20179
-
atiwrc #9667 A fábia vagy a xsara05 vagy focus01 megy?
Mert lehet hogy a zmodellerrel készitett kocsikkal van a baj(a 307es nem zm-es).
Ha ez a baj akkor egy zmodeller fixet kell leszedned az rbrhez -
Tes Parker #9666 Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy hogy lehet az,hogy berakom a 2006-os Imprezát a 2003-as helyére és nem működik a betöltés végén kilép,de ha a Peugeot 307-est rakom a 2003-as Impréza hekyére azzal megy ez,hogy lehet?Köszi a választ. -
GPx8 #9665 Nem baj, jó lesz bivalybasznádi amatőr szlalom versenyre... -
atiwrc #9664 n-es?
inkább utcai :) még egy nes kocsi is sokkal másabb -
GPx8 #9663 Kár, hogy N-es... -
#9662 elég jó szerintem -
#9661 nemrossz már így sem :) -
atiwrc #9660 Nemtom mikorra fejzem be, nem is a legszebb. :(
-
#9659 pont így csináltam....a gépem meg nem hinném hogy szar ezért meg az ablakon nem ugrok ki xD -
#9658 Sajátgépbe,a könyvtárába belemész (persze a dattool-t is odarakod),aztán ráhúzod a file-t a dattool ikonjára. -
Tes Parker #9657 Sziasztok!Meg tudná nekem mondani valaki,hogy hogy a jó bánatba kell kicsomagolni az audio.dat filet a Dattool segítségével?Köszi a választ. -
atiwrc #9656 Ja meg rakj fel egy zmodeler fix-et ha ezek után se mennne. -
Finkoo #9655 te meg milyen hangot nem tudsz berakni??? -
Finkoo #9654 nem lehettek ennyire lámák, de komolyan...
1. vegyél egy szűz rbr-t
2. telepítsd fel rá a két peccset 1.01 és 1.02
3. telepítsd a hrc modot és a javítást
4. ha nem működik ugorj ki az ablakon... vagy a géped szar, vagy a winfosod, vagy valami...
5. szándékosan nem írtam, hogy crackeld, MERT NEM KELL!!!!!!! -
#9653 én eg még a kocsikat se tudom berakni a HRC mod-tól meg kilépeget ugyhogy azt hagyom -
#9652 nekem a hangokat nemsikerut berakni
megfagy tole:( -
#9651 jah... -
Tes Parker #9650 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy a letöltött autókat csak úgy lehet berakni,hogy felülírja az erederti autókat?Köszi a válszt. -
#9649 lol hza zenét halgatok vezetés közben nem halloma navigátort mega motor hangot akkor fele olyan gyorsnak se tünik :D na meg a legjobb az amikor ritmusra rángatom a kormányt és mégis jó időt megyek xD -
Finkoo #9648 olvasd el a readme.txt fálj tartalmát... egész hasznos tud lenni... -
#9647 Dattol progival
az is fenn van a bh-n. -
Muthig #9646 A hangokat, amik a bh-n vannak fent azokat hogy lehet belerakni? -
#9645 eztmondom énis, bár kormánnyal tolom. mentem már betonon nem 1x a valóságban is versenyen, ralliautóval, és nem mondom h könnyebb, de meg lehet fogni -
#9644 alapba billel nehéz menni...
nemhogyaszfalton
alandoan tolja az elejet hameg kicszsik nemlehet viszafogni
hamegsikerul akkor beindul a pendulum:D forox mint kurva a lavorba (alias cigány :D) -
Finkoo #9643 készülőben van... de hogy mikor jön ki rejtély... -
Muthig #9642 Citroen C2 S1600-as nincs hozzá??? -
#9641 betonon menni nem az rbr erőssége. pl a bmwnek is ha 1x befordul a hátulja ellentkormányzok, de már meg se lehet foni a kocsit. ez messze nem valósághű :( -
#9640 én a francia pályákat ugy elcsesztem hogy ott minden javítást már egybe csináltam és vagy 20 percel léptem túl az időlimitet -
#9639 majd beleszoksz' :)
...emlékszem mekkora "májernek" éreztem magam,amikor 7 perc valamennyit mentem a francia Joux Plane pályán...Most meg 5:18,és ez még mindig lóf@sz :) -
#9638 hát kb a fékkel adom gázt :D na meg így a fék se fog ugy felfő a motor meg minden :D ezért cseszetm el francia rallyt teljesen... -
#9637 Már mér' ne lehetne?
Ne bénázz :P -
#9636 :D mint a collin mc'rae rallyban :Drosz pillanatban adsz egy padlógázt az autó meg elkezd pörögni kár hogy annka a játéknak nincsen fizikája^^
ma mentem elöször ausztrál pályán és az az ugrató az ehyik szakaszon nagyon keény :D -
Finkoo #9635 igazából a hátsókerekes autónál ne is akarjon senki kéziféket használni... gázzal kell kormányozni és fordulni... :D -
#9634 szerintem a játék saját fizikájában se a legjobb bár a legjobb amit edig láttam bármelyik rally szimulátorba de engem még mindig az zavar hogy a gépemnek saját lelke van és ha nem nyomona gázt akkor is 120-al megy a kocsi így meg plána nem lehet irányítani -
#9633 hát használható kézifék nem lesz :(...kivitelezhetetlen jelenleg... -
#9632 egy jó skin, használhatóbb kézifék, és jó lesz. no meg egy skin :D
de eddig nem is tudtam erről, örülök neki, köszi h beszúrtad. -
#9631 há cigány a sztár!!!nem tudtam hogy van de ha nem lenne akkor is kéne csinálni az a acsávó nagggyon naggggy arccnem tom melyik oldalon vlt egy nyilatkozata szétröhögtem az agyam xDna meg a hátsó kerekes bmw az isten:Dmeg a ladaaa :DDDd -
atiwrc #9630 bmw driveable beta -
atiwrc #9629 Több wrc skint már nem gyártok az idén estleg ha kijönne a micu arra megcsinálom spicit :)
A ladát még meggondolom ;)
Egy ocsmáyn bmw-t csinált egy csávoka még fizikát is probált alá de nekem nagyon nem jött be.
Egyébként bardocz honan szedted hogy van cigi féle bmw? -
#9628 télleg cigány bmw-jét le lehet vhonnan szedni?