Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Vagy túlmelegszik valami?

Glpetyus
Hmmm...5-10 verseny után?
Talán nem birja a táp?
(lehet,hogy hülye 5let...<#idiota>)

© mustar
Hello!

Az miért van, hogyha lenyomok kb 5-10 versenyt, akkor elkezd szagatni a játék veszettül, és a végén meg kifagy. Mit állítsak át? Elég jó gépem van 512 rammal.

Milyen konfigon tolod?
JuanG
Elkészültem a zenés videómmal! Fogyasszátok egézséggel, talán tetszeni fog 😄DD (115 mega)

RBR_by_JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Glpetyus
<#wow2> <#banplz>

Meg vegyen egy Zalman hûtõt. 😄
Breki33
nézd meg a hõmérsékleteket

sok progi van már erre

b-type
már két díjjat is elnyert az RBR.
a legjobb játékélmény is, sztem teljesen megérdemelten.
öszintén remélem a 2004-es év játéka lesz...
BHM link

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Met
Azért pucolgasd meg a ventit és a bordát a procin és a vga-n. Az, hogy idáig nem csinálta nem jelent semmit, egyszer minden elromlik😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

b-type
A BHM-en elvitte az év meglepetése díjjat az RBR!
sim-racing awards winners 2004

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hát a franc se tudja. Eddig soha nem fagyott még ki játék miatt ilyen módon.
Met
nem melegszik a proci?

bestGP
nemtom. fogalmam sincs. valami akadhat!
de am az a poén,h én nekem allandoan teljes lebutitasba kell jaccanom.. a rendszerhasznalat baszakodik mindig. Breki mit is tudsz csinalni ezzel?

hüje vagy hamán szép nem!4

Hello!

Az miért van, hogyha lenyomok kb 5-10 versenyt, akkor elkezd szagatni a játék veszettül, és a végén meg kifagy. Mit állítsak át? Elég jó gépem van 512 rammal.
Breki33
sztem, hogy nem lineáris a függyvénye P
magus
majd vegignyomom megegyszer rally schoolt...

amugy xpand rallyban a "non lineribitily" mit jelent?
meg itt is van valami trackakarmi, nem jegyeztem meg, az mit jelent?

akkor "ballábfékezz"
magus
balláb fék ugy ahogy menni szokott, bár általában egyszeruen leveszem a gázrol a lábamat, mert a fék nem igazan megy...

végre valaki. 😊
bestGP
ja én allandoan ballabfekezek 😉

bestGP
nem.
1:10 az enyem {^.^}

filter settings és ott a steering
magus
mi az a non lineribitily? azt ott se tudtam.

meg a track akarmi a optionsban. az mi?

Hol tudom azt beállítani, hogy nagy sebességnél, a kormány ne legyen olyan érzékeny? Olyasmi kéne mint az xpand rallyban a non lineritibily.
b-type

b-type
jól megcsinálták a Francia pályát 😊
Bhm kép

magus
kicsit korulmenyes jah a valtoval szorakozni, de az nem rossz, hogy bennhagyom 3asban es akkor legalabb nem gyorsulok fel 180ra, mikor nem kene

Duddits
Én meg pont Colin 4-ben használtam elõszõr belsõ nézete meg váltót is. Addig semmelyik játékban nem használtam se váltót, se belsõ nézetet.

Met
próbáltam párszor, akkor azzal voltam elfoglalva, hogy mennyit váltsak vissza és az árokban kötöttem ki
egyedül a nascarban megyek manuális váltóval, ott meg csak 4 fokozat van😄

Breki33
Énis így vagyok P

Persze aki pályaversenyeken megszokta
Egy pici gyakorlás aztán hidd el, (szerintem) sokkal jobban fox menni manuális váltóval, mint automatával.
Met
én autómatával megyek, örülök ha az utón tartom az autót nem, hogy még váltogassak is😊

szerintem ez függ mindenkinek a vezetési stílusától. amúgy 3-4-5. Mikor hogy sikerül. 😊
magus
azert nem konnyu jatek... mentem az ausztal palyan, ahol szakadek van a palya szelen, vagyis erdo, es rohadtul nehez menni...

mert 70-80 al vegigmegyegetek 3asban, de 4-esben es 5-sben kisse kourlmenyes venni a kanyarokat. ti melyikben szoktatok vegimenni?

A Controls résznél van valami filter opció. Na ott a Throtle értéket tudod változtatni. Én is buheráltam sokat, mire úgy ahogy sikerült beállítani.
Breki33
sztem nincs jól beállítva a separate (magában a játékban)

és akkor ugye egyszerre lehet gáz és fék ami kell is
magus
epp a rally schoolt csinalom, es eleg komoly rally jatek, tenyleg nagyon jo

azt nem tudjatk lehet e vhol allitani, hogy nyomom a gazpedlt, akkro ugye gyorsit, de ha elengedem, akkor a sebessegbol nem veszt, legalabbis nem annyira gyorsan mint kene, meg alapbol vmi rosszul lehet beallitva, mert ugyanugy gyorsul mindig a kocsi, akarmennyire van benyomva a pedal, eleg nehez egyenletes sebesseggel menni

Ebola75
Kösz, utánanézek

magus
sztetek az meirt van hogy kilep csak ugy magatol a jatekbol?

Duddits
Nekem is ez a bajom de nekem még intró sincs!! Valaki mondja már el mi a baj!

Glpetyus
😄

ace mega dzsuva uninstall, rbr.ini-ben az intro indítást "false"-re állítani. Elvileg így menni fog.
Ebola75
Tudtok-e abban segíteni abban, hogy nálam a RBR mindíg indításkor, a betöltöképernyö megjelenésekor eccerüen befagy...sem a legújabb driverek, sem a régebbiek, sem semmi nem segít...ja és az 1.1 és 1.2 patch sem...akinek épkézláb ötlete van arról, hogy ezt mi okozhatja, annak tanácsát szívesen veszem!

Akkor vegyél egy WRC-t vazze, és toljad neki
Glpetyus
Miért jó,ha 2 naponta regelhetsz újat? 😊

DeathMatch
A legjobb szimulátor meg az ha beülsz egy kocsiba és vezeted <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Warez 4ever!!

DeathMatch
A legjobb autós game a NFS Underground 2 😄D

Warez 4ever!!

DeathMatch
Egy kicsit elfogult vagy azthiszem <#nyes>

Warez 4ever!!

Glpetyus
HelyeZSbitek = legjobb autós gém,és szimulátor....

DeathMatch
10 emberbõl 3 ezt a játékot ajánlja <#nyes><#nyes><#nyes>
Amugy meg, ha tetszik egy játék letöltöm netrõl nem a boltosokat gazdagítom <#beka3>

Warez 4ever!!