20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JuanG
    sztem meg nem, beeeeee :)))...ez az új Seat-os orr nem passzol a subaruhoz...a 2003-as modell zsírabb :)))
  • SE
    Azért jobb az új utcai is, mint az előző békakirály... :)
  • JuanG
    az utcai verzió nagyon nem jön be, de a WRC nem rossz :))
  • SE
    Hát nem...
  • JuanG
    nem is olyan csúnya :D
  • SE
    Impreza WRC 2006
  • Caravan
    Met!
    Igaz ez a honlapcím:
    http://www.met.hu ??
  • Caravan
    met, met!!??
  • Caravan
    "Caravan utolsó remekművét lehetne törölni?
    itt

thx"

• Caravan
    Reméelm nem lesz moderálva.
    Feleslegesen nem pörgetném tovább a topicot. De az értetlenséggel, a fennhéjazással, a lenézéssel, a segítés helyetti okosítással soha nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni. Még, ha kimoderálnak is.
    Ez nem feltétlenül jelenti, hogy a moderátornak van igaza. Mert ez szubjektív ítélet.

• Caravan
    Na látod ez egy építő hozzászólás.
    Valami ilyent vártam volna először is.
    Erről szól a fórumozás.
  • b-type
    figy, én a rákom tudja mi lehet a problémád, azért leírom nálam pl. az egyik rendszeren megy gond nélkül, a másikon fagy (mindkettő ua gépen).
    Én minenképpen codek-re gyanakodtam, vga driver uaz volt mindkét rendszeren.
    Azon a rendszeren amin fagy az RBR, azon fagy a GTR is nekem, és azon vannak mindenféle videó és hangszerkesztő progjaim, ezért gondolom hogy ilyesmi baja lehet.
    szal ha nálad fagy, akkor VGA drivert érdemes frissíteni, hangkártyára detto, és codek ügyben körülnézni...
    más nem jut eszembe.
    Viszont ne pörgesd a topic-ot, ha látod hogy már bukó a dolog légyszi.
  • JuanG
    igen, sajna ami 1 - másfél éve felröppent hír, hogy valakik editálnak pályákat - az máig nem jött össze, akkor reménykedtem én is hogy még jobban kiszélesedik a program...

sajnálom hogy a készítők anno (és máig sem) nem adtak ki devkit-et a programhoz (pedig ők is 3DSMAX-ot használtak asszem)...és sajna 2. rész nem nagyon várható :(

...így maradnak az új autók (mint pl. a fergeteges octávia ), meg az egyéb modifikációk a pályákat illetően...én most a murvás francia pályákat próbálgattam :))), zsír...
  • pajti
    Én is Colin-on nevelkedtem sajna, még akkor nem volt Burns meg FFB-es kormányom :) De tudtam váltani és hamar megszerettem. Jelenleg nincsen jobb rally game a Burns-nél. De ami igaz értelmes dolgokat nem olvastam itt az utóbbi pár hónapban :(
  • Met
    hát ja, a GS-nak köszönhetően most sok Colinon nevelkedett emberke kézhezkapta, ami nem lenne nagy baj de az értelmi szintjük valahol nagyon lent van:)
  • Bucser
    Azt hittem sártapicskolósakra gondolt:) Egyébként ez a 4 is nagyon jó:)
  • Met
    Nascar Season 2003, rFactor, GTR, GTL
  • Glpetyus
  • Bucser
    Ja bocs nem figyeltem mire ment a válasz.
  • Bucser
    i volt olyan vicces amit írtam? Kihagytam a Colin McRae-t?? vagy mivan?
  • Glpetyus
    :DDDD
  • Kaszi46
    lol Van? Ha nincs honnan? ha van egyáltalán? most mi van nincs vagy hol van mi?
  • Bucser
    Rally Trophy. Aztán ott van a Screamer 4.x4 bár ez trail versenyzés (nekem mai napig nagy kedvenc és jó kis offroad szim)
  • Anotino
    Adj neki parat a tieidbol ;) Tudom kicsit illetlenseg ilyet kerdezni, de tudtok meg autoszimulator progikat amik (majdnem:) ilyen frankok, mint a Burns?
  • gabyy
    Van a játékhoz pályaszerkesztő???Mert nekem kéne amivel lehet csinálni pályákat.Ha nincs akkor honnan lehet ilyeneket letölteni??Ha van egyáltalán
  • LeePí17
    sztem teljesen mindegy h hol osztjuk/osztják az észt..
    itt is megvannak azok az emberek akik sokat tesznek azért h itt is meglegyen az aktuális téma...
    új autó, új beállítások..
  • Caravan
    No végre..
  • Glpetyus
    és én még fel sem raktam a Clio-t
  • b-type
    szép autók nagyon
  • Glpetyus
    Hagyd....,majd rájön,hogy senkit sem érdekel a fasz kis 13 éves feje....
    Aztán elhúz.
  • Glpetyus

link.
  • Glpetyus

Tegnap felraktam a Fabia-t,.....mingyá' rá is vertem vagy 15 mp-t a rekordomra az egyik kedvenc pályán
  • Glpetyus

link.

link.
  • Caravan
    Hát nem gondoltam volna, hogy a 7800 GT driverét újra kell telepítenem. Mi tud elvinni így egy meghajtóprogramot?
    Köszönöm.
    Üdv
  • Finkoo
    De jó, hogy ilyen problémáid vannak... szeretnék én xp64-est... :):):)
  • Finkoo
    a lada kép körül olvasgass... ez is láma...
  • 12346
    figyi, pár hsz-el a kép fölé olvasol, és meg is van a válasz^^
  • Bambbu
    Hogy tetted be a ladát meg honnan van meg a lada? Érdekelne írj létszi
  • Anotino
    muxik :)
  • Anotino
    hm, talaltam vmi 64bites logitech drivert.. fura hogy a hivatalos oldalon meg semmi.. na meglassuk mi lesz.