20179
-
Anotino #8923 vettem egy logitech formula force-t, de az xp64-emmel nem nagyon hajlando szoba allni. van ra valami megoldas win-cseret leszamitva? -
SE #8922 Nézd meg milyen rezidens programok futnak közben. Lehet, hogy ütközik valamelyikkel. A VGA driver is lehet hibás. Esetleg egy DirectX újrainstall stb... -
#8921 tudjunk megbocsájtani ;)
Caravan: nagyon ugy néz ki, h a gépeddel valami komoly baj van... egy gépujraindulást szoftver nem igazán szokott okozni :)
ha 800x600ban stabilan megy, játssz abban ;) -
Caravan #8920 Vagy mégis??? -
Caravan #8919 Nem is gondoltam komolyan. -
#8918 ezt már elbasztad
-
Caravan #8917 Na megkövetek mindenkit.
Bocsánatot kérek, mert ideges voltam.
-
#8916 -
#8915 LOOOOLLLLL -
Caravan #8914 Arty!
Te tudsz valamit?
-
#8913 Na mi van? Rá vagy szorulva a "szarbanda" segítségére?
"Veletek okostojások végeztem."
"ÓÓÓÓÓÓÓÓ. Nem vagyok rátok méltó, Nem vagyok rátok méltó,................."
-
Caravan #8912 Most már csak az a baj, hogy 800x600-nál feljebb nem tudom állítani a felbontást, mert lefagy és újraindil a gép. A hangot ha lavaszem akkor is. No. nem a hang a baj. 1.02 patch fennvan.
Tud valaki segíteni? -
Caravan #8911 Mivan? -
#8909 Nézd, hiába rinyálsz a GS-nak, nem foglalkoznak vele mert nem ők írták a szoftvert, ők csak továbbadják, ha esetleg többen jelzik nekik, hogy nem megy akkor a következő számban leadnak egy javítást vagy egy komplett javított verziót.
Az, hogy itt rinyálsz annélkül, hogy bármit próbáltál volna tenni annak érdekében, hogy elinduljon a game, ezzel csak magadat minősíted. Az már csak plusz érdekesség, hogy te vagy vérigsértődve mert nem használtuk HELYETTED az internetet. Esetleg valamelyikünk ne menjen ki karbantartani a gépedet?
Már többször mondtad, hogy nem jösz ide többet, akkor mi az istent csinálsz még mindíg itt? Javaslom húzzál innen a picsába mert ezzel az "énvagyok első Caravan kiskirály" hozzá állással nem leszel hosszú életű itt. -
Caravan #8908 "Ja, most, hogy csak kisírta vkitől a választ, még mindig neki áll feljebb..."
ÓÓÓÓÓÓÓÓ. Nem vagyok rátok méltó, Nem vagyok rátok méltó,.................
Látod az a baj hogy úgy kellet kisírni. Okostojások.
"Ha ahhoz hülye vagy, hogy egy két éves játékról nem tudsz elég infót összeszedni különböző helyekről, akkor magadra vess... "
Nem úgy van az. Fizettem a játékért, hát akkor működjön is. Miért kell NEKEM kutakodnom az faszomtudja milyen retkes leírások után, meg javítások után, hogy ez a rakás szar végre elinduljon. Még jó, hogy anno nem adtam ki érte 10k-t.
Hülyegyerek, ha bemész a boltba a kenyérért, akkor talán még meg is kell sütnöd?? Hogy ti milyen ostobák vagytok. Szarbanda.
Kivéve arty, legalább segített. Ti meg...........
-
Finkoo #8907 láttam, csak azt nem tudom miért erről szól itt minden...
hullámokban jönnek a hülyék... először amikor megjelent a játék, aztán most kijött a gamestarban és most megint felfedezik a langyos vizet...
ajándékba megint belinkelek egy pár oldalt...
Blackhole
Richard Burns Rally CZECH
Rallysimfans.hu
RbrChamp
RBR Rallysim
Aki ezek után sem talál valamit, annak adok kölcsön kötelet... -
SE #8906 Ügye láttad, hogy én csak idéztem a hülyegyereket?
(Amúgy meg nekem megvan már ezer éve az eredeti és az 1.0-ás is gond nélkül futott...) -
Finkoo #8905 Ha ahhoz hülye vagy, hogy egy két éves játékról nem tudsz elég infót összeszedni különböző helyekről, akkor magadra vess...
No comment!
Amúgy vagy húszezerszer van belinkelve minden olyan oldal, ami tartalmaz leírásokat, segédprogikat, meg amúgy mindent...
Gratula, hogy sikerült elindítani... -
SE #8904 "Megy a game.
Veletek okostojások végeztem.
Sokszor fogtok még ti is segítségre szorulni. Nem kívánom, hogy az legyen a válasz, hogy olvass vissza, esetleg menj vissza az időben.
Ez egy problémamegoldás legostobább módja."
Ja, most, hogy csak kisírta vkitől a választ, még mindig neki áll feljebb...
No comment!
-
Finkoo #8903 vagy nézz el a rallysimfans oldalra és ott megtalálod több lehetőség helpjét is... sok sikert...
ja és vigyázz, mert nagyon gyorsan rá lehet kapni, aztán le sem tudsz majs állni... :))))))))))) -
#8902 van egy oan nevezetű progi, hogy RBR net. Ez kell hozzá asszem. -
#8901 Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy ezzel a játékkal is lehet netezni. Az a "hülye" kérdésem, hogy hogyan? A játékban nem találtam meg, kívül sincs (szerintem...). Nem akarom komolyan üzni, csak lehet meglesem.
Köszike! -
Finkoo #8900 olvastam... -
#8899 már megy neki :)) -
#8897 vita folytatása helyett
próbáld ki egyszer úgy hogy a hangot letiltod megy-e -
#8896 Figyelj segíts magadon Isten is megsegít... AH nem tudod használni a lufit a nyakadon ne a mi hibánk legyen már az meg hogy útáljuk 140-szer leírni azt ami már sokszor le volt írva és csak vissza kéne keresni hát szerintem érthető... Elvégre nekünk nem fizet senki azért, hogy neked segítsünk...
ÉS igen sokszor szorulunk segítségre de csak azután nyávogunk supportért ha a lufit használva nyakunkon kipróbáltunk már pár lehetőséget és nem az "Úristen nem megy az 1.0" sikítást választjuk. Szerintem alap dolog, hogyha felteszek egy progit felpakolom mellé a kiadott patcheket is... -
Caravan #8895 Nézd az egy dolog, hogy a GS, hogyan próbálja lefedni a saját hiányosságait. Telefonálgassak,,,,,nekik, a postáskisasszonynak?????? Írtam mailt. Nem elég? Majd telefonálgatok a fogyasztóvédelemhez, tudod? Volt már ilyen afférod??
No azt kell, olyankor látni, hogy megtudnak mozdulni a kereskedők, meg a többi sumák.
Ja, éppen most van egy hasonló eset a cégünknél. Tudod mit csinál a forgalmazó?
Rohangál, mint pók a falon, csak, hogy simán kijőjjön ebből a szituból. Igaz nem játékról van szó, de ugyanez a szitu. Eladtak egy szoftvert ami nem müködik rendesen. Jó pénzért.
No, mindegy.
Megy a game.
Veletek okostojások végeztem.
Sokszor fogtok még ti is segítségre szorulni. Nem kívánom, hogy az legyen a válasz, hogy olvass vissza, esetleg menj vissza az időben.
Ez egy problémamegoldás legostobább módja.
-
#8894 A HIBA az ön készülékében van !!! -
#8893 De bazzeg leírtam!
Csak jól átugrottad ahelyett, hogy rákérdeztél volna!!! HA megkérdezed, hogy ezt hol tudod beállítani szó nélkül elmondom.. csakhogy elkezdted itt sértegetni alles zusammen az egész topicot...
Fogasztóvédelem a Fogyasztó jogai: Csak a visszaváltásra köteles a terjesztő ha hibás a termék (ez szoftver esetén annyiban nyílvánul meg, ha nem olvasható a cd). Mond neked vették már vissza bármilyen hivatalosan vásárolt játékodat azért mert egy Bugos szar? Szerintem körberöhögtek.. Gamestarban pedig le van írva hogyha bármilyen CD-vel kapcsolatos problémád van akkor az újság terjeszésért felelős munkatársát kell felhívni telefonon!!!! -
#8892 -
Caravan #8891 Miva???????
Idefigyelj! Már, hogy a fenébe ne felelnének azért amit terjesztenek? Tájékozódj egy kicsit haver. Fogyasztóvédelem, a fogyasztó jogai...kapise???
Ha pedig perkálok valamiért, akkor elvárom, mint fogyasztó, hogy a termék, szolgáltatás stb. a tervezett funkcióját maradéktalanul betöltse.
S látod elkerülhető lett volna a szócsata, ha egy sorba leírod már korábban a hangbeállítási megoldást.
Nézd nem vagyok számitógép zseni, így mint egy termék, ez esetben ennek a játéknak a végfelhasználója nem is akarok az lenni. Működjön és kész.
Mi lenne, ha vennél egy kocsit, oszt még autószerelőnek is kellene lenned, hogy egy heti javítgatás után működjön?
Te mit tennél, he?????? Nem lennél felháborodva?
Te körömgomba.teeeeeee..
-
Caravan #8890 Köszönöm! Lényegretörö volt a javaslatod.
A patch volt a hiba oka. Megy a game.
-
#8889 "Nem értem, ha baj van a játékkal, akkor erre miért nem ad megoldást a GS? Ott olyan nagy okosságok szerkesztik az újságot, meg tesztelik a játékot, hogy ihaj.."
Mert ők nem kiadók hanem terjesztők szép is lenne ha minden cd mellékletre felrakott játékhoz supportot is adnának.. keresd a kiadót meg a hivatalos fórumot talán mega hivatalos supportot...
A stílusból meg visszább lehet venni... -
#8888 NA már megbocsáss de nem megyek le a szintedre....
DE LEÍRTAM eGY LEHETSÉGES MEGODLÁST HA HŐBŐRGÉSEN KÍVÜL el is olvasnád azt a kurva postot.
VEdd le a hanggyorsítást a directsoundnal.
start menü-> futtatás-> dxdiag-> audio hardware acceleration csuszkat off allasig leveszed...
Faszkalap.... MÉgha esetleg használnád azt a lufit ami a nyakadon van de ahogy nézem csak a bunkóság szorult bele logika nem... -
#8887 pl fel van pecselve a game 1.02-re ?
másik vga drivert ptobáltál?
hang nélkül probáltad?
más gfx beállitásokkal ... ? -
Caravan #8886 No egy utolsó nekifutás.
1. megvan a játék.
2.telepítem.
3.lefagy (óó..mivan?)
4.próbálgatom mindenféle beállítással
5.semmi eredmény
6.mail GS-nek (múlthét pénteken)
7.válasz semmi
8.belépek erre a fórumra
9.visszaolvasok,(igen bármilyen hihetetlen használom a keresőt, de mint volt írtam nem tudom milyen kulcsszóval keressek, így feladom)
9.beírom a segítség kérésem
10. jön a kioktatás, hogy keress.
Nem értem, ha baj van a játékkal, akkor erre miért nem ad megoldást a GS? Ott olyan nagy okosságok szerkesztik az újságot, meg tesztelik a játékot, hogy ihaj..
Ti is nem, hogy segítenétek, hanem azok után, hogy megpróbáltam a "szolgálati" útvonalon megoldást találni, még nagymellénnyel rúgtok egyet az emberen.
Csoda, ha ideges vagyok???
-
#8885 -
#8884 nekünk is pontosan ugyan annyi ideig tart beírni a keresőbe mint neked
úgyhogy nyugi -
#8880 no comment
gémsztár vevőtábor... -
#8879 tényleg nem a keresőt kellene mutogatni hanem logikát tanítani, hogy mi alapján keressenek
lefagy, megfagy, újraindul, kilép stb.
tényleg olyan nehéz gondolkozni?