Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt megtalalsz mindent ami kell. (talan kelleni fog a jateknak meg 2 v. 3 db)
vagy a jatek exe-je melle tedd oket, vagy masold a system32 konyvtarba. Az amugy nem arthat, mert sokmindennek kellenek
Rendesen feltelepítettem a game-et, és ezt írja ki mikor indítani akarok:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCP71.dll nem található!
Légyszi segítsen vki!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Esetleg lehet warez verzióval is játszani online vagy nem?
Kösz a segítséget elõre is!
Mija francé indul újra mindig a gépen (mostanában kékhalál) futam alatt. NVidia NForce2 csipivel lehet a gond asszem. Ha valakinek hasonlója van, írja már le, hogy mûxik neki (THX).
Amúgy kormányállítgatás nélkül is lehet jól menni, a rekordom FR-Bisanne 4:05. A rekord a neten 3:57 asszem, pedig vért izzadtam, a csoki is pöpec, íven megyek, nem csúsztatom és megsem... A gépet már szarrá verem, de ezek...
Kérdés: mit tegyek, hogy a játék során ne „villogjon a kép”? Értem ez alatt, hogy folyamatosan óriási háromszögek villannak be, jelennek meg és ez nagyon zavar a vezetés közben.
Másnál is van ilyen, vagy csak az „készülékemben” van a hiba? Egyébként rendben fut csak hát ez nagyon zavaró.
A program eredeti, feltelepítettem a 1.02-es peccset, a videokártya GeForce4 TI 4200 Friss driver telepítve, proci AMD AthlonXP 2400+.
Ja és próbáltam minden extrát –pl antialiasing,stb. be- és kikapcsolni egyesével mind a kártyán, mind a játékban és semmi eredmény.
Visszaolvastam 2004 szeptember 04-ig!!!
Help me, plíz!!!!
tudom milyen a pálya, mer mondom arra járok. ma is arra jöttem
BASSZUS HOGY KISZAKÍTOTTA OLLÉ A SZALAGKORLÁTOT!!!!!<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk> pff. azt meg kell nézni!!
utána felmentünk egy kanyarral feljebb attól, ahol Ollé eldobta a vasat. Tehát hallottuk a hangokat, érdekesen csinálta, az egyszer biztos. Jah, ahol voltunk egy enyhe jobb-bal kombináció volt, némi kis bukkanóval a közepén, szal néha sikerült picit eltenni a paripát az emberkéknek. 😊
utólsó gyorson feljebb mentünk vagy 2 km-t, itt egy jobbosból jötek ki az emberkék, még ASI is keresztben picit (!!!) majd utána egy 90 fokos balos következett, utána pedig tolták végig egy hosszú egyenes részen.
Vasárnap: Egerszalók utáni kis patak-nál (?) álltunk a korlát mögött, tehát pont ott vágták a kanyart elõttünk. Ez a rajttól olyan 500-600 méterre van. Majd felmentünk a "Szabó Gergõs" kanyarba, ahol 2003 Bp. rally-n eldobta a T3-as Skodát. 😛
Sajnos az emelkedõs részek nem kedveztek nagyon sok verdának. Nem volt elég kraft bennük 😛
+
még a fehér Subarunak leszakadt az elsõ lökhárítója, és egy részeg csávó meg benyelte, aztán meg a randezõ elvette tõle, az meg csak nézte hogy mirõl van szó😄 ja és kiállt az út közepére, ott vagánykodott hogy van egy lökhárítója. mindenki leordította, fujjogtak. hozzá teszem hogy ott a Bocsi elágban voltak lehet(nem akarok hazudni) de lehet hogy több ezren. kimegyünk 2 órával a futam elõtt, és már akkor tömve volt az egész. aztán még lementek az árok szélére egy páran, és kifújt. asszem.
de itt egy kép😞ez még csak a dombon volt, még mögöttem voltak, az út szélén, meg a másik oldalon. na meg szétszórva még millióan. szóval ez tényleg odavág. nem is tudom mikor voltak itt ennyien<#wow1>#wow1> de ha ott állál, akkor tudod hogy mi volt. je meg ahogy elnézem a képeken a neten a rajtnál is jó sokan álltak)
mivel arra lakom, ezért a Szarvaskõ-Egerbocs szakaszon voltam szombaton. az elágazóban álltam. ott a vége felé. tod?
semmi nem volt. Él elnézte a kanyart, kicsit tovább csúszott a kelleténél(ahhoz képest hogy Taxi-s, és arra szokott taxizni-szóval ez nevetséges-meg azt is mondta, hogy csukott szemmel végigmenne a pályán. én ezt el is hittem, csak amit láttam, az nem úgy nézett ki. vagy lehet hogy a földúton nem szokott taxizni, és azért késett az a kézi?<#vigyor3>#vigyor3>)
Ollé meg bebukott a rajttól 3-4-dik kanyarba. ott wazze ahol meg sem gondolad volna!! hehe. ahhoz képest hogy majdnem minden nap arra járok Egerbe, ahhoz képest megint kifogtam valami szar helyet!!!<#beka3>#beka3>
ma meg Bátornál álltam, ott is a Bükkszéki elágban. nem volt lassító, az ég világon semmi nem volt.(meg alig álltak, osszesen ha voltunk vagy 40-en. de mondjuk azért, mert nem bírtak bemenni kocsival, mert etap volt az a rész, ahonnan be lehetett volna menni-vagy meg tudták hogy szar lesz😄) a másodikról el is mentünk, le Bátorba a dobbantóhoz. megvártuk a WRC-ket, aztán jöttünk is haza, mert nem láttuk értelmét tovább maradni.
te láttál valamit?
pfû de szar volt az Eger rally:'('('('(😞((((((((
Amiket visszajátszásokban látsz, hogy ügyesen vissza tekerik a kormányt és hasonlók, nos szedd le a beállításaikat és menny velük pár kört. Nekem túl sokat levesz a vezetési élménybõl, mert szinte viszza húzákk a toronymerevítõk a kormányt egyenesbe és így sokkal kevesebbszer tör ki az kocsi feneke v eleje. Ráadásul szedtem le olyan ripléjt ahol belsõnézetben a csávó olyat teker 1 mp alatt a kormányon egyik iránynól a másikba, amit szerintem csak billel lehet megcsinálni azon a pályan azon a helyen..., mert a kormányt ha valaki ilyen sebeséggel tekeri force mellett az felborul a székével együtt.<#nevetes1>#nevetes1> persze tisztelet a kivételnek, akik pénzt és idõt nem sajnálva kéthetente új kormányt vesznek.
A kormányodhoz meg csak annyit,hogy vegyél le az érzékenységbõl, a kicsuszkálásnál pedig elsõkörben fékerõ lecsökkentése segíthet. Az elején én is állandóan ráfékeztem ha megindult a kocsi, talán segít a fékállítás kezdésként. amúgy bocsi a szófosásomért. csövi
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
És kemény 12 K volt (akcióban mondjuk)
Au.han rulz 😛
hehehe😄
na figyu felrakok majd egy videót. vagyis replayt
próbálkozzam még szerintetek, vagy tényleg be kéne ruháznom egyre?
na jó, csak azt mondjátok hogy próbálkozzak, de mondom sírok. meg szegény kormány ütöm vágom!<#nyes>#nyes>
na jó azé nem, csak szidom<#nyes>#nyes>
vajon miért?<#fogmosas>#fogmosas><#nyes>#nyes><#fogmosas>#fogmosas><#nyes>#nyes>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
igen Momo-t akartam venni, de aztán ez lett belõle, mert úgy gondoltam nem áldozok ennyit rá. 35-öt asszem. jobb lett volna egy Logitech, vagy egy MS Sidewinder szerintem. pfhajj
nem bírok ezel játszani.<#sir>#sir>
elhatározom magamban, hogy majd most fékezek, meg szépen megyek, meg nem hajtom túl... de aztán úgyis valahol kijön a kormány hibája, az hogy kaki, és ott már el is van rontva. meg hogy ha most megnézek egy videót, akkor sírnom kell! látom belsõ kamerás nézetbõl, hogy tekergetik a kormányt, ha 100 fölött megcsúszik hopp egy ellenkormány, és aztán már bent is van az egyenesben/kanyarban. én meg fék, kanyar, akkor megy egyenesen, aztán jön a kézi, után ha szerencsém van nem megyek neki a susnyásban a fáknak, és nem kell tolatni. ha igen, akkor csöcs. ja és a sebesség.