Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
küdd el a replayod emailben! 😊)
Gratula!!!
A szokásos hibaüzenet "A RichardBurnsRally hibát észlel ezért leáll" stb. Próbáltam low beállításokkal is meg a smartgartot is. Már a windowst is újratelepítettem, de mindig ugyanaz.
megint idéznék igaz ezúttal magamagam P
"(#737) Breki
''Ati kártyások! Akiknek fagy a játék a profilnál nem LOW beállításnál,megvan a megoldás: start menü-futtatás beírni:SMARTGART és az AGP ÍRÁST ki kell kapcsolni!Ennyi!''"
ECS K7S5A, 2000+ AMD, 512 DDR, GECUBE RADEON 9550 128 MB, SB 128, WIN XP SP1. Nem tudjátok mi lehet a gond és hogy lehetne mûködésre bírni?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
csak idéztem másik topicból
Amúgy SideWinderem van és sztem jobb :-)
A nemrég kiadott 1.01-es peccs javít valamit a "kilépkedésen" ? Egy haveromnak gyakran kilép a Rally Scool alatt. És a peccs felrakása után menni fog a játék? Mert 1.01-es crack-et nem találtam.
Elõre is köszi a válaszokat.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Idézem
"Lehet, hogy már késõ, de: Logitech Formula Force GP 19000 a Corában. Nekem ilyen van : klikk
Nincs hozzá külön váltó, mint a MOMO-hoz, hanem F-1 kormányváltó, de szerintem jobb is mint a hagyományos váltó: egyszerûbb, gyorsabb váltás és tartosság szempontjából is megfelelõbb. Négy gomb van a kormányon, amellyek mindegyikét eléred, anélkül, hogy elengednéd a kormányt.
Láttam kormányokat 5-6000 Ft-ért is , de szerintem a Logitech egy jó márka és én sokáig szeretném használni. 2 év garancia van rá.

www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Figyuzzatok, hogyvan má az hogy gyûrûm egy jóideje kormánnyal a Rbr rally school szakaszát és valami eszeveszett nagy szenvedéssel tudtam csak lemenni: 1:22 alá, valahogy képtelen vagyok elhinni hogy a legjobb idõ cirka 8 másodperccel jobb az enyémnél, szerintem képtelenség hogy ennyi idõ még benn lenne a kanyarokba!
Valaki érti ezt? ment má valaki 1:20 alá 😊)
Az má gyilkos idõ lehet!
Jahh, és letöltöttem egy jokis setup -ot, ugyhogy arra sem lehet idagából fogni, hogy "nem gyorsul a gép) 😊)!
Szoval várom a véleményetek!
Nem sokára letölthetõ lesz 😄
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Fel tettem a DVD Rip verziót, és az intro, és betöltés után kilép a windows-ba. a crack-elt EXE-vel is, nincs valami ötletetek hogyan bírhatnám mûködésre?
Amúgy hali! 😊
pl hangokat, a kerék fordul, a kocsi jobban irányítható asszem Thurst-hoz javítás....
ez?
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
régebben részletesen le volt írva
de legegyszerûbb készítesz egy kamu setup-ot és arra a névre átnevezed
www.smart-bus.hu
Solberg mellé kellene még egy jó, megbízhatóan teljesítõ pilóta és akkor újra csapatban is elsõk lehetnének. Talán majd Richard. Tényleg ki mit tud róla? Mikor fog visszatérni, a gyógyulása után?
Hajrá magyarok !!!