20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Lacika 79
    Jah, Argentin rally
  • Lacika 79
    OFF:

A rendezők arra kérték az első helyezetteket, hogy drifteljenek egy kicsit a céldobogónál. Manfred Stohl, Sebastian Loeb, Daniel Sordo és Gigi Galli készségesen eleget tett a felkérésnek, és 40000 néző kitörő örömmel fogadta a showt. A FIA már nem volt ennyire lelkes. Pilótánként több mint 10000 eurós büntetést szabott ki veszélyeztetés miatt.

"Ez röhejes! A szuperspeciálon 120-al olyan közel repülsz el a nézők mellett, hogy a visszapillantóval akár új frizut is készíthetnél nekik. És ezek után ez." - morgott Stohl. Többet nem is akar Stohl mondani, hisz a FIA újabb driftelés esetén eltiltással fenyeget!

Hát elmennek a jó qrva annyukba. Semmi örömöt, szépséget nem akarnak meghagyni ebben a sportban?
  • Met
    bhmotorsports
  • TukniMAN
    Hali mindenkinek!
    Egy kis help kéne,most raktam fel hosssszzú évek után a Richard Burns rally-t és a hang a game közben zúg meg recseg.Azt hallottam hogy egy bionyos 1.02-es patch-el ez megszűnik.Ha igen akkor honnan tudom letölteni,ha nem akkor mit csináljak?
    Előre is thx mindeninek.
  • Finkoo
    jaja
    nálam a breki banner nem jön be, de a bh-s igen...
    akkor töröld ezeket, majd később inkább linkelem...
  • Bucser
    Nálam 3 breki és 3 BHmotorsports banner... Törölhetem??
  • Duddits
    Végülis... :-)

Valami gubanc volt. Nem tudtam Saxo-val menni... Pedig azzal neveztem. Csak most meg lefutottam Corollával, szal nem tom....
  • Met
    az a lényeg, hogy a pályán mi látszik nem?
  • pajti
    És azt honnan? Innen! :)
  • pajti
    Kell hozzá DATtool
  • Duddits
    Nah, működnek az addon kocsik. Csak egy baj van. A menübe nem az jelenik meg. Hogy lehet azt is megcsinálni?
  • Glpetyus
    Na,nagyon király,várjuk :o)
  • Finkoo
    ez az autó is része lesz a most készülő hungarian rally championship mod 2006-nak... pontosabban az eger rally carpack-nak... szal várjatok türelemmel népek...
  • Glpetyus
  • Finkoo

na még egyszer mert az előbb nem volt jó... Letöltés link
  • Finkoo

tőőőccccsssséééétek le... már ha használ még valaki corollát, és szereti vizin laci bácsit... :))))
  • Glpetyus
    bh-ról szedj le mentést.
  • Duddits
    Elolvastam... De nem lett ott a kocsi. Meg kéne egy full save is akkor hogy meglegyenek. Igaz, az MG-t már megszereztem, de nem az lett ott amire lecseréltem.

Regisztráltam már a bajnokságba is meg minden...

Csak gondoltam itt kérek segitséget, mert hát ti már jártasak vagytok benne.
  • Lacika 79
    +olvasd el a readme.txt fájlokat
  • Met
    regisztrálj a Finkoo álltal írt link fórumán, ott minden segítséget megkapsz, gyorsabban mint itt
  • Duddits
    A játékkal már játszottam, de addon (új) kocsikat még nem használtam. Meg bajnokságba se voltam. Tehát kérném a segitségeteket, hogy eltudjak indulni.
  • Glpetyus
    ehhh
  • Finkoo
    látogass el a bajnokság honlapjára és ott minden kérdésedre választ kapsz...
    www.rallysimfans.hu
    amúgy met-nek igaza van... el fog menni a kedved tőle... néha nekem is elmegy, pedig már azóta tolom mióta van a játék...
  • theodor
    Meghalt Burns nem is tudtam.
  • Met
    ha most raktad fel a játékot akkor neki se állj a bajnokságnak
    el fog menni a kedved tőle
  • Duddits
    Hogy fog ez zajlani? Mert fölraktam a játékot, és onnét nem tudok fölmenni szerverre.

+ beraktam az új kocsikat amikkel menni kell, de azok se látszanak. Mit csináljak? Cheat?
  • Finkoo
    pl. én is indulok...
  • Met
    nincs
  • Duddits
    MSN-ed van?
  • Met
    én pl.
  • Duddits
    Valaki indul a 3. Magyar RBR Bajnokságban?
  • Finkoo
    iggggen
  • Met
    Te csináltad?
    [hülyénkérdez]
  • Glpetyus

Szép :)
  • pajti
    szép
  • Finkoo
    Meg kicsit reklámozom már magam...
    Tagai - Tagai, Subaru Impreza WRC, 2002 Budapest Rally
    Link
  • Finkoo
    Visszatértem...
    Látom a fórumozók összetétele nem változik és még mindig ugyanolyan hülyék a kérdések, mint voltak... :)))
    A Kazhol-on kint van már a 2006-os n-es Impreza, ha érdekel valakit...
  • arty
    főleg a GS verziokkal azért volt több gond, mert azt főleg kevésbé hozzáértők használták :) (értsd: GS olvasók)
  • Harly18
    Köszi, megpróbálom azért, csak reméltem, hogy ezek tipikusan a zén problémámat orvosolják, de majd kiderül....
  • Harly18
    Csak azért mert ,ahogy kivettem ezek a kormány kompatibilitásra meg valami csel és lengyel verziókhoz való