20179
-
#9022 """"RBR Source Code Aquired by Sim Racers [01-04-2006 | JZ | Comments (4) ]
On friday march 31 the the source code for richard burns rally was aquired by the swedish sim racers foundation.
The source code was previously owned by Gizmondo Europe Ltd, which was declared bankrupt earlier this year, and has now been purchased from the bankruptcy estate. The price of the sale was undisclosed. President of the SSRF, Nicklas Karlsson says, in a statement that "When we read about the bankruptcy of Gizmondo, we felt that this was a great opportunity to aquire the source code for the RBR project, and make it available to sim racers all over the world". According to the statement
Kangaroo, the track editor used to create the tracks for RBR, will be the first application to be released. Later on the whole source code for RBR will be made availabe to the public, but not before the physics component has been replaced. Nicklas Karlsson continues "RBR is very highly regarded in the sim community, however some aspects of the code are not up to the standards of the newly released sims, this is why we have chosen to replace the physics component. """
nagyjából vágom talán, de valaki lefordíthatná a lényeget :))) -
#9021 a finn pályákat jó lenne murvásan kipróbálni, remélem valaki megcsinálja majd... -
#9020 Már aki nem vette észre... :)
Én már 2 hete próbálgatom igaz nem mindennap megyek vele de nagyon szép lett, nagyon részletesen van kidolgozva kasztni is meg a cockpit is. És számomra ami újdonság volt lehet választani 2féle shadert hozzá. Nekem az alacsony a nyerő, sokkal kontrasztosabb és a színek is szebbek.
A fizika jó lett, a kanyarokat (France) nem olyan jól veszi mint egy kisebb méretű WRC, de hosszú szakaszokra nagyon jó, szvsz.
jó lett naon ez a Celica. -
#9019 szép lett a kasztni nagyon, a srác szélesebbre csinálta (megnyujtotta keresztben), nekem az alappal mindíg az volt a bajom, hogy keskeny volt az igazihot képest...a fizikát még nem próbáltam, az alap+sajáttal megyek :)))) -
#9018 Nem kell,átmeneti elmezavarnak értékeltem a hsz-t :D -
#9017 MOst vonjam vissza? -
#9016 -
#9015 Nincsen Loebbel semmi baj:) csak teszi a dolgát:) Az elején az ő autója is gyengélkedett (valszeg ezért kezdett Grönholm ilyen jól^^) -
#9014 Az,.... + Loeb is kezd már uncsi lenni,pedig jó gyerek :) -
#9013 Jahhh elment a turbónyomás mindkét fordból.. azért ez kicsit gáz.... -
#9012 Katalán rally jó volt.
Szegény Grönholm megint megszívta :S
-
#9011 ugye-ugye ? :)
És már 2 hete ott van a BHMS-en,csak nem vettük észre -
mindig is erre vártam!!!!!! -
Hátezmeg ?
link -
Ez az 2006-os Impreza tényleg marha jó.Gyakorlatilag megdöntöm minden rekordomat vele :)
Ennek ellenére Fabia rulz :P -
link -
#9006 #9006
Béka volt. Itt a kép direktben -
#9005 Megtudnátok mondani miért nincs textúra a Peugeot 307 gumiabroncson nekem?
Eddig az összes autót kipróbáltam már de csak a 307-essel volt gondom.
http://img222.imageshack.us/img222/8275/mnincsmintaagumin17ky.jpg -
#9004 a massmod readme-jében benne van :)...de ha a 2006-os subaru physics könyvtárával felülírod az RBR -ben lévőt akkor a 2006-os subaru fizikád lesz... -
#9003 szerintem egy kaksi azért kicsúszott :D -
SE #9002 mit kellene visszaraknom, ha ki akarom próbálni? -
#9001 persze, mert az ugye az alap subaru fizika + az én súlymódosításom :)) -
#9000 ték ,sry -
#8999 Rovenpara meg hogy kiröhögi :P -
#8998 jaja :)
Elég beszédes az arca -
#8997 Szerintem szegény fószer azt sem tudja, hogy összecsinálja/pisilje/hányja-e magát vagy csak símán vegyen levegőt:D -
#8996 máháháá :DDDD
Ez nagyon nagy :D
Így születnek a nagy rally nav.-ok. :) -
SE #8995 Az 1.1-es massmod-al nem különösebben erős a 2006-os Impreza. -
SE #8994 LOL -
#8993 :DDDD -
#8992 énis-énis!!
feelit -
#8991 brutális gépezet, az eddigi leg erősebb autó a játékhoz -
#8990 nem próbáltam a fizikáját, az 1.1-es massmod-al nyomattam csak... -
#8989 naja :))...szép munka az biztos, megcsinálhatná a srác a 2005-ös Mitsu-t is :DDD -
#8988 2006-os imprezának brutkó fizikája van. nagyon gyors a gépezet. Mindjárt megnézem az 1.1-es fizikával. kiváncsi vok mennyire vették vissza a nyomatékot. -
#8987 de képpel látványosabb:D -
-
#8985 elkéstél #8977 :DDD -
#8984 oppá
link -
link
link