Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Simán...
Legjobb autós gém,amit VALAHA toltam 😊

Glpetyus
Nem érdekes 😛

sztem igenis megérte megvenni
Mai napig sikerül vele "levezetnem" a felesleges energiámat. Szórakoztat, néha kiakaszt, de soha nem unalmas. 😊
magus
miért, kire gondolsz?😊

b-type
ja sztem is, .... komolyabb dolog kell.
ez a pálya, új reg...mekkora lelemény..pffff.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Glpetyus
Pedig érdemes megvenni,...nemhogy ez a legjobb rallys gém,még az is marad egy jódarabig... 😊

Glpetyus
Ugye te nem az vagy akire gondolok? 😄

DeathMatch
Aki ezért képes kiadni 7900 forintot az nem normális <#eplus2><#eplus2>

Warez 4ever!!

magus
en letolteni szeretnem nem megvenni😄

Glpetyus
ehhh

Akkor vedd meg 7990-ért, mint azt sokan tettük.

magus
en leszeretnem tolteni, nem feleslegesen kiadni penzt. egyszer fizettem ilyenert, es nem tudtam 1 het alatt letolteni egy nyamvadt iso filet, szal ilyenert nem

Glpetyus
Nincs 200 Ft a telódon?

magus
tudom, hogy az esely nulla, de nem tudtok vmi helyet ahol ingyen fenn van? sehonnan sem tudom beszerezni

Illetve nem ezt, hanem a másik magyarításos oldalt csináltam, de ahogy nézem, ennek az oldalnak is ez lett a sorsa... ATW rulezzz 😞((

Hali! Én csináltam az oldalt, meg a magyarítás kész részét, az ATW meg se szó se beszéd, törölte az oldalt, minden figyelmeztetés nélkül!

RBRnet 2.0, akit érdekel.

Kaszi46
rbr camhack 2.0 megy valakinek 1.2re felpeccselt játéknál? nkem kilép desktopra ahogy be akarom kapsolni csillaggal

*Posse*T.W.D*

Köszönöm!!!
<#wave>
http://www.bhmotorsports.com/RBR
Hali
A hivatalos patch-en kívül érdemes még valamit felrakni pl.hangok,real driver nevek, nem hivatalos patch stb...? Ha igen, honnan érdemes leszedni, ahol kb. minden megvan egy helyen? Köszi
Alexease
Letezik egy nem hivatalos kiegeszites, RBRnet (v1.7), itt talalod: http://www.hsw.hu/rbrutil.shtml
Hali! Toom láma kérdés, -vissza is olvastam de nem találtam rá utaló hozzászólást- de lehet directIP vagy valami módon, net-en nyomni?<#conf><#conf><#conf>
Glpetyus
Na,már van is topikja a gumiban 😛

Glpetyus
Jaj küldött privit 😄DDDD =

"Még nem tudod hogy mit csináltál, majd megtudod de akkor már késõ lesz...."

Hú baz+ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Met
Na, ez se ír már ide😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
aszittem ismered
de úgy látszik õ nem ismer téged😄

Jacek
fogalmam sincs de tulzottan nem erdekel😛

Met
mér, ki ez?

Glpetyus
NAGYON jó lenne,ha csinálnának hozzá Lancia Delta-t 😊
Nekem az a kedvenc rally verdám.
A pályák egyelõre nem izgatnak,mert elégnek találom a játékban lévõket ^.^

Jacek
palya szerintem nem de auto lesz az tuti

Jacek
tudod amikor a csattogos szarnyu pillangot toltad a jatszoteren en itt forumoztam szoval errol ennyit

Nem tudjátok nem készûl valami kieg. mod vagy map pack? Jó lenne egy pár új kocsi meg pálya. Lessz folytatása gamenek?

Glpetyus
Rally School pályáján 1.15 mp jó erdeménynek számit? ^.^

Glpetyus
Hagyd már,had élvezzen...gondolom van vagy 14 éves,aztán most örûl a feje a kis hülyének...

Jacek
ne foglalkozz vele az egy dolog hogy nulla vidkartyaval akarja tolni ez lehet azert mert csoro az csak egy allapot, de hogy colint emleget itt na lol

b-type
se szimet vezetni, se belátni nem megy.
csak a szmájli, és a warez4ever..😞((

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jacek
ezert csinaltal egy uj accot??? jol megvoltak nelkuled

Glpetyus
Jól van,húzzál már innen

Duddits
Jah, neked! Szerintem mi fogunk téged kinyírni! <#nyes> <#eplus2> <#boxer> <#mf3>

Met
jajj de félek

elõbb kaphatsz bant minthogy bármit is csinálj

Glpetyus
Igen plz ^^

Met
Hagyd, felesleges, úgy sem érti meg amit írsz, ha annyira sõtét, hogy a logo fölé vigye az egérkurzort, hogy kiírja a nevet.

[HUN]FaTaL
Nem, sima 4.12 van fent. próbáljam meg az omegát?

http://goo.gl/gd6Zi5

Ugyanez elmondható a colin5 (sux) gémrõl. Egy pár árkádmenõ ember, aki nídforszpídándergrándot, meg ilyesmit nyom, azoknak megfelel. Persze kihívás az nuku, de minek az. Csak bonyolítja a játékot.
Duddits
Jéé! Mindenkinek! Elmagyarázom neked, hogy megértsd! Õ, vagyis Met, olyan logót csinált/csináltatott magának ami szimplán a fejlécével egyszínû. Semmi különlegesség nincs a logójába. Ezt bárki megtudja csinálni. Lehet, hogy nem szereti a csili-vili, ide-oda mozgó, villogó dolgokat.

Glpetyus
Itt egy link is a gyengébbek^^ kedvéért^^

Glpetyus
Új okosság ^^

Glpetyus
Akkor mi az ANYÁDnak írsz ide,tini sucker???

Duddits
Miért névtelen? Azért mert nem össze-vissza villogós a logója?