20179
-
-
hú,mennyi új hsz.... :o) -
#8434 Nah nyomtam még párat aszfalton és van benne valami amit mondtál az 5. karika után már nemigen tűnt arcadosnak az irányítás!Szal csak is pozitívan tudok nyilatkozni a mod-ról!Grat és csak így tovább!
más téma A magyar hangok amiket ígértem még kicsit váratnak magukra haver azt mondta amíg nincs késsz addig ne töltsem fel :(!talán jövőhét végére végeznek a javítgatással tömörítgetéssel vágással!Amint van valami jelzem itt! Valaki esetleg nemtudja nem szándékozik valaki gyártani egy VFTS-t a gaméhoz ??? :)))))) -
Marco #8433 Okés, próbálkozom. -
#8432 de ha nem megy akkor próbáld holnap... -
#8431 nekem jó... -
Marco #8430 Már nem működik a link? Nekem sajnos nem megy. -
#8429 megjegyzés: remélem azért senki se küld időket az RBR-Rankra ezzel a massmod-al, mert le fog bukni és égni fog mint az apró fa ...szal RBR-Rankra EREDETI időket! -
#8428 közben megtaláltam :) -
#8427 itt -
#8426 hol is az oldal? (pedig megvolt)... -
#8425 igyekezz mert szombaton kezdődik! -
#8424 ha jól veszem ki síma AD PCM codec-el van, ami nekem is kéne legyen -
#8423 jah...mivel kódoltad a hangot? AC3, MP3??? -
#8422 lol, pont a lényeg:( -
#8421 kösz!!! Reméltem hogy nem csak nekem tetszik majd... -
#8420 amúgy klassz!!! :) -
#8419 nálam nincs hang a videóban :((( -
#8418 Próbáltátok már az RBR_soundmod_hdi- hangmodositást?? eléggé meggyőző!!
RBR1.2+Soundmode hdi+massmode+hunnav(a vidijot kizárolag a hang miatt készítettem és a fraps miatt be is volt lassulva, szal nemröhögni hogy megyek a pályán:)) -
Tockos #8417 Gratula Gratula a mod-hoz.Szuper -
#8416 aszfalton meg fogom majd nézni én is, mert kiváncsi vagyok...anno nem sokat mentem az aszfalton mert ott nekem nem jött be annyira az irányítás, pedig volt 1-2 jó időm...
...de pl. most hétvégén néztem a Korzika Rally-t, és mit ne mondjak nagyon keményen mentek, és iszonyatosan tapadtak a verdák, pedig aztán Ők elküldik a határig a kocsikat...szal ez az arcade feeling lehet csak elsőre fura, ha nagyon keményen nyomsz egy szakaszt (begyakorolva) akkor már nem lesz olyan könnyű gyors, hibátlan távot menni...majd lecsekkolom... -
#8415 lehet... -
#8414 Nah én is betesztelgettem a mod-ot mit ne mondjak eléggé odabasz!
Véleményem az mivel főleg murván tesztelgettem hogy sokkal kezelhetőbb a verda ez talán részben a beálítás miatt is van sőt tuti (skodával toltam)de érezni az autó súlyát és nem akar olyan könyen leesni az útról jóval látványosabban is tudok menni és eközben nem vesztek anyi időt és nincs anyi kockázat mint a gyári fizikával.Mondjuk lehet az is hogy eccerűen nekünk páronknak volt túlontúl is reális a gyári fizika de az tény hogy így sokkal élvezhetőbb lett a játék számomra!
Aszfaltos tapasztalat: Nemtudom kicsit mintha sok lenne jóval vezethetőbb a verda de ha fogalmazhatok így (nem negatív vélemény csak észrevétel) kicsit mintha "Arcadosabb" lenne az aszfaltos pályán való közlekedés kicsit nekem olyan Colin fílingje volt ami nem rossz csak az RBR után kicsit szokatlan!Szal lehet az aszfaltoon lehetne még kicsit változtani!De ezt döntse el a készítő!
Mindenesetre csak így továbbb!!!!!
Már csak ez a mod után egy VFTS kellene a játékba és akkor nem lenne több kívánságom az RBR-el kapcsolatban :)) -
#8413 alaplapi hangkártyám van, és egy kormányom, amit nemtudok használni, ugyanis a régi gépemből nem átszerelhető a game-port, ugyanis a mostani proci celeron és ez igy nemmükszik együtt.Valami olcsó hangkártyát ha veszek azzal megoldódik a hangakadás és a kormány problémám is.Ha minden igaz.
igaz? -
#8412 -
#8411 tudtommal nem :(((...pedig jó lenne, főleg az, hogy a replay-ben a cockpitnézet is tök statikus (nem remeg/mozog)... -
#8410 ja, próbáltam murvás setupot belőni...hosszabb rugóút, kisebb rugóerő, kevesebb keréknyomás, stb...amúgy az alap gravel setupot a Skoda-hoz lőttem be, és azt másoltam be a többi autó alá is, szal azokhoz nem biztos hogy a legjobb -
Lacika 79 #8409 akkor majd jól letesztelem én is hétvégén :) -
#8408 hát igen, legalábbis úgy igyekeztem módosítani... -
#8407 a visszajátjásban elő lehet csalogatni valahogy a navigátorhangot és a "dashboard"-ot? -
#8406 közben gondolkoztam, és arra jöttem rá, hogy igazából nemis mérvadó az, amit mondok. A sima rbr-t csak alapsetuppal játszottam eddig, szóval nemtudom eldönteni, hogy egy jó setuppal mennyivel jobb tapadást lehet elérni. A massmodban meg az alapsetup is meg van változtatva ami akár eredményezheti a fizika módosítása mellett a jobb tapadást.
-
Lacika 79 #8405 hmm. akkor elvileg ezzel a módosítással közelebb áll a valósághoz a paripa viselkedése? -
#8404 meglátjuk-meglátjuk -
#8403 thxa!!!...info tárolva :)...amúgy én is próbáltam úgy csinálni hogy ne legyek gyorsabb, de asszem ez nem fog összejönni, de talán kis csúszás még belefér...majd meglátjuk -
#8402 Én tegnap este óta nyúzom, csak emiatt poroltam le az rbr-t(nem volt időm annyit gyakorolni hogy élvezetes legyen vele játszani), és azt kell hogy mondjam nagyon tetszik!kapásbol javultam ahol kiprobáltam. de nem is ez a lényeg, sokkal játszhatóbb lett az egész. Ráálltam egy pályára és nyomatam 5 karikat mododdal, majd ötöt alappal, és minden alkalommal meggyőzött amikor a massmod került terítékre!
szóval gratula!!!!!
egyenlőre azt még nemtudom eldönteni hogy tulságosan tapad e murván( vagy álatlánosságban az egész), néha van ilyen érzésem. lehet egy leheletnyit érdemes lenne rajta mídosítani ezirányban, de jó lenne ha vmi tapasztaltabb rallyfan is kipróbálná:)
lényeg a lényeg, nálam marad fent rbr, és a modod is:) sőt viszem gyorsan 2 havernak is:) -
#8401 általában véve gyorsabb leszel tőle, de a lényeg hogy sztem élvezetesebb/reálisabb...mondjuk várom a visszajelzéseket, véleményeket, és lehet majd még változtatok rajta...meg pl. aszfalton nem néztem még... -
Lacika 79 #8400 nem próbáltam még ki, kormányom nincs otthon jelenleg, majd holnap hazahozom. jah, a lényeg: kb. mennyi időveszteséget eredményez ez a grav változtatás? vagy esetlegesen javítani is lehet ezzel a beállításal az időkön? -
#8399 köszi!! persze nem az a lényeg hogy gyorsabb vagy, hanem az hogy miért...valóban alapból kicsit légiesek voltak a járgányok, ezen akartam javítani :))) -
#8398 Nem valszinű mivel nemrég készültek el vele haveromék jelenleg is tesztelgetik de már használható! -
#8397 blackhole on találtam 2 magyar navigátorhang peccset is. ezek közül egyiksem az amit te töltenél fel? 1ik másik