20179
-
#8396 nekem az az ucso ami megvan -
#8395 ok kösz -
#8394 tudtommal asszem igen. -
#8393 1.2 az ucsco peccs a játékhoz ugye? -
#8392 ok akkor várom még ma a linket:)) -
#8391 ok akkor összecsomizom és feltöltöm majd dobok egy linket!Lehet csak holnap du mer reggel nekem sajna Suliféleség :S csak du érek haza !De akkor majd adom a linket! -
#8390 Amúgy 1 verda van amit kicsit hiányolok ebből az perfekt gaméból és az a LADA VFTS :( mekkora fíling lene máááááár :)! -
#8389 van:) -
#8388 Üdv mindenki!Haveromék megcsinálták a magyar navigátor hangokat ha van rá igény feldobhatom valahova és közzétehetjük!Persze ha van rá igény! -
#8387 A mester vezet !!!! -
Tockos #8386 Hát ezt szerintem szuperul megcsináltad.Most olyan idoket érek el mint még soha.Nagyon jó lett az autok fizikája.Szerintem ez nagyon kellet mer nagyondobálta a kocsikat szerintem nagyon pattogtak az autók .Koszi -
#8385 nem jösz a bajnokságba? megalapíthatnánk a HNR rally egyesületet:) -
#8384 alaplapi hangkártyával némelyik játék akad, erre nincs patch -
#8383 ezért írtam hogy a TXT-t olvassák el, amúgy könnyű visszatenni az eredeti fizikát... -
Finkoo #8382 ez mind szép és jó, de csak az szedje le, aki nem akar online versenyezni, mert elég sok helyről ki fogják dobálni a módosított fizika miatt... egyébként szerintem is jobb lenne az autók súlyát növelni, de sajna egyik bajnokságban sem elfogadott a módosított pályafizika... -
#8381 én leszedem, de csak a subaru STI WRC 2005 miatt:) -
#8380 ja, a link:
link -
#8379 Elkészült a tesztmod-om az RBR-hez!!! Akinek van kedve tesztelni az szedje le! ...TXT-t elolvasni!!!
Tartalom:
1. Új autók:
- Skoda Octavia WRC, készítette: NOMIS (a játékban a Toyota Corolla helyett kell választani)
- Peugeot 307 WRC, készítette: Avio (a játékban a Peugeot 206 helyett kell választani)
- Ford Focus WRC 2001, készítette: eddy3spain (a játékban az MG ZR helyett kell választani)
- Subaru STI WRC 2005, készítette: Go3 (a játékban az alap Subaru helyett kell választani)
2. Új fizika az összes autóhoz, igyekeztem a tömegérzetet megnövelni (gravitáció + kocsi súlya/tömege), hogy az egész reálisabb legyen.
3. Új Cockpit (internal) nézet az autókhoz.
4. Új alap (default) gravel setup minden autóhoz.
-
igen.(+-Realtek AC'97 Audio)
Ezekhez kell nyulkálni? Aszittem egyszerüen felrakok egy patch-t és kész... -
#8377 alaplapi hangkártyád van? -
#8376 látom nemcsak nekem gond, de pl visszaszámlálásnál a hang irtoan akadozik és néha még a játékban is nyom be egykét fura morajt.Ez persze nem motorzaj.Szóval ha valami patch-et tudnátok javasolni az jo lenne.
Thx all -
Marco #8375 Valóban emlékeztet rá. Ezek a lámpák viszont gyilkosak. -
Lacika 79 #8374 nekem olyan SEAT-os :S -
Toya #8373 Keresd a készítőt vagy nézd meg az ő weboldalán
Kicsit még segítek is: link -
#8372 most rajzolhatom át a festésem -
#8371 hát nem tudom...
-
#8370 beállítottam magamnak a Subaru05, Skoda, Ford cockpiteket:
rbr cockpit bemutató -
#8369 erre már nem emlékszem :)))...én anno 1szer megcsináltam a rally school-t, azóta a profil el van mentve :))) -
#8368 Huándzsí, ennél van 1*Ü-bb módszer is:
Készítesz egy új profilt ilyen névvel: MULLIGATAWNY
És minden elérhető lesz. -
#8367 egy konkrét segítség:
unlocker -
#8366 aki itt nem találja meg ami kell, az törölje a játékot...
BHM -
#8365 Füldugó 1.1b
:D -
#8364 Milyen Patch-et tudnátok javasolni a hanghatások hibái ellen? -
#8363 jó lenne ha nem írnád be óránként -
reginald #8362 Segítsen valaki!!!
Nem lehet letölteni Turi Octaviáját az oldalról(Blackhole Motorsport).
Akinek megvan az jelezzen!!
KÖSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!! -
#8361 HY all! megoldható hogy ne kelljen a schoolt végigtolni! Már egyszer megcsináltam és tetszett a game de mikor most feltettem elment a kedvem mert a school nagyon szivatós:D -
Monoton #8360 hopp rossz helyreküldtem el !!!
A hozzászólást nem ide akartam
BOCS!!! -
Monoton #8359 A Richard Burns Rally topicban kérdezted már ottt biztos jobban tudják. -
reginald #8358 Segítsen valaki!!!
Nem lehet letölteni Turi Octaviáját az oldalról(Blackhole Motorsport).
Akinek megvan az jelezzen!!
KÖSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!! -
#8357 HY all! megoldható hogy ne kelljen a schoolt végigtolni! Már egyszer megcsináltam és tetszett a game de mikor most feltettem elment a kedvem mert a school nagyon szivatós:D