Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
DX8
petesilver
Nekem picit kevésbé láma kérdésem lenne, mert egésznapi vertexbûvölés után már nem fog az agyam: A pixel shader még DX8-as feature, vagy már DX9-es? Én kérek elnézést. Norbi Te meg gonosz vagy, angol helpet írni, nahát, nahát!!! És ráadásul másolni 10 hozzászólás elõttrõl! Nahátnahát!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Ez gyönyörû!!! Ilyet játszhatunk amúgy, csak RBR fanoknak renderltem hármat, mert fotózni nem tudok:

Mission Impossible 2010: PRO Class

Glpetyus
Hát nem 😄D

Alexease
Latom ezek is a megelhetesukert kuzdenek, nem sok "tiszta" felulet maradt a kasznin😊))))))))
Glpetyus
Link a letöltéshez 😊

Glpetyus

Glpetyus
Bazdmeg akkor ne játsz vele...

zsolti001
Köszönöm,de már letöröltem a géprõl.

Már kikapcsoltam Te pöccs!! De akkor meg randa a kép!! 😞((

www.smart-bus.hu

arty
pedig ez biztosan valami szoftveres beállítási gond lesz ... az a kártya TUDJA a pixel sódert 😊

Forza.

Glpetyus
Kapcsold ki az élsimítást te fasz!

Breki33
néz meg az idõket
Mert lobbyval már nyomtam, de ott csak 1 srác volt magyar,akivel eddig taliztam... Kíváncsi lennék hogy nyomják mások!!!
Alexease
Nemis fogsz. Nincs multi szerver, direct IP van, meg kell elore beszelni.
1 bõ láma kérdés!!! Én multiznék magyar emberkékkel, de nem találom a helyet(M)! Help PLS!!
zsolti001
Köszönöm a segitségedet de semmi már mindent probáltam ,igy feladom a küzdelmet. Ennyit a 70000ft videokártyáról.

arty
directx9.0c és legfrisebb nvidia referencia driver install! www.nvidia.com -rol ! hátha ...

Forza.

zsolti001
TD GeForce FX / 128 MB

arty
akko reinstall directx9c és legujabb nvidia referencia driver! ezen a kártyán mennie kell!

Forza.

Pukkandur
Sziasztok!

Szerintem a fejlécbe kellene beleírni, hogy pixel shader támogatás szükséges, meg egy rövid felsorolást, hogy melyik videokarikon fut a program.
Kevesebb lenne a "miért nem fut a gépemen" tipusú hozzászólás.
De ha valakinek nincs ideje visszaolvasni 2-3 oldalt, annak nem ajánlom a játékot, mert nem lesz ideje megtanulni vezetni sem
Pedig ha ráérez az ember akkor függõséget okoz

Met
NVIDIA® GeForce FX 5800

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

arty
az milyen kártya? nvidia? ati? geforce3? ati9600?

Forza.

Met
Idézet a readme-bõl: 64MB Video Card (Card must support Pixel Shading)

zsolti001
Köszönöm e remek és paraszt segitségeket.
Olvasni még én is tudok(readmi)
A videokártyám egyéként :ASUS V9900
Gép : 2.8ghz
Ram :1gb
Szoval szerintem elégnek kéne lennie!!!!

Hali! Köszönöm, de ehez gyenge az angolom!! 😊) Könyörülj rajtam!!!! 😊))) Grazie!

www.smart-bus.hu

Ezek szerint Te vagy itt az erkölcs csõsz??? Igérem apu legközelebb jó fiú leszek...a tyúk csípje meg!! Inkább mutass példát ennek a romlott világnak!! "basznának" igaz??? Én is gratulálok okoska!

www.smart-bus.hu

Met
Ehh, mindegy, úgy is basznának elolvasni.
Azon csodálkozok, hogy nincs naponta új "RBR hiba, help" topic.

Met
Nem lehetne ide felülre rakni egy linket a FAQ-hoz?

ibronk
How to remove Black MipMap lines on the road
============================================

Black lines appearing on the road are caused by forcing the graphics driver to use AF
(Anisotrophic Filtering) and/or FSAA (Fullscreen Anti Alias) via the graphics driver setup.
This also can have other graphical side effects, such as poor looking fonts and 2D graphics,
because forced AF and FSAA is applied to everything that is rendered
instead of the application selecting where to use it. Performance also degrades.
Please use default graphics driver settings so that the application is able to control graphics settings.
This way there will be no black mipmap lines and the game runs with optimal performance.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Franko! Itt az 579. lama aki ugyanezt megkerdezi😊))))))) Readme-t senki nem olvas?!?!
robotnyk
elolvashatnád a minimum követelményeket.
Breki33
megint a süni P

nézd már meg a minimum config-ot
arty
gyenge a videokártyád

Forza.

zsolti001
Sziasztok!

Egy kis segitség kéne a játékhoz!
Felraktam elindul az INTRO és utána ezt a hibaüzenetet kapom:

A Legujabb driverek vannak fent, SP2 elött és után is ezt a hibát kapom.

Aki tud az segitsen.

arty
ez csodaszép... 1 pecig néztem 😊)

Forza.

Met
A kultúra megint kiesett a szádból, grat

Radeon 9600pro, 4.10-es driver, 1.02-es update és méééééég mindig csííííííííkos az a telibevert mocskos kurva geci út!!!! miééééért???? nem bírom már idegileg!!! 😞(( ha a direct 3d-t mérleges-re teszem, akkor eltünnek a csíkok, de akkor meg szar a képminõség!! optimális minõségen pedig elõjönnek a csíkok!!! idegesítõ!!!!! a csík az asztalra való, nem az útra!!! 😊)))

www.smart-bus.hu

b-type
nem esett szó még róla, de már valszeg tudjátok:
Sainz nem lesz jövõre a Rally Vb-n.
én személy szerint nagyon sajnálom. 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Breki33
Kezd a BeefMod-al az telepítõs
Márcsak a hangok upDAT-je következik, de asszem itt a fórumban sok szó eset, úgyhogy megtalálom a válszokat. Esetleg egy replayt be lehet tenni ide, amik az új hangokkal készült? Csak hogy érdemes-e neki feszülnöm 😊

http://sopronyi.photoshelter.com

Már sikerült is! Köszi neketek! Íme egy kis ajándék 2 hete fotóztam:

Nincs leszedve. Megpróbálom, köszi!

Alexease
Az 1.0-rol a crack-elt EXE-t leszedted? A Patch-elt jatek mar nincs levedve.
Volt azóta reinstall? Magyarul winfos alá van telepítve a RBR?
Ajjaj, már most érzem, hogy láma kérdés, de már az 1.01 patch-t sem tudtam felrakni, mert azt írta ki, hogy RBR installánom kell, mielött a patch-t felraknám és ezt írja ki a 1.02-nél is. Mondanom sem kell, természetesen a game felvan rakva és már egy jó ideje nyomom is. Szerintetek mi lehet a probléma.
Köszi!

Hát ha az "öreg" beülne újra autóba, és az Skoda lenne, akkor SZVSZ Fabia lehet! Javíts ki ha tévedek!!
Alexease
Mar evek ota azert "sirok" mindig a fejlesztoknel, jatekoknal, hogy minden lehetseges parametert tegyenek mar ki INI-be, hagy allitsa be a user ugy a dolgokat ahogy O szeretne. Ez foleg a hangokra vonatkozik, de ugyanugy igaz az FFB-re, grafikara, efektekre stb.

Vegre itt kipakoltak INI-be az osszeset😊))) Sot, meg 10 csatornas equalizer allitas is van is van autonkent😊))) De a legjobb, a kicsomagoltan haznalhato audio konyvtar!! Vegre nem kell ki-be pakolgatni😊

De az uj Plug-In DDL resz is erdekes lesz. Kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.

Eddig is magasan vert minden rally-s jatekot, de ha igy szabadon engedik a fejlesztok a "kodot" akkor itt meg komoly es erdekes dolgok lesznek!!!! VEGRE!!
Alexease
Nincs nagy vizhangja itt az uj patch-nek, pedig sok apro jo dolog van benne. Foleg audio reszen, ahol nagy pozitivum, hogy vegre a fejlesztok szamitasba vettek a userek kivansagait is.
Szóval az 1.02 gyógyír a bajomra??? Akkor asszem le is tõltöm...kb 2 óra 16.8 kbps-on!! Ez aztán a fanatizmus mi???? 😊)) Az RBR-hez képest tényleg fostalicska a Colin!! Kíváncsiságból újból felraktam...a grafika tényleg szép, de a fizika...olyan mintha állnék!!! Ezek után nevetséges!!! 😊)) Hallottátok, hogy Colin bácsi tárgyal a skodával!!?? Asszem jövõre megduplázhatják a lakatos brigád létszámát, ha az öreg beül az oktávia wrc-be!!! 😊))))

www.smart-bus.hu