Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hang?
hát esetleg az 1.02-es peccs. vaslamint van egy oldal lapozz vissza vannak szép kocsik
hüje vagy hamán szép nem!4
Sziasztok! Már egy jó ideje nem vettem elõ a RBR-t, most viszont szeretné vele újra játszani. Milyen új dolgok jöttek ki amit mindenféleképpen rakjak fel hozzá (HANG,PATCH,stb...)?
Csak a legjobb dolgok érdekelnek, ami tényleg növeli,javítja a játékélményt. Valaki Írja össze nekem. Köszönöm!
Csak a legjobb dolgok érdekelnek, ami tényleg növeli,javítja a játékélményt. Valaki Írja össze nekem. Köszönöm!
Nekem az Angol es a Japan szakaszok a kedvenceim. Bar a tobbi sem rossz😉 Ez eppen a Francia palya, csak "murvasitva"😊))
kedvenc pajad? nekem cridonhead. mostanra kezdek belejonni az igazi rallizásba. rájöttem hogy kurva élethû. bajnoksag meg nalam ugy zajlik.,hogy inkabb megyek realistic damagevel,és kiesek a 2. gyorson,minthogy safe-vel nyerjem!!!!
ez az igazi rally fíling,amikor egy kis szar cserjétõl is pokhalos lesz a cucc 😉
ez az igazi rally fíling,amikor egy kis szar cserjétõl is pokhalos lesz a cucc 😉
En speciel lecsusztam az utrol, es gurultam egyet-kettot😉 Sot, a bal hatso is olyan volt, mint a jobb elso, csak az mar a visszajatszasban nem mutatta (eredetileg be volt fordulva a kaszni ala keresztbe;D). De elvezet volt vele menni, mert csak a ket atlos kerek "mukodott", igy gyorsulasnal es fekezesnel erdekesen hintazott az auto😉)
Szép munka volt! <#smile>#smile>
a hivatalos patch-et rakd fel.
nekem az sokat segitett, mivel anélkül el sem indult. 😊)
azért nem mert régi athlon-om van és az nem tudja az SSE-t. de a patch kijavitotta.
persze még mást is kijavit, szal tedd fel.
nekem az sokat segitett, mivel anélkül el sem indult. 😊)
azért nem mert régi athlon-om van és az nem tudja az SSE-t. de a patch kijavitotta.
persze még mást is kijavit, szal tedd fel.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Itt találsz beállításokat, visszajátszásokat.
swedishsimracers
swedishsimracers
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Haj!
Most keszulok foltenni gamet erdemes vmi patchot feltenni vagy vmi furfangossag ami bosszanthat?!
Most keszulok foltenni gamet erdemes vmi patchot feltenni vagy vmi furfangossag ami bosszanthat?!
Mivel fáradt vagyok már, és nincs kedvem kötekedni sem, <#vigyor1>#vigyor1> ezért megpróbálok segíteni. Kíméld meg a gépedet az ACE Mega Codecs Pack, és társaitól, akkor talán több sikerrel tudod majd elindítani a játékokat.
Ha ez sem jön be, akkor használd a lap alján található keresõt, és pár oldallal visszább biztos találsz még valami használható ötletet, ha ez nem segítene. Asszem Breki többször is leírta, hogy mik lehetnek a gondok, de a legtöbbször elõforduló hiba a codecs packokkal volt.
Ha ez sem jön be, akkor használd a lap alján található keresõt, és pár oldallal visszább biztos találsz még valami használható ötletet, ha ez nem segítene. Asszem Breki többször is leírta, hogy mik lehetnek a gondok, de a legtöbbször elõforduló hiba a codecs packokkal volt.
Sz.tem egy köszönöm után majd szívesebben segítenek az emberek. Persze ez csak egy tipp.
Nem tudjátok hogy miért fagy le a játék?? Már nagyba nyomom azt hiszem a 4. Driving School-t és megáll, se hang, se kép, csak restart fomb a gépen. Ja és utánna meg a videok után a névnél fagy le. A patch se segített.
Innen....bemész a car updates-be,és válogathatsz jobbnál-jobbakat.
Aha az intro után mikor kiírja hogy loading!Semmit nem ír nem mondd csak egyszerüen kilép...:-(
milyen csiknál?
nem az intro után? és nem ad valami hibaüzenetet?
nem az intro után? és nem ad valami hibaüzenetet?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Sziasztok!
Mi lehet a baj hogy ha még az elején mikor tölti be a csíknál mindig kilép?
Mi lehet a baj hogy ha még az elején mikor tölti be a csíknál mindig kilép?
valaki nem tudja,h meik DRIVERREL nem indul ujra a gép??
mert nekem bejon az intro,és utana resetel a gép magatol.....
eddig ment,csak formazas volt
(vga driverrol beszelek,videokartya)
mert nekem bejon az intro,és utana resetel a gép magatol.....
eddig ment,csak formazas volt
(vga driverrol beszelek,videokartya)
Ha kocsonyák kellenek, keressetek rá a www.cracks.am-en Ricsire. Ott kell lennie egy allcheats.exe-nek vagy minek.
karacsonyra megkapom a MOMO rallykormanyt. aztan mar jobb leszek 😊
AVI nekem is elkellne...
AVI nekem is elkellne...
srácok!
Van valakinek egy jó belsõkamerás avija?...az legyen szives írjon már egy privit...thx
Van valakinek egy jó belsõkamerás avija?...az legyen szives írjon már egy privit...thx
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
komoly?
de a hyundai a kedvenc wrc-m. meg nemtudom. valahogy az RT sztem élethûbb!
de a hyundai a kedvenc wrc-m. meg nemtudom. valahogy az RT sztem élethûbb!
Ez azért van, hogy az ember maga oldja fel õket.