20179
-
Finkoo #9266 végül is készülget... ki tudja mikor adják ki... -
#9265 a ladával mi a hejzet? -
#9264 ez ni:
kép -
#9263 egy EVO8 WRC kéne már ... mások ellenére nekem az tetszik :))) -
Finkoo #9262 kijött az evo 9-es... a bh-ról letölthető... -
Finkoo #9261 mi van ati, féltékeny vagy? -
#9260 Itt 1 link: Richard Burns Rally -
#9259 kellene. Új car menü-t akarok betenni! RBR dat kicsomagolóval kicsomagolom a splash.dat filet. lecserélem a régi képeket,datool-lal vissza csomagolom(ekkor nagyobb méretű lessz a splash.dat) és nem indul a játék!
Tud vki segíteni? -
#9258 Már megint 1 kis -
#9257 :D -
#9256 Hát igaz hogy ezen a Ladán elég gyér a festés de olyan fasza kerekek vannak rajta! Valaki megcsinálhatná így a gépest -
#9255 Köszi jó lett fasza minden! -
#9254 símán winrarral pl. ... de lehet pl. TotalCommanderrel is... -
#9253 Na és azt a physics.rbz file-t mivel kell kicsomagolni? -
#9252 Fasza! -
atiwrc #9251 -
#9250 a VFTS-t nem is ennek az alapjaira csinálták...
de amúgy jó, fizika kell hozzá, meg festés :D -
#9249 naja :))...látom a festés még nem passzol :D ...
amúgy próbáltam azt a fizikát amit küldtél, valami hasonlót hoztam ki én is eddig, de az alapsetupot át kell írni, próbáld ki hogy az anti roll-t leviszed 10 alá elől és hátul is...úgy még jobb :DD -
#9248 ja ez szélesebb, így már sokkal jobb ... :))) -
atiwrc #9247 uhh egy kicsit nagy lett a kép elnézést -
atiwrc #9246 Miért finkoot kérdezed?
Én találtam egy orosz lapon, szóval én vagyok a amgyar importör :):D
Elvileg van valami durvább olyna vfts-tuning szerü de nem igazi vfts. de nekem si kcisit ekskenynek tünik főleg emelett a modell mellet
-
#9245 Finkoo: ezen az utcai lada modellen kívül/helyett nem lesz másik? úgy értem egy kicsit sportosabb, rallysabb...mert ez az alap lada pl. kicsit "keskeny" is :((( -
#9244 ha kicsomagolod az RBR főkönyvtárában a physics.rbz file-t, akkor lesz egy Physics könyvtárad, na oda... -
#9243 A kocsik fizikáit hová kell bemásolni? -
atiwrc #9242 jövöhét péntekre remélem kész a HRC 2006 eger/miskolc carpack.
-
#9241 Te nem akarod felrakni a BH-ra a Janika,Benik skint? Légyszi!!! -
Finkoo #9240 ha megtudom ki az a "rbr fan", aki azt a szar tagais octaviát felrakta a bh-ra, kibelezem...
hogy lehetsz ennyire köcsög, wazzze... -
#9239 Balázs Öcsi a király! -
#9238 oksa csak most be kell fejeznünk a Zonda modot (www.hsw.hu) az rFactorhoz, aztán lesz időm foglalkozni vele komolyabban... -
#9237 -
#9236 alig várjuk :) (itt a többes számban biztos vagyok :D ) -
#9235 usa-ban a 2-es szakasz elég jó :)
tegnap amúgy próbálgattam a Lada-t, és mivel a hátsókerekhajtás már megvan, kipróbáltam setupolni, hogy Lada-sabb legyen ezáltal...a legfőbb gond hogy gázadással nemigen lehet keresztbe menni/tartani a kocsit, vagy le kell fékezni, vagy szépen kipördülsz...
a kocsi fizikájában nagyobbra vettem a tömeget, hogy kicsit lomhább legyen (túl erős volt), és egy csomó dolgot a játékban megsetupoltam, pl. rollbar setting 0 elöl-hátul, differential maps (ami nagyon sokat számít) is át lett variálva, és sikerült egy olyan beállítást elkövetni ami már kezd hasonlítani a Ladára (videók alapján), persze még nem tökéletes, de nagy fun volt, a Japan-Sipirkakim pályán tesztelgettem, aszfalton még nem próbáltam...
majd csinálok egy kis videót lehet... -
#9234 egy ilyen lada moddal a colin fan havert végre átcsábíthatnám rbr-re(lada buzi, szarráhuzott 1300as kombi 2105e van), lenne kivel multizni, aki hasonloan ámátőr mint én :))
(mostanában usa pályán szoktam menni, ennél unalmasabb környezet sztem a világon nincs - legalábbis a játékban, az a 3 szakasz ami alapból fel van oldva... mind1, rally mastersben is ezt utáltam a legjobban, viszont könnyű, mert jól belátható minden) -
#9233 ja, készül? benne lesz a magyar rally modban? -
Finkoo #9232 nyugi... :)
-
#9231 és ez a falcon féle fizika hol van? -
atiwrc #9230 Majd akkor a racecomhoz megcsinálják azokat a hátsókereks kocsikat ;)
Egyébként azt nem értme hogyha tudnak olyan durva hátsókerekes izét csinálni mint a bh-s, meg van az a mk1 béta, a kető közé kéne belőni vlahogy és király lenne. Nem kézivel hanem gázzal kell fordulni :)
Falcon(aki a Trally-t csinálta) csinált egy fizkát az murván már eléggé ladás, de máshol még gondok vannak vele :(
Pálya szerintem minimum 1-2 hónap, de legalább a videokon látszik hogy haladnak. -
Finkoo #9229 sajna tényleg ez van... elég tré...
ez a probléma a 130rs skodával, ford sierrával, stb... fől is a fejük a moddolóknak, de ez biztos nem lesz megoldható... bár az rbr physiks creator-t még nem néztem... -
#9228 nekem 2105 van, vagyis apámnak és azt készítjük fel rallyra. messze nem lesz olyan mint a ZÖCSIÉ de hát nincs is rá annyi milkám. -
#9227 ...bírtam én is mindíg a ladásokat (big respect!), megtapsoltam őket a rally versenyeken, de ennél több nem volt...viszont most jó sok belső felvételt megnéztem és tetszett amit láttam :)))...ha a dolgaim úgy alakulnak, tuti veszek egy ilyen 21074-est, és nevezek (persze ha összejön csapat, miegymás) :DDD