Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
Mármint a 6613-asra

fistin
ja és hogy csináljam meg azt a pályát, mert nem tudom mit kell csinálni!!!! 😊
És az elõzõ kérdésekre tud vki?

Sztem legeccerûbb kézi váltóval megcsinálni ezeket a kunsztokat. Felnyomod másodikba, így van lendületed is, és közben nem fordulsz túl. Egy a lényeg: a kormánnyal csak megindítani kell a kocsit, irányítani már gázzal kell. Legalábbis ezt mondják a nagyok. Mondjuk Ladánál mûködik, WRC-t még nem vezettem, csak vittek. 😊
Jah, és persze kézifék közben nem kell teljesen leszállni a gázról, így be tudja fordítani a paripát.
De mondjárt jönnek az okosabbak, és ha valamit rosszul mondtam, kijavítanak. 😊
fistin
Ezt értem, csak a beállítást nem! Mi az a curvature? hova kell tenni, mire mit reagál? Meg mi van még, ja a rate asszem! Azt hova tegyem? Ha feljebb veszem mit csinál? És melyiket kell állítani: az Axist, vagy a Digital Buttont?
Megcsináltam a qualification trialt, és utána beadja hogy lehet megcsinálni hibátlanul. Na nekem a kormánnyal a közelébe sem megy! Egy nagyobb (de nem muszáj nagyobb) ellenkormány és kész!
Most vagyok a kézifékes résznél az advanced tequnices-ben vagy miben!++++És ott nyomom a kéziféket fordulok, és nem akarja befarolni!!!!!!!!!!!!!+Vagy ha befarolja, akkor csúszik hátra, hiába nyomom a gázt!!!!!!!! Ezzel mit lehet tenni?
MEGKÖSZÖNNÉM!! KÖSZ

Ez annyira nehéz szerintem. Mindenki máshogy szereti, máshogy állítja be a kormányát. Én pl. ne tudok jáccani a haverom gépén, pedig ugyanazok a beállítások, csak más a kormány. Megszokás kérdése az egész. Ezért jó, ha Te csinálsz magadnak egy beállítást, és arra próbálsz rágyúrni.
fistin
Nem tudnál nekem mégis egy jó beállítást mondani, mert nrm nézek át 6000 hozzászólást, és nem értek a beállításhoz!!! Mit hogy kell állítani, és hová? Azért mégis tudnál nekem mondani egy beállítást?

Glpetyus
Nekem azzal se jó :S

Hm. Elvileg 4.12-vel már jó. Mondjuk volt rá példa, hogy kilökött mikor be kapcsoltam az élsimítást.
Breki33
sztem nincs kormánya

Colinhoz nem kell
Kaszi46
az élsimítás + útcsíkozódás problémájára létezik már vmi emgoldás?
(ati9800, legújabb cat)

*Posse*T.W.D*

JuanG
addigra már aranyered lesz, és nem fogsz tudni leülni a kormány elé 😄...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Glpetyus
<#taps>

Met
<#levele>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Menny a kolin topicba, vazze. <#mf3><#boxer><#banplz>
DeathMatch
Harmatgyenge a játék,,, majd talán az ötödik rész jobb lesz... <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Warez 4ever!!

Próbáltál már 60-nál hajtûkanyart bevenni? Tavaly mikor mentünk Mecsek rally-ra, Abaligeten volt szállásunk, másnap ott ment a gyors. Van pár kanyar, amit azokon az utakon elég neces bevenni 60-al. Sírt is a Focus gumija rendesen. 😊
Kaszi46
igen ma délután is 12 playerrel 1ütt nyomtam volt rajtam kívül 3 mádzsár is(eddig csak 2 player játszhatott 1szerre?)

*Posse*T.W.D*

magus
mondjuk az nem tul realis, hogy 60 nal a kocsi az aszfalton ugy csuszik mintha takonybol lenne az abroncs...

arty
az uj, sokplayeres multit probálta már valaki ? megy rendesen, mint a 2-személyes ?

Forza.

bestGP
iennel megy Kresta is

hüje vagy hamán szép nem!4

Kaszi46
nem a router volt a hibás, felhasználoi lámaság történt kérem szépen😊

*Posse*T.W.D*

Kormány setupnál,jobb oldal végig pipa,baloldal 100% minden.Nálam nagyon minimális rezgés van.
Ha elengeded a kormányt neked is rángatózik jobbra-balra, de mint az állat, még álltó helyében is.
Gibro
Nekem is olyan kormányom van,(piros)semmihez nem nyultam.Meg kell szokni <#papakacsint>
Breki33
Hali!
Logitech Formula Gp kormányhoz valaki mondana jó beállításokat, mert nem igen boldogulok vele.
Kösz!
arty
és melyik portot kell fw-olni?

Forza.

Kaszi46
oki közben megoldódott már müxiik

*Posse*T.W.D*

reaper4
hát azt nemtom viszont én is routeren keresztül nyomtam (tuzfallal) és ment simán.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bodesz
nem mûködik az RBR Mod util mert ezt írja ki :
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135).....
mi lehet ez

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Kaszi46
nem tudja véletlenül vki hogy az rbrnet melyik portot használja? egy haverommal szeretnék neten nyomulni de nem tud csatlakozni. routere van

*Posse*T.W.D*

Breki33
Nem sok embernek van sztem ilyen kormánya itt.

Még tavaly volt aki részletesen leírta a kormánybeállításait itt.

Namost nekem is olyan kormányom van mégsem úgy van beállítva.

Sztem setupolhatnál.
Breki33
most miért nem fogadod meg amit mondtam?
fistin
kormányra beállítás akkor? Compressor márkájú kormány, és érzékeny, dobja ki a farát mint bill-el, csak itt kormánnyal azért jobb!!!

Na én feladom. Nem elég, hogy 500x kilép, meg kifagy, most már azt is megcsinálta, hogy ami után végig vittem a britt rally-t és normálisan kiléptem, akkor kitörölte az eredményeimet. Kész én már mindent kipróbáltam. Valamit nagyon elszúrtak a fejlesztõk. KUKA
Kaszi46
camhack 2.0 mûkszik valakinek 1.2es rbr-el?

*Posse*T.W.D*

bestGP
engem betoltokepkor kivagott a windowbol is..
aztan baszopgattam,probaltam mindent.. ugynezki h az a megoldas h spacet kell nyomni :\
nekem igy megy de komolyan <#1vigyor> iensmileyva'? =))

hüje vagy hamán szép nem!4

Kaszi46
nekem amugy kifagyott vidijocskák után azelõtt hogy betöltené a profil választót. pedige anno ment minden probléma nélkül.
most pedig legujabb cat. friss windows, k-lite basic. és nem akart menni. aztán az 1.2 es peccs felrakása után lett két új rbr exe ikon
(RichardBurnsRally_NoSSE és RichardBurnsRally_SSE) ezekkel megy simán. alap indítóüexével viszont betöltõképernyõnél kivág desktopra

*Posse*T.W.D*

azert ez tenyleg erdekes, mert nekem most eppen tavaly marciusi driver van fent es siman megy.(es a driver is erosen modositott, itt ott beleganyolt) Itt valami bug van elasva sztem.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Glpetyus
Hmmm...idén még egy új skin SE jött ki :S

Kaszi46
kiru a videó, megnézése után azonnal ujra felraktam rbr-t. mondhatni megcsinálta az étvágyat hozzá😊

*Posse*T.W.D*

JuanG
én próbáltam, egész jó 😊...csak azokat a fájlokat, amiket felül akar írni, mentsd le elõtte valahova...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Duddits
Tudom.

b-type
nem kell hozszólni...
minden reagálás felesleges sajnos.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Duddits
Azért mert te béna görény vagy a élethû játékokhoz!?

Breki33
a régi kártyával nem megy

kifagyásról én még nem hallottam
Az nvidia-soknak is kifagy.
Breki33
RBR Audio 2.0 Final
What's New.

1. 5 new engine sounds.
2. New pop's for the engine.
3. Some Bangs.
4. BlowOffValve.
5. Ignition. (Real sample)
6. Tweaked "Audio.ini"
7. Start-up / menu / Prizecermony / Service park, music.
8. Some small tweaks here and there
Breki33
egyszer próbáld ki egy Nvidia kártyával, fogadni merek, hogy jó lesz

Meg célszerû a hardvare accelerationt is visszaállítani