20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Finkoo
    végül is készülget... ki tudja mikor adják ki...
  • bestGP
    a ladával mi a hejzet?
  • JuanG
    ez ni:

kép
  • JuanG
    egy EVO8 WRC kéne már ... mások ellenére nekem az tetszik :)))
  • Finkoo
    kijött az evo 9-es... a bh-ról letölthető...
  • Finkoo
    mi van ati, féltékeny vagy?
  • Daniel Brandon
    Itt 1 link: Richard Burns Rally
  • Daniel Brandon
    kellene. Új car menü-t akarok betenni! RBR dat kicsomagolóval kicsomagolom a splash.dat filet. lecserélem a régi képeket,datool-lal vissza csomagolom(ekkor nagyobb méretű lessz a splash.dat) és nem indul a játék!
    Tud vki segíteni?
  • Daniel Brandon
    Már megint 1 kis
  • Glpetyus
    :D
  • Daniel Brandon
    Hát igaz hogy ezen a Ladán elég gyér a festés de olyan fasza kerekek vannak rajta! Valaki megcsinálhatná így a gépest
  • Daniel Brandon
    Köszi jó lett fasza minden!
  • JuanG
    símán winrarral pl. ... de lehet pl. TotalCommanderrel is...
  • Daniel Brandon
    Na és azt a physics.rbz file-t mivel kell kicsomagolni?
  • Daniel Brandon
    Fasza!
  • atiwrc
  • csm
    a VFTS-t nem is ennek az alapjaira csinálták...
    de amúgy jó, fizika kell hozzá, meg festés :D
  • JuanG
    naja :))...látom a festés még nem passzol :D ...

amúgy próbáltam azt a fizikát amit küldtél, valami hasonlót hoztam ki én is eddig, de az alapsetupot át kell írni, próbáld ki hogy az anti roll-t leviszed 10 alá elől és hátul is...úgy még jobb :DD
  • JuanG
    ja ez szélesebb, így már sokkal jobb ... :)))
  • atiwrc
    uhh egy kicsit nagy lett a kép elnézést
  • atiwrc
    Miért finkoot kérdezed?
    Én találtam egy orosz lapon, szóval én vagyok a amgyar importör :):D

Elvileg van valami durvább olyna vfts-tuning szerü de nem igazi vfts. de nekem si kcisit ekskenynek tünik főleg emelett a modell mellet

• JuanG
    Finkoo: ezen az utcai lada modellen kívül/helyett nem lesz másik? úgy értem egy kicsit sportosabb, rallysabb...mert ez az alap lada pl. kicsit "keskeny" is :(((
  • JuanG
    ha kicsomagolod az RBR főkönyvtárában a physics.rbz file-t, akkor lesz egy Physics könyvtárad, na oda...
  • Daniel Brandon
    A kocsik fizikáit hová kell bemásolni?
  • atiwrc
    jövöhét péntekre remélem kész a HRC 2006 eger/miskolc carpack.
  • Daniel Brandon
    Te nem akarod felrakni a BH-ra a Janika,Benik skint? Légyszi!!!
  • Finkoo
    ha megtudom ki az a "rbr fan", aki azt a szar tagais octaviát felrakta a bh-ra, kibelezem...
    hogy lehetsz ennyire köcsög, wazzze...
  • Daniel Brandon
    Balázs Öcsi a király!
  • JuanG
    oksa csak most be kell fejeznünk a Zonda modot (www.hsw.hu) az rFactorhoz, aztán lesz időm foglalkozni vele komolyabban...
  • Glpetyus
  • arty
    alig várjuk :) (itt a többes számban biztos vagyok :D )
  • JuanG
    usa-ban a 2-es szakasz elég jó :)

tegnap amúgy próbálgattam a Lada-t, és mivel a hátsókerekhajtás már megvan, kipróbáltam setupolni, hogy Lada-sabb legyen ezáltal...a legfőbb gond hogy gázadással nemigen lehet keresztbe menni/tartani a kocsit, vagy le kell fékezni, vagy szépen kipördülsz...

a kocsi fizikájában nagyobbra vettem a tömeget, hogy kicsit lomhább legyen (túl erős volt), és egy csomó dolgot a játékban megsetupoltam, pl. rollbar setting 0 elöl-hátul, differential maps (ami nagyon sokat számít) is át lett variálva, és sikerült egy olyan beállítást elkövetni ami már kezd hasonlítani a Ladára (videók alapján), persze még nem tökéletes, de nagy fun volt, a Japan-Sipirkakim pályán tesztelgettem, aszfalton még nem próbáltam...

majd csinálok egy kis videót lehet...
  • arty
    egy ilyen lada moddal a colin fan havert végre átcsábíthatnám rbr-re(lada buzi, szarráhuzott 1300as kombi 2105e van), lenne kivel multizni, aki hasonloan ámátőr mint én :))

(mostanában usa pályán szoktam menni, ennél unalmasabb környezet sztem a világon nincs - legalábbis a játékban, az a 3 szakasz ami alapból fel van oldva... mind1, rally mastersben is ezt utáltam a legjobban, viszont könnyű, mert jól belátható minden)
  • JuanG
    ja, készül? benne lesz a magyar rally modban?
  • Finkoo
    nyugi... :)
  • JuanG
    és ez a falcon féle fizika hol van?
  • atiwrc
    Majd akkor a racecomhoz megcsinálják azokat a hátsókereks kocsikat ;)

Egyébként azt nem értme hogyha tudnak olyan durva hátsókerekes izét csinálni mint a bh-s, meg van az a mk1 béta, a kető közé kéne belőni vlahogy és király lenne. Nem kézivel hanem gázzal kell fordulni :)
    Falcon(aki a Trally-t csinálta) csinált egy fizkát az murván már eléggé ladás, de máshol még gondok vannak vele :(

Pálya szerintem minimum 1-2 hónap, de legalább a videokon látszik hogy haladnak.
  • Finkoo
    sajna tényleg ez van... elég tré...
    ez a probléma a 130rs skodával, ford sierrával, stb... fől is a fejük a moddolóknak, de ez biztos nem lesz megoldható... bár az rbr physiks creator-t még nem néztem...
  • csm
    nekem 2105 van, vagyis apámnak és azt készítjük fel rallyra. messze nem lesz olyan mint a ZÖCSIÉ de hát nincs is rá annyi milkám.
  • JuanG
    ...bírtam én is mindíg a ladásokat (big respect!), megtapsoltam őket a rally versenyeken, de ennél több nem volt...viszont most jó sok belső felvételt megnéztem és tetszett amit láttam :)))...ha a dolgaim úgy alakulnak, tuti veszek egy ilyen 21074-est, és nevezek (persze ha összejön csapat, miegymás) :DDD