Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Tegnapelötti okosság a Bhms-rõl 😊

JuanG
negyedikek vagyunk magyarok az RBR-rankon!!!!!!!!!!! Csatlakozzatok minél többen, hogy feljussunk a dobogóra. Illetve csak regisztrálni kell meg idõket feltölteni! Link:

RBR-rank

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Cujo01
Nekem is AMD/ATI és semmi baja...

Giovanni Gatto
Hát, brutális kombó lenne😊 Engem csak az ATI-s része érint, Intel P4-em van. Csak jelezni akartam, hogy az AMD-s problémát hivatalosan is elismerte az SCI és ki is javították. Szóval reménykedem én is...

b-type
😄DD

szal nem multizik senki?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

😄
Breki33
jólvan

elvileg a gyilkosgalócát is túl lehet élni :-)
nekem is. 2800+ Barton, 9600XT 😄
b-type
nekem is. 😊) 2500@3200/9600xt
szal nem.
multizik vki?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Breki33
Akkor neked Ati-d van AMD-vel?

Lehet ez a halálos fegyver P
Alexease
Nekem nem volt gond az AMD-mmel😉 ATI-m meg "szerencsere" nincs;P
Giovanni Gatto
Az AMD procikkal tényleg gáz volt, csak az 1.02-es patchben lett kijavítva a hiba. Ami az ATI-t illeti, reprodukálni tudják a hibát, csak egyenlõre javítani nem. Egyébként egy példa a két cég hozzáállására. Írtam a problémám miatt az SCI-nek és az ATI-nak is. Az SCI-tõl választ sem kaptam, pedig kb. 10 napja írtam (48 órás választ ígérnek a honlapon). Az ATI-tól ma válaszoltak, hogy tudnak a gondokról, a fagyásokról és a villogásról is. Megköszönték a bejelentést, elnézést kértek a kellemetlenségért és dolgoznak az ügyön. Kiváncsian várom. SCI sux...

Nyers
Remélem teljesen felépül Richard és hamarosan visszanéz a rallypályákra! <#eljen>

My Life for Freedom!

arty
na, ez egyre jobb lesz.. amd proci ... mi jön még ? 😊

mondjuk, ez a villogás, ha ismert gond, nemértem, nem tudják ATI nál reprodukálni ???

Forza.

Breki33
viszont Richard !!!
Breki33
Brief von Richard Burns

Hi everyone,

As most of you know a year ago I was taken ill on the way to Rally GB and shortly afterwards I was diagnosed with a brain tumour. This was a total shock. I had been 100% committed to trying to win the WRC and suddenly, nothing was more important than my health and I had to commit 100% to beating my illness.

I don’t mind admitting it has been really really tough but I have remained positive and as happy as I can throughout. The support I have had from my doctors, family and friends has been fantastic. Also I want to thank all the people who have sent me their good wishes – it really helps to know that my fans are still rooting for me and that I’m not forgotten!

I have been following the WRC on the television and I want to add my congratulations to Seb for winning the Championship this year. He is a very focussed driver and deserves this win. Also I would like to wish Carlos a happy retirement, - he has been a dedicated and passionate rally driver throughout his years and the sport will miss him.

My treatment has been very intensive but I am now getting physically and mentally much stronger. It is still too soon to think about what the future holds – I am just concentrating on trying to get back to a normal life. The doctors still need to keep a close eye on me but, when they give me the OK to travel, I am looking forward to coming to see a rally sometime soon…maybe I will see you there!

Have a great Christmas, I will! And Best Wishes for 2005

Take Care

Richard
Breki33
Egy másik fórumon olvasom:

"Sziasztok!! Lenne 1 kis gondom a Richard Burns Rally-val. ATI RADEON 9200SE videókártyám van és az a gondom hogy a játék közben villog a háttér. És igy nem látom a pályát. Szedtem le hozzá az ATI.com-ról drivert de ez sem oldotta meg a gondot. az 1.02-es verzió sem. Sõt mostmár ott járok hogy hogy el sem indul a a játék, vagyis elindul, bejön az sci games megutána a videó és utána meg meg valami directx sdk-t kér. Pedig directx 9.0c van fent a gépen. Már eléggé kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek Elõre is köszi"

"Sziasztok!!
Nekem is hasonlo a problémám, mint az elõttem felszolalonak..Nekem ATI radeon 9000pro-m van, és ugyanezek a jelenségek jelentkeznek.. Meglehet, hogy a játék nem kompatibilis az ati csipszetû kártyákkal??"

Válasz:

"néhány radeonnál gondok vannak vele (az enyimen mondjuk az alapjáték is rendben futott), viszont bizonyos VGA-kon, fõleg 9000, 9200-esekne villogó és rossz textúrák vannak...

a hiba régóta ismert, tud róla az RBRally készítõgárda és a radeonos skacok is, az ati honlapján is fenn van az ismert problémák között, de megoldást eddíg még nem találtak rá egyértelmûen, ahol mindenhol megoldaná a gondot, valami faramuci hiba lehet...

szóval vagy sikerül megoldaniuk egy újabb Catalysttal (akkor beleteszik a readme-jébe, hogy javítva) vagy nem fogtok vele játszani, ez az egy játék elég faramuci lett, mert teljesen konfigurációfüggõ, volt, hogy az AMD proci miatt fagyott, volt hogy a radeon miatt...

DE: nem minden gépen, hanem véletlenszerûen... sokan panaszkodtak 9600XT-re is, pedíg nekem is az van és rendesen fut a kezdetektõl fogva...

szóval ez egy érdekes kérdés, egyértelmû megoldás nincs, próbálkozni lehet..."

Breki33
énis úgy látom, h felesleges :-)
Felesleges az okoskodas, ilyen alapon azt is kerdezhetned miert nem megy a rally linux alatt, a hardware ugyanaz...
Vilagos a kulonbseg a ketto kozott, hasonlo a kulonbseg pl egy FGl bios es a katrya eredetije kozott, rengeteg funckio aktivalva van.
Tehat a vas ugyanaz marad de a mukodese nem....

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Breki33
szted

érdekes Nvidián egy ilyen kiakadás nincs.

Mondjuk ott meg van a PS P

Vasárúnak a Hardware-t nevezik ugyanis onnan kapta a nevét.
És attól, hogy Bios-t cserélsz ugyanaz marad a hadware jelenlegi ismereteink szerint P
termeszetes ugy ertem ha normalisan van felinstallalva minden

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

A biost peldakent emlitettem meg, ha akarod belemehetunk, mert baromi sok koze van hozza, mivel ez a vasdarab programozhato... (ez hulyeseg volt megemliteni 😊))

Szoval directx_c ami fent van service pack 1 es nagyon regi driverrel, uj driverrel, beta driverrel ment. Sot meg a FireGL-es driverrel is (ezert kellet a biost cserelni, hehe vasdarab 😉

Az alaplap gigabyte 7nnxp, a kartya hangjat hasznalom , a vidkartya meg HIS 9600Xt Turbo. Ocsemnel is azonnal ment ott egy Chaintech 7jns Zenith van, geforceTI4200 al. Mindkettonknek amd proc 1gb ram.
A havernak p4 van ugyanolyan ATI kartyaja mint nekem, es gond nelkul ment. Ezert is gondolom hogy valami apro baki lehet mogotte, de sztem a kartyanak nem sok koze van hozza, meg a tobbi hardvernek sem.

Egyebkent a jatek megeri egy kis szoszmotolest, mert sztem meszze a legjobb rally program amit valaha lattam.

Rash87
Azért,egy játék ennyit nem ér,nemtom minek ennyi felhajtást csinálni.
Szar,oszt kész <#vigyor5>

Glory, Glory Man. United!

Breki33
Mint többen írták teljesen új winre rakták fel és nem ment náluk.

Lehet, hogy inkompatibilitási problémáik vannak az Ati kártya és más hardverük között.
Attól, hogy biost cserélgetsz a vasárúd ugye marad....

Valamint az, hogy nálatok megy nem azt jelenti, hogy a felhasználó a hülye és biztos õ rontott el vmit.

Legegyszerûbb az lenne ha két ati-s (akinek mûxik, meg akinek nem)akik teszem azt pestiek találkozna és megnéznék a másiknak, hogy megy.
nekem is radeonom van es semmi gond vele, pedig vagy 6szor csereltem benne biost(firegl-e konvertaltam), drivert rengetegszer stb. Szal a radeonnak semmi koze ehhez, annak inkabb hogy oszze-vissza pakoltal valamit es most gond van. Atinak van sajat uninstallerje azzal szedd le a drivert vagy amit feltettel, (az total mindent letakarit) es utana restart, majd tegyel fel 1 4.10 vagy ujabb drivert.Es mennie kell, ha igy sem megy akkor a directx-eddel van gond.

arty
jah, csak kb minden 3. embernek meghaltak a ramok az abit ti4200asán 😊 márkában sem érdemes bizni, csak a 3 év gariban és a szerencsében 😊

ATI-rol:
ok, én csak annyit állitottam, h önmagában nem az ATI kártyákon problémázik a game, hiszen van tulaj, akinek gond nélkül megy. én szoftveres inkompatibilitásra voksolnék, amig ki nem jön egy állásfoglalás a game készitõitõl vagy az ATI-tol, melyben elismerik, h BUG 😉

van már amugy 4.12 drv is ATI-ra, bár inkább csak HL2re koncentráltak .... 😞

Forza.

azt azért megjegyezném, hogy mindkét kártyámnak a gyártója (nVidia és ATi) az Abit. Szvsz. Abit vagy Asus kártyákkal nem szokott gond lenni...
Demo az mûködik..

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

b-type
OFF:
pedig nem, én is arról váltottam, asztem túlhajtottam,(de mint utobb kiderült, nem, cimbinél azóta is megy gond nélkül) mert memo hütés nélkül járattam extra magasan(4600-on, memo kicsit lejjebb)
a 9600xt nagyon jó kártya(ez az elsõ Ati-s kártyám)..még nem húztam meg.
Az biztos hogy Nvidia-st még nem hallottam csak pixel Shader miatt panaszkodni...magam részérõl piszkosul sajnálom hogy ez van, mert a játéknak nem kellene ilyenekkel küzdenie.
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Van elado ABIT dobozos Gf4Ti420064Mb kartyam😛PPPPPPPPPP
Breki33
Cseréljetek kártyát P
Giovanni Gatto
Akkor még egyszer elmondom: RÉSZEMRÕL a helyzet tisztázódott. Egyértelmûen bebizonyosodott, hogy NÁLAM a Radeon miatt fagy és ezen az sem változtat, ha nálad rendesen mûködik.

Breki33
mondjuk ez sztem hiba volt P
Breki33
szerintem ati és más hardver inkompatibilitási problémái okozzál

érdemes lenne összevetni azok ati-s configját akiknek megy és akiknek nem
Rash87
Hát pedig szerintem a Ati Radeon miatt fagy,vagy pedig villog a környezet 😞
Én már kb. 3* tettem föl a rendszert(nem e miatt) és úgyan olyan szar volt<#violent>

És ráadásul semmi codeket,meg ilyesmit nem tettem föl a gépre,tehát még ilyen se zavarhatott bele <#confused>
Úgyh,én abban maradtam,hogy úgy szar ez a RBR,ahogy van.. <#vigyor>

Glory, Glory Man. United!

Én Geforce 4 Ti4200 -ról (ment az RBR) váltottam Radeon 9600XT -re, amin szintén rendesen fut. Ennyit a tisztázásról... <#smile>
Giovanni Gatto
Kösz Breki, de a 4.11-es Catalyst-tal is fagy. 4.7-tõl fölfelé minden verziót kipróbáltam, mindegyikkel fagy.

Giovanni Gatto
Na kérem, remélem mindenki felkészült😊 Szóval megkaptam a kölcsön Geforce 4 Ti4200-at, némi szerelés, új Nvidia driver install, RBR és 1.02-es patch install, és másfél órán át játszottam FAGYÁS NÉLKÜL!!! A Radeon 9600XT-vel ez az idõ kb. 3 perc... Szóval részemrõl a kérdés tisztázódott (ettõl a Radeon 9600XT még nem lett rosszabb kártya), más kérdés, hogy nem tudom mit csináljak. Két hónapja vettem a Radeon-t, milliomos pedig ugye nem vagyok, hogy most meg vegyek egy normális Nvidia kártyát a RBR miatt😞

Pukkandur
Köszi az infót!
Ez az Ákos egy szimulátor fenomén lehet<#worship>
Jó versenyzést!

Breki33
Hátha segít

ATI Grafiktreiber 4,11 with clear performance increase
Written of dock on Sunday, 14 November 2004 - 13:32

Owners of a ATI Grafikkarte with wheel on chip set may be pleased, because the new ATI Grafiktreiber 4,11 ensures with many programs for a clear performance increase regarding the picture repeating rate. With Richard Burns Rally is to be determined a performance increase of 10-20 per cent. Further the so far sometimes problematic France Rallye runs now liquid. Tap for the installation of the new wheel on driver: who prefers a slim installation, the ' HighSpeed Downloadvariante ' does not install, because the aufwaendige ' control center ' is contained here, which requires the Windows Net Framework not installed yet on most computers. Instead the ' LowSpeed Downloadvariante ' offers itself, with which one can be limited to the most necessary, i.e. the ' display Driver ' and with interest still the ' control panel '. Without the ' control center ' can be done thus confidently. As notes in the release Notes, an older ATI Treibersoftware (Treiber&Panel) before the installation of the new drivers should be deinstalliert.
Breki33
És a demo?
Valaki nem tud egy megoldást arra a problémára hogy indítás után "Invalid Fingeprint"-el búcsúzik a játék, és kilép ?

Visszaolvastam, 3 hozzászólónak volt ugyanez a problémája, de választ nem kapott egyik sem.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Breki33
Oké te vagy a mérleg nyelve P

Személyszerint nagyon kiváncsi vagyok.
Ajánljak drivert amivel nekem frankón megy Geforce4ti-vel?
Breki33
Ez azért nem teljesen így van.

Ha ez lenne akkor az NVidia tulajoknál is jelentkeznének ugye.
Erre írtam, hogy nemhiszem, hogy az ATI tulajok egy része nem ért a gépekhez (csak).

Szval ez nemcsak rendben van a windows-a kérdés.
De értsd meg itt nem a kártyát szidjuk.....
Giovanni Gatto
Ez jó, most akkor mit értünk "rendben lévõ vindóz" alatt? Az enyémre tényleg össze-vissza van telepítve minden "szemét", pl. Excel, Word, Outlook, a digitális fényképezõgépem szoftvere, pár eredeti játék és ennyi. Semmi külön codec vagy egyébb baromság. Ja, és rendszeresen karban is van tartva (scandisk, defrag, miegymás). Namost az én magánvéleményen az, hogy ha a RBR-ATI páros nem képes mûködni egy ezekkel a programokkal "össze-vissza" telepített vindóz xp-n, akkor a programozóknak mindkét részrõl <#mf3> 2004-et írunk, könyörgöm! Egyébként semmilyen más játékkal vagy egyéb programmal sincs semmi gondom, ez valszeg nem így lenne agyonszemetelt vindóz esetén. Mindenesetre ma délután kapok kölcsön egy Nvidia kártyát és minden kiderül.

arty
Jo, látom nem világos: ATI val akkor lenne a játéknak gondja, ha MINDEN ATI tulajdonosnál jelentkezne a hiba.Az, hogy valakinél össze vissza van telepitgetve a win+egyéb szoftverek, és ezt az ATI kártyás gépek az RBR esetén nem tolerálják, ez egy másik dolog.

Nagyon sok ATI tulajnak gond nélkül megy, nagyon soknak pedig van vele baja. Nyilván elõbbieknek rendben van a windowsa, utobbiaknak pedig nincsen.

Forza.

Én oszt nem megyek sehová! Másnapos vagyok 2 napja, inkább egy mentõ kéne ide a melóhelyre. 😊)
JuanG
Ákos-t a HWSW fórumán megtalálod! De szép ez az 5. hely!!! Ma este megyek is egy-két jó idõt, ha már csapattag vagyok...csak az a baj, hogy kevés idõm van vele nyomni 😞((...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
Lehet, hogy a kari akad vmi-vak azok gépében nálad meg nem.

Igazából ezt csak úgy lehetne kideríteni, ha Lacikát kiküldenénk azokhoz akiknek nem megy P

Azért kiváncsi vagyok Giovanni Gatto-nak NVidiaval megy-e, meg énis kiprószálnám egyszer ATI-val.

b-type
ez félig meddig felfoghatatlan számomra...mert tény hogy fõleg az ATI-sok szívnak vele, viszont az is tény, hogy nekem is 9600xt-m van, és semmi baja, de úgy semmi baja, hogy azóta már volt egy reinstall(gebedjen meg)is, és no gond, plusz
a Crc miatti új oprendszer/új partició-ra is felraktam és detto nincs semmi probléma.
valamint nem volt gáz a Dvd-s Warez-zel sem, és a cd-s eredetivel sem.
hányjak vért ha értem....

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type