20179
-
Lacika 79 #9105 Jah, Argentin rally -
Lacika 79 #9104 OFF:
A rendezők arra kérték az első helyezetteket, hogy drifteljenek egy kicsit a céldobogónál. Manfred Stohl, Sebastian Loeb, Daniel Sordo és Gigi Galli készségesen eleget tett a felkérésnek, és 40000 néző kitörő örömmel fogadta a showt. A FIA már nem volt ennyire lelkes. Pilótánként több mint 10000 eurós büntetést szabott ki veszélyeztetés miatt.
"Ez röhejes! A szuperspeciálon 120-al olyan közel repülsz el a nézők mellett, hogy a visszapillantóval akár új frizut is készíthetnél nekik. És ezek után ez." - morgott Stohl. Többet nem is akar Stohl mondani, hisz a FIA újabb driftelés esetén eltiltással fenyeget!
Hát elmennek a jó qrva annyukba. Semmi örömöt, szépséget nem akarnak meghagyni ebben a sportban? -
#9103 bhmotorsports -
TukniMAN #9102 Hali mindenkinek!
Egy kis help kéne,most raktam fel hosssszzú évek után a Richard Burns rally-t és a hang a game közben zúg meg recseg.Azt hallottam hogy egy bionyos 1.02-es patch-el ez megszűnik.Ha igen akkor honnan tudom letölteni,ha nem akkor mit csináljak?
Előre is thx mindeninek. -
Finkoo #9101 jaja
nálam a breki banner nem jön be, de a bh-s igen...
akkor töröld ezeket, majd később inkább linkelem...
-
#9100 Nálam 3 breki és 3 BHmotorsports banner... Törölhetem?? -
#9097 Végülis... :-)
Valami gubanc volt. Nem tudtam Saxo-val menni... Pedig azzal neveztem. Csak most meg lefutottam Corollával, szal nem tom.... -
#9096 az a lényeg, hogy a pályán mi látszik nem? -
#9095 És azt honnan? Innen! :) -
#9094 Kell hozzá DATtool -
#9093 Nah, működnek az addon kocsik. Csak egy baj van. A menübe nem az jelenik meg. Hogy lehet azt is megcsinálni? -
#9092 Na,nagyon király,várjuk :o) -
Finkoo #9091 ez az autó is része lesz a most készülő hungarian rally championship mod 2006-nak... pontosabban az eger rally carpack-nak... szal várjatok türelemmel népek... -
#9090 -
Finkoo #9089
na még egyszer mert az előbb nem volt jó... Letöltés link -
Finkoo #9088
tőőőccccsssséééétek le... már ha használ még valaki corollát, és szereti vizin laci bácsit... :)))) -
#9087 bh-ról szedj le mentést. -
#9086 Elolvastam... De nem lett ott a kocsi. Meg kéne egy full save is akkor hogy meglegyenek. Igaz, az MG-t már megszereztem, de nem az lett ott amire lecseréltem.
Regisztráltam már a bajnokságba is meg minden...
Csak gondoltam itt kérek segitséget, mert hát ti már jártasak vagytok benne. -
Lacika 79 #9085 +olvasd el a readme.txt fájlokat -
#9084 regisztrálj a Finkoo álltal írt link fórumán, ott minden segítséget megkapsz, gyorsabban mint itt -
#9083 A játékkal már játszottam, de addon (új) kocsikat még nem használtam. Meg bajnokságba se voltam. Tehát kérném a segitségeteket, hogy eltudjak indulni. -
#9082 ehhh -
Finkoo #9081 látogass el a bajnokság honlapjára és ott minden kérdésedre választ kapsz...
www.rallysimfans.hu
amúgy met-nek igaza van... el fog menni a kedved tőle... néha nekem is elmegy, pedig már azóta tolom mióta van a játék... -
theodor #9080 Meghalt Burns nem is tudtam. -
#9079 ha most raktad fel a játékot akkor neki se állj a bajnokságnak
el fog menni a kedved tőle -
#9078 Hogy fog ez zajlani? Mert fölraktam a játékot, és onnét nem tudok fölmenni szerverre.
+ beraktam az új kocsikat amikkel menni kell, de azok se látszanak. Mit csináljak? Cheat? -
Finkoo #9077 pl. én is indulok...
-
#9076 nincs -
#9075 MSN-ed van? -
#9074 én pl. -
#9073 Valaki indul a 3. Magyar RBR Bajnokságban? -
Finkoo #9072 iggggen
-
#9071 Te csináltad?
[hülyénkérdez] -
Szép :)
-
#9069 szép -
Finkoo #9068 Meg kicsit reklámozom már magam...
Tagai - Tagai, Subaru Impreza WRC, 2002 Budapest Rally
Link -
Finkoo #9067 Visszatértem...
Látom a fórumozók összetétele nem változik és még mindig ugyanolyan hülyék a kérdések, mint voltak... :)))
A Kazhol-on kint van már a 2006-os n-es Impreza, ha érdekel valakit...
-
#9066 főleg a GS verziokkal azért volt több gond, mert azt főleg kevésbé hozzáértők használták :) (értsd: GS olvasók) -
#9065 Köszi, megpróbálom azért, csak reméltem, hogy ezek tipikusan a zén problémámat orvosolják, de majd kiderül.... -
#9064 Csak azért mert ,ahogy kivettem ezek a kormány kompatibilitásra meg valami csel és lengyel verziókhoz való