Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NoRain Season
De ha megnyitod hexeditorral, akkor ezeket a sorokat ird nullara (ez a gyari Ausztralia):
FogChance 0.000000
RainChance 0.000000
Temperature 33.000000
MaxRain 0.000000
MidRain 0.000000
Thx.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
De itt is eros kulonbsegek vannak az autok kidolgozasaban gyarilag, nehany helyen a target sem az igazi. Itt a Subaru ami toppon van, a Colinban meg a Xsara volt😊 Ami egyertelmu is😊))

- kissebb felbontasban, ablakban inditani a progit, pl. 800x600, tokeletesen fut.
- inditani az autoval egy szakaszt
- megnyitni az auto INI file-jat
- abban irogatni, taszk, szakasz restart (nem kell a progit is ujra inditani!!)
- igy viszonylag eleg gyorsan ossze lehet dobni.
Csak azt akaorm megkérdezni , hogy müködik e a 1.01 patch nem eredeti lemezzel , vagy várni kell még a uj crackra.
Thx
www.autosjatekok.hu
és így eltûnik alulról a reklám csík
illetve ha valaki akar bannert cserélni akkor keressen meg
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nem is neked akartam az egészet írni, hanem valdeznek (#4925)
nem tûnt fel, hogy nem arról beszélek amirõl te? 😊 mert nekem meg az nem tûnt fel, hogy másra ment a válasz... pffff 😄
Köszi
Volt pár cockpit nézet amit csináltál szerintem jók voltak. Néztem még párat ami fellelhetõ de nekem nem jöttek be. Azóta nem csináltál mondjuk a Xsarahoz is? Tudom és is megcsinálhatnám de hátha a többi alapján már jobban be tudod lõni a nézetett 😊
egyébként próbáld meg letöltött setup-okkal, sztem lényegesen jobb beállításokat találsz itt, mint az eredetik...
közben én ezt eléggé várom.. jóól mutat...😊
és lesz benne egy érdekes mód, érdemes elolvasni...
bocsika
ON
😛
ja, ha esik az esõ, csúszik az út! zseniális!

Legkönnyebb fokozaton 4 országon vagyok túl és a 24 szakaszból 2-öt nem nyertem meg, azt is én szúrtam el.
Ha már ezen a szinten problémád van vele akkor tényleg hagyd abba, vagy szánj rá több idõt!
Vannak hibái a játéknak, de ezt idõvel lehet orvosolni, és a mai napig az egyik legjobb rally program (sztem).
Pedig nem sok autós progi van amit nem próbáltam...
Üdv!
egy hónapja van fent a játék kb. és most untam meg. végigcsináltam annak rendje és módja szerint a rally schoolt, márpedig tudjátok, hogy ahhoz is > kitartás < és > elszántság < kell (40-80 alkalommal nekifutni az utsó pályának). de meguntam, hogy mikor ralit kezdek legkönnyebb fokozaton is már hat kanyar után elszállok, ha nem játszottam vele már két napja. restart menüpont nincs, mi a fasznak lenne tíz másodperc játék, 30 másodperc menüben lépkedés és töltés. legjobb telsejítmény: megyek már három perce közel a határhoz, kanyarodva fékezni, oké még megoldom, azaz megoldanám, ha nem hiányozna egy rész az útból a nyomtáv helyén. kocsi el faszba, tk. kell a fasznak. nincs nekem erre ennyi idõm. legalább akkor lett volna hosszabb a school rész hogy legyen sikerélménye az embernek.
Azt hiszem elvarhato manapsag, hogy 8000Ft-ert kivalo termeket kapjak. (A foltokat NEM lehetett letorolni, mert a hibauzenettel ellentetben, kozuk sincs az ujjaimhoz.)

we must travel in the direction of our fears

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
we must travel in the direction of our fears
Mert akkor megveszem.
Találkozott valaki ilyen hibaüzenettel a játék indításánál?
"Invalid Fingerprint?
Tapasztalt valaki hanghibákat a patchel? A BHMS fórumán írtak ilyesmit, hogy rosszabb lett a hangok minõsége.
Richard Burns Rally magyar oldala - http://hunrbrally.atw.hu Egy szupi honlap, egy csapatról a Manchester United-ről - http://www.unitedlife.hu
Legtöbbet itt, meg Japánban esik érdekes Angliában alig esett az esõ nekem eddig.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
(Pedig, az esos palyak - foleg a japan szakaszok - a legjobbak😄DDD)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Mondjuk, annyira nem zavar, nekem jo igy is😊) A lenyeg, hogy osszesegeben nagyon jok a hangok, es meg ha tuningolva is, de kulon-kulon lehet allitani mindegyiket.😊))