Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szívtam sokat a pedáljával, szal nem vagyok szemellenzõsen Momo párti, viszont a kormány része nagyon jó.
én még a Colin 2-re, és a Motorhead nevû arcade-ra vettem kormányt 360-as Thrustmaster), és azzal zúzattam, de nem volt könnyû megszokni.
azt hittem rögtön nagy javulás lesz, erre rögtön sokkal lassabb voltam 😄DD
De aztán kijön a lényeg, a manuális váltó, a visszaváltások, a gázos fékek,..és persze az irányítási finomság.
de ehez kell egy strapa kormány, és nagyon fontos, hogy masszív legyen a rögzítés.
nekem az RBR-ben a Momo is le tud lazulni, igaz teljesen sima a lap amire rögzítve van.
én olcsóban egy Logi. Wingman ff.-est vennék.
ezzel a kormánnyal inkább aszfaltoznék, vmi pályaversenyes játékkal, vagy moddal, ahol nem kell annyira az ff., és nem kell rántani a kormányt.
De ha meg tudod oldani a masszív rögzítést, és a gombos váltást (bár ff. nélkül jó lehet a váltókar is), akkor hajrá...remélem jó lesz. 😊
a késleltetési problémát a játékban kellene átlõni, mert az nem hangzik természetesnek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
cuppanós!!
meg van hozzá kis vas csavarral, amit ha tekerek megy beljebb, és megfogja<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
kézifék váltó, megtetszett, de inkább vettem volna más:'(
igen, már próbálkoztam, masszív, csak érzékeny, más játékoknál nem akar fordulni, ha meg fordul, akkor meg nagyon. tehát késik a cuccos....
nekem már karácsony óta megvan, igaz, nem játszok vele folyamatosan, de nem tudom annyira megszokni, hogy quickrallyban meg tudjam verni a gépet! a season megy, mert elkezdem könnyûben, és azt könnyen meg lehet nyerni.
neked milyen kormányod van? gondolom azért valami márkás, és rendesen tudod vele zúzni! na meg persze már netes versenyen is tudod tolni vele. de ha én még a gépet sem tudom megverni, akkor mit akarok??
tudom, most jönnek azok a hozzászólások hogy akkor velem van a baj. hát nem... ezt jobb ha elhiszitek. bár valaki adott lejjeb egy beállítást, na az isten ehhez a kormányhoz. de mondom még így sem tudok versenyezni..... vagy aki nem hiszi el, az próbálja ki.
kussoltok!!!!
jegyezzétek meg a kulcsmondatot😞azt nem mondom hogy mottó, mert ott még nem tartunk) jó nekünk a szar is!!!!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#fogmosas>#fogmosas><#fogmosas>#fogmosas>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
eleinte bmilyen jó kormányod van, szokni kell.
nekem vagy másfél hétig voltak rosszabbak a köridõim, utána viszont sokkal jobbak.
Az tény hogy rally-ra masszív kormány kell, mert kap a kormány rendesen.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
csak be kéne ruháznom egy márkás kormányra<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#wilting>#wilting><#csodalk>#csodalk><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
"A billentyûsöknek egy kis beállítási segítség, én ezzel játszom, lehet még rajta finamítani de igy is élvezetes(bár fékezésnél még így is elindul néha, de meg lehet fogni
Filter settings:
Steering:
Curvature: 0
Curvature 2: 0
Max fade: 0
Rise rate :4,4
Fall rate: 10
Throttle:
Curvature: 0
Curvature 2: 25%
Rise rate: 9
Fall rate: 10
Footbrake:
Curvature: 40%
Curvature 2: 10%
Rise rate: 6
Fall rate: 10"
"1. a filter settingsben: throttle-nál digital button -> a rise értéket (alapban 3.0) feltettem 4.2-re, ezt talán még egy pöccel lehet növelni, még tesztelem, ettõl jobban kanyarodik az autó
2. filter settings: brake-nél digital button -> mindkét curvature-t 6 egységgel felhúztam, ezzel kevésbé érzékeny a fék, apró fékezéséknél nem blokkol a kerék és nem indul meg az autó
a továbbiak autóbeállítások:
3. brake -> növeltem mindkét kerék fékerejét kb. 350-el, ezt kompenzálja a filter settingsben feltolt kevésbé érzékenység, így meg lehet fogni az autót, kanyar elõtt hosszas blokkolás nélkül lassítani...
4. a kéziféket 100%-ra, a ballébfékezést 60%-ra raktam, így szintén nem túl érzékeny a billentyûleütésre és megfelelõ sebességnél simán lehet csúsztatni az autót az íveken és ellenkormányozni, nem áll keresztbe (ez a beállítás az elsõ menüpont asszem az a differentialnak a torque almenüjében van)
5. és a legfontosabb a lengéscsillapító: az összes értéket 1.0-val csökkenteni az elsõ és hátsó keréken egyaránt, ahol erõelnyelés van, kivéve a fast bumposokat, ahol m van adna, azt csak 0.5-tel csökkenteni (általában 4.5 van, ezt 3.5-re állítottam, az 1.5m-et pedíg 1.0-ra)... ezzel nem dobál annyira az autó, remekül iránythító a UK dobálós pályákon is, nagyon nem szabad levenni, mert csökkenti az autó átlagsebességét, ha nagyon levesszük, beremeg az autó sima úton is és nem megy..."
"Nekem ez jön be billentyûzettel:
- Steering
curvaturák 0-án
raise 3.0, fall 5.0
- Throttle
C1 - 4,5
C2 - 6,5
többi alap
- Brake
C1 - 6,5
C2 - 10
kb. ezekkel szokok menni, legalábbi fejbõl erre emléxem mostan.
Lényeges, hogy a ballábas fék menjen, tehát egyszerre tudjá gázt nyomni és fékezni.
Az advanced schoolban az utolsó teszten 1.22.56-ot lehet így menni, nekem. (ami persze trutyi a kormányos idõkhöz képest.)"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ezzel a beállítással végre valahára odavágok a gépnrk, és végre meg tudom verni😄😄
Sidewinder kormány beállításai:
I think I finally have a setting that works
Filter Settings:
Microsoft Sidewinder Precision Pro Wheel (non-FF😎
STEERING (Set as Axis Z)
Curvature 1 = 0
Curvature 2 = 2 clicks from left
Max Fade = 12 clicks from left
Saturation = 16 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant
THROTTLE (Set as Axiz Y)
Curvature 1 = 4 clicks from left
Curvature 2 = 8 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant
BRAKE (Set az Z Rotation Axis)
Curvature 1 = 4 clicks from left
Curvature 2 = 8 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant
Microsoft Sidewinder Profile Settings
Dead Zone = smallest value
Sensitivity = around 2cm from left
I tried it on the rally school stage and it works pretty good.
I also altered the impreza03 car setup:
Steering lock = 655
Front rollbar = 25-30
Rear rollbar = 30
Bump = front 5.0 / rear 4.5
Rebound = front 6.5 / rear 6.0
Front Brake Pressure = 6500
Rear Brake Pressure = 6000
tehát arra kérek mindenkit, hogy dobjon már meg egy kormánybeállítással. nem sokból tart belépni a játékba, megszámolni hogy mi hány kocka. nagyon szépen köszönöm elõre is a fáradozásotokat.
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Elöször nekem is furcsa volt,de kis idõ után meg már a régit nem bírtam volna Lviselni...
Akkor csak sikerült felrakni a motorhangot...
A "csipogás" amire gondolsz,sztem a turbófeltöltõ,de lehet nem egyre gondolunk.
Egy napi tesztelés után a következõket állapítottam meg:
A Subaru hangja mit sem változott, illetve valami csipogó hang jelent meg gyorsításkor. (Ha a valóságban is ezt a hangjelenséget észlelném már tolnám is a szervízbe😊
A többi autóé változott pozitív értelemben, nekem fõleg a Peugeot 206-osé tetszik nagyon.
Ide oda rakogattam az orig hangot meg a 2.3-as módosítást, és igazatok van a modival sokkal élvezetesebb játszani.
Eddig még észre sem vettem, talán mert mindíg csak a Subaruval mentem, de nálam az eredeti hangokban minden autó hangja ugyanolyan😞
Feltettem a mitfárer hangokat is valósághû az igaz, de nekem nem jött be. Talán mert az angol tudásom nincs azon a szinten hogy zaj mellett is tökéletesen értsem. Vezetéskor pedig elég erõsen támaszkodom az utasításaira.
http://sopronyi.photoshelter.com
Most olvasom az útmutatódat.
Tegnap letöltöttem az RBR-Audio-v23-at a BlackHole Motors-tól. Ottani instrukciók szerint csak el kellett indítani az exe-t és az mindent megcsinált. Csak hát hogy a frenetikus élmény elmaradt 😞
Más lett a menü zenéje (sajnos) de a Subaru motorhangja egy fikarcnyit sem változott. Megpróbálom a te módszereddel is, bár azt írja a hogy a 2.3-asban a telepítõt tették automatikussá.( Gondolom ezt mind megcsinálja amit leírtál)
A legszomorúbb azonban az hogy a telepítés végén lejátszott egy hangmintát(vagy csak a video codec-em nem volt megfelelõ nemt'om) és ott nagyon tuti hangon szóltak a gépek!!! Erre nálam a programban a varrógép és a porszívó közötti állapot szólal meg.
Egyébként az 1.02-es patch van a gépemen.
Lehet,kicsit bonyolúlt lesz,de megpróbálok érthetõen fogalmazni ^.^
Szal a játék hangjait a fõkönyvtárban található AUDIO.DAT fájl tartalmazza.Ezt csak ezzel a kis progival lehet kicsomagolni,illetve utána vissza.
Kicsomagolod,(ELÖTTE AZ EREDETIRÕL MÁSOLAT!!)utána már normális mappa-szerüen vannak a fájlok.
Berakod az eredeti mellé(vagy helyett??erre nem emléxem,de asszem én az eredeti MELLÉ raktam)a navigátor hangot,valamint ezt a kis csomagot (új motorhangok,gumicsikorgás,stb.)
Ezután a fent kis progival visszacsomagolod audio.dat-nak a már átirt audio mappát.
Remélem érthetõ volt,és remélem jól irtam mindent,sok sikert ^.^
Kedves Petya!
Olvastam, hogy feltettél hangokat, de nem írtad le hogy honnan szedted és hogy hogyan telepítetted. Kérlek oszd meg az infót mert nagyon felcsigáztál!
Bocs, ha a visszaolvasásból kiderülne, próbáltam is, igérem.
20 set sound
30 Sound hardwer Acceleration off
MAgyarul a dxdiagban húzd le a hang hardveres gyorsítása mellett a csúszkát teljesen...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De majdnem biztos,hogy vmi hanggal kapcsolatos <#idiota>#idiota>
Nekem is volt ilyen,mikor egyszer felraktam egy codec-packot...,na azóta Lkerülöm a packokat ^.^
paraszt jelzõ rád valóban tulzó/helytelen volt, elnézést 😊
Forza.