20179
-
#9586 Megy minden , de szokás szerint nincs motorhangom :(((( Tört verzió ....
Korábban valahol volt szoftveres keverés azzal jó volt, de most nem találom :((((
Ötlet ? -
#9585 a szándékot ettől függetlenül értékeljük :) -
atiwrc #9584 De sokáig irtam már válaszoltak is azóta -
atiwrc #9583 Az semmi csak hogy elvileg müködik azon a cseh pluginos online rendszeren.(Amint pl a magyar bajnokság is fut). Telepités feltétlenül előtt olvasd el a read me-t. Aztán a hrc06 exet indisd el. Kiválasztod a rbr mappádat és felrakja a modot. ÉS amikor a telepitőből kilépsz elvileg feljön egy progi amivel kiválszthatod kinek a ruhájában szeretnél versenyezni. A másik exe a shine.exe arra jó hogy van ilyen extra csillogás a modhoz tehát hogy jobban csillogjon a kocsi ezt felrakhatod ha gondolod de ha nem tetszik ezzel az exevel visszaállithatod az eredeti csillogást is.
Történt egy kis hiba Tagai skodájának belsejét rossz helyről hozná be ezért kiadtunk egy javitást amit itt elérhetsz
Ebbe a zipbe vna egy ini amit be kell másolni a rbrmappád\cars\hrc2006\octavia könyvtárba és felülirni a régit. -
#9582 Köszi !
Amúgy ezek a kocsik módosított fizikával mennek? Nem az alap pillekönnyűvel gondolom ... -
#9581 a magyarítást szimplán fel lehet telepíteni aszem még semmit se kell kiválasztani az nekem is ment ugyhogy nekd is fog :) -
Finkoo #9580 ne törődj vele... játék feltelepít, 1.02es peccs feltelpít, hrc exe elindít modot feltelpít és élvez...
ha akarod, hogy szép fényesek legyenek a kocsik akkor shine exe elindít feltelpít...
szal röviden ennyi...
a cseh plugin rendszerről bővebben a www.rallysimfans.hu oldalon olvashatsz... -
#9579 Hali !
Elég rendesen lemaradtam az RBR-ről. annyi lenne a kérdésem , hogy hogyan lehet a magyar packot felrakni ?
Ír valami cseh plugin-ről, de azt sem tudom mi az :)))) -
Finkoo #9578 mondjuk ha tudnám melyik az akkor elmesélném, de szerintem igen jól jársz, ha a bh-ról vagy máshonnan letöltöd a magyarítást és láss csodát magyar nyelven leíratik a teendő... -
#9577 valaki el tudná nekem magyarázni hogy mit kell csinálni a powerslid lecke előtti leckébe mert nem nagyon értem -
#9576 nem lép ki helyette magától ad gázt és nem tom megcsinálni az egyik rally school-os részt mert ugy kell kanyarodi hogy nema dok gázt hát ez szupi xD -
#9575 ha ujrarakom attól jobb lesz? -
#9574 vááá már jáccani se tudok belépeka játékba és amikor tölt a szakasz kilép -
#9573 ez igaz -
#9572 hát ahhoz már nagyon kéne tudni, sőt jól átírni a programot majdnem teljesen (pl, a menüt)... -
#9571 közsi hogy biztasz:) -
#9570 ööö ezt a pálya kérdést nem lehet ugy megöldani hogy egy profi programozó feltöria játékot és belepakolja pluszba a pályákat?lehet hülyeséget mondok... -
atiwrc #9569 Hát wally csinálta a cseh plugin szolva kinézem belöle hogy rátudott jönni valamire és tudott cisnálni egy 3dstudiomax plugin hogy betudja hozni a pályát.
Valaki csinálja a bohémi rally szakszait, wally és pyros2004 a sosnovát.
És eddy emlegetett valami spanyol szakaszokat, hogy szerten csinálni, szoval neki megvna a plugin másnak nem hiszem.
Egyébként szerintem nem kéne kiadni a plugint csak mondjuk minde országban amx 2-3 modolo csapatnak. -
#9568 hát ez geciség tényleg :((...de hogy lehet hogy ők tudnak csinálni pályát? rájöttek hogyan lehet vagy mi?
Eddy is csinál pályát asszem, majd jól elkérem a cuccost, hogy hogyan kell (ha odadja ) ... -
Finkoo #9567 olyan jókat csodálkoztok több hónapos dolgokon...
nem, nem lehet még leszedni... majd egyszer le lehet szedni... főleg ha kész lesz és nem virít a jobb felső sarokban a progress 25%...
amúgy a cseh elvtársak úgy tűnik meg szeretnék tartani maguknak a pályakészítés szent serlegét... szal szarnak mindenkire, aki esetleg ilyen kéréssel keresi meg őket, hogy tegyék nyilvánossá a kúúrva kódokat... -
#9566 Geci honnan ez a pálya le lehet szedni? Vagy készül?
El lehet szerintem rajta hülyéskedni. Jó értelemben! -
#9565 én adok az egész mezőnynek néhány percet, de azért nem roszz egy kezdőtől. gyakorolj és még jobb leszel. -
#9564 kezdö szinten angol rallyt mehnyerni 40 secc-el milyen eredmény? -
#9563 ááá kilépeget a jááték magától :( -
#9562 köszi -
#9561 na sikerlt beraknom a magyar kocsikat :))))) -
#9560 sim-garage
fizetős, meg kell venni :(...
ezzel szerkesztem, de a pálya alapját Alexease csinálta meg nekem 3DSMAX-al egy GoogleEarth-el készített kép alapján... -
#9559 azt a programot amivel csinálod honnan lehet megszerezni és kell-e hozzá tudni programozni? -
#9558 2006-os Subaru WRC-vel kurvajókat megyek a készülő pályámon...alapból persze nem az rF motor sajátsága a murvás út, de meglepően alakítható mind az autó fizikája (felf., gumi) mind az útfelület tulajdonsága ebből a szempontból...én se hittem eleinte ebben de majd meglátjátok (már akinek van rF-je) :))) -
#9557 honnan lehet leszedni? -
GPx8 #9556 Biztos publikus lesz majd 1x az RBR-es pályaszerkesztés is.
(Az ISI engine meg még mindig nem való szerintem egyenletlen terepre, bár már fejlődött...) -
#9555 hát jó lenne már pár pálya :))
én most csinálok az rFactorhoz egy 18 km-es, gyors murvás Finn rallyszakaszt, jo nagy ugratókkal :)))...jó lenne majd RBR-be is betenni :)) -
#9554 sajna nem lett jo :(
ugyanugy lefagy pedig mind a kettővel kiprobaltam....na mind1 azér kössz -
atiwrc #9553 Rakd fel a patcheket és telepisd ujra rá a modot. -
atiwrc #9552 Illetve eddig nem voltak gondjaid a zmodellerrel készült kocsikkal?
Fábia wrc, Xsara 05 wrc, focus 2001 wrc, -
#9551 nem raktam el semmit még hozzá -
atiwrc #9550 © bardocz!
Tényleg a hivatalos patch1.1 és 1.2 felvan telepitve? -
#9549 nekem is mindíg ezt csinálta, ezért a RichardBurnsRally_NoSSE.exe vel szoktam indítani(de lehet RichardBurnsRally_SSE-vel most hirtelen nem emlékszem). -
#9548 nemfigyelsz... énse maxon tolom -
#9547 soha nem volt még szükségem, pontosabban igényem nem volt még borítók letöltésére, ezért nem ismertem az oldalt:)