Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az elõzõ kérdésekre tud vki?
Jah, és persze kézifék közben nem kell teljesen leszállni a gázról, így be tudja fordítani a paripát.
De mondjárt jönnek az okosabbak, és ha valamit rosszul mondtam, kijavítanak. 😊
Megcsináltam a qualification trialt, és utána beadja hogy lehet megcsinálni hibátlanul. Na nekem a kormánnyal a közelébe sem megy! Egy nagyobb (de nem muszáj nagyobb) ellenkormány és kész!
Most vagyok a kézifékes résznél az advanced tequnices-ben vagy miben!++++És ott nyomom a kéziféket fordulok, és nem akarja befarolni!!!!!!!!!!!!!+Vagy ha befarolja, akkor csúszik hátra, hiába nyomom a gázt!!!!!!!! Ezzel mit lehet tenni?
MEGKÖSZÖNNÉM!! KÖSZ
(ati9800, legújabb cat)
*Posse*T.W.D*
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Warez 4ever!!
*Posse*T.W.D*
Nekem is olyan kormányom van,(piros)semmihez nem nyultam.Meg kell szokni <#papakacsint>#papakacsint>
Logitech Formula Gp kormányhoz valaki mondana jó beállításokat, mert nem igen boldogulok vele.
Kösz!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135).....
mi lehet ez
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
*Posse*T.W.D*
Még tavaly volt aki részletesen leírta a kormánybeállításait itt.
Namost nekem is olyan kormányom van mégsem úgy van beállítva.
Sztem setupolhatnál.
aztan baszopgattam,probaltam mindent.. ugynezki h az a megoldas h spacet kell nyomni :\
nekem igy megy de komolyan <#1vigyor>#1vigyor> iensmileyva'? =))
hüje vagy hamán szép nem!4
most pedig legujabb cat. friss windows, k-lite basic. és nem akart menni. aztán az 1.2 es peccs felrakása után lett két új rbr exe ikon
(RichardBurnsRally_NoSSE és RichardBurnsRally_SSE) ezekkel megy simán. alap indítóüexével viszont betöltõképernyõnél kivág desktopra
*Posse*T.W.D*
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
*Posse*T.W.D*
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
minden reagálás felesleges sajnos.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
What's New.
1. 5 new engine sounds.
2. New pop's for the engine.
3. Some Bangs.
4. BlowOffValve.
5. Ignition. (Real sample)
6. Tweaked "Audio.ini"
7. Start-up / menu / Prizecermony / Service park, music.
8. Some small tweaks here and there