20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • bardocz
    nem maxon jáccom a gamét és ilyen még soha nem volt
  • Met
    csodálkozok, hogy idáig nem volt ott :)
  • Kaszi46
    köszi, tökéletes, megy is az oldal a fav-ba:)
  • Met
    Ez jó?
    lusta vagyok scannelni :)
  • Kaszi46
    sziasztok! a dvd borítóhoz segítene valaki hozzájutni?
    front
    ez a afajta kellene, csak hátoldalával 1ütt.

köszi előre is.
  • Glpetyus
    ehh
    bhmotorsports.com
  • Kankunnen
    SKACOK!!!!
    ANNYI LENNE A KERDESEM HOGY HONNAN LEHET AZT A DATTool v1.01 LETOLTENI MERT EGEN FOLDON NEM TALALALOM SEHOL SE NEM VAN MEG :) .!!!!
    elore is koszi.
    pista.

... ja meg hogy lehet ezeket csodalatos lancereket besütni a jatekba.
  • csm
    ezt tárgyaljuk, erőltesd meg magad és olvasss vissza...
  • bardocz
    mért van az hogy a játék magtól kilépett?
  • Geroy
    hát az az igazság hogy nekem nem szaggatna high-on, mert elbirná a gépezet, csak 5 mp után lefagy amikor elindul a játék high-ban elég érdekes de ez van... de lagalább megy
  • csm
    ezzel ugyanazt kérdezted mint az előbb...
  • bardocz
    hova
  • bardocz
    akk9r csak azt mond meg hoza kell telepíteni?
  • Glpetyus
    Jáj..,hát vagy olvasd el a readme-t,vagy olvass vissza.
  • Glpetyus
    nem egészen :)
  • bardocz
    mert nagyon bejön :D
  • bardocz
    azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet ezeket akocsikat berakni a játékba?
  • csm
    és neked is 1.6-os AMD-d van 256 rammal? :)
  • GPx8
    Nézzétek meg a videót!
    Jó lesz ez...!
    Klikk!
  • Glpetyus
    hmm,nekem amikor 9600-om volt (sima),akkor is elment highon simán :o
  • csm
    nekem high detailon szaggat :(
  • atiwrc
    Nekem ati 9600pro-m van és megy jol ugy emlékszem high detailon van de emgnézem.
  • csm
    nekem se csinálta a geforce mx 440-en, most az ati 9600 pro-n csinálja :D
  • Geroy
    ja egyébként még meg sem köszöntem a modot!!!! kurva jó lett most már tökéletes lett, megoldódott a hiba!!!!

KÖSZi AZ ÖSSZES KÉSZÍTŐNEK!!!
  • Geroy
    jah...nekem ez volt a gondom, mert ha felveszem high-ra akkor lefagy, de régen a geforce-val nem csinálta ezt, ment high-on is...csak most ati kártyám van és most ezt csinálja :(
    akkor sajna nem tom mi lehet a gond
  • csm
    nekem eléggé low-on megy és nem is ez a baj. sőt régen ezt nem is csinálta...
    újraraknám de nincs mega cédé :(
  • Geroy
    Akinek mingyárt a profilválasztás után lefagy a játék az vegye le a grafikát low-ra...sajna ez az ára hogy élvezhessük a gémet..de ez tuti megoldás mert nekem is ez a gondom.
    az általános grafikát a video settingben levesezd és kész
  • atiwrc
    Egyébként a fizika ment közben nem cserélödhet, de elképzelhetö oylan fizik amia a focushoz keskeny a ladához meg széles, töröld a physics mapptá és rakd ujra csak ezt tudom mondani.
  • Glpetyus
    hőőha....amikor ez a Gruppe B mod kijön,én eltünök egy pár napra játszani :DD
  • atiwrc
    HA a kerek rosz helyen vannak tuti fizika gond mert jo fizikát raktam bele tedd ugyanezt amit az elözö hszemben leiratam.

Az hogy kilép az nemtom mi miatt lehet, de van pár ember akinek nem kilép a játék de nekik rögtön a profil váalsztás után.
  • atiwrc
    Ez egyértelmüen fizika gond.

RBR könyvtárbol physics mappát törölj aztán telepitsd rá megitn a modot.
  • Geroy

• Geroy
    hogy lehet ilyen kis képet beszurni nem lehet olyan kicsire levinni a méretét
  • Geroy
    nekem ilyen gondom nincsen

de mingyárt küldök képet, csak az a baj h nagyon kisméretűt lehet beszúrni :S
  • csm
    nekem spici pezsóján volt az a gond, hogy a kerekek keskenyebben voltak mint a kocsi szélesítése, és a kipufogó is elcsúszott. amikor meg a zsigulival akartam menni bajnokságban akkor az meg szélesebb volt, kilógtak a kerekei.
    de a gondom inkább az h gondol egyet a játék és kilép, betölti a fabiat, aztán a következő szakaszt már nem... és ez mindnél így van :(
  • atiwrc
    figyu küldj már képet
    mert nekem az a gyanum hogy fizika gondja lesz./A fizikában van a kerekek és a kipufogo helye is/

sajnos van egy dolog amire nem gondoltam pedig elhet megtudtam volna oldani ,söt biztos

Szoval szeritem neked van olyan mappád az rbrben hogy physics amit automatán az rbr inditásakor becsomagol a physics.rbzbe én csak ezt az rbz-t raktam be. szoval töröld azt a mappát és telepisd megint rá a modot
  • Geroy
    kérdés(ek):
    Arra lesz valami javítás, vagy csak nekem olyan hogy a spici féle focus első kerekei a kasztniban vannak, mert egy kicsit hátrább vannak a kerekek, és belelóg a sárvédőbe.
    a benik focusából pedig kilóg hátrafelé a kipufogódob
    Ez csak nekem ilyen vagy lesz valami javitás???
  • Geroy
    hát nem rakom fel, mert akkor nem indul el, ha felteszem fullra a grafikát és igy meg nincs értelme :S
  • atiwrc

• atiwrc
    A read me-be beleakartam irni lehet elfelejtettem.

A kocsid nagyon fog csillogni ug ymint a janikáé nekem nem tetszette zért alap izéket hagytam rajta de h amár megcsinálta finkoo akkro beleraktam szolva nyugodtan probáld ki telepisd fel ha gondolod mert benne van az alap csillogás is és ha nem tetszik felülirhatod.