Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah végre volt szerencsém kiprobálni a gamet kormánnyal is, és mit ne mondjak, felemelö érzés!!!!!!! eszméletlen jo!!!!!!!

vezérlõ pult/játékvezérlõk....a combined pedal szegényebb legyen egy pipával.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Emberek HELP!!!!!!!!!!
Mért nem tudom beállítani a pedálokat,hogy külön is mûködjenek??
Ezt a SEPARATE vagy milyen opciót nem találtam a beállítások közt...
Kössz a segítséget.
a teljesség igénye nélkül 😊 :
-GPL
-Nascar2003, és modjai
-NetKar
-GTR
-LFS
bõvebb infó: Blackhole
sztem alapból jó.
mindegyiknek van itt topicja...
deolvasni itt a
HSW is.
kapásból.
-GPL
-Nascar2003, és modjai
-NetKar
-GTR
-LFS
bõvebb infó: Blackhole
sztem alapból jó.
mindegyiknek van itt topicja...
deolvasni itt a
HSW is.
kapásból.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(tudtak = tudtok) -mer már megint nem tudok írni! 😊)
Emberek! Tudtak ajánlani az RBR en kivül valami jo SZIMULÁTOR progit?
Nemrég vettem a kormányt, kipróbálnám másba is, a F1 99-'02 megvan!
Nemrég vettem a kormányt, kipróbálnám másba is, a F1 99-'02 megvan!
síííík, szegény... 😊)
Hú ez nagyonhülye...
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
"Semmi baj csak azt a fáradt semmibõl elõtûnõ emberes, valotlan borulásokkal megspékelt, okádékhangú RBR-val van oda mindenki.
Ez szebb,könnyebb irányitani és a hangok is jobbak mint az RBR-é."
télleg az 😄
Ez szebb,könnyebb irányitani és a hangok is jobbak mint az RBR-é."
télleg az 😄
Üdv! Én spec logitech momo FFBacket használok! Nagyon tudom ajánlani! 30k körül van az ára. Ha most nincs rá pénzed, inkább várj 1 kicsit! MEGÉRI!!!

Sziasztok!
ELADÓ (alig használt) egy InterAct V4fx Force Feedback SV-283 típusú kormány+pedál.
Nagyon jó, stabil, kemény, nekem nagyon bejött!
DE sajnos nincs hozzá 2000/XP-s driver, és sajnos nem tudom használni, ezért fõként a win98-as felhasználóknak célzom e hirdetést!
Ha kép kell róla, szóljatok, de google.co.hu-m is rákereshettek a típusra.
Írjatok, ha érdekel!
Más: Helyette meg szeretnék venni 1 kormányt. Miket ajánlanátok, ti miket használtok?? Nem sokkal lentebb láttam 1 Logitech-et reklámozni. Nem lehet rossz, bár kicsit olcsóbban gondolkoznék, de max 20k-ért érdekelne..
Na jó furikázást! 😉
üdv.
-giz
ELADÓ (alig használt) egy InterAct V4fx Force Feedback SV-283 típusú kormány+pedál.
Nagyon jó, stabil, kemény, nekem nagyon bejött!
DE sajnos nincs hozzá 2000/XP-s driver, és sajnos nem tudom használni, ezért fõként a win98-as felhasználóknak célzom e hirdetést!
Ha kép kell róla, szóljatok, de google.co.hu-m is rákereshettek a típusra.
Írjatok, ha érdekel!
Más: Helyette meg szeretnék venni 1 kormányt. Miket ajánlanátok, ti miket használtok?? Nem sokkal lentebb láttam 1 Logitech-et reklámozni. Nem lehet rossz, bár kicsit olcsóbban gondolkoznék, de max 20k-ért érdekelne..
Na jó furikázást! 😉
üdv.
-giz
Igen, alaplapi van abit nf7 -en!
megpróbálom délután biosbol letiltani és ugy elinditani, köszi!
megpróbálom délután biosbol letiltani és ugy elinditani, köszi!
Alaplapi hangkártyával nyomod? Azt hiszem valaki említett, hogy az bekavarhat és lassíthatja a játékot.
ASUS P5Q, Intel Core2 Duo E8400 3,0 GHz, ATI Radeon4850, 4GB DDR2, 2x500GB Hdd
szépen kivitelezett autó 😄DD...rally trophyhoz ugye??
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Játszik valaki ATI 9200 -es video karival? Nem tudom miért akadthat nálam a progi,alapra levettem a grafikát, meg 640 x 480 ra a felbontást! Van valakinek tapasztalata hasonló hardwerrel? Feljebb olvastam hogy simán ment ezzel a kártyával másnak!
Config : Athlon xp 2200+, 768 ddr ram, nf7 alaplap, ati radeon 9200 kártya röviden, logitech force feedback kormány!
Ja ésmég valami jó beállítást keresek a kormányomhoz? Tudjátok hogy játékon belül hol lehet állítani az érzékenységet, pedálra , kormányra stb?
Config : Athlon xp 2200+, 768 ddr ram, nf7 alaplap, ati radeon 9200 kártya röviden, logitech force feedback kormány!
Ja ésmég valami jó beállítást keresek a kormányomhoz? Tudjátok hogy játékon belül hol lehet állítani az érzékenységet, pedálra , kormányra stb?
Nnnna, félsiker, végre elindult, de sajna néha kilép...
szenvedek tovább, köszi mindenkinek a segítséget
szenvedek tovább, köszi mindenkinek a segítséget
TI 4200, PS??
Köszi, úgy biztos jó lesz 

BMan!
patch fent van?(hátha nincsen)
patch fent van?(hátha nincsen)
bocsi, nem nálad, hanem BMan- nál
persze, és ugyan az van mint nálad.
Nekem Nvidia van, mégis ugyanazt csinálja, már 3x úratelepítetem és nem indul el, tököm tele van.
Szasztok! Uj rekordom 1:19:41 ma pezsgõt bontok 😊)))
Vért izzadtam, állat ez a progi! Nincs is más pályán kevem menni
csak a rally school -on! 😊))
Esetleg valaki el tudná mondani hogy hogy lehetne "butitani" a grafikán? Valaki irta régebben hogy le lehet venni az autokrol a tükrözõdést, de nem találtam meg azt az ini filet meg a hozzászolást sem 😞(!
Meg ha még van esetleg valami trükk a grafikával, mer sajnos gyenge a video karim (ati radeon 9200) 😞(
köszönöm elõre is segítségetek! 😊)
Vért izzadtam, állat ez a progi! Nincs is más pályán kevem menni
csak a rally school -on! 😊))
Esetleg valaki el tudná mondani hogy hogy lehetne "butitani" a grafikán? Valaki irta régebben hogy le lehet venni az autokrol a tükrözõdést, de nem találtam meg azt az ini filet meg a hozzászolást sem 😞(!
Meg ha még van esetleg valami trükk a grafikával, mer sajnos gyenge a video karim (ati radeon 9200) 😞(
köszönöm elõre is segítségetek! 😊)
Tudom hogy ez nem az a topic, de ha valakit érdekel egy Logitech Momo Racing másfélév garival priviben írjon!
Már végképp fingom sincs 

Mást nem tudok,szerezz be egy másik példányt valahonnan...
Más játékkal nincs gáz??

Mást nem tudok,szerezz be egy másik példányt valahonnan...
Más játékkal nincs gáz??
Catalyst 4.10 + DirectX 9C
Nekem a dvd-s reloaded féle van meg. Akitõl hoztam annál mûködik, pedig gyengébb a gépe mint az enyém. 

Nem próbáltál más verziót,esetleg eredetit?
Mer' asszem 2 féle van a warezon (nekem a 3cd-s van)
Mer' asszem 2 féle van a warezon (nekem a 3cd-s van)
Pedig már ugy játszanék vele!