20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • atiwrc
    A fábia vagy a xsara05 vagy focus01 megy?
    Mert lehet hogy a zmodellerrel készitett kocsikkal van a baj(a 307es nem zm-es).
    Ha ez a baj akkor egy zmodeller fixet kell leszedned az rbrhez
  • Tes Parker
    Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy hogy lehet az,hogy berakom a 2006-os Imprezát a 2003-as helyére és nem működik a betöltés végén kilép,de ha a Peugeot 307-est rakom a 2003-as Impréza hekyére azzal megy ez,hogy lehet?Köszi a választ.
  • GPx8
    Nem baj, jó lesz bivalybasznádi amatőr szlalom versenyre...
  • atiwrc
    n-es?

inkább utcai :) még egy nes kocsi is sokkal másabb
  • GPx8
    Kár, hogy N-es...
  • bardocz
    elég jó szerintem
  • Glpetyus
    nemrossz már így sem :)
  • atiwrc
    Nemtom mikorra fejzem be, nem is a legszebb. :(

• bardocz
    pont így csináltam....a gépem meg nem hinném hogy szar ezért meg az ablakon nem ugrok ki xD
  • Glpetyus
    Sajátgépbe,a könyvtárába belemész (persze a dattool-t is odarakod),aztán ráhúzod a file-t a dattool ikonjára.
  • Tes Parker
    Sziasztok!Meg tudná nekem mondani valaki,hogy hogy a jó bánatba kell kicsomagolni az audio.dat filet a Dattool segítségével?Köszi a választ.
  • atiwrc
    Ja meg rakj fel egy zmodeler fix-et ha ezek után se mennne.
  • Finkoo
    te meg milyen hangot nem tudsz berakni???
  • Finkoo
    nem lehettek ennyire lámák, de komolyan...
    1. vegyél egy szűz rbr-t
    2. telepítsd fel rá a két peccset 1.01 és 1.02
    3. telepítsd a hrc modot és a javítást
    4. ha nem működik ugorj ki az ablakon... vagy a géped szar, vagy a winfosod, vagy valami...
    5. szándékosan nem írtam, hogy crackeld, MERT NEM KELL!!!!!!!
  • bardocz
    én eg még a kocsikat se tudom berakni a HRC mod-tól meg kilépeget ugyhogy azt hagyom
  • bestGP
    nekem a hangokat nemsikerut berakni
    megfagy tole:(
  • JuanG
    jah...
  • Tes Parker
    Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy a letöltött autókat csak úgy lehet berakni,hogy felülírja az erederti autókat?Köszi a válszt.
  • bardocz
    lol hza zenét halgatok vezetés közben nem halloma navigátort mega motor hangot akkor fele olyan gyorsnak se tünik :D na meg a legjobb az amikor ritmusra rángatom a kormányt és mégis jó időt megyek xD
  • Finkoo
    olvasd el a readme.txt fálj tartalmát... egész hasznos tud lenni...
  • z0ty4
    Dattol progival

az is fenn van a bh-n.
  • Muthig
    A hangokat, amik a bh-n vannak fent azokat hogy lehet belerakni?
  • csm
    eztmondom énis, bár kormánnyal tolom. mentem már betonon nem 1x a valóságban is versenyen, ralliautóval, és nem mondom h könnyebb, de meg lehet fogni
  • bestGP
    alapba billel nehéz menni...
    nemhogyaszfalton
    alandoan tolja az elejet hameg kicszsik nemlehet viszafogni
    hamegsikerul akkor beindul a pendulum:D forox mint kurva a lavorba (alias cigány :D)
  • Finkoo
    készülőben van... de hogy mikor jön ki rejtély...
  • Muthig
    Citroen C2 S1600-as nincs hozzá???
  • csm
    betonon menni nem az rbr erőssége. pl a bmwnek is ha 1x befordul a hátulja ellentkormányzok, de már meg se lehet foni a kocsit. ez messze nem valósághű :(
  • bardocz
    én a francia pályákat ugy elcsesztem hogy ott minden javítást már egybe csináltam és vagy 20 percel léptem túl az időlimitet
  • Glpetyus
    majd beleszoksz' :)

...emlékszem mekkora "májernek" éreztem magam,amikor 7 perc valamennyit mentem a francia Joux Plane pályán...Most meg 5:18,és ez még mindig lóf@sz :)
  • bardocz
    hát kb a fékkel adom gázt :D na meg így a fék se fog ugy felfő a motor meg minden :D ezért cseszetm el francia rallyt teljesen...
  • Glpetyus
    Már mér' ne lehetne?
    Ne bénázz :P
  • bardocz
    :D mint a collin mc'rae rallyban :Drosz pillanatban adsz egy padlógázt az autó meg elkezd pörögni kár hogy annka a játéknak nincsen fizikája^^

ma mentem elöször ausztrál pályán és az az ugrató az ehyik szakaszon nagyon keény :D
  • Finkoo
    igazából a hátsókerekes autónál ne is akarjon senki kéziféket használni... gázzal kell kormányozni és fordulni... :D
  • bardocz
    szerintem a játék saját fizikájában se a legjobb bár a legjobb amit edig láttam bármelyik rally szimulátorba de engem még mindig az zavar hogy a gépemnek saját lelke van és ha nem nyomona gázt akkor is 120-al megy a kocsi így meg plána nem lehet irányítani
  • JuanG
    hát használható kézifék nem lesz :(...kivitelezhetetlen jelenleg...
  • csm
    egy jó skin, használhatóbb kézifék, és jó lesz. no meg egy skin :D
    de eddig nem is tudtam erről, örülök neki, köszi h beszúrtad.
  • bardocz
    há cigány a sztár!!!nem tudtam hogy van de ha nem lenne akkor is kéne csinálni az a acsávó nagggyon naggggy arccnem tom melyik oldalon vlt egy nyilatkozata szétröhögtem az agyam xDna meg a hátsó kerekes bmw az isten:Dmeg a ladaaa :DDDd
  • atiwrc
    bmw driveable beta
  • atiwrc
    Több wrc skint már nem gyártok az idén estleg ha kijönne a micu arra megcsinálom spicit :)

A ladát még meggondolom ;)

Egy ocsmáyn bmw-t csinált egy csávoka még fizikát is probált alá de nekem nagyon nem jött be.

Egyébként bardocz honan szedted hogy van cigi féle bmw?
  • bardocz
    télleg cigány bmw-jét le lehet vhonnan szedni?