Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyáltalán nem mondom, hogy az ATI szar sõt.
Énis azt akartam venni.
DE tény hogy ez a játék nem nagyon szereti az Ati-kat, sokaknak nem megy vagy egyébb.
http://www.swedishsimracers.com/rbr/ranking.cfm?ranktype=country
Segítséget szeretnék kérni! Nagyon tuti a game csak nem bírok az úton maradni. Elösször billenytyûzettel próbálkoztam. Na azt gyors efelejtettem de a kormányal se könnyebb (általában féklámpával elõre fele veszem a kanyarokat... 😊 ) Szal a porbléma az hogy iráynítás még oké de ha elindul a kocsi nem tudom megfogni, szintén a fék rálép (csak óvatosan módjával) rögtön kerszbe állok. Olya feelingem van mintha jégen mennék. Hogy és mit állítsak, hogy jó legyen??? Pleeeeeeese segítsen valaki!
Amúgy nem hiszem, hogy ati-sok kevésbé tapasztaltabbak lennének :-)
azt viszont nem értem, hogy egyik ATIn megy, másikon meg villog, fagy ... furi 😉 én inkább a kevésbé tapasztalt windozbuherátorokban kételkedem 😊
Forza.
KIváncsi lennék
AMúgy a Terratec Space 7.1-t nehogy visszaadd P
kicsit veri a live-kat :-)
Mert én kb. 3* raktasm föl újra az xp-t,és direkt mind3 alkalommal ki próbáltam,és még így is villog,csak nemtom miért
Glory, Glory Man. United!
Forza.
Meg minden,pedig én is kipróbáltam a régebbi Catalysteket is,mert nekem is Ati van.
De hiába....
Glory, Glory Man. United!
http://goo.gl/gd6Zi5
Köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni (Breki, GPetyus és a többiek) és további jó játékot kívánok Nektek!
és mint mondtam, nekem elindult. Szal akkor neked is kell, hogy menjen sztem.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Egyébként van valakinek ötlete, hogy hol lehetne venni Colin 1-et? Sajnos az én régi lemezem tönkrement az évek alatt, de szívesen nosztalgiáznék egy kicsit.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ennek a kártyának nem fekszik a játék? Hogy van az, hogy a Doom3 800-as felbontással elmegy rajta, ez meg ne? Colin4-et 1280-ban nyomom, full grafikával és szalad, mint a gyík. Annyira nem lehetnek nagyok a RBR igényei, hogy el se induljon.
Estére felteszem a patch-et, aztán majd meglátom mi lesz.
(Lehet, hogy még jövök)
a Rallyval vagy a nõkkel?
Rallyval az elsõ százba szerettem az ambrozon volna felkerülni, de mostmár rajt se vagyok a listán P
amúgy sztem errõl többször volt szó, de azt hiszem a közepén P
Ha jól emléxem a configot minimumra kellett rakni és úgy indítani elõszõr. De majd az Ati-sok megmondják ennek a játéknak az a kártya nem igazán fexik.
Amúgy a demo megy?
Lenne egy kérdésem. Ne vessetek rám követ, de nem olvastam végig mind a 6100 hozzászólást, de az elejérõl is, meg a végérõl elindultam és legalább 2000-et "magamévá tettem", a válasz azonban mégsem találtam a problémámra.
Nekem a "Razor kiadónál" <#papakacsint>#papakacsint>megjelent verzióm van. Simán, hibaüzenet mentesen feltelepült a gépre. Indítás után megnéztem a bevezetõ animációt, majd az indító képernyõn rákattintottam a "create player"-re. Beírtam a nevem, enter és... ...és úgy lefagyott, hogy csak a reset segített. Újra indítás után azonban még ennyi sem telik tõle, a bevezetõ videó után bejön ugyan a player-választó képernyõ, de itt már magától lefagy és csak a reset segít.
Azóta újra telepítettem a programot, fent van a legújabb driver a videókártyámhoz (Radeon9600Pro), de semmi.
Mi lehet a hiba? Esetleg tegyem fel az 1.02-es patch-et? Egyáltalán az felmegy a crack-elt .exe-re?
Help Me!
Köszönöm
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
én easyn végig toltam és egy kocsi nincs meg de azt asszem a challenge megnyeréséért adja.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Félelmetes<#wow3>#wow3>
Úgy látszik a bugyuta árkádos szaroknak van piacuk.
Pedig RBR továbbra is a rallyjátékok királya<#taps>#taps>