Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Tessek, eso nelkuli bajnoksag (elvileg)😊) Elotte archivald az eredetit!!
NoRain Season
Alexease
Nem igazan. Erosen a palyakhoz van fuzve, kodolva. Ezzel is ujitani akartak, mondjuk ujitottak is😊 De a jelzesek a palya pontjaihoz vannak igazitva, vagyis esetleg egy palya editorral lehetne modositani😊)
DGray
Az itinert lehet módosítani majd?
Mert szerintem elég sok helyen megbízhatatlan.
Alexease
Nekem nincs naposra teve, vagyis nincs olyan DAT-om😊)
De ha megnyitod hexeditorral, akkor ezeket a sorokat ird nullara (ez a gyari Ausztralia):
FogChance 0.000000
RainChance 0.000000
Temperature 33.000000
MaxRain 0.000000
MidRain 0.000000
Alexease
Front Lights LensFlare rulezzz😊))))
DGray
Alex, tudnál légyszi belinkelni egy season.dat-ot, ami eredeti, csak az idõjárás van mindig naposra téve? Tudod, amit írtál, hogy valami %ot nullára kell tenni.

Thx.
nagykispeter
Neked is ezt csinálta?Sikerült elindítani?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Alexease
Es itt van a cuccos, ha valakinek esetleg meg is kell: Alexease Cocokpits
Alexease
Most ezek vannak. Nem igazan veglegesek, mert az elozo beallitasokat elbaltaztam s azota nem sok idom volt vele foglalkozni. A Subaru03-at ugy-ahogy beallitottam, azzal mentem ha volt idom, a tobbit valami hasonlora.
De itt is eros kulonbsegek vannak az autok kidolgozasaban gyarilag, nehany helyen a target sem az igazi. Itt a Subaru ami toppon van, a Colinban meg a Xsara volt😊 Ami egyertelmu is😊))

Alexease
Mnemomic
Nekem pedig az elsõ bajnokság megnyerése után adta ha jól emlékszem.

Alexease
De legegyszerubb, gyorsabb cockpitet kesziteni:
- kissebb felbontasban, ablakban inditani a progit, pl. 800x600, tokeletesen fut.
- inditani az autoval egy szakaszt
- megnyitni az auto INI file-jat
- abban irogatni, taszk, szakasz restart (nem kell a progit is ujra inditani!!)
- igy viszonylag eleg gyorsan ossze lehet dobni.
Alexease
Nekem a Xsara meg nincs meg (csak az), ahoz meg nincs cockpitem:/ Nem tudom mikor adja meg, pedig mar "sok mindent" nyertem. Egyedul, meg a RBR Challenge-et nem nyertem meg komplett. A sulit meg az elso nap vittem vegig, egy bajnoksagot a masodik nap nyertem meg😊)) Mondjuk, csak hetvegen van eselyem jatszani, bar az utolso ket hetben akkor sem nagyon;/
Sziasztok!

Csak azt akaorm megkérdezni , hogy müködik e a 1.01 patch nem eredeti lemezzel , vagy várni kell még a uj crackra.

Thx

karikusz
Mint ahogy az aláírásomban is látjátok, be lett regelve az autósjátékok domain, így mostmár simán is elérhetitek a lapot ezen a címen:
www.autosjatekok.hu

és így eltûnik alulról a reklám csík

illetve ha valaki akar bannert cserélni akkor keressen meg

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Egy kis zutty..))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

pl a http://mikroid.atw.hu -ról

pluhi
A rally school utsó pályán is meg lehet buherálni a setupot?
Met
Honnan lehet letölteni cockpit nézeteket úgy, hogy letöltés elõtt megtudom nézni, hogy fog kinézni játékban. Ne a startnál derüljön ki, hogy nem látok ki a kocsiból😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Slow
itt találsz segítséget

Slow
kira...
nem is neked akartam az egészet írni, hanem valdeznek (#4925)

nem tûnt fel, hogy nem arról beszélek amirõl te? 😊 mert nekem meg az nem tûnt fel, hogy másra ment a válasz... pffff 😄

Met
LOL

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Breki33
egy hónapja??????????,
Ha letöltök egy olyan setupot a kocsikhoz akkor azt hova másoljam be?

Köszi
Mnemomic
Alex!

Volt pár cockpit nézet amit csináltál szerintem jók voltak. Néztem még párat ami fellelhetõ de nekem nem jöttek be. Azóta nem csináltál mondjuk a Xsarahoz is? Tudom és is megcsinálhatnám de hátha a többi alapján már jobban be tudod lõni a nézetett 😊

Mnemomic
Nem vagyok felhábrodva miatta nekem ez tetszik és szerintem nem is úgy írtam.

Slow
ne legyél ennyire érzékeny, nem akartalak bántani, csak annyira felháborodtál lényegében azon, hogy nem bírsz a cuccal, hogy kicsit piszkáltalak, de bocs, neharagudj, elnézééést (ne kelljen máshova mennem léccííí, engedd meeeg hogy maradjaaaaak!!!😉 )

egyébként próbáld meg letöltött setup-okkal, sztem lényegesen jobb beállításokat találsz itt, mint az eredetik...

Slow
OFF:

közben én ezt eléggé várom.. jóól mutat...😊
és lesz benne egy érdekes mód, érdemes elolvasni...

bocsika

ON

Mnemomic
Nem tudom nem írtam sehol hogy elvárom hogy hagyjon nyerni a program....az sem meglepetten írtam hogy esõs idõben csúszik az út. De ha kötekedni akarsz mindenképpen menj máshova légyszíves.

Slow
hát egy igazi rallyban is vannak ugye elsõk, másodikok, harmadikok stb stb... az gyõz aki legjobban megy...😛 ne várjuk már el a programtól, hogy haggya, hogy nyerjünk 😉
😛

ja, ha esik az esõ, csúszik az út! zseniális!

Mnemomic
Nekem még közepes fokozaton nem sikerült bajnokságot nyernem, reduced damage-on van beállítva. Most viszont van egy amit elkezdtem angliában, japánban, finnországban nyertem, aztán amerikában kiestem pedig ezt eddig mindig nyerten franciában végig esõs idõben vezetten utolsó szakazon 2x is árokba mentem én béna így csak 2. lettem mivel 1 percet veszítettem. Most van 38 pontom Loeb mögöttem 37 pontos és jön Ausztrália ahol eddig nem voltam vmi fényes 😊 Izgalmas lesz 😊

Pukkandur
Nem vagyunk egyformák, próbálkozz a Colin sorozattal!
Legkönnyebb fokozaton 4 országon vagyok túl és a 24 szakaszból 2-öt nem nyertem meg, azt is én szúrtam el.
Ha már ezen a szinten problémád van vele akkor tényleg hagyd abba, vagy szánj rá több idõt!
Vannak hibái a játéknak, de ezt idõvel lehet orvosolni, és a mai napig az egyik legjobb rally program (sztem).
Pedig nem sok autós progi van amit nem próbáltam...
Üdv!

hmpf.

egy hónapja van fent a játék kb. és most untam meg. végigcsináltam annak rendje és módja szerint a rally schoolt, márpedig tudjátok, hogy ahhoz is > kitartás < és > elszántság < kell (40-80 alkalommal nekifutni az utsó pályának). de meguntam, hogy mikor ralit kezdek legkönnyebb fokozaton is már hat kanyar után elszállok, ha nem játszottam vele már két napja. restart menüpont nincs, mi a fasznak lenne tíz másodperc játék, 30 másodperc menüben lépkedés és töltés. legjobb telsejítmény: megyek már három perce közel a határhoz, kanyarodva fékezni, oké még megoldom, azaz megoldanám, ha nem hiányozna egy rész az útból a nyomtáv helyén. kocsi el faszba, tk. kell a fasznak. nincs nekem erre ennyi idõm. legalább akkor lett volna hosszabb a school rész hogy legyen sikerélménye az embernek.
???

Azt hiszem elvarhato manapsag, hogy 8000Ft-ert kivalo termeket kapjak. (A foltokat NEM lehetett letorolni, mert a hibauzenettel ellentetben, kozuk sincs az ujjaimhoz.)

we must travel in the direction of our fears

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Slow
ilyeneket kérünk mééég 😊

Nekem a masodik CD-nel irta ki. Megneztem az aljat, eleg erdekesen foltos volt.

we must travel in the direction of our fears

Alexease
Annyi lehet. A CD Galaxis-ban 7990.-
A Metróban tényleg 6000ft a RBR?
Mert akkor megveszem.
Alcohol 120%-al megy
Alexease
Osszevan tapogatva a CD, torold meg
Sziasztok.
Találkozott valaki ilyen hibaüzenettel a játék indításánál?
"Invalid Fingerprint?
505thZajcev[PT]
Jah foleg hogy en pl slick gumival mentem vegig....

Én most kezdtem el újra a bajnokságot, és eddig az angol szakaszok felében igencsak esett.
Tapasztalt valaki hanghibákat a patchel? A BHMS fórumán írtak ilyesmit, hogy rosszabb lett a hangok minõsége.

Richard Burns Rally magyar oldala - http://hunrbrally.atw.hu Egy szupi honlap, egy csapatról a Manchester United-ről - http://www.unitedlife.hu

Mnemomic
Én nem szerettem az esõt egyedül talán a Franciaországban ott nagyon kell vigyázni olyankor 😊

Legtöbbet itt, meg Japánban esik érdekes Angliában alig esett az esõ nekem eddig.

RelakSfromhome
Ja, nekem eddig csak a japóknál zuhogott az esõ. Gyönyörû látvány

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Alexease
Valaki aggodott, hogy nem tud jatszani bajnoksagot, mert esoben lefagy, es ot altalaban mindig esik😊))) Ba nem ertem miert fagy le, de a SEASON.DAT-ban lehet attirni, hogy melyik versenyeken milyen szazalekban essen az eso. Vagyis, ott minden nulla es mehet a "szaraz" bajnoksag😊)))

(Pedig, az esos palyak - foleg a japan szakaszok - a legjobbak😄DDD)
Sonajk @:o)
Nagyon állat a verda 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Alexease
Hat ja, a tobbi hang hibas, nincs befejezve vag nem kompatible😊) Kicserelve fizikalisan is a hangot, ahogy megjelenik az auto kilep. Visszateve az eredeti subaru-t, megy rendesen.

Mondjuk, annyira nem zavar, nekem jo igy is😊) A lenyeg, hogy osszesegeben nagyon jok a hangok, es meg ha tuningolva is, de kulon-kulon lehet allitani mindegyiket.😊))
Alexease
Egyelore nem muxik😞( Van benne nehany motorhang (elvileg): fiat, mitdu, saxo, cubaru, subaru2, text, vaux. Van egy auto lista is - bar nem korrekt az atfedes a jatekkal - es mindegyikhez a subaru van rendelve. Atirva lefagy s kilep toltesnel. Most vagy hibas, vagy a keszites felenel "egyszerusitettek", es felbe hagytak ezt a lehetoseget (foleg a vaux, fiat, saxo hangokbol itelve)😊)