Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerûen rémisztõ
remélem csak nagyzolásból ír így mert különben..........
coln mcrae rally utoljara a 2 volt árrötés.. eleinte,elsõ vezetésre nmagyon szarnak tunt ez a jatek! ja meg hat billel teljesen esejtelen.. mert ugye egy gombnyomas egy teljes elforditas.. na most ienkor vagy eltolja az elejet,vagy kicsuszol a picsaba,nemtmo mit vartal. ja meg h 40 ig le kell lassitani??!! 80 nal kozepgazzal ugyanugy elfer,csak ezt kicsit át kell élni. kanyar elott nem bele kell taposni a gazba,hanem lobalni egy picit,és ugy betalalni. ez sok eséssel jár betanulni,de megéri 😊 nagy rallys vagyok,de eddig egy pajan gyakorlok csak max törésen.. 10 bol 2x végigérek. de fejlodok 😄D
hatalmas jo jatek,és szerintem ettol realisztikusabb rally szimulator nem is letezik
hüje vagy hamán szép nem!4
nvidiáknál mindegyikkel megy ami tidja a PS-t
NEm kéne már ezt kártyák elleni szankciónak venni P
sima kis 9600pro-m van és semmi villódzás meg ilyenek.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
NuCLEARScoRp: 3 vagy 5 percet szántál rá? 😄 a deer hunter 3x sikeresebb mint a colin sorozat, kivánom neked, hogy azzal játsz életed végéig 😄
Forza.
RBR is very good gáma
Az hogy ideemlegeted a Colin2005-öt, pfffff.
sztem lövésed sincs a rally-ról. (sry, de nem lehet más véleményem)
és ha lenne benned elszántság( és én ezeket mind azért mondom, hogy legyen, mert jobb lesz neked), akkor felraknád, kinyomnád a sulit, és legalább egy hétig nyomnád, akkor lenne fogalmad arról, hogy
mi is ez a játék.
Nem mindenkinek rögtön élmény, fõleg nem sikerélmény.
pláne a 'teligázas' stilusnak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
2. A kocsival te nem tudsz kanyarodni, fogadjunk, hogy billel próbáltad és még a Suli-t se tudtad végignyomni P
Persze ez nem Colin hogy mikor meglátom a hajtûkanyart tövig nyomom és aztán visszarángatom a hátulját.
3. Hát nekem eredeti navigátorhangok vannak és lecserélt motorhangok, de pont Colin közben jött elõ, hogy nemsok köze van az eredeti motorhanghoz.
Érdemes lenne azt az eredeti motorhangot meghallgatnod amit anno belinkeltem ide........
4. Hát igen itt nem a mennyiségre mentek, és nem adnak ki évente egy részt,
5. Hát sztem a teszteredményeket megnézve nem kérdés melyik sikeresebb.
Persze aki csak kódmester játékokkal játszik annak ez a játék elhiszem, hogy nehezebb mint egy ECDL P
- néha bevillan a háttér(textúrák), de ez csak 10 percenként 1x fordul elõ, mert alapban üres és kopár minden
- a kocsival nem lehet kanyarodni, 40 km/h-nál a legkisebb kanyrban is
kicsuszik a pitsába(mintha jeges pálya lenne)
- katasztrófálisan xar hangok
- kevés autó és pálya stb...
Ezek után még valaki meri a Colin 2005-öt fikázni?? Lelke rajta, de az
biztos hogy SOHA nem lesz olyan sikeres ez a játék mint az. Megnézném
az eladási statisztikákat..
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Nem mindig az intro utan fagy le, neha tovabbenged az opciokig, sot 1x mar be tudtam ulni az autoba is. Azan ott fagyott meg 😞
komolyan nekem hatasos
Vegigolvastam kb 1000 hozzaszolast, lehet, hogy nem lattam, de an valami konkret megoldas arra, hogy ne fagyjon le az inditasnal? Neha tovabbmegy a menube, de aztan ott all be. (reset meg minden)
Elore is thx.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
http://goo.gl/gd6Zi5
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
énnekem a kedvenc autom a micubisi. tagai dekoracioval kurvajo 😄
kis intermedias felirat ,meg mafgyar rendsazm.. majd csinalok egy videot egy cridonheadrol 8)
murvat mar kezdem mekszokni,aztan gyorsan atruccantam franciara,azt nagy bukasok mg nem is tudom iranyitani. egy cridonhead versenyt mehetnenk majd 😉
bar 10bol 7 szer bukok 😊)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Pfff...most vettem észre,hogy a 4.12-es ATI driverrel végre be lehet kapcsolni az élsimítást anélkûl,hogy csíkozódna az út. <#vigyor3>#vigyor3>