20179
-
Caravan #8878 És megmondanád mi a fenét irjak a keresőbe kulcsszónak? Lövésem sincs, miért nem megy a játék, így még csak megközelíteni sem tudom a broblémát. Látod ahelyett, hogy kioktatsz 4 soron keresztül, fél sorba leírhatnád a megoldást. Öreg, mit gondolsz, kinek van ideje 8870 beírást átmutyizni? Aki nem akar ne segítsen, de az észosztás nem kell, attól nem jutok előrébb.
Aha, "újsággal vetted a játékot és nem még a nyitó áron 10K-ért...akkor hőbörögni ok. De így.... " szóval csak akkor szólhatok, ha a bolti áron vettem a játékot?
Ezek után majd úgy kezdem a segítségkérést, hogy: nem megy a 15 000-ért vett játékom.
Normális vagy öreg? -
#8877 Olvass vissza vagy használd alól a keresőt... Nekem is volt ilyen bajom a hibás Live! driver miatt.. vedd le a hardveres gyorsítást és úgy lehet nem akad szét. A hőbőrgést meg abba lehet hagyni.. újsággal vetted a játékot és nem még a nyitó áron 10K-ért... akkor hőbörögni ok. De így....
Másrészt nem alázott le senki csak 2 magától értetődő tancásot adtak! Ha volt már ilyen probléma a topicban az meg lett oldva és valahol itt a megoldás biztos. -
Mivel alázlak ?...,olvass vissza,hogy más hogy oldotta meg azt' kész.
Vagy én keresgéljek helyetted ??? -
Caravan #8875 8873. a Tiéd. Ne haragudj, de meddig is olvassak vissza? Visszaolvastam, eredménytelenül. Ha tudod a megoldást légysz ne alázz le! Segítenél?
Köszönöm. -
#8874 Olvass vissza.Másnál is volt ilyen.
Nálam is....egyszer,aztán azóta sem.
-
Caravan #8873 Sziasztok!
Majd szétvet az ideg. Megvettem a GS-t a RBR játék miatt. Feltelepítetem (2x is, hátha én baxtam el valamit), és a tanpályán elindulva az első kanyarvételnél csonttá dermed a játék és ujra indul a gépem (akármilyen beállítás mellett, akárhány játékindításután is). Tele van a f@szom. Írtam a GameStar-nak is, b@sznak válaszolni (leellenőrzik egyáltalán, hogy mi a f@szomat tesznek a tetves korongjukra?). Szóval nem tudom mi a baj. Nem hinném, hogy hardveres probléma van. A gépem 3.2 PIV, GeForce 7800 GT, 1GB Ram. Találkozott valaki hasonló problémával?
Elkelne egy kis segítség..........:)
-
#8872 -
#8870 MInek? A Google-t sem használják semmire... -
#8868 a video settingsnél nézd meg hogy a képernyő frissítés nem túl magas-e? -
#8867 ezt megpróbálhatod (új autók is vannak benne):
rbr_massmod_v11.zip -
gabyy #8866 HELLÓ!! Honnan tok a RBR -hoz leszedni physics fájlokat????valaki egy linket vagy oldalt irjon már ide. Az ugye a jobb fizikát növeli az autónál.
Ja és h hogyan és hova kell betenni kössz -
#8865 Hellosztok!olyan problémám van h elindítom a játékot és a monitor "besül"(elmegy a kép és ki kel lépni a játékból) most mit csnáljak?Segítstek!!! Elöre is thx!
-
Valaki tudna egy linket adni Grönholm & Rautianien féle belső felvételről ?
Hanggal kellene.
Thx.
-
Erre csak anyit tudok mondani Vááá ...
Csak így tovább remélem mielőbb lehet tolni ha nem is VFTS el de legalább egy "széria" vassal is el lenne a nép :) -
Finkoo #8862 semmi nincs letisztázva... senki sem a rbr-ből él... amikor kész lesz kész lesz... a hírek szerint kb. nyárra várható... -
#8861 és mikorra várható a vfts? vagy ez még nincs tisztázva? -
Finkoo #8860 új fizikát írnak hozzá... nem egyszerű de kivitelezhető...
-
SE #8859 Szvsz. csak hátsókerék meghajtású autó nincs az RBR-ben. Hogyan oldják meg a Ladát? -
Finkoo #8858 nem a tudatlanságon múlik... nagyon sok autó van fejlesztés alatt... láttam már japó oldalon 2006-os 90 %-os focus-t, a csehek csinálják a skoda 130 rs-t, de készül a vfts, és az ignis s1600 is... láttam már videót a lada 2110 s2000-esről, de hasonló állatságok biztos vannak még elrejtve itt-ott... :)))) -
#8857 ez a baj, de a kép alatti szövegből az jön le hogy már van, csak mi tudatlanok nem értesültünk róla. -
Finkoo #8856 nincs link... jelenleg az autó fejlesztés alatt áll... -
#8855 honnan van ???? linket azonnal!!! :D -
#8854 és honnan lehet leszedni? mert a képet már láttam de linket még nem, szal szerintem nem mondtál újat. -
Finkoo #8853
Ez szerintem eléggé Lada... -
#8852 naja
-
#8851 mikor lesz Lada? -
Lacika 79 #8850 -
Finkoo #8849 Szeretném azokat, akik itt beszélgetnek a semmiről, és érdekli őket a játék, a www.rallysimfans.hu oldalra, és az ott található fórumba... Koránsem ilyen kihalt, és több értelmes mondat is elhangzik, sok újdonsággal...
KÖszönet atiwrc áldozatos munkájáért!!! -
Lacika 79 #8848 elég jó lett, sajna a Ford ótó kihullott :/ -
Riogatták rendesen a teheneket,birkákat ezen a Mexico rally-n
[összefoglalót nézi] -
#8846 nincs rendesen rögzítve a pedál potija és ha lenyomod a gázt egy idő után 60-70-80%-ot ad csak le -
Anotino #8845 mi ez a pedal bug? -
#8844 Kaptál egy privát üzenetet... -
Finkoo #8843 réver bácsi toljál már egy emilt nekem a msn címeddel pl.
-
#8842 RBR dll - LINK
RBRdll is a small program for RBR that adds a "glare" postprocessing effect, enables minihud during replays, allows time acceleration/deceleration during replays, adds an FPS meter and allows to force the game to run in a windowed mode.
Visszajátszások manipulására való a prg:
- glare(bloom/"hdr") effekt
- FPS kijelzés
- HUD
- lehet gyorsitani/lassitani a replay-t
- ablakban is futhat
Csak az 1.02 SSE exe-vel megy!
-
#8841 van CAR MANAGER RBR-hez is :O
RBR CAR MANAGER
nem teszteltem ... még ;) -
Lacika 79 #8840 oops, sorry :D -