20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • b-type
    Az MX nem tudja.
  • Miklós14
    De mit csináljak
  • pajti
    ja
  • Miklós14
    inno3d nvidia geforce 4 mx egyébként a dx9.c van fen
  • Glpetyus
    DX9-es kártya kell neki.
  • Glpetyus
    kiadták a gémsztárt ? :S
  • Miklós14
    hello a játék ezt írja ki amikor lement az intro:error loading creating pixel shader:pixel shaders/general/carglassinternal.pso lécci segítsetek
  • Met
    semmi:)
    ha külső hátsó nézetben nyomod akkor reagál később
    a controlls/filter settingsben lehet állítgatni, hogy mennyire legyen "érzékeny" az irányítás
  • csimpok
    Motorháztető nézetben nyomom mindig, de nem is tudom ennek mi köze van a steering laghez...
  • Met
    ne külső nézetben nyomjad:)
  • csimpok
    Van valami trükkötök hogy hogyan csökkentitek a steering laget? Azaz hogy ha elmozdítod a kormányt egy irányban, akkor a játékbeli kormány késve reagál? Ez mást is nagyon zavar(t), több fórumban is írták, én speciel a demóban éreztem nagyon, de amióta feltettem a teljes verziót, már sokkal jobbnak tűnik a helyzet.

Itt egy srácnak vannak ötletei miket kell csinálni, kipróbáltam mindet, de nem éreztem szinte semmi változást:
    http://www.bhmotorsports.com/board/viewtopic.php?t=32307
  • Glpetyus
    egér amúgy sincs.
  • Finkoo
    igazából nagyon sok baja lehet, pl. gép, pl. directx, pl. videókártya, pl. faxom tudja még mi...
  • Harly18
    Nálam a háték a profil választásánál nem megy tovább, semmi gombra nam reagál, sőt még egér sincsen.......?:(
  • melorin
    Mert nem lehet többször.
  • Finkoo
    offline módban a tor file letöltésekor automatikusan olyan mintha online beléptél volna csak még nincs eredményed... amint használod a tor filet játék közben az módosul és nem tudsz többet belépni... ennyi röviden...
  • Met
    ha offline megy?
    mindenkiből feltételezik a becsületességet
  • Gabee73
    Köszi a segítséget, de így sem jó :(

Egyéb ötlet valaki?

váltó, és egyéb effektek vannak, csak motor hang nincs.

Üdv.: G.
  • csimpok
    És mi garantálja, hogy mindenki egyszer próbálkozik minden egyes szakszon?
  • Finkoo
    hát én úgy érzem, hogy sok internettel rendelkező, rbr rallyongó nem is tud a cseh tournament pluginról, és a magyar bajnokságról sem... pedig minél többen vagyunk annál jobb a verseny...
  • Met
    az a jó benne, hogy nem kell mondjuk este 8 kor leülni a gép elé, van rá 3 napod, hogy lefussd a távot:)
  • melorin
    Igen! Ez egy magányos sport,általában nem túrják le egymást az útról a versenyzők.
    Tehát itt is egyedül indulsz egy plugin segítségével. A cseh oldalról kiválasztasz egy versenyt, és azon indulhatsz. Ilyenkor egy pályaösszeállítás fogad, amiken végig kell menned. Ha online nyomod, akkor a részidőknél és a szakasz végén látni fogod, hogy hogy nyomtad a többiekhez képest.
    Ugyanezt offline is megteheted, így a pályaösszeállítást megkapod egy file-ban, amit bemásolsz a plugin mellé, és a játékban elindítod. Miután lenyomtad, visszaküldöd a csehekhez, és bekerülsz azok közé, akik már végigküldték a bajnokságot, és utána megtekintheted, hogy hányadik lettél szakaszonként, és végeredményben.

Kérdezz nyugodtan. De egyébként a www.rallysimfans.hu-n van 1 fórum, ott a nap 24 órájában segíteni tud valaki biztos. És ott szervezzük a Magyar bajnokságot is, úgyhogy témánál vagyunk ;)
    üdv: HFRT Fecni
  • csimpok
    Huh, elolvastam ezt a versenyszabályzatot, így fáradt fejjel egy szót sem értek belőle :). Majd azért holnap nekiesek rendesen.

Mondjuk a lényehget nem vágom a szabályzatból: egyenként indul mindenki és a többiek közben nézik, vagy hogy megy ez? Meg hogy offline is lehet menni...

• melorin
    Hát, a www.rallysimfans.hu-n a Magyar bajnokságon lehet indulni, aminek a fordulói kéthetente kerülnek megrendezésre, ami már a 8. fordulónál tart.
    A cseheknél pedig rengeteg tournamentet lehet kóstólgatni.
  • Finkoo
    csimpok... ide kuksizz... www.rallysimfans.hu itt megtalálsz mindent... ez csak az egyik lehetőség, de ez a legnépszerűbb, a Czech Tournament...
  • melorin
    Ja, én is. Szerencsére nincs sok verseny rajta :D
    Egyébként akkor van nagy gáz a motormeghalással, ha 7:10 alá akarsz befutni. No comment...
  • Finkoo
    Noiker az egyik kedvenc pályám... tudom kívülről, esőben, szárazon... :)))
  • Met
    kapcsold ki az eax effektet
  • Gabee73
    Sziasztok.
    Olvastam a fórumot, végig viszont nincs türelmem ezt a rengeteg hozzászólást elolvasni (sry)
    Remélem tud valamelyikőtök segíteni abban, hogy nekem csak a váltó hang hallatszik a motorhang nem.
    Mi lehet a baj szerintetek?
    Egyébként überbrutál a játék.
    előre is thx.
  • csimpok
    Olvastam valami netes játéklehetőségről, ez mit takar pontosan? Egyéni indításos időfutamok?
  • melorin
    Így van, jól mondja Pukkandur. Noikeren végigmenni realistic dmg-vel, na az nem egy leányálom :)
    De én mégsem ezt hoznám fel példára, hogy miért nem csak a fával való találkozásba számít bele a real-damage.
    Hanem: Mustaselkák! Na ott, ha nem vigyázol a futóműre, könnyen csámpásan érhetsz be a célba, már ha addig végigbírod kínlódni a szakaszt.
    De Sikakama is motorölős a javából.

Méghogy cheat?!
  • melorin
    De az elöbb pont azt mondtad, hogy az a jó, hogyha nem kívülről ismered a pályát, most meg csak NewBobsra hajtasz? Menjél mindegyiken egy bukásmenteset, és mentsd el a replayüket. Aztán kezdd újra a kört. Meglátod, hogy sokat javulsz akkor is, ha nem ugyanazokon a pályákon nyomulsz csak. Meg így megmarad a felfedezés varázsa is. Mindíg találsz valami újat a pályákon.
    És szerintem töltsd fel a Rankra az idejeidet, így megláthatod, hogy körülbelül a többiekhet mennyire vagy jó/rossz. Itt a címe: http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm
  • csimpok
    Nem, azért is írtam ezt, mert ez volt az első pálya, aminek jobban nekiültem (kb egy órát mentem rajta). Elöször még default settel ment kb 5:35, aztán letöltöttem valami erre a pályára valót és ezzel lett 5:27. Majd gyakorlok még, első körben 5:1x-et akarok :)
  • Pukkandur
    Szia Finkoo!
    Azért a törés nem ilyen egyszerű. Próbálj meg realistic-on végigmenni egy Noikert.
    Ha igazán taposod neki, majd rájössz miért más a realistic. Spórólni kell az autóval, hirtelen gyors visszaváltások és gáz + fék együttes használata kiníyírja a gépet. Eleinte örültem, hogy be tudtam gurulni a végén. Tehát a törésmodell nem csak a fákról szól.....

Csimpok! Ha tényleg most kezdted akkor tényleg jó idő! Nekem 5:20, de jópárszor végigmentem rajta. Azért Te sem elsőre futottad ezt

Melorinnal egy csapatban nyomtuk régebben, akkor is jó időket ment a cheat-ekkel
    Bocsi Fecni, ezt nem tudtam kihagyni!

Jó versenyzést Mindenkinek!
  • csimpok
    Hát ha már annyit mentem volna rajta, hogy kívülről tudom a pályát végig akkor biztos sokat lehetne javítani, de egyelőre még csak az elejét ismerem. Meg szerintem úgy érdekes menni, hogy az ember nem ismeri a pályát és csak a navigátorra hagyatkozik, igaz ekkor érdemesebb lassabban menni, mert néha egy kicsit későn jök a "K left" :D Szerencsére még van egy csomó ismeretlen pálya.
  • melorin
    No para, de kicsit talán túlzás volt a "nekemrohanásod"
  • Finkoo
    ja bocs... :)))
  • melorin
    Nem úgy értettem, hanem úgy, hogy reálisabb esélyed van futni egy ilyen időt, mint egy WR-t. ;)
  • Finkoo
    Mitől lenne a te időd reálisabb, mint a wr? Nem értem... Replay-el alátámasztott, cseh tournament módban futott online idő... Ennél reálisabb nem kell... és hogy milyen a törés? Kit érdekel... Ha felmászol egy fára, akkor annak az időnek úgyis lőttek, kit érdekel, hogy továbbiakban is működik-e a kocsi...
  • jointeer
    loáál