Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
np
Alexease
Akkor nem szoltam... bocsi😉
robotnyk
CM=Championship Manager
Alexease
A CM nem takar valami jo izlest, az egy arkad fostalicska😉)))))))))
Alexease
Ez sem rossz😊)))) Amugy #5992.
Help!! Ati 9600pro kártyám van 4.10-es driver-rel és miután kikapcsoltam az agp-t megy is szépen high-on a játék!! DE!!! Csíkok vannak az úton keresztben!! MIÉÉÉÉÉÉÉRT???? IDEGESÍTÕ!!!!

www.smart-bus.hu

Alexease
Ez basszus a fogyatekossag csucsa!!😊)) De sajnos, ez k*baszottul jellemzo mostansag...;/
Hali Robotnyk!! Cm után itt is?? 😊) Cm, RBR jó az izlésed!!!😊)

www.smart-bus.hu

arty
hoppá !!! Athlonosok, akiknek nincsen SSE, már indithatják is ! 😊 Voltak itt páran akiknek ezért nem ment!

Forza.

robotnyk
ezt ugye csak viccnek szántad? mondjuk viccnek is rossz.
Breki33
ez csúcs P
hali azt az 1.02-es update-et honnan tölthetem le?
Itt
Ezt nem gondoltad volna, mi?
Goliath
holapeccs holapeccs rakjadkiezerreeeee

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Breki33
Richard Burns Rally(tm) 1.02 Update
===================================

Fixes and updates
=================

1.01 updates (included):
========================

* Fixes Thrustmaster compatibility issues. Users will need the latest Thrustmaster drivers (10.0.5)
from www.thrustmaster.com
- Including FORCE FEEDBACK with various Thrustmaster wheels
- XP Users of affected hardware with ‘ServicePack2’ MUST update to the latest Unified Wheel
Drivers available at www.thrustmaster.com

* Fixed general sound instability issues
- Including Creative EAX issues
- Crash SFX which caused game lockups on some hardware

* Fixed various issues in replays
- Including Front Wheel Movement

* Fixed various localisation issues
- In all languages including French/German/Italian/Spanish/Polish/Czech

* Improved performance and framerate in some areas
- Including many ATi Video Card ‘tearing’ issues

* Fixes some DVD incompatibility problems
- For many of the newer models of DVD+/- Drives

1.02 updates:
=============

* Fixed RedBull animation

* Support for AMD processors without SSE

* Crashed windshield is no more black

* Fixed slow-downs in replays because of audio hardware acceleration

* Option to invert steering axis
- Change the desired axis value to true in the input.ini file

* Fixed glass shader windshield bug

* Fixed audio issues
- Enabled environmental reflections ( Disabled in 1.01 ).
- Fixed broken door effect.( Disabled in 1.01 )
- Fixed transmission amplitude. ( Too loud in 1.01 )

1.02 extras:
============

* Optimization of cubic map processing improves the frame-rate

* New plugin modding DLL (a readme document will be released soon)

* New audio features (more info in AUDIO.INI)
- Amplitude editor for some specific types of samples
- Audio channels limiter
- 10-Band Equalizer for engine sounds

How to remove Black MipMap lines on the road
============================================

Black lines appearing on the road are caused by forcing the graphics driver to use AF
(Anisotrophic Filtering) and/or FSAA (Fullscreen Anti Alias) via the graphics driver setup.
This also can have other graphical side effects, such as poor looking fonts and 2D graphics,
because forced AF and FSAA is applied to everything that is rendered
instead of the application selecting where to use it. Performance also degrades.
Please use default graphics driver settings so that the application is able to control graphics settings.
This way there will be no black mipmap lines and the game runs with optimal performance.

THIS SOFTWARE PATCH IS PROVIDED BY THE COPYRIGHT HOLDERS AND CONTRIBUTORS ``AS IS'' AND ANY EXPRESS OR
IMPLIED WARRANTIES, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS
FOR A PARTICULAR PURPOSE ARE DISCLAIMED. IN NO EVENT SHALL THE REGENTS OR CONTRIBUTORS BE LIABLE FOR ANY
DIRECT, INDIRECT, INCIDENTAL, SPECIAL, EXEMPLARY, OR CONSEQUENTIAL DAMAGES (INCLUDING, BUT NOT LIMITED
TO, PROCUREMENT OF SUBSTITUTE GOODS OR SERVICES; LOSS OF USE, DATA, OR PROFITS; OR BUSINESS INTERRUPTION)
HOWEVER CAUSED AND ON ANY THEORY OF LIABILITY, WHETHER IN CONTRACT, STRICT LIABILITY, OR TORT (INCLUDING
NEGLIGENCE OR OTHERWISE) ARISING IN ANY WAY OUT OF THE USE OF THIS SOFTWARE, EVEN IF ADVISED OF THE POSSIBILITY
OF SUCH DAMAGE.
arty
😄

juteszembe:az én bicóm pl. a garázs dísze, 1 éves és majdnem 0 kilométeres 😉

Forza.

karikusz
Ezt ne tõlem kérdezd...szerintem sincs annak értelme...ez olyan mintha egy biciklit csak tolnál....nem arra csinálták, de lehet azt is vele..))))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Tisztában vagyok vele, van egy-két kamionos ismerõsöm + haverom benzinkúton dolgozik, és rengeteg kamionos jön autópálya matricát venni. Na ott ragad az emberre érdekes beszéd. 😊
Off vége
arty
ha csak annyi lenne, az miért jo? azt menüben is ki lehet kapcsolni.

Forza.

karikusz
én úgy tudom az easy modba csak annyi van, hogy nem törik a kocsi...nem az hogy zsinóron húzzák a verdát az úton

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

báttyó02
hopp,most ugrik be,hogy nem indul a pixel geci miatt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ja és még valami...ezt a pixel shader-t mégegyszer elõhozza valaki, akkor szólok a gumikacsának és benéz a kéglijébe az óriás Mack-el!!! És ha megfordulna a fejetekben, hogy nem vagyok normális, akkor közlöm, hogy ez a gondolat nem áll messze a valóságtól!!!

www.smart-bus.hu

Ez nem kûfõdi ecsém, hanem T.I.R. nyelv!!! 😊)) Az okos kamionosok beszélnek így! Egy mondatban 5 féle nyelvet használnak, ami eszükbe jutt mondják, és a határõrök, kúrvák, meg a rendõrök értik!!! 😊) Ki érti ezt??!! 😊))pl: Hé miszter!! Ágyin kamaty fümfcig dollár!! Hárásó??? Szi!! 😊)) És ilyenbõl ezer elhangzik Istanbulig!! 😊 Komoly feeling!!! 😊) Na megyek meg is nézem a Convoy-t!!! 😊) Ciao!

www.smart-bus.hu

értem 😊

arty
prince of pers. .... és egyre több ... jo hogy jön a karácsony 😉

Forza.

báttyó02
Neeeeem 😊 de ha megvettem volna,akkor nyolc ropi az ablakon repült volna ki. Bár lehet,hogy karácsonyra kérek anyáméktól egy normális videókártyát,mert egy csomó probléma van vele,például ezen nem megy a Splinter Cell 2 se,meg most a Richard......szar ügy

Hali mindenkinek!
1 kis segitség kéne!van 1 momo racing kormányom és álitgadtam ahogy tudtam de szertintem nem az igazi.nem tud valaki nekem egy jó mentést felrakni,vagy valami segitséget adni,hogy ez a szar ugy mûködjön ahogy kellene.
elõre is köszi!!!!
megvetted?

báttyó02
ÁÁ nem dobom azé ki,csak idegesit. Na mindegy,azért jó játékot nektek 😊

arty
majd ha upgradelsz, elõveszed... ki ne dobd! 😊

Forza.

báttyó02
Há nagyon zsir,dobhatom a kukába a dvd-t,mert mx-es kártyám van.

😄
Pls relax! 😊
Ez nem lett jó...
Interact V4fx SV-283
Itt a kormányom...amit nem használok, mint már írtam! 😞
Glpetyus
Azt se raktam fel,amit cd-n adtak hozzá

A megfelelõt honnan lehet lekapni??

arty
ilyen fizikát? ilyen élethût? 😄 van ám easy mod ... 😉)))

Forza.

RelakSfromhome
hogy a devla verné a faszát bele abba, aki ilyen fizikát csinált!!!

Vizes aszfalt + lejtõ még vízre való guminál is irányíthatatlanná teszi a gépet

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

Most basztam rá a gépen a reset-re, mert felbaszta az idegeimet...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nem értem. aki annyi fáradtságot nem vesz, hogy elolvassa a readme-t, az arra se vegye a fáradtságot, hogy a fórumba kérdezget hülyeségeket. A peccs meg a büdös életbe nem fogja kijavítani a pixel shadert, mert a TE kártyád nem támogatja azt, nem pedig a játék szar.
töröljétek ki a pixel shader mappát

robotnyk
mxes geforce? ha nem tudja a pixel shadert egy kártya, akkor az úristen összes patche sem oldja meg a problémát
HAli!

ezt a Pixel Shadert meg kéne oldani mert nekem is ez a baja!😞 Az 1.1 es patch sem javitotta ki! Nekem Gef4 es 128 ddr es kártyám!

üdv.😮l4h
robotnyk
olyan videokártya kell hozzá, ami támogatja a pixel shadert.
Hy all.PLS HELP ME!!!!Ezt a hiba üzit irja ki (mikor lemennek az intrók utána, be sem lép a menübe) és nem tudom mi a teendõ!!

error creating pixel shader:
PixelShader/General/CarGlassInternal.pso

Elõre is KÖSZ!!!!!
Tavaris! Ilyen az élet. 😛 Amúgy Dobre mindenkinek, ha már ennyir kûfõdijül beszélünk. 😊
Breki33
Sidewindernél az új driver kell ugye hozzá.
Breki33
szerintem benne van a mod-ban
Glpetyus
izé...hát nekem nincs ilyen "compined pedal" opció....

Dobre morgen!! A "modded weather look"-ot honnan lehet leszedni? Nagyon tré esõben menni!!! 😞(( Köszi

www.smart-bus.hu

[Walaki]D`Lair
www.liveforspeed.hu

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu