Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
jajj, lacika ... jajj ... ez fájt 😊

amugy a normálisabbak miat járok ide, vannak õk is páran ... 😊

Forza.

Glpetyus
Randa

Bucser
Magyar XP+SP2

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

angol vagy magyar windowsod van?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nem kell idejönni, ha több a paraszt mint a normális. Amúgymeg ha érdekel a játék, nézz utána, mennyibe kerül! Ennyi! <#lama>
Miért??? Talán nézd meg a hozzászólásaim számát és ki fog derülni, hogy ritkán irkálok ide s talán nem véletlenül… Egyébként meg hagy kérdezzem már meg mi ez a felsõbbrendûségi érzés nálad? A hozzászólásod alapján ha valamelyikünkre kettõnk közül illik a paraszt jelzõ az nem én vagyok...

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

arty
te mirõl beszélsz?

ha hamarabb tudtad, hogy mindenhol ennyi, miért nem irtad be elõttem, hogy ennyi a játék ára?

ah, mind1 ... sg-hu n megszokhatnám hogy több a paraszt, mint a normalis 😞

Forza.

Bucser
Próbáltad másik USb slotban??? pl nekem van olyan, hogy adott slotokban felismeri de nem kezeli le rendesen a kormányt. LEhet még esetleg valamilyen MIcrofosos USB tárgyú windows frissítés is a bibi. (régen rendszeresen lekapcsolta a joyomat...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kormany fordulo 2 😊
mielott visszavitemn volna a kormanyt elvittem ocsemhez hogy kideruljon hatha nalam van a bibi, es nalam volt, nala tokeletes ment.

Aztan ugyanugy nehany nap mulva elbaszodott. (miutan feltettunk 1 masik autos cuccot) vazz valamelyik softwer bassza el a kalibraciot vegervenyesen. De hogyan lehetne resetleni, mert a reset gomb a kontroller kalibracional nem er semmit sem.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Alexease
THX!!!
bestGP
boldok sznapot😊

hüje vagy hamán szép nem!4

Miért?
Mert nem akartam a meglepetés okozta örömödet elvenni azért... 😊)

arty
szivesen... b+ 😉

azt nem értem, ha már tudtad, miért nem irtad ide be, hogy "mindenhol" 4k már csak az RBR ...

Forza.

Bucser
jááá én meg OPF GOld mellé talán ha lesz rá pízem😄

😄

Jah, GTR nekem is jön....mert megérdemlem 😄
Én is. Én sem! <#nevetes1>
Hó végén megyek nagybevásárlásra, majd bedobom ezt is a kosárba a GTR mellé. 😊

én még 7990-ért vettem anno 😊
de nem bántam meg
Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Szerintem mindenhol ennyi 😛

arty
emberek !!!!!!!!!! ma voltam az europark SATURN-ban, és a game:

3990 forint !!!!

én azt hiszem hamarosan törlesztek a kiadonak/fejlesztõknek a kellemes órákért 😊

Forza.

nm.
soundforge megvan?
Köszi, majd megprobálom!!!<#email>
na szóval, én is szopok ezzel. 😊
használj pl. soundforge-ot, hogy idõben megegyezzen a szinkron hossza az eredeti verzióval. el lehet vele tökörészni, de más megoldást Én nem találtam. ha van valami okos emberke aki vágja a témát, az plíz írjon.
jah, és minden fanatikus szedje a sátrofáját, és április 2-án jöjön Eger Rally-ra. <#worship>
csak azt szeretném kerdezni mi az a RBR World Rally MOD - GTE és mia GTE WRC Mod.Mit változtat a játékon?ez a két mód?
Bucser
hmm kép alapján szép😊 Ki kéne próbálni igaziban😊 A pusztában egy WRX STi-t vagy egy Lancer evot😊

reaper4
Lacika 79 is hangokkal mahinál az rbr-be igaz Õ nem a navi hangot csinálja, de talán tud segíteni

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Glpetyus
Bázzz!
SEGITSETEK A SRÁCNAK!!!!!44

Sziasztok! Csináltam szinkront a navigátornak, de valamiért nem jók a kanyarbemondások. Vagy már benne vagyok a kanyarban amikor mondja (azaz mondom <#vigyor3>) vagy három kanyarral elõtte mondja. Callout distance-al is próbáltam és egyik roszabb, mint a másik...
Lehet esetleg azért mert nem ugyanolyan hosszúak a szövegek, mint az angolban és ezért csúszik az egész? Akinek van vmi tippje ne tartsa magában. Amúgy nagyot lendít a vezetési élményen... Köszike
Glpetyus
anyádba ^^

Glpetyus
[/img]

Glpetyus
Lemaradtam kicsit ^.^

Bucser
na mind1 feltettem 101-et aztán rá az 1.02-t😊

Bucser
2-3- oldalt olvastam vissza az 1.02-es patch elõtt kell az 1.01-es is? vagy megy az 1.0-ra az 1.02?

Met
<#vigyor3>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

báttyó02
<#fogmosas>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bestGP
anyat!444
<#schmoll2>

báttyó02
pofad befogot kis kötötthaju szarfejü !!99

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

karikusz
😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

bestGP
ne vityorokjá!

karikusz
😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

bestGP
nám kevés!!
má eccer ment tá buta!!!444
😄D

Alexease
Hiaba irod be tobbszor, ezt ("Error Number: 0x80040706") max a keszitok ertik😊 Hibas a CD/ISO, rossz az emulalas, hibas a vinyod, rossz a rendszer, keves a geped stb.
bestGP
#6866!

reaper4
szeretettel várjuk <#worship>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bestGP
nyiregy!

6866 ra valaki plzt!! nemtopm ferrakni a gémet!

merre?
most ott tartok, hogy vágom össze a hangokat, keresem, mi hová illene. Ha ügyes vagyok és nem lustálkodok a WoW meg az RBR elõtt, akkor jövõ héten akár kész is lehet <#idiota>
reaper4
ezzel a valós hangot átültetem a rbr-be project-el hol tartasz?

nem sürgetni akarlak csak már naon várom 😄

bestGP
szabocsi?
éNIS😄