Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.dll-downloads.com/

itt megtalalsz mindent ami kell. (talan kelleni fog a jateknak meg 2 v. 3 db)
vagy a jatek exe-je melle tedd oket, vagy masold a system32 konyvtarba. Az amugy nem arthat, mert sokmindennek kellenek
Glpetyus

Szvsz nagyon jó

Glpetyus

Anthony001
Sziasztok!

Rendesen feltelepítettem a game-et, és ezt írja ki mikor indítani akarok:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCP71.dll nem található!
Légyszi segítsen vki!

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Hát nem értem, nálam miért szarakodik, vajh mit tehetnék??? Más programoknál minden OK.
Breki33
nektek van banner?
Breki33
ugyanilyen kártyám van és semmi ilyesmi hiba

igaz Intel alatt P
Breki33
xp alatt simán jó hozzá a drivere nyugodtan lehet használni
Köszi, már túl vagyok rajta ahogy írtam is, de nem segített <#rinya>
fistin
én meg nem tudok így menni! még a gépet sem tudom megverni, szal<#vigyor3>

dan104
Sziasztok!Mivel FAQ linket nem látok,ezért megkérdezném azt,hogy mi és milyen sorrendben szükségeltetik a netes játékhoz??
Esetleg lehet warez verzióval is játszani online vagy nem?
Kösz a segítséget elõre is!

Crokin
Tedd fel a legújabb vga drivert.

Repatarurgyán

Üdv!
Mija francé indul újra mindig a gépen (mostanában kékhalál) futam alatt. NVidia NForce2 csipivel lehet a gond asszem. Ha valakinek hasonlója van, írja már le, hogy mûxik neki (THX).
Amúgy kormányállítgatás nélkül is lehet jól menni, a rekordom FR-Bisanne 4:05. A rekord a neten 3:57 asszem, pedig vért izzadtam, a csoki is pöpec, íven megyek, nem csúsztatom és megsem... A gépet már szarrá verem, de ezek...
Sziasztok,
Kérdés: mit tegyek, hogy a játék során ne „villogjon a kép”? Értem ez alatt, hogy folyamatosan óriási háromszögek villannak be, jelennek meg és ez nagyon zavar a vezetés közben.
Másnál is van ilyen, vagy csak az „készülékemben” van a hiba? Egyébként rendben fut csak hát ez nagyon zavaró.
A program eredeti, feltelepítettem a 1.02-es peccset, a videokártya GeForce4 TI 4200 Friss driver telepítve, proci AMD AthlonXP 2400+.
Ja és próbáltam minden extrát –pl antialiasing,stb. be- és kikapcsolni egyesével mind a kártyán, mind a játékban és semmi eredmény.
Visszaolvastam 2004 szeptember 04-ig!!!
Help me, plíz!!!!
A 6600gt es a 6600 gpuja ugyanaz szal ha szivas van vele akkor mindkettovel 😊 Amugy ahogy sajnos meg most is fagy, de csak az angliai terepen, a tobbin semmi vesz. Fura. De mindegy ugyse szeretem azokat a szurke angol palyakat 😊
fistin
az szar ügy, ha 6600-al fagy, mert nekem is az van😄
na jó 6600gt
akkó má jó!

a fagyas is megoldodott vele.
ugy tunik nem kell, mukszik <#eljen>
Udv! Fagyogat a game (gf6600). Megprobalkozom az 1.02 -es patchel. Tud valaki torest hozza?
fistin
azé, mert csak autóztak, semmi látvány. mondom nem volt jó(olyan jó)😄
tudom milyen a pálya, mer mondom arra járok. ma is arra jöttem
BASSZUS HOGY KISZAKÍTOTTA OLLÉ A SZALAGKORLÁTOT!!!!!<#wilting><#wilting><#wilting><#csodalk><#csodalk> pff. azt meg kell nézni!!

szombat elsõ gyorson a rajtnál álltunk, mint minden versenyen. 😊
utána felmentünk egy kanyarral feljebb attól, ahol Ollé eldobta a vasat. Tehát hallottuk a hangokat, érdekesen csinálta, az egyszer biztos. Jah, ahol voltunk egy enyhe jobb-bal kombináció volt, némi kis bukkanóval a közepén, szal néha sikerült picit eltenni a paripát az emberkéknek. 😊
utólsó gyorson feljebb mentünk vagy 2 km-t, itt egy jobbosból jötek ki az emberkék, még ASI is keresztben picit (!!!) majd utána egy 90 fokos balos következett, utána pedig tolták végig egy hosszú egyenes részen.
Vasárnap: Egerszalók utáni kis patak-nál (?) álltunk a korlát mögött, tehát pont ott vágták a kanyart elõttünk. Ez a rajttól olyan 500-600 méterre van. Majd felmentünk a "Szabó Gergõs" kanyarba, ahol 2003 Bp. rally-n eldobta a T3-as Skodát. 😛
Sajnos az emelkedõs részek nem kedveztek nagyon sok verdának. Nem volt elég kraft bennük 😛
Glpetyus
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

fistin
ja, és a dobbantós rész az jó volt(a WRC-k esetében)
+
még a fehér Subarunak leszakadt az elsõ lökhárítója, és egy részeg csávó meg benyelte, aztán meg a randezõ elvette tõle, az meg csak nézte hogy mirõl van szó😄 ja és kiállt az út közepére, ott vagánykodott hogy van egy lökhárítója. mindenki leordította, fujjogtak. hozzá teszem hogy ott a Bocsi elágban voltak lehet(nem akarok hazudni) de lehet hogy több ezren. kimegyünk 2 órával a futam elõtt, és már akkor tömve volt az egész. aztán még lementek az árok szélére egy páran, és kifújt. asszem.
de itt egy kép😞ez még csak a dombon volt, még mögöttem voltak, az út szélén, meg a másik oldalon. na meg szétszórva még millióan. szóval ez tényleg odavág. nem is tudom mikor voltak itt ennyien<#wow1> de ha ott állál, akkor tudod hogy mi volt. je meg ahogy elnézem a képeken a neten a rajtnál is jó sokan álltak)

fistin
és volt valami Szalókon?
mivel arra lakom, ezért a Szarvaskõ-Egerbocs szakaszon voltam szombaton. az elágazóban álltam. ott a vége felé. tod?
semmi nem volt. Él elnézte a kanyart, kicsit tovább csúszott a kelleténél(ahhoz képest hogy Taxi-s, és arra szokott taxizni-szóval ez nevetséges-meg azt is mondta, hogy csukott szemmel végigmenne a pályán. én ezt el is hittem, csak amit láttam, az nem úgy nézett ki. vagy lehet hogy a földúton nem szokott taxizni, és azért késett az a kézi?<#vigyor3>)
Ollé meg bebukott a rajttól 3-4-dik kanyarba. ott wazze ahol meg sem gondolad volna!! hehe. ahhoz képest hogy majdnem minden nap arra járok Egerbe, ahhoz képest megint kifogtam valami szar helyet!!!<#beka3>
ma meg Bátornál álltam, ott is a Bükkszéki elágban. nem volt lassító, az ég világon semmi nem volt.(meg alig álltak, osszesen ha voltunk vagy 40-en. de mondjuk azért, mert nem bírtak bemenni kocsival, mert etap volt az a rész, ahonnan be lehetett volna menni-vagy meg tudták hogy szar lesz😄) a másodikról el is mentünk, le Bátorba a dobbantóhoz. megvártuk a WRC-ket, aztán jöttünk is haza, mert nem láttuk értelmét tovább maradni.
te láttál valamit?

fistin
okay thx

persze, a ripléj mellett a kis villáskulcs, letölt átnevez pl. 6slot1_murva.lsp a 6 a kocsi száma...
rossz helyen áltál. nekem qrvára teccett. melyik gyorson voltatok? Mi most Egerszalókon voltunk, tegnap meg Szarvaskõ.
fistin
vagy csak rossz helyen álltam

fistin
semmi baj, lehet szedni beállításokat is a swedischsimracingrõl?
pfû de szar volt az Eger rally:'('('('(😞((((((((

Hi! Nekem Ms SideWinderem van FFB-es, sima Gameportos az elején nem örültem, mert xp alatt nincs hozzá driver, de az RBR megoldja softverbõl. :-) Ugyan minden elindulásnál újra fel kell ismertetni a játékkal és nem elsõre kezeli a forceokat, de már rájöttem az okosságra. Ja és csak 10k volt.

Amiket visszajátszásokban látsz, hogy ügyesen vissza tekerik a kormányt és hasonlók, nos szedd le a beállításaikat és menny velük pár kört. Nekem túl sokat levesz a vezetési élménybõl, mert szinte viszza húzákk a toronymerevítõk a kormányt egyenesbe és így sokkal kevesebbszer tör ki az kocsi feneke v eleje. Ráadásul szedtem le olyan ripléjt ahol belsõnézetben a csávó olyat teker 1 mp alatt a kormányon egyik iránynól a másikba, amit szerintem csak billel lehet megcsinálni azon a pályan azon a helyen..., mert a kormányt ha valaki ilyen sebeséggel tekeri force mellett az felborul a székével együtt.<#nevetes1> persze tisztelet a kivételnek, akik pénzt és idõt nem sajnálva kéthetente új kormányt vesznek.

A kormányodhoz meg csak annyit,hogy vegyél le az érzékenységbõl, a kicsuszkálásnál pedig elsõkörben fékerõ lecsökkentése segíthet. Az elején én is állandóan ráfékeztem ha megindult a kocsi, talán segít a fékállítás kezdésként. amúgy bocsi a szófosásomért. csövi
reaper4
egész jó, bár nálam néha kicsit pattog a hang.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

A Rally viszont mûködik,csak a zene nem szól.
Ha a Richard Burns Rally-val játszom a játék után "elnémul" a PC,újra kell indítani,hogy újra "szóljon".Vajon miért?(Audigy2 ZS) <#help>
fistin
12k
<#vigyor3>

Mit szoltok az uj motorhangokhoz mar mint a bhmotorsrol letoltottem a Realistic Soundmod for RB szerintem szuper.Szerintetek? A txt-ben annyira komplikalva van leirva .Nekem sikerult jo betelepitenem.
Glpetyus
Mér ez mennyi volt? 😊

fistin
mármint a kormányvásárlást. de ezt már tudtuk<#pardon1>

fistin
na, ezt is elkúrtam

Glpetyus
Amúgy én 2 éve ugyanazzal a MS Sidewinder-rel tolom (nem ffb-s!),hát már rendes holtjátéka kezd lenni,de totál megvok vele elégedve.
És kemény 12 K volt (akcióban mondjuk)
Au.han rulz 😛

Glpetyus
<#zavart1>

fistin
<#banplz><#taps><#fogmosas><#nevetes1><#vigyor5><#eplus2>
hehehe😄

Glpetyus
Jó,a hosszú kommenteket most nem olvastam L 😛

fistin
de attól nem lesz jobb, csak tapasztalat! háhá brühühümm<#rinya>

fistin
nem ezt mondtam az elébb? hehe 😄😄😄😄:😄<#vigyor3><#beka2><#beka3><#beka2><#vigyor3>
na figyu felrakok majd egy videót. vagyis replayt

fistin
megvan minden, perfect-en. az összes. de így sem:'(
próbálkozzam még szerintetek, vagy tényleg be kéne ruháznom egyre?
na jó, csak azt mondjátok hogy próbálkozzak, de mondom sírok. meg szegény kormány ütöm vágom!<#nyes>
na jó azé nem, csak szidom<#nyes>

Glpetyus
Bocsi,de nem lehet,hogy csak "béna" vagy még hozzá? 😊

fistin
semmi baj, csak egy éve valaki alig akar válaszolni a problémáimra, ha meg berakom a kormányom képét, akkor csak úgy dõlnek a hozzászólások<#vigyor3><#vigyor3><#beka3>
vajon miért?<#fogmosas><#nyes><#fogmosas><#nyes>

Bucser
Csináld végig a rally schoool-t elõbb a kormánnyal újra akkor lesz valamilyen szinten ösztönös ráérzésed tánna meg elég setupokkal bíbelõdni. de elõbb a köormányt kell megismerned és utána jöhetnek a setupok...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nálam Act Labs Force RS van még elsõ szériás immáron 6 éve.. annyi gondom volt vele összesen, hogy a pedálban a rugókat kell kicserélni mert megadják magukat és aújra kellett vezetékeznema pedálrész mivel szanaszét szakadtak a vezetékek az intenzív használattól. JA meg egyszer poénból feltettük a FFB-t maxra és teszt közben akkorát rántott a motor a kormányon, hogy a tengelyen eltört valami. Így a mûanyag tengelyt kicseréltük alumíniumra + a kormánykerék rögzítést máshogy csináltuk meg😊 viszont az elektronika+ a motor még ma is szuperül megy... (kár hogy shiftert már nem lehet kapni meg Performance Pedalst hozzá😞)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fistin
de, mind1iknél. a Richard Burns-höz mongy má egy jó beállítást! mert mondom én nem tudom belõni, meg azt sem tudom mi mit jelent! 😄 hehe
igen Momo-t akartam venni, de aztán ez lett belõle, mert úgy gondoltam nem áldozok ennyit rá. 35-öt asszem. jobb lett volna egy Logitech, vagy egy MS Sidewinder szerintem. pfhajj
nem bírok ezel játszani.<#sir>
elhatározom magamban, hogy majd most fékezek, meg szépen megyek, meg nem hajtom túl... de aztán úgyis valahol kijön a kormány hibája, az hogy kaki, és ott már el is van rontva. meg hogy ha most megnézek egy videót, akkor sírnom kell! látom belsõ kamerás nézetbõl, hogy tekergetik a kormányt, ha 100 fölött megcsúszik hopp egy ellenkormány, és aztán már bent is van az egyenesben/kanyarban. én meg fék, kanyar, akkor megy egyenesen, aztán jön a kézi, után ha szerencsém van nem megyek neki a susnyásban a fáknak, és nem kell tolatni. ha igen, akkor csöcs. ja és a sebesség.