20179
-
Finkoo #7956 bocs lacika79
tényleg nem neked szántam, csak elnéztem a sort, mert nem láttam a hirtelen idegtől :)))) -
Lacika 79 #7955 hm, megcsináltam :P -
Lacika 79 #7954 na mindegy, megyek még párat, aztán majd csak rájövök, mit cseszek el. fura módon verseny közben jó minden. úgy látszik, improvizálásban jobb vagyok, mint vezényszóra tekerni a kormányt, meg nyomkodni a pedálokat. ehh :S -
#7953 hát ez az:)
segíteni nemtudok, asszem azzal én is szenvedtem:( -
Lacika 79 #7952 newm tudtam, csak úgy behalt mindenem :S
de ez még nem ment meg attól, hogy nem tudom megcsinálni a dolgot. ekkora égést :DD -
#7951 miért nem mentettél save game-et?:) -
Lacika 79 #7950 Emberek!
Az évszázad balfaszsága történt meg ma velem. 2 órán keresztül. Új windows, új RBR, elkezdtem a rally sulit, és.... NEM TUDOM MEGCSINÁLNI A BALLÁBFÉKES FELADATOT!!!
Fingom nincs, hogy mi a probléma, már ezerszer csináltam, de most nem megy. nemtom, mit baszok el, mindent úgy csinálok, mint eddig. ez kész röhej, valaki segíccsen rajtam :PPPP
leírást kérek lépésről lépsére, mert lassan összetöröm a kormányt, meg a fejemet is :DD -
Chrispo #7949 Nem lesz változás tudtommal. Csak a Finkoo reklamációjára reflektáltam.
Remélem ott lesztek a 2. fordulón is.:) Sőt ha van még jelentkező azt is szivesen fogadjuk.
Finkoo! Szerintem az utolsó hsz-odat nem a Laciká79-nak szántad..szerintem
Lacika te nem jösz a bajokságba?
-
Lacika 79 #7948 drága barátom!
Te pedig tanulj meg olvasni.... szerintem -
#7947 változás lesz a bajnokságban? -
Finkoo #7946 lacika79
az rbr fan site-on fennt van a rbr autó beállításának fordítása, ha érdekel... ja itt meg töröld a szótáradból a colin szócskát... meg tanulj meg vezetni... szerintem... :)))) -
Finkoo #7945 ugye milyen jó hivataloskodni :))) tiszta asi (bocs minden asifantól, de asi suxx) -
Chrispo #7944 Finkoo!
Elbíráltuk a kérelmedet (ez olyan jól hangzik) ,a határozatról majd levélben értesítünk.
Többiek ! Akit érdekel nyugodtan lehet csatlakozni a bajnoksághoz. Módosítottam a honlapon is és van egy bővebb leírás az RBRnetről és használatáról.Sajnos többen nem ismerték az RBRnetet- és hogy mit lehet és mit nem , ezért nem tudtak résztvenni.
RBR FAN SITE
Sziasztok -
Lacika 79 #7943 ilyen bonyolult dolgokat ne írj, mert a végén ezt is el kell magyarázni :P -
#7942 Ne nyomd be tövig a féket és yo:) -
Lacika 79 #7941 jah, és a lábadban van a hiba, nem az alapbeállításokban -
Lacika 79 #7940 akkor állítsd kevésbé érzékenyre. ennyi a titka. és ezt mint általában, a setup címszó alatt teheted meg, bármilyen furán is hangzik. egy kis szótárt a kacsódba fox, ha esetleg nem boldogulnál a játékban fellelhető magasröptű szavakkal, és beállítod úgy, ahogy neked teccik. mindenki úgy csinálta, ahogy neki teccik, nem úgy ahogy jóskapistának teccett. -
#7939 #7933 -
Rider 92 #7938 az alap beállitás szar nagyon érzékeny a fék ha benyomom egyböl megpördul ha kanyarodok akkor is de most már valamivel jobb mert állitottam rajta de lehetne jobb is a coliné alapbol jo -
Lacika 79 #7937 az irányítás jó, csak meg kell tanulni vezetni, ez nem kolin meg enefes -
#7936 áz :D -
#7935 ez volt a finom rész -
#7934 Mi van itt basszus?!?! Bemelegititek a frissen regelt -t?!?! Bar tenyleg nem egy agytroszt, de azert lehetne finomabban;)) -
#7933 go away pls -
Rider 92 #7932 ugylátszik nem -
Rider 92 #7931 megvan a szánándreász is de most evvel játszok kormánnyal -
#7930 Meg verekedni is lehet !!!!!!55%4 -
#7929 muhah -
#7928 LOLMÁHE%!!!44
menyél szánádreászozni ott a kocsikat ugyis irányithatod billről!!4 -
Rider 92 #7927 te normális vagy?? -
#7926 -
#7925 :ASDSA:DSa@
-
Rider 92 #7924 Hol van az az ott? -