Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
próbáld ki egy Nvidia-s kartyaval
Gpetyus,
küdd el a replayod emailben! 😊)
Gratula!!!
Semmi konkrétat nem ír ki.
A szokásos hibaüzenet "A RichardBurnsRally hibát észlel ezért leáll" stb. Próbáltam low beállításokkal is meg a smartgartot is. Már a windowst is újratelepítettem, de mindig ugyanaz.
Breki33
Hátha ez segít

megint idéznék igaz ezúttal magamagam P

"(#737) Breki
''Ati kártyások! Akiknek fagy a játék a profilnál nem LOW beállításnál,megvan a megoldás: start menü-futtatás beírni:SMARTGART és az AGP ÍRÁST ki kell kapcsolni!Ennyi!''"
Glpetyus
És mi lenne az a hibaüzenet?
Ezen a gépen el kéne azért futnia...

Sziasztok! Nekem olyan gondom van a játékkal, hogy amikor elindítom rövid töltés után hibaüzenettel elszáll. Egyáltalán el se indul. Tudom hogy ezerszer kérdeztém már ezt, és az volt a válasz rá hogy gyenge a gép hozzá, de az enyémen elméletileg el kéne indulnia.
ECS K7S5A, 2000+ AMD, 512 DDR, GECUBE RADEON 9550 128 MB, SB 128, WIN XP SP1. Nem tudjátok mi lehet a gond és hogy lehetne mûködésre bírni?
Glpetyus
Ja,... :-)

b-type
😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Breki33
Nem tudom javít-e mert nekem nem lépett ki.

De crack nem kell hozzá
Breki33
Na akkor mert úgy látom nem világos

csak idéztem másik topicból

Amúgy SideWinderem van és sztem jobb :-)
ati2002
Hali.
A nemrég kiadott 1.01-es peccs javít valamit a "kilépkedésen" ? Egy haveromnak gyakran kilép a Rally Scool alatt. És a peccs felrakása után menni fog a játék? Mert 1.01-es crack-et nem találtam.
Elõre is köszi a válaszokat.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Glpetyus
Nem kevés az a négy gomb?
Microfos Sidewinderemen pont dupla ennyi van: P
(és ki is használom)

19000 az sok. Az electroworld-ben is csak 17999.

Breki33
Sokan akartak kormányt venni nekik hátha érdekes
Idézem

"Lehet, hogy már késõ, de: Logitech Formula Force GP 19000 a Corában. Nekem ilyen van : klikk

Nincs hozzá külön váltó, mint a MOMO-hoz, hanem F-1 kormányváltó, de szerintem jobb is mint a hagyományos váltó: egyszerûbb, gyorsabb váltás és tartosság szempontjából is megfelelõbb. Négy gomb van a kormányon, amellyek mindegyikét eléred, anélkül, hogy elengednéd a kormányt.
Láttam kormányokat 5-6000 Ft-ért is , de szerintem a Logitech egy jó márka és én sokáig szeretném használni. 2 év garancia van rá.

Glpetyus

NAGYON JÓ!!!

Glpetyus

1:12:valamennyi
(bár a vége kicsit érdekes volt.....gyakorlatilag BEZUHANTAM a célba 😄)

Köszi!! Egy már sikerült, de asszem még zaklatni foglak, elég tökorrú vagyok!!

www.smart-bus.hu

Scuza hpisti!! gregregnek szántam!!!

www.smart-bus.hu

IGEN!!! 1:17:71

www.smart-bus.hu

karikusz

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Attól hogy még rendesen megy nem biztos, hogy az a rész amit használ a játék, hibátlan..😞

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Egy jó tanács a sok közül. Setup mellé szedj le replayt is és nézd meg, hogy megy az, aki 8 sec-el gyorsabb. Szerintem lesz mit nézni, tanulmányozni rajta, nem szégyen a jobbtól, ügyesebbtõl tanulni. Én megtettem…
... és tanulok helyesen írni... :-PP
Szasztok!
Figyuzzatok, hogyvan má az hogy gyûrûm egy jóideje kormánnyal a Rbr rally school szakaszát és valami eszeveszett nagy szenvedéssel tudtam csak lemenni: 1:22 alá, valahogy képtelen vagyok elhinni hogy a legjobb idõ cirka 8 másodperccel jobb az enyémnél, szerintem képtelenség hogy ennyi idõ még benn lenne a kanyarokba!
Valaki érti ezt? ment má valaki 1:20 alá 😊)
Az má gyilkos idõ lehet!
Jahh, és letöltöttem egy jokis setup -ot, ugyhogy arra sem lehet idagából fogni, hogy "nem gyorsul a gép) 😊)!
Szoval várom a véleményetek!
Ja, a legújabb detonator van fenn, nem tudom mi a rákot kéne csinálnom.
Megy rendesen a windows, azzal nincs gond, megpróbálok keresni frissebb drivert, de szerintem az is új 😞

Nem sokára letölthetõ lesz 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

karikusz
Nem a legújabb driverek vannak fent, vagy gallyon a winfosod.

Sziasztok!
Fel tettem a DVD Rip verziót, és az intro, és betöltés után kilép a windows-ba. a crack-elt EXE-vel is, nincs valami ötletetek hogyan bírhatnám mûködésre?
Majd elküldöm holnap K. Lacival egy RW-n, Te pedig visszaküldöd rajta, ami nekem kéne. Emléxel még? 😊
Amúgy hali! 😊
Aham! Szerintem igen szép mutatvány.
Danecay
Aha, szóval érdemes letölteni.

Breki33
le van írva a readme-ben

pl hangokat, a kerék fordul, a kocsi jobban irányítható asszem Thurst-hoz javítás....
Danecay
Aha, aszem megvan. Akkor még egy kérdés: a Official Patch v1.01 mit javít, érdemes letölteni? Csak a modemes hozzáférésem miatt kérdezem.

Breki33
A sor végén van két jel az egyik a mentés a másik a setup

Emlékezetbõl irom....
HPt
http://video.racing.hu/files/1056/2004_rac_rally_martin_kanyartechnika.avi

ez?

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Danecay
Nos hát ez engem is rendkívüli módon érdekelne. Sajnos én sem találkoztam DOWNLOAD SETUPS vagy hasonló linkkel, de gondolom csak van ha már azt mondják a srácok. Valaki legyen szives világosítson fel minket, hogy hol kell keresni. Néztem a HSW-n is lenne ott egy BEÁLLÍTÁSOK link de sajnos nem aktív 😞

Asszem Angliában csinált egy olyan kanyarvételt, hogy a szemem keresztbe állt tõle. Gangolt 6.-ban, jött a kanyar, elõtte elrakta keresztbe, és közben pakolta vissza a sebességeket. És megvolt a kanyar. 😊 Majd elõkeresem a videót, és felrakom valahová. Vagy ha valaki tudja, mirõl beszélek, és kéznél van neki, az tolja már fel valahová. thx
Én nem tudom leszedni a setup okat csak összehasonlitai (compare selected...) , valaki sugjon pls. hogy honnan lehet leszedni!
Breki33
slot szám szerint kell

régebben részletesen le volt írva

de legegyszerûbb készítesz egy kamu setup-ot és arra a névre átnevezed
Hali! Bemásoltam a leszedett setupokat a save games könyvtárba, de a játékban nem jelenik meg!! Mit csináltam rosszul??? HELP!!

www.smart-bus.hu

Az észt legény a talpán nagyon szimpi ahogy nyomja és kockáztat is elég sokat még nem olyan jó az a ford, hogy mindig ott lehessenek. De inkább õk, mint a Grönholm –csak így fonetikusan- szegényt nagyon nem bírom, de az egész gyári peugeot csapat úgy ahogy van nem szimpi nekem. Olyan, mint az F-1-ben a Ferrari és nem a színe miatt.
Solberg mellé kellene még egy jó, megbízhatóan teljesítõ pilóta és akkor újra csapatban is elsõk lehetnének. Talán majd Richard. Tényleg ki mit tud róla? Mikor fog visszatérni, a gyógyulása után?
Én is feltöltöttem az egy replay-t SpeedLover néven. A Cote D'Arboz pályán a 69. vagyok. Elég szar de legalább ott vagyok. Lesz ez még jobb is.

Hajrá magyarok !!!

De én még jobban örülök annak, hogy Martin nyert. Szegény Duval-nak megállt a vas. 😞
ja, kösz, és ezt nem találtam😊
karikusz
nem sok hasonlóság van.😞...ha már veszi a fáradságot valaki, hogy megcsinálja, akkor azt nem értem, miért kell gány munkát elvégezni...

Minden pályát nincs ídõm betanulni,ha esetleg jó idõt megyek felrakom.Még a sulit se csináltam +,az sem érdekel.. Így izgalmas..
Breki33
ennek a kettõnek mi köze egymáshoz?

van ilyen, hogy upload r. ott tallozod be
France, Cote D'Arboz II ,itt még 4. vagyok 😊)