20179
-
#9063 egy próbát megér, mindenkinél máshogy viselkedik a progi
ha ez nem jön be akkor egy újjabb vga driver segíthet -
#9062 Köszi kipróbálom, de szerinted ezek jók erre? Mert sok embertől hallottam, hogy gonndjuk volt, mint nekem, főleg a GS-es verzióval..................... -
#9061 2 patch van hozzá, bh-n megtalálod őket. -
#9060 Nálam a játék a profil választásnál lefagy, csak akor működik ha 640x480-asban próbálom. Ilyenkor a a rally iskolánál fagy le. Nem tud valaki valamilyen patch-ot hozzá? Nekem a Gamestar-os verzió van, de próbáltam már a tört verziót is, de mindkettő ilyen. Ötlet? -
#9059 Ford Fiesta :D -
#9058 Azok bizony :)
-
SE #9057 Mogürt! Régi szép idők... -
#9056 Ranga-Büki - Lancia Delta,Mogürt-Salgó Rally -
SE #9055 Turi Tamás-Tóth Imre-Skoda Fabia WRC Evo 2. Eger
Link -
#9054 Kemény .D -
#9053 bika egy gép leht. szedem is -
#9052 Iszonyat nagy feeling. Ha eléred a 120 akkor már örülsz :) Noiker-en mentem az elöbb 9:23:22-t. azthittem elalszok jött egy kis domb és pakolhattam neki vissza 2-be mert nem bírta szerencsétlen. Utána meg padló üveghangon
Muszály kipróbálni mindenkinek -
SE #9051 LOL.
De durva... -
#9050 Zastava Yugo
:D Küggyedd neki! -
#9049 letöröltem köszi ! :) -
#9048 elment -
#9047 azt át tudod dobni ha nem nagy?
nevem kukac sgmail.hu :) -
#9046 igen -
#9045 végignyálaztam az összes könyvtárat
meg is találtam az RBR-ét de nincs benne setup.exe
Neked is ezek vannak? meg pluszba egy setup.exe?
setup.dll
data1.cab
data1.hdr
layout.bin
setup.boot
setup.ilg
setup.ini
setup.inx -
#9044 az uninstall exe-re gondolsz?
Nálam ez nem az rbr könyvtárban van hanem a program files/Installshield installation information nevű könyvtárban amin belül van még egy hosszú számsorból álló könyvtár és abban van egy setup exe, meg még sokminden más.
Erre a setup exe-re mutat az uninstall a startmenuből. 53 mega az egész könyvtár. -
#9043 mekkora a file? azon gondolkozok, hogy mi van akkor ha bemásolom oda ahol lennie kellene? -
#9041 start menuben néztem most hirtelen,ott nekem van uninstall -
#9040 nemtudom törölni a játékotde a startmenüben nincs uninstall, se a játék könyvtárába, a vezérlőpult programok telepítése törlése listában hiába kattintok az eltávolításra nem történik semmi
fel akarnám telepíteni megint
nektek sincs uninstall sehol? -
#9039 köszi all, én beállítottam a controller setupba a filternél a beállítást, és most nincs vele bajom. thx -
#9038 Nem a Controller Setup-ban kell állítani, hanem amikor kiválasztod az autót pályát.Utána Setup-olhatod -
#9037 Setup->Tune Car->Suspension->Rollbar/Steering->Max Steering Lock -
#9036 a max. fordulatot a setupban tudod állítani (ha jól rémlik)
a filterekkel is tudod állítani, hogy mennyire legyen érzékeny a mozdulataidra, illetve, hogy amikor egyre nagyobb sebességgel mész mennyivel legyen érzéketlenebb (ez azt jelenti, hogy mondjuk ha 20-al csinálsz egy hirtelen kormányzást nem nagyon történik semmi, de ha 150-nél csinálod akkor mész a susnyásba) -
#9035 -
#9034 a controller setup-ba, gondolom ottkéne kiválasztani hogy "Force Feetback", de azt az opciót nemtudom kiválasztani. Csak a controll-t meg a filter-t tudom állítgatni, de ott nincs ilyen hogy rollbar, meg max steerint:( Pedig kormányra van állítva minden -
#9033 hi! olyat keress hogy: Rollbar Steering, Maximum steering Lock!!! Alapon 504 fok azthiszem. Minél kisebbre állítod annál kevesebbet fordul a kerék -
#9032 Formula one Trust Master a kormányom típusa -
#9031 nemtudnátok segíteni a kormánnyal való kormányzásban? azt szeretném ha nem kormányozna olyan aktívan, mármint lejjebb kéne venni valami sensityvit vagy ilyesmit, gondolom én. van ilyen a játékba? Lassabban tekerje a kormányt vagy hogy mondjam. Please írjatok -
#9030 nemmááááá...akkornagyon hülye vicc :((( -
SE #9029 -
#9028 tegnap két hirt sz*ptam be, ez volt az egyik :D -
Lacika 79 #9027 leforditom a lényeget: április 1 -
#9026 Ja,gondolom,azért híjják' track editornak -
#9025 őőő,azzal lehet pl. pályákat csinálni ? -
#9024 nah, a track editor érdekelne...ha tényleg lesz, az új szintre emeli az RBR-t :DDD -
#9023 A Gizmondo Europe Ltd. tulajdonában volt a RBR összes joga. csődbe ment és most megvette a Sim Racers. Először a track editort adják utána a source code-ot a játékosoknak. de a source-ot csak akkor mikor már átalakították a fizikai engine-t mert az nem érte el a szükséges szintet Karlsson szerint.