Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
A BRD pedál (kuplungos) 250 font azaz 100 ezer forint,a frexgp pedál olyan 70 rugo viszont japánbol kell rendelni,esetleg van még az act-labs féle kuplungos 70 dolcsiért de persze itthon azt sem lehet kapni,szal kb ennyi.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Kaszi46
en most vagyok kormány vásárlás elõtt, és pont ezt a momo-t néztem ki magamnak. viszont ha ennyi gond van vele akkor nem biztos hogy jol választottam, szal tudnál esetleg olyan alternatívát mondani ami jelenleg kapható is mo-n, és nincsenek vele problémák? mennyibe kerül egy külön pedál?

*Posse*T.W.D*

ATI-nál: start menü, futtatás, beirod: smartgart, AGP irást kikapcsolod és megy! Nekem ezt bejött és most minden high-en van és nem fagy.

Hella!Hát ha lehet akko csinyájjunk magyar Team-et...Részemrõl oké.Arbrozon visszaküzdöttem magam a 12.helyre😊)Hoppala😊Most meg nekiállok játszani nem aszfalt pályákon is.Tojjátok 1000-el!Isten ez a játék!Ja a Stól Buci fej hangja nagyon gagyi sztem,de a Reid az király!!!Na csokkolom
hehe lehet 😄DD

Breki33
Sztem Andris elvitte az utolsó kormányt P
Slow
nem csinálunk magyar team-et a svéd RBR-Rank site-on?
láttam van pár magyar regisztráció...

Marcell
Ez a cikk hihetetlen. Es az, hogy a HC Gamer lekozli, az is csak a szinvonalukrol bizonyitvany.

Amugy jellemzo, hogy akinek finga nincs a vezetesrol es (be)gyakorolni sem hajlando, az fikazza a jatekot (sok magazin 70% korul adott) mig aki szereti a kihivasokat es elvezi, hogy itt tenyleg ugyesnek kell lenni ahhoz, hogy gyorsan es latvanyosan vegigmenjel, valamint hajlando akar tobb teljes napot (oraszamban mondjuk 60-100 orat legalabb 😊 raszanni a tanulasra (ami nekem igazi elvezet volt), az altalaban az egekig magasztalja. (Pl. én ; vagy a www.gamerankings.com, akik 95%-ot adtak a jatekra, csak a graifkat huztak le)

"Sajnos nem volt szerencsém kormánnyal kipróbálni a Richard Burns Rallyt, de biztos vagyok abban, hogy élvezetesebb, mint billentyûkkel, mégha idõvel a kezelés megtanulható." ez mennyire lol minek áll neki tesztelni egy rally szimulátort kormány nélkül 😛

nem is kell mert addig nem lesz vele semmi baj 😊

karikusz
A szerintem a garisnak, nem fog neki esni

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Nekem Microfos sidewinder FF és vagány...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

nekem is momo van és nekem egyszer kicsit benyomódott a fék de egy gyors szerelés után tökéletes azóta semmi bajom vele.

Baszakodni fog, úgyhogy jobban jársz, ha szaladsz a BRD-ért!Ha nem baszakszik, akkor is😊))

My words are weapons.In which I murder You with?

K.András
Maga a kormány akkor is szuper,ki tudja lehet szerencsém lesz és nálam nem fog gecizni a pedál ha igen akkor tényleg veszek külön pedált.

K.András
Ha baszakszik akkor majd veszek egy BRD-t 😄

Majd ha elkurodik a pedal es viheted vissza mar 6x-ra akkor is mond ezt ok? 😊))

Nekem nem ilyen van, de a legtobb ismerosomnek ez van es idegbaj kerulgeti oket a foskula pedal miatt.

K.András
Ma elszaladtam vettem egy ilyen momo-t:

Eszméletlen jo vele a játék, és szerintem az a 30-35 ezer ft-t nagyon megéri!

Breki33
Hát nézd meg egyszer, hogy ezzel az úgymond szarral hogy húzzák a csíkot egyesek
JohnnySmith
Én az autós játékok 99% kormánnyal játszom....
Most próbáltam bill-el de ugyan olyan szar az írányítás legalábis számomra. De közben rájöttem hogy ez volt az a game amit ps2 játszottam utoljára mint rally-s játékot, és ps2 is iszonyat volt az irányítás(kormánnyal is). Ps2-re nem is tesztett. Viszont most jobban megnézve a graf iszonyat szép😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Breki33
de ne bill-el
JohnnySmith
Arcad szarokat én sem szeretem eggyértelmû hogy nem azokhoz mérem.
Nekem mondjuk etalon a GT3 (mondjuk a rallyt ott utáltam)vagy ha kész lesz a GT4. Ezzel nem azt mondom hogy a RBR nem jó game csak pillantanyilag valahogy nem fekszik. De azért megpróbálom még.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

b-type
sztem adj neki idõt...ha úgy sem akkor ez van.
nekem azzal nincs problémám, ha kellõ elszántság, és neki futás után vki azt mondja, hogy neki nem fexik.
csak ha arcade mértékkel és hozzáállással próbálja, és utána fikáz.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

robotnyk
😛
Breki33
colon4?
JohnnySmith
Nekem abszolút nem teszik az irányítás..
Grafika meg ... nekem a colon04 is teszett semmi különbséget nem látok max a hátter ami it szebb...
Összeségében nekem nem tetszik de azért próbálkozom még vele egy ideig...

Breki33
Számomra húsz percbe telt, mire rájöttem, hogy csak akkor tudok mindkét irányba kanyarodni, hogy ha a billenytûzetkiosztásban a Steeringnek nem adok meg semmit, hanem nemes egyszerûséggel unassignedként hagyom meg. Eme kezdeti nehézségek legyûrése után a vezetést is szokni kell, én legalábbis úgy vettem észre, hogy autónk, ha csak egy kicsit is, de lassan reagál a gombnyomásokra, fõként a fékre (szerencsére a ralisuli alatt a kezelés javarészt kiismerhetõ és elsajátítható, de még így is imádkoznunk kell a K- és kilencven fokos kanyarok elõtt, hogy idõben meg tudjunk állni mindennemû kicsúszás nélkül). Sajnos nem volt szerencsém kormánnyal kipróbálni a Richard Burns Rallyt, de biztos vagyok abban, hogy élvezetesebb, mint billentyûkkel, mégha idõvel a kezelés megtanulható.
.......
Breki33
akkose vesszük P
robotnyk
Hc.gamer internetes lap...
Slow
sztem bõven elég, hogy kiröhögjük és lejáratja magát...

na én ezért nem veszem ezt a lapot, eléggé lol amit irtak 😄

Goliath
Vagy rákötözni egy imprezára és választhat melyiken akar csúszni.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Goliath
EZ NEM DURVA HANEM RETARDÁLT!!!!!Az ilyennek a seggét gumilövedékkel és megnézni utánna úgy csúszik e füvön mint aszfalton.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

karikusz
😊))...ezzel leírta magát rendesen nálam ez a lap.😊)

Szerintem inkább maradjanak a máriónál ezek..))

na ez az amikor nem azért szerkesztik a lapot, mert érdekli õket a téma.😞

K.András
"Az autónk eme esetekben érthetetlen módon irányíthatatlanná válik, összevissza kanyarodik és képtelenség rá nagyobb sebességet adni, pedig szerintem nyugodtan viselkedhetne egy négykerekû a füvön ugyanúgy - vagy legalább valamennyire hasonlóan ahhoz - mint mondjuk betonon."

Szerintem ez még durvább abban a cikkben 😄DD

b-type
ühhh...sztem akkor nem kellett volna a cikket elvállalnia.
feltételezem, aki .....ehhh, ezen nincs is mit magyarázni,
mi az hogy nem tudja ki a Richard Burns???!!
nesze, püfff...eggyes..ülj vissza.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

karikusz
Azért ez se gyenge! Bekukkoltam a Hc.Gamer lapba és a Richard Burns Rally leírás így kezdõdik..😊))))))))

"De ki is az a Richard Burns? A kérdés érdekes módon csak a telepítés során vetõdött fel bennem, s nem azért írom le ide is, hogy még jobban bizonyítsam, hogy mennyire nincsen még csak lövésem se a World Rally Championshiphez, hanem, hogy a hozzám hasonló laikus olvasók is megismerkedhessenek eme úriemberrel. "

No ez a durva.

Breki33
Lehet, hogy hangkártyától is függ ám.

Én most próbálgatok egy AISO-s-t ami az ASIO driveren keresztül közvetlen hozzáférést enged a hardverhez, egyrészt kisebb késleltetést téve lehetõvé, mint a windowsos driveren keresztüli hozzáférés, másrészt szabadon lehet konfigurálni a ki/bemeneteketés (nem a winfos drivereken)

Amúgy tetszik nem tetszik olyan mint az eredeti P
Hm. Igazad van. 😄
Végig sem gondoltam a dolgot, csak írkálom az ökörséget. Hiába, már 6 óra mögöttem van, és nem fog az agyam.
Mnemomic
Nem azzal volt gondom hogy halk egyszerûen nem jött be.

Igen sok a változás fõleg a menüben meg a kocsi hangja is mélyebb lett talán meg a váltó hangja is de annyir anem feltûnõ de attól még ezt használom mert összeségében jobb mint az eredeti 😊

Breki33
A kérdés inkább így hangzik Stolh vagy Reid ?

Variálva muris lehet P
Breki33
Deeeeeee
Breki33
Hallgatni kellett volna

Nem kell választani hisz a kettõ nem üti egymást

a REid-nél fel kell venni teljesen a hangját a többit kb 5-el lejebb nyomni.
Sokkal valósághûbb sztem.

A másiknál meg szerintem elég sok változás van, hisz felis sorolja. Igaz mint mondom én mitsu-ra állitottam a hangot elõtte
JuanG
különben is az RBR Audio 1.0 független a Reid-es (co-driver speech) cucctól, vagy nem???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
5385-öt csak megvágva manuálisan
Breki33
affenébe P
JuanG
sztem meg ez az új Reid hangos cucc jobb, mint az eredeti, csak pár hang még az eredeti maradt, ami egy kicsit zavaró...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Mnemomic
Az elsõt. Én megnéztem a Reid patchet nekem nem tetszett. A RBR Audió jó igaz nem olyan nagy mértékûek a változtatások az eredetihez képest de összeségében jobb.

Szerintetek melyiket érdemesebb feltenni? A RBR Audio 1.0-t, vagy a Real-Reid Patch-et?
Szal ami az #5385, #5389-ben van, azt is be lehet tenni hangnak, vagy hogy is van ez?