20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Met
    egy próbát megér, mindenkinél máshogy viselkedik a progi
    ha ez nem jön be akkor egy újjabb vga driver segíthet
  • Harly18
    Köszi kipróbálom, de szerinted ezek jók erre? Mert sok embertől hallottam, hogy gonndjuk volt, mint nekem, főleg a GS-es verzióval.....................
  • Met
    2 patch van hozzá, bh-n megtalálod őket.
  • Harly18
    Nálam a játék a profil választásnál lefagy, csak akor működik ha 640x480-asban próbálom. Ilyenkor a a rally iskolánál fagy le. Nem tud valaki valamilyen patch-ot hozzá? Nekem a Gamestar-os verzió van, de próbáltam már a tört verziót is, de mindkettő ilyen. Ötlet?
  • pajti
    Ford Fiesta :D
  • Glpetyus
    Azok bizony :)
  • SE
    Mogürt! Régi szép idők...
  • Glpetyus
    Ranga-Büki - Lancia Delta,Mogürt-Salgó Rally
  • SE
    Turi Tamás-Tóth Imre-Skoda Fabia WRC Evo 2. Eger
    Link
  • Glpetyus
    Kemény .D
  • csm
    bika egy gép leht. szedem is
  • pajti
    Iszonyat nagy feeling. Ha eléred a 120 akkor már örülsz :) Noiker-en mentem az elöbb 9:23:22-t. azthittem elalszok jött egy kis domb és pakolhattam neki vissza 2-be mert nem bírta szerencsétlen. Utána meg padló üveghangon
    Muszály kipróbálni mindenkinek
  • SE
    LOL.
    De durva...
  • pajti
    Zastava Yugo
    :D Küggyedd neki!
  • Met
    letöröltem köszi ! :)
  • sanzik
    elment
  • Met
    azt át tudod dobni ha nem nagy?

nevem kukac sgmail.hu :)
  • sanzik
    igen
  • Met
    végignyálaztam az összes könyvtárat
    meg is találtam az RBR-ét de nincs benne setup.exe

Neked is ezek vannak? meg pluszba egy setup.exe?

setup.dll
    data1.cab
    data1.hdr
    layout.bin
    setup.boot
    setup.ilg
    setup.ini
    setup.inx
  • sanzik
    az uninstall exe-re gondolsz?
    Nálam ez nem az rbr könyvtárban van hanem a program files/Installshield installation information nevű könyvtárban amin belül van még egy hosszú számsorból álló könyvtár és abban van egy setup exe, meg még sokminden más.
    Erre a setup exe-re mutat az uninstall a startmenuből. 53 mega az egész könyvtár.
  • Met
    mekkora a file? azon gondolkozok, hogy mi van akkor ha bemásolom oda ahol lennie kellene?
  • sanzik
    start menuben néztem most hirtelen,ott nekem van uninstall
  • Met
    nemtudom törölni a játékotde a startmenüben nincs uninstall, se a játék könyvtárába, a vezérlőpult programok telepítése törlése listában hiába kattintok az eltávolításra nem történik semmi

fel akarnám telepíteni megint

nektek sincs uninstall sehol?
  • nesto
    köszi all, én beállítottam a controller setupba a filternél a beállítást, és most nincs vele bajom. thx
  • pajti
    Nem a Controller Setup-ban kell állítani, hanem amikor kiválasztod az autót pályát.Utána Setup-olhatod
  • pajti
    Setup->Tune Car->Suspension->Rollbar/Steering->Max Steering Lock
  • Met
    a max. fordulatot a setupban tudod állítani (ha jól rémlik)
    a filterekkel is tudod állítani, hogy mennyire legyen érzékeny a mozdulataidra, illetve, hogy amikor egyre nagyobb sebességgel mész mennyivel legyen érzéketlenebb (ez azt jelenti, hogy mondjuk ha 20-al csinálsz egy hirtelen kormányzást nem nagyon történik semmi, de ha 150-nél csinálod akkor mész a susnyásba)
  • nesto
  • nesto
    a controller setup-ba, gondolom ottkéne kiválasztani hogy "Force Feetback", de azt az opciót nemtudom kiválasztani. Csak a controll-t meg a filter-t tudom állítgatni, de ott nincs ilyen hogy rollbar, meg max steerint:( Pedig kormányra van állítva minden
  • pajti
    hi! olyat keress hogy: Rollbar Steering, Maximum steering Lock!!! Alapon 504 fok azthiszem. Minél kisebbre állítod annál kevesebbet fordul a kerék
  • nesto
    Formula one Trust Master a kormányom típusa
  • nesto
    nemtudnátok segíteni a kormánnyal való kormányzásban? azt szeretném ha nem kormányozna olyan aktívan, mármint lejjebb kéne venni valami sensityvit vagy ilyesmit, gondolom én. van ilyen a játékba? Lassabban tekerje a kormányt vagy hogy mondjam. Please írjatok
  • JuanG
    nemmááááá...akkornagyon hülye vicc :(((
  • SE
  • arty
    tegnap két hirt sz*ptam be, ez volt az egyik :D
  • Lacika 79
    leforditom a lényeget: április 1
  • Glpetyus
    Ja,gondolom,azért híjják' track editornak
  • Glpetyus
    őőő,azzal lehet pl. pályákat csinálni ?
  • JuanG
    nah, a track editor érdekelne...ha tényleg lesz, az új szintre emeli az RBR-t :DDD
  • Bucser
    A Gizmondo Europe Ltd. tulajdonában volt a RBR összes joga. csődbe ment és most megvette a Sim Racers. Először a track editort adják utána a source code-ot a játékosoknak. de a source-ot csak akkor mikor már átalakították a fizikai engine-t mert az nem érte el a szükséges szintet Karlsson szerint.