észrevettem már...ilyen a játék...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ja, es kuplungot ne hasznaljatok..

ha nem vilagos amit mondok, akkor egy francia palyan mondjuk menjetek neki szep lassan a korlatnak egyesben haladva merolegesen. Aztan tapossatok full gazt.
Nalatok mi tortenik, mert nalam az esetek 99%-aban semmi. se a motor nem porog fel, se le nem fullad a motor, es az auto sem indul el...

izee, tiz percig tartom rajta, akkor is ugyanugy reagal, amugy teljesen jol mukodik, meg egy eves sincs...

Bucser
lehet a kormányban van a bibi.. elöregedtek a potméterek és nem mindig reagálnak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

esetleg valaki ertelmes hozzaszolast?

[Walaki]D`Lair
Be kéne dugni a kormányt...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

benzin van benne?
😄

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

azt mondjatok meg nekem, hogy mi tortenik akkor, mikor egyesben allok egy fal elott es tovig nyomom a gazt. A kocsi ugye nincs lefulladva, megsem mozdul, sot a motor sem porog fel.
most akkor vegulis hova lesz az a gazfroccs, amit en folyamatosan adok neki???

Az a problemam, hogy ez tobbszor is elofordul, hogy tovig nyomott gazpedal mellett semmi nem tortenik. Valahogy semmilyen magyarazatot nem talaltam ra...

Met
A kormány beállításnál amiket lehet módosítani azoknak mi a hatásuk?
Beállítgattam de úgy érzem, hogy nem reagál elég gyorsan, fõleg akkor ha jobbról hirtelen balra tekerem.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

RelakSfromhome
Elõrre nem azért írok hogy leszoljalak csak az én véleményem NAGYON HÜLYE VAGY!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

varjatok, hatha ismer egy jobbat, amit mi nem!
Szoval akkor mutatnal egy nem "GAGYI" rally szimulatort?

Bucser
Fogadjunk megnézted az introt meg nem tudtad végigvezetni a Rally school elsõ pályáját😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Goliath

A ***va ***ád az a gagyi te kö***g colin**opó.

/Sorry de hirtelen haragú vagyok./

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Mnemomic
Úgy kell neked.

robotnyk
köszi a véleményt, byez
Spenser
Elõrre nem azért írok hogy leszoljam a játékot csak az én véleményem NAGYON GAGYI EZ A JÁTÉK!!!

ez sajnos baj.
mivel nekem kilép a játékbol ha esik az esõ!
ezzel az a baj,hogy nem tudom megszerezni a pályákat!
nem tudtok vmit ötletet arra,hogy hogyan tudnám megszerezni a pályákat?
RelakSfromhome
ehh, feltettem a peccset. Az AF ugyanúgy szar, de legalább kanyarban elfordul a kerék

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DGray
Juan, beleolvastam a leírásodba, van egy-két érdekes dolog:

"Ha például 50% throttle inputhoz (a gázpedál lenyomásának mértéke) 25% LOCK értéket állítasz, és a differenciálmû teljes forgatónyomatéka 600Nm, az aktuális forgatónyomaték 15ONm lesz."

Szóval ez nem így van.
A 25% LOCK azt jelenti, hogy a két kerék között max. 25% fordulatszám-eltérés lehet.

"Megjegyzés: Az ECU (Engine Control Unit) mindig a térképek legmagasabb értékét veszi alapul."

Az ECU általában nem vezérli a hajtást. Arra van a váltónak egy külön vezérlõegysége, amit szintén lehet programozni. A két cucc általában valamilyen buszrendszeren keresztül kapcsolatban van egymással.

JuanG
championshipben nem lehet 😞((...ez engem is idegesít, mert mert eddig majdnem mindenhol esõ volt, szar...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hi!

ha tudnátok segitenni azt megköszöném!
ki lehet kapcsolni az idõjárást???
mert a gépem nem birja ha esik az esõ!
kilép a progibol!
válaszotokat elõre is kösz.
fifi
Igen.
Már nem akad a hang csak ritkán, és nem lépeget ki áttöltés közben...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

karikusz
látom nagy sci Fun vagy...:p

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

JuanG
még nem, ill. feltelepítettem, csak nem volt még idõm azóta játszani vele 😞((...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

RelakS
Valaki próbálta már a peccset?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

JuanG
más replayét azonban nem érdemes feltölteni, mert a visszajátszásban az õ nevét fogja kiírni...

Breki33
Hát ha felkerülsz a listára

idézek HWSW

"üdv. egész jó lett csak sokat kell szórakozni a billentyûre beállítással.

Idézet
Tényleg, tud vki megoldást a normális bill.s irányításra?

options->controls->filter settings->

na innen jön az élvezet

steering:
rise rate: 2-3as érték között állítgasd. nekem 2.6
fall rate: instant (esetleg 9-10 között)

footbrake:
rise rate: 3 és az felett (nem satuzik egybõl ha rálépsz a fékre így nem lesz irányít6atlan az autó.)
fall rate : instant"

Nincs valakinek véletlenül pár screenshot-ja vagy leírása az optimális billentyûzet beállításokról.
Sajna nincs kormányom...

Nem vagyok én olyan profi...

Breki33
majd megsassolunk P
Aha, most tényleg megy a reg. Az elõbb 3x próbáltam, de sql hibával elszállt...
Persze nem azt mondom, hogy nem jó az oldal, csak elsõre furcsa, hogy nincs semmi szabály meg ilyesmi. De azért valszeg használni fogom...

Breki33
szerintem mûködik a regisztráció

én speciel egy csomó kanyar korlátnak csapódva veszek be

igaz nincs is fent idõm
ha meg valaki kanyart akar levágni sztem pórul jár P

De ebben az oldalban számomra nemis ez a lényeg hanem a setup-ok.

Amúgy ez a legismertebb oldal mindegyik ismert fórum ezt ajánlja már

Köszi, ezt én is megtaláltam.
Szerintem ezzel az a gond, hogy (azon túl, hogy nem mûködik rajta a regisztráció) teljesen ellenõrizhetetlen.
Mivel csak a replay fájlt kell feltölteni, azt egyrészrõl bárhonnan szedheted, nem biztos, hogy a tiéd. Másrészrõl, ha jól tudom, senki sem csekkolja a beküldött eredményeket, így lehet kanyarokat levágni, falnak csapódva kanyart bevenni stb.
Így az egész nem realisztikus, csalásokra ad lehetõséget, ellenben nézd meg pl. a hotlaps.de oldalon lévõ szabályokat...
Ez persze nem panaszáradat akart lenni, csak egy vélemény...

Slow
idétlen vagyok, hogy nekem a hyundai jön be? sajnálom, mert élõben nem szeretem(ném), de itt azzal bírok menni... vagy majd elmúlik? 😊
csak azért kérdezem, mert ezen a svéd ebe oldalon mindenki subaruzik meg citroenezik... gondolom nem véletlenül... 😊
ja egyenlõre a "gyári" stage-idõket próbálom elérni "gyári" beállításokkal... szal nincs nagy spílerkedés...😉

Breki33
Na akkor újra

klikk
Tudnátok olyan oldal(aka)t mondani, ahova fel lehet tölteni a legjobb idõket (hotlaps.de-n és gametimesonline.com-on nincs RBR).
Thx

Breki33
Most olvasom, hogy ehhez a NaturalPoint TrackIR technológiához a programon kívül csak egy webcam meg egy kis fogkrém kell P
JuanG
www.bhmotorsports.com/RBR

Slow
kösze

Sonajk @:o)
Szimplán egy "Richard Burns Rally 1.01 Patch.exe" állományt kapsz, ami önmagát installálja a megfelelõ helyre, ezzel felüírva a régi állományokat. Nálam az indítóállományt nem piszkálta.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Slow
ez a peccs 2CD verzióra is ok? (black one)
és hogy kell feltenni? nem akarom lezúzni, mert nekem jól megy...

DAT editor linket kérhetek?

Alexease
Az audio.dat-ban barmilyen hexeditorral (vagy a "megjelent" DAT editorral) ki lehet keverni, at lehet izles szerint allitani a hangokat (motor, turbo, valto, gumik).
Nálam a hangok érdekesen megváltoztak az 1.01-et követõen, fõként belsõ nézetben...
A motorhang és a turbo durrogása szinte nem hallható. A váltó visít nagyon hangosan és nagyokat, hangosakat csattan váltáskor... SB Live!
???

#4767-re voolt a válasz
http://lfs.hsw.webgalaxy.hu/ fórumba adnak felvilágosítást de ne nagyon reménykedj ugyanis nem nagyon fog mûködni
Sonajk @:o)
Sajnálom a dolgot 😞
Ez a probléma az Official Richard Burns Rally 1.01 Update elõtt is meg volt?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Breki33
hát nekünk van gondunk a hanggal