Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
nem úgy kell segíteni hanem kormányvásárlásban!! de azért kösz, mert használt

Breki33

ma már kérdezték
Breki33
BeefMod Patch V1.0 - V1.2
If the download does not start automatically in 5 seconds, click here.
All our files are compressed with ZIP or RAR archiver.

Description: V1.2 - update - add this to v1.0 and repack to audio.dat
----------------

- Reworked Gravel skid effect (original was very dull) - raised pitch, eq'd & added slight wheel screech
- Modified menu sounds & season menu sounds (credit to 2re for extra menu sound)
- Service sounds in Championship changed - no more OTT garage chatter (credit to 2re for new sounds)
- Added missing modified bird hit audio file

Date Posted: 06-10-2004

File Size: 2.2 MB

Letöltés

klikk
Kit--Kat
Csá, mostszedtem le az RBR Demót és indításkor ezt az intrók után ez az üzenet jön fel:
Error loading Hedgehog
error creatingpixelShader/general/CarsGlassinternational.pso
és aztán csak okot tudok nyomni és kilép, ez vaj miért van??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pukkandur
Megköszönném
Elõre is...

pluhi
Most õszintén! Kinek kell 900 fokos forgathatóság? Talán a kamionszimulátorban filinges átfogva tekerni, de verseny közben? Marhaság.
Breki33
Amúgy a Reid-es az 1.0-ás verzió P
Breki33
Ja csak kicsit normalizálni kéne
Pukkandur
Természetesen motorhangra gondoltam.
A navigátor marad Reid

Breki33
nem tudom, hogy utõs-e de ma láttam egy újjat kilinkeljem?
Pukkandur
Sziasztok!

Melyik a legjobb hang jelen pillanatban?
Szeretnék egy igazán ütõset feltenni!
Breki vagy valaki help pls!

Breki33
Hátha segít neked meg a bill-eseknek:

"billentyûvel is remekül kézben tartható az autó, igaz sok idõm elment, míg beállítottam, íme nagyjából én mit állítottam be, ha érdekel valakit...
1. a filter settingsben: throttle-nál digital button -> a rise értéket (alapban 3.0) feltettem 4.2-re, ezt talán még egy pöccel lehet növelni, még tesztelem, ettõl jobban kanyarodik az autó

2. filter settings: brake-nél digital button -> mindkét curvature-t 6 egységgel felhúztam, ezzel kevésbé érzékeny a fék, apró fékezéséknél nem blokkol a kerék és nem indul meg az autó

a továbbiak autóbeállítások:

3. brake -> növeltem mindkét kerék fékerejét kb. 350-el, ezt kompenzálja a filter settingsben feltolt kevésbé érzékenység, így meg lehet fogni az autót, kanyar elõtt hosszas blokkolás nélkül lassítani...

4. a kéziféket 100%-ra, a ballébfékezést 60%-ra raktam, így szintén nem túl érzékeny a billentyûleütésre és megfelelõ sebességnél simán lehet csúsztatni az autót az íveken és ellenkormányozni, nem áll keresztbe (ez a beállítás az elsõ menüpont asszem az a differentialnak a torque almenüjében van)

5. és a legfontosabb a lengéscsillapító: az összes értéket 1.0-val csökkenteni az elsõ és hátsó keréken egyaránt, ahol erõelnyelés van, kivéve a fast bumposokat, ahol m van adna, azt csak 0.5-tel csökkenteni (általában 4.5 van, ezt 3.5-re állítottam, az 1.5m-et pedíg 1.0-ra)... ezzel nem dobál annyira az autó, remekül iránythító a UK dobálós pályákon is, nagyon nem szabad levenni, mert csökkenti az autó átlagsebességét, ha nagyon levesszük, beremeg az autó sima úton is és nem megy...

lehet rajta finomgatni, de ezzel a beállítás simán jól megyek, beállítás után a quick rally USA pályán 5 másodpercet vertem a rekordirõ, majdnem sikerült Richard Burns-t is lenyomnom, vezettem végíg, csak sajnos a pálya 90%-ánál lévõ hosszú egyenes féktávját benéztem (ott nagyon lehet száguldani) és a bokrosban kötöttem ki...

azóta nem nyomtam, nem volt idõm, de így is remek szórakzás és habár idáíg "Colin fan" voltam (és most is szeretem még), de a Richard Burns felúlmúlt minden játékot, a legjobb autós, eliserem, nehéz lesz felülmúlni ezt a fizikát és pálya szerkesztést, lehetõségeket, egyszerûen kiugróan a legjobb...

arcadosabb játékokból egyedül a colin tetszik a grafika, a jó pályák és feeling miatt, mást nem szeretek, de RBR felûmúl mindent...

reméljük lesz folytatása...
"
JuanG
#5470 😄DD...kéz alatt vettem 15k-ért, megkímélt állapotban, sztem van olyan jó mint a MOMO...bolhapiac topikok, apronet...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

fistin
hát na jó de azt mégis én érzem hogy milyen az a kormány, nem?

fistin
tud még valaki segíteni az #5485-ös alapján? mert lassan kéne venni. tûrhetetlen hogy bekapcsolom a gépet és ott figyel az ikon, én meg nem tehetek semmit, a próbálkozások bill.el meg mégjobban felidegesítenek. Értitek...

Breki33
Miért odafele billel mész visszafele meg kormánnyal hajtasz :-)

Vagy megkérsz egy Pesti RBR-ót, hogy próbálja ki neked
fistin
Olyan könnyen megy az

Breki33
Hát talán le kéne ruccanni pestre
fistin
Aha, de hol? havernak van egy kormánya, sõt 2-nek, de mind szar, és kormányváltós. Meg Egerben lakom. Itt aztán nem hiszem hogy bárhol is ki lehetne próbálni. Azért nagyon szépen köszönöm véleményedet, de majd elválik mi lesz

b-type
próbáld ki mielõtt megveszed, havernál, boltba, tök mindegy.
ehez a kormányhoz, és a játékhoz is kapcsolódik, hogy én RBR/Cote D'Abroz pályán '39-es köröket tudtam menni csak a Diving Force-al, mert nagy sebességnél nem tudtam vele olyan finoman játszani..pl. amikor bemész a házak közé, majd onnan ki a nehéz balos kanyarig...kicsit lötyögõs nekem.
a Momo-val ha végigmegyek akkor '34-'36-os körök.
mivel mindkettõt próbáltam, azt mondom, hogy próbáld ki mielõtt megveszed.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

fistin
értem, de mennyié?? ja kösz breki az Easy Mod-ot, most vettem észre

Breki33
Én az 5475-öt venném most
fistin
Hali!
Kormyányt szeretnék venni de nem tudom hogy milyet!! Nem tudnátok nekem ebben segtíteni?? A 900 fokban elforgatható az mennyibe van és az jó?(Logitech® Driving Force Pro™😉 A MOMO-t akkor szerintem én sem veszem meg. Az a Microsoft SideWinder se rossz.(ul néz ki😊) Szóval tehát kormányt szeretnék venni, de a váltó külön legyen(jó lenne amit nem csak fel, le kellene ütögetni, hanem amiben van 1, 2, 3,... fokozat) Ja meg(én nem értek a kormányhoz)a kézifék az hol létezik a kormányon.(ebbõl is jó lenne külön kézifék) és a fontoska hogy 20-30E között legyen az ára. Lehet hogy elküldtök a sunyiba ezzel az árral a kívánságaim alapján, de lehet reménykedni!!!! És ami nagyon fontos hogy BÍRJA!+ Force Feedback ahol csak lehet(az árért mindez persze)
Ezer KÖSZÖNET!!!

Breki33
Ezt ki kéne írni alcímnek
köszi szépen csõ!
JuanG
igen, pixel shaderes vidkari kell...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

csak azért csinálja, mert kevés neki a gépem??
Breki33
kb hetente megkérdezi ezt valaki

elolvastad mi a minimum config?
Csõtök! Lenne 1 kis gondom a játékkal. Nem tudom futtatni, mert ezt írja ki " error creating pixel shader Pixelshader/general/carglassinternal.pso" valamint "nem található a futtatáshoz szükséges függvénytári fájlok egyike." ha valaki tudja mi a gond legyen olyan jó és írja meg!!!! ha van valami patch az is jó lenne!! elõre is köszi
Nem oldja meg a problémát....ugyanúgy fagy....

b-type
jah, ennek használom most a pedálját a Momo-mal..
nem rossz, bár jobban lötyög mint a Momo(nem annyira szoros az alaphelyzet)
de müxik pc-vel.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
ilyet vett b-type asszem...

Breki33
Ezse lehet rossz

JuanG
ja, 2 éve még volt a mediamarkt-ban...azóta én se láttam...esetleg aproneten érdemes rákeresni...

b-type
vagy 3éve...

pluhi
Mikor is volt ez a csere? Mert mostanában nem látom nálunk ezt a kormányt. Pedig vettem volna.
b-type
ilyenem volt, de ezt már megbeszéltük 😊
ez volt az amit szó nélkül kicseréltek.
jó fogású kormány.

JuanG
ilyennel senki nem játszik??? pedig ez is ütõs...nekem ilyen van, nagyon fasza, de lehet hogy már nem kapni...

K.András
Nemtom én ragaszkodom a logitech-hez,nekem évek megvolt a wingman és semmi baj nem volt vele,most sincsen csak mondom veszek egy momo-t,kérdeztem garit azt mondták nem szervizelik hanem egyböl cserélik 3 nap után is...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

karikusz
..épp én is voltam így valamivel...keményen felszvtam magam, aztán nem is kellett acsarkodnom...2 napig majd megütött a guta, hogy nem tudtam kihõbörögni magam.😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Bocs 16...😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Breki33
26000-ért leértékelve?

Az szerintem sok én 18.000-ért vettem.

De amúgy egyetértek elõtte két hónappal majdnem Logitech-et vettem, de szerencsére már nem kaptam.
b-type
OFF:
persze értelek én, de ezért tudják ezt megcsinálni.
Mert hagyod, és veszel másikat.
mindenesetre K. Andrisnak ha besz@rik a Momo-ja, akkor csere..és a hebegnek, akkor is csere.
kár hogy én nem tudom már megjátszani. 😞
az elözõ kormányomnál Thrustmaster 360Modena, mikor elcseszödött a motorja, vittem vissza nagy bõszen, hogy - bázz ha itt visszaszólnak akkor úgy lehordom a sárga földig...
erre nem kicserélték az elsõ szóra! és még jól is jártam mert akcióba volt éppen, és kaptam rá pénzt..
teljesen széthulltam, hogy így jártam...a piszkok 😄DDDDD
ON:

karikusz
Hát sok ilyen szép dolgog meg van fogalmazva a magyar törvénykönyben is, de úgy csinálták meg, hogy legyenek kiskapuk. Ez esetben te hamarabb megunod a banánt és veszel egy másikat. A rosszal meg nem bajlódsz, hanem kirakod az erkélyre, mint én. Nem volt drága, olyan 6-8e körül volt, de azért mégis csak...(ebbõl a haverokkal jót iszunk)

b-type
"Egyrészt az új szabályozás alapján a fogyasztó már elsõ körben választhat, hogy kijavítást vagy kicserélést kér, tehát a kicserélés, mint igény teljesítésének nem feltétele a javíthatatlanság. Vagyis: a fogyasztó akkor is igényelhet cserét, ha az áru javítható. A fogyasztó választási lehetõsége csak akkor korlátozott, ha a kicserélés lehetetlen (pl. nincs azonos vagy hasonló termék a kereskedõ készletében) vagy ha a csere aránytalan többletköltséget eredményezne (pl. azonnal és minimális költségigénnyel járó javíthatóság esetén)."

sajnos kötelezni csak a bíróság kötelezheti, de ha van ügyvéd ismerõs akkor amit õ elsõ lépcsõben ír, az elég szokott lenni...

a témában okosabbak fóruma

b-type
fogyasztóvédelem.
be kell jelenteni.

én spec szívtam a Momo-mal, mármint a pedállal, de a kormány része nagyon frankó. és massziv.
a pedál meg...ha baja lesz, azonnal vissza kell vinni, én ott csúsztam el, hogy neki álltam bütykölni, és akkor persze ugrik a gar. szal csak cserélgessék.

karikusz
na az ilyen garis javítással csak a szivacs van...én vettem anno egy genius-t aztán azzal annyi gond volt hogy nem igaz, szórakoztak velem,. Néha megbolondult, és ment össze-vissza.Elvittem garisra, visszakaptam 2 hét múlva...mondom nekik hogy jó már?...erre persze meg lett csinálva. No hazamegyek , mondom csapatok egy pár kanyart, hátmitmondjak 10 perc nem telt bele, megint össze-vissza megy. Visszaszólok, hogy hé haver ez még mindig nem jó. Erre azt a választ kaptam, hogy az tuti jó. Kérdeztem hogy nézzük már meg azt a javítási lapot, hogy mit is csináltak vele. No abból kiderült, hogy az ég világon semmit nem csináltak vele, csak állítólag letesztelték. Vertem a mellem, hogy azért ez elég cigány munka így, éshogy javítsák meg. Erre mint a kutyával úgy beszéltek, hogy márpedig ez jó. Felidegesítettem magam aztán elmentem a TESCO-ba szétnézni, mákomra le volt értékelve 26 000-re egy Sidewinder Force Feedback Wheelkormány. Ez királyul bírja a gyûrõdést, pedig ütöm vágom. Ezt mindenkinek ajánlanám aki még nem vett kormány..

...bocsi a sok bötûért.😊

Kaszi46
igen uyg néz ki "megelégszem" a momo val😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

K.András
Szerintem nyugodtan vedd meg ezt a momo-t,nagyon jo ez!Ha elbaszodik akkor meg gariba kicserélik a pedált na bumm,bármivel megeshet...

http://druglord.buzz.hu/ ;)