20179
-
#9226 én már évek óta rajongok Öcsiért -
#9225 amúgy van egy rossz hírem a LADA-val kapcsolatban:
úgy néz ki, hogy az RBR motorja egyáltalán nem támogatja a csak hátsókerékmeghajtást :((
trükközni lehet, biztos többen ismeritek a BH-ról letölthető rear wheel drive modot, amiben furfangosan megoldották a hátsókerékhajtást, de van egy baja, hogy a kézifék az elsőkerekekre hat ...emellett ahhoz hogy valamennyire életszerű LADA meghajtást/irányítást kapjunk, eléggé át kell még gyúrni a dolgokat, de megpróbálom...
hogy legyen valami jó is: megnéztem egy pár LADA-ás rally onboard videót (Balázs Öcsi), és nagyon megtetszett!!! ...nekem kell egy ilyen gép :DDD -
#9224 pl. beszéljünk az Atiwrc által linkelt újpálya-videóról...ez már valami, csak kicsit furán mozog az autó, tapad mint állat, ami nem is baj, mert valahogy ilyen a WRC közvetítésekben is :))...kérdés mikor lehet ebből kész publikus pálya? -
#9223 Szerintem is inkább peace vagy kimodizom az innentől ezen témában írókat:) a felesleges flame-t elkerülendő:) -
#9222 nincs itt fikázva, ezt azért vedd észre a nagy bevédés közben.
Arty szólt hogy frankóbb lenne egy szebb bemutató kép a modról, megszmájlizva.
Erre Finkoo felkapta a vizet.
...mindegy miért de ez szvsz vihar egy kanál vizben.
Most meg te is meg akarod mondani hogy ki hol fórumozzon, nem tom mit kell itt barikádhőst játszani.
Valóban szebb is lehetne az a kép, ezt csak a vak is látja, Arty meg hiába szmájlizta meg, szerencsésebb lett volna finomabban fogalmazni, mert unézki Finkoo ugrik az ilyesmire.
Sok értelme nincs egymást marni az RBR 'hívőknek' szvsz -
#9221 Elmondanám hogy ez az oldal a Richard Burns Rallyról szól nem egymás flikázásáról úgyhogy aki ezt akarja csinálni húzzon át más oldalra köszi! -
#9220 hadjátok már békébe Finkoo-t! jó fej gyerek belinkel egy csomó dolgot mit flikázzátok? -
#9219 De azér még te is beszólogatsz, nehogy ne legyen mire válaszolnjon... :P Legalább ne szidd a másikat, hogyha ugyanolyan vagy... -
Finkoo #9218 sz*rd már le azt a k*rva montázst és szállj már le a témáról... már én unom, hát még az hogy unhatja, akinek semmi köze hozzá és csak értelmes infókat akar olvasni... tőled mondjuk biztos nem kapja meg... -
Finkoo #9217 nem -
#9216 na igen, ez tényleg klassz, csak már másfél éve felmerült, hogy lehetséges pályákat csinálni valahogy hozzá, de kész letölthető egy sincs sajnos :(((...pedig über lenne, és nem értem ennyi idő után - mivel folytatásról nincs hír - miért nem adnak ki a készítők egy devkitet, amivel 3DSMax-ból lehetne RBR alá betenni pályákat...lehetne konvertálni stb... -
atiwrc #9215 Juan G!
És akkor ez mi lesz?
http://rbr.onlinegames.cz/dl.php?dlid=47 -
#9214 Értem.
Mivel én csak funból játszogatok az RBR-el, nem érdekel sem a rally ugy igazán, sem bajnoskágban nem indulok, nyilván nem megyek máshova forumozni, ahol komolyabban bele lehet folyni az egészbe :) Ha valami érdekeset találtam, azt belinkeltem (nem sok volt), ezzel elvileg gondoltam más is igyvan... rászántam a hsz-emre azt az 1 percet, h normálisan tálaljam a "mondanivalót".
Szal tényleg mindent értek: az "itteniek" nem érdemelnek "igényes" montázst, nem érdemelnek egyáltalán semmit, de akkor egyáltalán miért hánytad be ide azt a förmedvény képet? Ahogy irtad, BHM-en ugyis megtaláltuk volna ;) -
#9213 Sziasztok!
lehet valahogy S1600-as autókat választani egyjátékos módban?(felülírás nélkül) -
#9212 hát ja, a bajnokság dolgait meg a másik forumban tárgyalják/tárgyaljuk meg -
#9211 hát igen sajna az RBR-hez nincsenek nagyon már újdonságok, sajna új pályák nincsenek, számomra is "csak" egy félórás önfeledt csapatást jelent alkalmanként, többre úgysincs időm :((... a sok skin meg nem hoz lázba, bőven elég ami alapból benne van :DD...persze ez csak személyes vélemény...
hmmm. egy új videót is jó lenne már összehoznom :))... -
#9210 betettem.Így a bannerre kattintva eljut a fórumra. -
Finkoo #9209 sorry... valóban az a #9208-as hsz linkje a megfelelő... :)))) -
#9208 szóval, IDE :) -
Finkoo #9207 ha már igényességről beszélünk...
ez a fórum egy rakás sz*r, ha én nem írok, vagy linkelek be valami értelmeset, akkor mindenki csak les a semmibe...
amúgy szerinted ha meg tudok csinálni egy skint, akkor nem tudok rendesen összevágni egy montázst, ha kedvem tartja?
csak nincs kedvem... ide nincs...
pont ezek miatt a hozzászólások miatt...
még mindig azt mondom, hogy aki igazán szereti a játékot és értelmes dolgokról akar fórumon hozzászólni az látogasson el IDE!!! -
#9206 ha ilyesmin fennakadsz, nem csoda h nem te csináltad ... ;)
szvsz Finkoo tisztában van vele, h nem a modját szóltam le. ha már csinál egy jo magyar modot, gondolom nam zavarná, ha eljutna pár emberhez ... ;) márpedig a kedvcsináló, a "reklám" minősége is hozzájárulHAT ehez ... és ahogy irtam, egy átméretezés minősége nem idő kérdése ;) Csupán hozzáállásé, igényességé. -
#9205 hát nemtudom, ha én csinálnám tuti elvennék az egésztől a kedvem az ilyen hsz-ek -
#9204 örülök nem arrol van szo ... csak ugyan annyi fáradtság egy képet randán és normálisan átméretezni ;) -
Finkoo #9203 nekem meg sok pénz, meg kocsi, meg keca... majd egyben lesz letölthető, valszeg a bh-ról... -
#9202 Nekem csak a Benik Focus,meg a Janika Peugeot skin kellene!
-
Finkoo #9201 örülj, hogy képet láthatsz róla...
Brandon: még nincs kész teljesen... -
#9200 Ezt a Hungarian Rally Championship Mod 2006-ot le lehet vhonnan tölteni? Vagy legalább a kocsik skin-jeit! -
#9199 megpróbálom megcsinálni, de most a Zonda-n dolgozom rfactor alá...annyit sikerült a ladával csinálnom hogy a hátsókerékhajtás megvan, csak nem nagyon tapad, ill. nagyon elpörög... -
#9198 szép lenne, ha nem lenne ilyen ocsmányul átméretezve a kép :) -
#9197 no, ladafizika mikor lesz? mert csak akor rakom vissza a gammát :)
mondjuk a fabia is eléggé hivogató -
Finkoo #9196
Hungarian Rally Championship Mod 2006 Promo -
#9195 Nem működik. Bocs!!! -
#9194 Itt egy visszajátszás! Chirdonhead -
#9193 Na jó hadjad majd megszerzem úgy a játékot hogy nincsenek benne dat fájlok csak mappák,de azért kösz!
-
#9192 nem felejtettem el a Lada-t, csak nem volt időm :(((, mihelyst lesz megnézem -
#9191 Most szedtem le a Datool-t! De ezt az installációt magyarul nem lehetne? Audio.dat a fájl neve. -
#9190 pontosabban a 2 installálási lehetőség, attól függően, hogy van e audio mappa az rbr mappádban. -
#9189 nemtudom mi az a modutil, mivel a readme-ben nem szerepel, én se használtam.
1. there exist a file audio.dat but no folder "audio" in your RBR-folder (RBR-folder means: the directory where the game is installed)
(if both exist rename the folder "audio" in "audio_never_used" and continue)
First you need a tool like "DATTool v1.01" made by Kegetys (http://www.bhmotorsports.com/download/7385)
to extract the file audio.dat
1.1 put Kegetys dattool.exe in RBR-folder
1.2 in RBR-folder: rename audio.dat => audioold.dat
1.3 in RBR-folder: rename audio.ini => audioold.ini
1.4 drag & drop the audioold.dat on dattool.exe => a new folder "audioold" will be created
1.5 extract the downloaded archiv => must look like pic1.jpg
1.6 move the file audio.ini from the extracted archiv to RBR-folder
(it's importend to use the new audio.ini and not your old one)
1.7 move all files and folders form the folder "Audio_New" (archive) to the folder
"Audio" under "audioold" and override any existent file
(...\audioold\C#\Projects\Rally_7\TargetMedia_Develop\Pc\Debug\World\Audio, see pic2.jpg)
1.8a You can´t find a reason to repack audio.dat (like me) and you want to change
the additional car sounds in an easy way?
Move first the folder "Audio" under "audioold" to RBR-folder and then delete the folder "audioold"
(see pic3.jpg)
1.8b You want to/must repack audio.dat
Rename folder "audioold" in "audio" and drop it on dattool.exe => the file "audio.dat" will be created
Now you can delete the folder "audio"
2. you have already a folder "audio" in RBR directory but no file audio.dat
2.1 make a copy of the folder "audio" and name it "audioold"
2.2 in RBR-folder: rename audio.ini => audioold.ini
2.3 extract the downloaded archiv => must look like pic1.jpg
2.4 move the file audio.ini from the extracted archiv to RBR-folder
(it's importend to use the new audio.ini and not your old one)
2.5 move all files and folders from the folder "Audio_New" (archive) to the folder
"Audio" in your RBR-folder and override any existent file
ez a readme install része, ez alapján csinálod? -
#9187 De miért nem indul el az RBR-ModUtil? A BHMS-ról szedtem le! -
#9186 csak azt tudnám mondani, ami a readme-ben van. kb 5ször raktam már fel különböző gépekre, de sosem sikerült még elsőre:P