Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem igenis megérte megvenni
Mai napig sikerül vele "levezetnem" a felesleges energiámat. Szórakoztat, néha kiakaszt, de soha nem unalmas. 😊
Mai napig sikerül vele "levezetnem" a felesleges energiámat. Szórakoztat, néha kiakaszt, de soha nem unalmas. 😊
ja sztem is, .... komolyabb dolog kell.
ez a pálya, új reg...mekkora lelemény..pffff.
ez a pálya, új reg...mekkora lelemény..pffff.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Aki ezért képes kiadni 7900 forintot az nem normális <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Warez 4ever!!
Akkor vedd meg 7990-ért, mint azt sokan tettük.
en leszeretnem tolteni, nem feleslegesen kiadni penzt. egyszer fizettem ilyenert, es nem tudtam 1 het alatt letolteni egy nyamvadt iso filet, szal ilyenert nem
tudom, hogy az esely nulla, de nem tudtok vmi helyet ahol ingyen fenn van? sehonnan sem tudom beszerezni
Illetve nem ezt, hanem a másik magyarításos oldalt csináltam, de ahogy nézem, ennek az oldalnak is ez lett a sorsa... ATW rulezzz 😞((
Hali! Én csináltam az oldalt, meg a magyarítás kész részét, az ATW meg se szó se beszéd, törölte az oldalt, minden figyelmeztetés nélkül!
RBRnet 2.0, akit érdekel.
rbr camhack 2.0 megy valakinek 1.2re felpeccselt játéknál? nkem kilép desktopra ahogy be akarom kapsolni csillaggal
*Posse*T.W.D*
Köszönöm!!!
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
http://www.bhmotorsports.com/RBR
Hali
A hivatalos patch-en kívül érdemes még valamit felrakni pl.hangok,real driver nevek, nem hivatalos patch stb...? Ha igen, honnan érdemes leszedni, ahol kb. minden megvan egy helyen? Köszi
A hivatalos patch-en kívül érdemes még valamit felrakni pl.hangok,real driver nevek, nem hivatalos patch stb...? Ha igen, honnan érdemes leszedni, ahol kb. minden megvan egy helyen? Köszi
Letezik egy nem hivatalos kiegeszites, RBRnet (v1.7), itt talalod: http://www.hsw.hu/rbrutil.shtml
Hali! Toom láma kérdés, -vissza is olvastam de nem találtam rá utaló hozzászólást- de lehet directIP vagy valami módon, net-en nyomni?<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Jaj küldött privit 😄DDDD =
"Még nem tudod hogy mit csináltál, majd megtudod de akkor már késõ lesz...."
Hú baz+ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Még nem tudod hogy mit csináltál, majd megtudod de akkor már késõ lesz...."
Hú baz+ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
NAGYON jó lenne,ha csinálnának hozzá Lancia Delta-t 😊
Nekem az a kedvenc rally verdám.
A pályák egyelõre nem izgatnak,mert elégnek találom a játékban lévõket ^.^
Nekem az a kedvenc rally verdám.
A pályák egyelõre nem izgatnak,mert elégnek találom a játékban lévõket ^.^
tudod amikor a csattogos szarnyu pillangot toltad a jatszoteren en itt forumoztam szoval errol ennyit
Nem tudjátok nem készûl valami kieg. mod vagy map pack? Jó lenne egy pár új kocsi meg pálya. Lessz folytatása gamenek?
ne foglalkozz vele az egy dolog hogy nulla vidkartyaval akarja tolni ez lehet azert mert csoro az csak egy allapot, de hogy colint emleget itt na lol
se szimet vezetni, se belátni nem megy.
csak a szmájli, és a warez4ever..😞((
csak a szmájli, és a warez4ever..😞((
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jah, neked! Szerintem mi fogunk téged kinyírni! <#nyes>#nyes> <#eplus2>#eplus2> <#boxer>#boxer> <#mf3>#mf3>
jajj de félek
elõbb kaphatsz bant minthogy bármit is csinálj
elõbb kaphatsz bant minthogy bármit is csinálj
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hagyd, felesleges, úgy sem érti meg amit írsz, ha annyira sõtét, hogy a logo fölé vigye az egérkurzort, hogy kiírja a nevet.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ugyanez elmondható a colin5 (sux) gémrõl. Egy pár árkádmenõ ember, aki nídforszpídándergrándot, meg ilyesmit nyom, azoknak megfelel. Persze kihívás az nuku, de minek az. Csak bonyolítja a játékot.
Jéé! Mindenkinek! Elmagyarázom neked, hogy megértsd! Õ, vagyis Met, olyan logót csinált/csináltatott magának ami szimplán a fejlécével egyszínû. Semmi különlegesség nincs a logójába. Ezt bárki megtudja csinálni. Lehet, hogy nem szereti a csili-vili, ide-oda mozgó, villogó dolgokat.
Itt egy link is a gyengébbek^^ kedvéért^^