Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RBR-rank
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
szal nem multizik senki?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szal nem.
multizik vki?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
My Life for Freedom!
mondjuk, ez a villogás, ha ismert gond, nemértem, nem tudják ATI nál reprodukálni ???
Forza.
Hi everyone,
As most of you know a year ago I was taken ill on the way to Rally GB and shortly afterwards I was diagnosed with a brain tumour. This was a total shock. I had been 100% committed to trying to win the WRC and suddenly, nothing was more important than my health and I had to commit 100% to beating my illness.
I don’t mind admitting it has been really really tough but I have remained positive and as happy as I can throughout. The support I have had from my doctors, family and friends has been fantastic. Also I want to thank all the people who have sent me their good wishes – it really helps to know that my fans are still rooting for me and that I’m not forgotten!
I have been following the WRC on the television and I want to add my congratulations to Seb for winning the Championship this year. He is a very focussed driver and deserves this win. Also I would like to wish Carlos a happy retirement, - he has been a dedicated and passionate rally driver throughout his years and the sport will miss him.
My treatment has been very intensive but I am now getting physically and mentally much stronger. It is still too soon to think about what the future holds – I am just concentrating on trying to get back to a normal life. The doctors still need to keep a close eye on me but, when they give me the OK to travel, I am looking forward to coming to see a rally sometime soon…maybe I will see you there!
Have a great Christmas, I will! And Best Wishes for 2005
Take Care
Richard
"Sziasztok!! Lenne 1 kis gondom a Richard Burns Rally-val. ATI RADEON 9200SE videókártyám van és az a gondom hogy a játék közben villog a háttér. És igy nem látom a pályát. Szedtem le hozzá az ATI.com-ról drivert de ez sem oldotta meg a gondot. az 1.02-es verzió sem. Sõt mostmár ott járok hogy hogy el sem indul a a játék, vagyis elindul, bejön az sci games megutána a videó és utána meg meg valami directx sdk-t kér. Pedig directx 9.0c van fent a gépen. Már eléggé kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek Elõre is köszi"
"Sziasztok!!
Nekem is hasonlo a problémám, mint az elõttem felszolalonak..Nekem ATI radeon 9000pro-m van, és ugyanezek a jelenségek jelentkeznek.. Meglehet, hogy a játék nem kompatibilis az ati csipszetû kártyákkal??"
Válasz:
"néhány radeonnál gondok vannak vele (az enyimen mondjuk az alapjáték is rendben futott), viszont bizonyos VGA-kon, fõleg 9000, 9200-esekne villogó és rossz textúrák vannak...
a hiba régóta ismert, tud róla az RBRally készítõgárda és a radeonos skacok is, az ati honlapján is fenn van az ismert problémák között, de megoldást eddíg még nem találtak rá egyértelmûen, ahol mindenhol megoldaná a gondot, valami faramuci hiba lehet...
szóval vagy sikerül megoldaniuk egy újabb Catalysttal (akkor beleteszik a readme-jébe, hogy javítva) vagy nem fogtok vele játszani, ez az egy játék elég faramuci lett, mert teljesen konfigurációfüggõ, volt, hogy az AMD proci miatt fagyott, volt hogy a radeon miatt...
DE: nem minden gépen, hanem véletlenszerûen... sokan panaszkodtak 9600XT-re is, pedíg nekem is az van és rendesen fut a kezdetektõl fogva...
szóval ez egy érdekes kérdés, egyértelmû megoldás nincs, próbálkozni lehet..."
Vilagos a kulonbseg a ketto kozott, hasonlo a kulonbseg pl egy FGl bios es a katrya eredetije kozott, rengeteg funckio aktivalva van.
Tehat a vas ugyanaz marad de a mukodese nem....
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
érdekes Nvidián egy ilyen kiakadás nincs.
Mondjuk ott meg van a PS P
Vasárúnak a Hardware-t nevezik ugyanis onnan kapta a nevét.
És attól, hogy Bios-t cserélsz ugyanaz marad a hadware jelenlegi ismereteink szerint P
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Szoval directx_c ami fent van service pack 1 es nagyon regi driverrel, uj driverrel, beta driverrel ment. Sot meg a FireGL-es driverrel is (ezert kellet a biost cserelni, hehe vasdarab 😉
Az alaplap gigabyte 7nnxp, a kartya hangjat hasznalom , a vidkartya meg HIS 9600Xt Turbo. Ocsemnel is azonnal ment ott egy Chaintech 7jns Zenith van, geforceTI4200 al. Mindkettonknek amd proc 1gb ram.
A havernak p4 van ugyanolyan ATI kartyaja mint nekem, es gond nelkul ment. Ezert is gondolom hogy valami apro baki lehet mogotte, de sztem a kartyanak nem sok koze van hozza, meg a tobbi hardvernek sem.
Egyebkent a jatek megeri egy kis szoszmotolest, mert sztem meszze a legjobb rally program amit valaha lattam.
Szar,oszt kész <#vigyor5>#vigyor5>
Glory, Glory Man. United!
Lehet, hogy inkompatibilitási problémáik vannak az Ati kártya és más hardverük között.
Attól, hogy biost cserélgetsz a vasárúd ugye marad....
Valamint az, hogy nálatok megy nem azt jelenti, hogy a felhasználó a hülye és biztos õ rontott el vmit.
Legegyszerûbb az lenne ha két ati-s (akinek mûxik, meg akinek nem)akik teszem azt pestiek találkozna és megnéznék a másiknak, hogy megy.
ATI-rol:
ok, én csak annyit állitottam, h önmagában nem az ATI kártyákon problémázik a game, hiszen van tulaj, akinek gond nélkül megy. én szoftveres inkompatibilitásra voksolnék, amig ki nem jön egy állásfoglalás a game készitõitõl vagy az ATI-tol, melyben elismerik, h BUG 😉
van már amugy 4.12 drv is ATI-ra, bár inkább csak HL2re koncentráltak .... 😞
Forza.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
pedig nem, én is arról váltottam, asztem túlhajtottam,(de mint utobb kiderült, nem, cimbinél azóta is megy gond nélkül) mert memo hütés nélkül járattam extra magasan(4600-on, memo kicsit lejjebb)
a 9600xt nagyon jó kártya(ez az elsõ Ati-s kártyám)..még nem húztam meg.
Az biztos hogy Nvidia-st még nem hallottam csak pixel Shader miatt panaszkodni...magam részérõl piszkosul sajnálom hogy ez van, mert a játéknak nem kellene ilyenekkel küzdenie.
ON:
érdemes lenne összevetni azok ati-s configját akiknek megy és akiknek nem
Én már kb. 3* tettem föl a rendszert(nem e miatt) és úgyan olyan szar volt<#violent>#violent>
És ráadásul semmi codeket,meg ilyesmit nem tettem föl a gépre,tehát még ilyen se zavarhatott bele <#confused>#confused>
Úgyh,én abban maradtam,hogy úgy szar ez a RBR,ahogy van.. <#vigyor>#vigyor>
Glory, Glory Man. United!
ATI Grafiktreiber 4,11 with clear performance increase
Written of dock on Sunday, 14 November 2004 - 13:32
Owners of a ATI Grafikkarte with wheel on chip set may be pleased, because the new ATI Grafiktreiber 4,11 ensures with many programs for a clear performance increase regarding the picture repeating rate. With Richard Burns Rally is to be determined a performance increase of 10-20 per cent. Further the so far sometimes problematic France Rallye runs now liquid. Tap for the installation of the new wheel on driver: who prefers a slim installation, the ' HighSpeed Downloadvariante ' does not install, because the aufwaendige ' control center ' is contained here, which requires the Windows Net Framework not installed yet on most computers. Instead the ' LowSpeed Downloadvariante ' offers itself, with which one can be limited to the most necessary, i.e. the ' display Driver ' and with interest still the ' control panel '. Without the ' control center ' can be done thus confidently. As notes in the release Notes, an older ATI Treibersoftware (Treiber&Panel) before the installation of the new drivers should be deinstalliert.
Visszaolvastam, 3 hozzászólónak volt ugyanez a problémája, de választ nem kapott egyik sem.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Személyszerint nagyon kiváncsi vagyok.
Ajánljak drivert amivel nekem frankón megy Geforce4ti-vel?
Ha ez lenne akkor az NVidia tulajoknál is jelentkeznének ugye.
Erre írtam, hogy nemhiszem, hogy az ATI tulajok egy része nem ért a gépekhez (csak).
Szval ez nemcsak rendben van a windows-a kérdés.
De értsd meg itt nem a kártyát szidjuk.....
Nagyon sok ATI tulajnak gond nélkül megy, nagyon soknak pedig van vele baja. Nyilván elõbbieknek rendben van a windowsa, utobbiaknak pedig nincsen.
Forza.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Igazából ezt csak úgy lehetne kideríteni, ha Lacikát kiküldenénk azokhoz akiknek nem megy P
Azért kiváncsi vagyok Giovanni Gatto-nak NVidiaval megy-e, meg énis kiprószálnám egyszer ATI-val.
a Crc miatti új oprendszer/új partició-ra is felraktam és detto nincs semmi probléma.
valamint nem volt gáz a Dvd-s Warez-zel sem, és a cd-s eredetivel sem.
hányjak vért ha értem....