20179
-
#9627 vagy cigányzsiguli,sóvári...
ezeket is kéne gyártani mint a fókuszra meg a többi autóra a sok skint ^^ -
atiwrc #9626 Rendben Öcsi wörk in progressz! -
#9625 thx!
viszont akkor még megvárom juanG változatát, hiszen már oly közel a megjelenés ;-) -
GPx8 #9624 Ja, meg VFTS modell... -
#9623 próbálkoztam különben a hétvégén a ladával, de nem jutottam előrébb, úgyhogy a murvás viselkedés marad...az aszfaltossal még kell kezdenem valamit mert trééé, de ha sikerül valamit összehozni akkor mehet publikusba sztem...valami Öcsi-s skin kéne még rá... -
#9622 #9360 -
#9621 megszánsz? :) -
atiwrc #9620 A magyar importörtöl tölem ;) -
#9619 honnan van nektek ladátok ?? :) -
#9618 cars.ini fájlban egyszerüen egy másik helyére rakod. -
#9617 megelégelt a gép :|
nah légyszi valaki
hogykel a ladát áttenni más autó hejére? mert az MG hején van..
-
#9616 létezik hogy a játék magától szintet lép vagyis nehétségi fokot mert angol meg japán rallyn 3-4 percel nyertem rookie-ba aztán ost meg szakszonként kapok egy percet -
#9615 Igen,szerintem. -
Baze' mi lett ezzel az Imprezaval,úgy megy,mint a barom,230-at mentem vele :DD
[ismerekedik a mod-al]
Nagyon fasza a mod,gratula mindenkinek aki közrejátszott benne.
-
atiwrc #9613 A magyar bajnokságban pontosabban a cseh pluginban használhato fizikával megy. -
#9612 én a magyar bajnokságot hagyom a frmcaba mert csak kilépeget játék közben -
#9611 Az volt a ludas, közben rájöttem, de köszi szépen ! ;)Kemény a játék 3 pedállal ...De a motorféket elég gagyin számolja sajnos . -
#9610 Lac coo már kérdezte, de nem kapott rá választ, és engem is érdekelne: a magyar bajnokság módosított fizikával megy? netán a massmoddal, vagy van másik fizikai mod is a játékhoz(nehogy az easy modot mondjátok:P)? -
#9609 EAX beállítások, akár a játékban akár a hangkártya tulajdonságainál? -
#9608 Hangra semmi ötlet ?
Így nem tok játszani vele :(( -
atiwrc #9607 Csinálj egy olyan profilt ahova a neved helyett a MULLIGATAWNY -t írod be és ott minden elérhetõ. -
#9606 továbbra sincs motorhangom a játékban..Csak a hajtás illetve a néhány efekt hangját hallom ..
Nem tudjátok mi lehet a baj ?
Korábban ha szoftveresre raktam a keverést akkor jó volt...
Valami csalás van , hogy az összes pálya elérhető legyen, illetve miért csak 3 autóm van a HRC-ben?
THX ! -
#9605 igen :D -
#9604 asszem save progress akart lenni :D -
#9603 a mit? -
#9602 bazmeg de lám vagyok nem láttam a asva progresst... adjatok egy tockost -
#9601 grat srácok, ez a magyar bajnokság mod nagyon tetszik :) octavia jessz :) és a shine sem tulzás, nekem egyedül egy motorháztető nézet hiányzott pl. a belső középkamera helyett :) -
#9600 ööö mért van az hogy kezdtem egy bajnokságot angol rallyn mindenkit lealáztam kiléptem a játékból viszaklépek és sehol semmi kezdhetem előröl -
#9599 Hát a bh-ra akartam de jó lenne ide is csak ide hogy kell feltenni -
#9598 najo, valaki moderáljon ki lécc :) sry!
ráadául sztem ez nem is az eredeti :( -
#9596 jeee angol rally rokiban 2perc 16 sec elönyel megnyertem -
#9595 na valaki plz -
#9594 na tokjo
vki nemadná meg az emesenét? mer kéne az eredeti audio.ini
:\ -
atiwrc #9593 A forumra akarod vagy ugy a bhra a letöltésekbe? -
atiwrc #9592 Ne rakj vidit majd én csak még nem votl rá idöm. -
atiwrc #9591 NEM!
Futtatod megint a shine exe-t és ott nem a more shinet hanem a normal shinet válaszd az az eredeti. -
#9590 a micukon mér makinen van am? :)
ja és a ladát hogykel áttenni ,hogy ne az MG hején legyen? -
#9589 atiwrc rakhatok fel a bh-ra vidit a HRC 2006 mod-ról? -
#9588 vki nem tenne be képet a csillogós és a nem csillogós kocsiról? mert gondolom, ha felrakom a csillogást, akkor csak teljes reinstallal lehet leszedni, nem? -
#9587 Csak három autóm van .