20179
-
#7996 beesik rugó nélkül és így állandóan fékez? -
#7995 ez :I -
#7994 Mikrofos Sidewinder... -
#7993 momo racing? azon 2 rugó van -
#7992 2 és fél évet bírt. -
#7991 Eltört a fékpedál rugója :S
Megbuheráltam egy kicsit,de így nincs full fék,és amúgy se lesz hosszú életű így.... -
#7990 :C -
#7989 mi baja? -
#7988 -
Beszart a pedálom !!!4 -
Finkoo #7986 vagy szintén a nyamiságokról le lehet tölteni a car and track unlockert :) -
#7985 Meg kell nyerni a Challenge-t, egy szakaszt, egy futamot a Bajnoksagot. Vagyis, kezd el minnel tobbet nyerni;) -
#7984 nyamiságok -
Zykon Mancs #7983 Egy rettentő zöldfülű kérdés: honnan lehet leszedni ezeket a nyamiságokat? :)
p.s.: ..nem lehet, hogy senki sem tudja konkrétan, hogyan lehet felszabaditani azokat az autókat.. -
Finkoo #7982 icmi! rbr javító patch, a legújabb + nem árt a soundmod sem jobbak lesznek a hangok tőle + magyar nav. hang és szerintem egész élvezhető lesz... szerintem... -
#7981 Nekem asszem ez a Budapest Rally kimarad:-) Szentivánon VW találkozó van! :-D -
Gibro #7980 hopá ez 2 volt
-
Gibro #7979 Jó neked!
Én holnap parádsasvár!
Szurkoljatok Busmannak -
Gibro #7978 Jó neked!
Én holnap parádsasvár!
Szurkoljatok Busmannak -
#7977 Budapest Rally, Prolog, 17:00 es 17:30 (rajtok), Budapest, Ujpesti Rakpart (Margit hid)!!!!
Aki meg akar, most induljon (en most ulok biciklire:D):)))) -
#7976 Egy 3. patch-re vársz?
Ugyanis 2 már van. -
icmi #7975 Tele van minden kiálló testrészem azzel a gámmal!!!
Csak nekem szaraxik a hang vagy mást is megtisztelt ezzel? Kezdem bánni, hogy megvettem. Elindítom, adrenalin föl, three two one go.o.o.o.o.o.o.o stb. majd alt+f4-re ki. Újra indítom, adrenalin föl, ugyanez. Harmadszorra már fut, ekkor meg szépen elkezd recsegni a hang. Már minden drivert kicseréltem, vindózt is, alaplapi recsegőn meg alapból kékhalált dob. Le is szedtem a pibe. A GTR-nél miért jó a hang? Mert megírták rendesen? És most még higgadt voltam
Ha lesz pecs felrakom újra. Fos. -
#7974 Nem tudom,én csak quick rallyt nyomok :PP -
Lacika 79 #7973 bajnokságon sem árt végigmenni, meg asszem ha perfectre csinálod a sulit, az sem rossz :P -
#7972 Oké, köszi! Asszem lehet hogy hagyom a letöltést :P -
#7971 CD Galaxis 3 990 Ft
-
#7970 Ne tudjátok véletlenül hgy pl a Corába mennyibe kerül most a játék, mert akkor nem tökölnék a letöltésel ha nem olyan drága -
Zykon Mancs #7969 Köfi! Müxik és minden, de azért kíváncsi vagyok, hogy mit kéne tennem, ha én magam akarnám felszabadítani őket. Elég, ha
- RB-t agyonverem a Challange-n? (ez megtörtént)
- talán totál sérülésmentesen kell megverni? (pár helyen túl szűkre nyestem a kanyart, és behajlott a spojler..)
- vagy a bajnokságot is meg kell nyerni hozzá? -
#7968 kicsomagoltattam utána az audioba bemásoltam az ujakat majd az rbr fökönyvtárba áttettem az audiot és visszacsomagoltam -
#7967 Inkább itt válaszolok.
Nyilván elcsesztél vmit :) -
#7966 hy felraktam ezt a 17mb os audioupdate-t de amikor a load profile képernyő bejönne kilép help -
#7965 Tölts le mentést,és rakd be. -
Zykon Mancs #7964 Üdvöm!
Nemrég kezdtem a RBR-t, de már tépem a fejem, mert nem tudom felszabadítani az autókat:(( A RB Challange-n végigvertem a jó öreg Richard bácsit, és csak az első kettőnél szabadult fel az MG és az idősebb Impreza. Hogyan kell másképpen felszabadítani őket? Vagy mit nem csinálok jól? Lécci segítsetek rajtam, mert nem akarok bőőgni:))) -
#7963 Persze,hogy jobb :) -
#7962 :DDDDDD -
#7961 bocs audio hangot -
#7960 vki berakta már az audo modokat? jobb bmint az eredeti? -
Lacika 79 #7959 pff, nem kell az neked :D
amúgy már tolom a bajnokságot, némi balfaszságnak köszönhető csak, hogy nem sikerült megcsinálni a tesztet :D -
#7958 Kér lenne a kormányért, meg kölönben is akkor inkább add nekem :D -
Lacika 79 #7957