Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bestGP
Error Number: 0x80040706
Description: Object reference not set

Setup will terminate

|ezt irja ki amikr raknam fel|
mi a GECIEZ?

hüje vagy hamán szép nem!4

az kizárt dolog, egyszeri és megismételhetetlen vagyok. 😄
Ch_Slater
😊)
oké, csak hasonlítasz egy ismerõsömre...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Nem, tiszalöki vagyok. Szabócsi gyerek vagyok, vazze. 😄
Honnan tudok letölteni +pályákat és autókat?
Ch_Slater
Tudom, hogy nem ide tartozik, de már régóta meg akartam kérdezni: Te nem szegedi vagy véletlenül?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

karikusz
ezeket az audiócuccokat honnan tölthetem le?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

hogy milyen a játék, azt már leírták, de MX kártyával semmiképpen nem fog elindulni.
karikusz
Hát igen a Gf2 már nem mai csirke. Min egy 9600-as radeon, de már lassan az se lesz jó..(

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Akkro vidkari vezsek Richard Burns helyett...😞

karikusz
Ez egy vérbeli szim. Teljesen más, az ehhez képest arcade. Szerintem felejtsd el hogy GF2 vel elmenne. Meg nem is érdemes min graffal játszani vele.

karikusz
Mikre nemm képes a photoszerkesztõ😊

Na emberek kérdés! Ez jobb játék-e mint a Colin 05 avgy 04? (tudom ez szubjektív de hiszek nektek) És melég-e neki egy Geforce 2 MX min graffal?

Nah vazze, elvittem a kormanyt ocsemhez es ott tokeletesen megy,
Valamit elszart a windowsban. 😞

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

THX! 😊
nézegettem, párat már ki is szedtem. egészen pontosan 2-t 😊
Lacika 79, sok sikert!
Ha gondolod nézd meg a subaruklubhonlapját. A galériában hangon és sok videó is van amibõl jó hangokat lehet készíteni.

http://sopronyi.photoshelter.com

Glpetyus
<#eljen>

nah, nekiálltam pár "valódi" hangot összevágni, és ha mûködõképes verziót tudok csinálni belõle, akkor majd felteszem valahová.
sikerült magamévá tenni egy elég profi diktafont, úgyhogy a hazai rally-rallycross futamokat látogatva majd megpróbálok onnan is anyagot gyüjteni. 😊
Hamarosan kezdünk is, nemsokára rallycorss Máriapócson, aztán meg ugye Eger rally. 😊
Glpetyus
Nos,feltettem a hangokat (motor,effekt,navigátorhang)
Hát nem tudom,hogy lehettem akkora ÁLLAT,hogy eddig a gyári hangokkal nyomtam...
Leültem elé,és nem bírtam felállni vagy 2 órán át 😊
KURVA JÓ <#eljen>

arty
tudom, nem is konkrétan neked irtam 😊 csak ugy általánoságban... RBR vs. konzolos kritikák ... mosolyogtató 😊

Forza.

Glpetyus
Az

veriorol=verziorol
Nyugi a PC-s veriorol beszeltem, illetve irtam. Meg nincs is konzolom.
Bucser
Ezmi az NFSU3?<#mf1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Glpetyus
De kevesen írnak ide mostanában :S

Glpetyus
LOL

Glpetyus
Azért nem semmi,hogy veszi be a kanyart...
Meg kell adni én 10 ilyen fordulónál 5x tuti,hogy lekoccolom a szalagkorlátot 😊
Pedig sztem ezzel a gémmel játszottam idáig a legtöbbet életemben 😊

Glpetyus
Ezeket leszedtem=
Real Reid v2.1
RBR Audio v2.3

Glpetyus
Ez most mi?
Az új hangokat le is lehet tölteni,vagy ez csak vmi "ilyen lesz ha kész lesz" múvi?
Nekem még minden hang (motor,navigátor) gyári...
Szal vki lehetne olyan rendes,hogy leírja,mit és hogyan kell feltelepíteni.

Glpetyus
:/

Glpetyus
Hmmm..

Glpetyus
Hmmm...tegnap = Angol Tréning pálya = 1.16.xx <#hawaii><#hawaii>

ez odabasz nagyon <#worship>
karikusz
<#wow1><#eljen>

karikusz
Egy kicsit eltévesztette a fórumot a srác.😊)

Alexease
576 konzol😊) LOL!!!
arty
576 konzol ... 😄

van még, aki ilyen ujság szavára ad? gondolom a gamepaddal ps2n nem ugy fordult mint a colin és leszarozták 😉

Forza.

Pukkandur
Bárcsak ilyen lehetne a program hangja...

Csak megemlítem, hogy mindkét magyar csapat a Top3-ban a világranglistán, illetve 3 ország után az online-t is vezetjük:-)
lsd itt: http://www.swedishsimracers.com/rbr/ranking.cfm?ranktype=team
Én a B csapatot erõsítem-gyengítem:-D

bestGP
azzal hogy?
plzplz

Alexease
A gyari Windows Movie Editor erre tokeletes😊
bestGP
off de fontos!
nem tudtok egy olyan progit amivel WMV-t lehet vágni és összeilleszteni?
VEGAS nem jo

KraZ
Bazz az audiodatot el is felejtettem!
THX!

MAN T.G.A.

A kerékfordulást kijavítja a patch.
Asz'em innen le lehet szedni:
www.hsw.hu
Alexease
- Ha kicsomagolod az AUDIO.DAT-ot, akkor kapsz egy tonna alkonyvtart is. Azokba belelepkedve, belul lesz egy AUDIO konyvtar, azt mozgasd a RBR-be.
- Az eredeti AUDIO.DAT-ot nevezd at pl. AUDIO.DAT.ORIG-nak, hogy ne talalja meg.
mila69en
a richárd burns rally a lekjopp rally szim amit valaha láttam végre a féket is kell használni😊
szerintem
sikerült vkinek online összehozni?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

reaper4
köszi majd kipróbálom. <#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

b-type
Az eredetin mozog a kormányzott kerék.
Van egy cucc amivel lehet Online-kodni, de én még nem próbáltam (szakadjon rám az ég,..de tényleg)
valahogy még nem jutott rá idõ, és partner, eleinte próbálkoztunk, de az elsõ verziószámú progi még nem volt jó. 😞
direkt link, az RBRnet v.2.1-re a BHM-en

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem rossz jatek tegnap probaltam ki elosszor es nagyon tetszik annak ellenere hogy pl az 576 Konzol is lehuzta. A Need for Speed - Porsche 2000 ota most ereztem elosszor autos jatekban hogy nem egy karoval van kozepen keresztbe szurva a kocsi es a korul mozog jobbra-balra mint a Colinban. Viszont visszajatszasnal ugy vettem eszre mintha az elso kerek nem fordulna! Tehat fordul a kocsi de a kerek mereven egyenesen all. A masik hogy ha szetverem a kocsi elejet total, a ket elso lampa akkor is vilagit es a helyen van sertetlenul. Tehat mivel a kasztni mar begyurodott a ket lampa a levegoben van. Jo hulyen nez ki. Nezek patch-et hatha segit rajta. Ja, lehet az interneten is jatszani vele?