Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
nekem se 😛

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

b-type
szokott az úgy lenni 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nekem nem teccik, sry 😛
b-type
most lövök én is egy képet... 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Glpetyus
Ez egy új autó,nem skin egyébként.
Gondolom a régit írod felûl vele...én meg azt nem akarom.

Met
ez szép

<#worship>
Bucser
ez tényleg szép... Hossz ideje az elsõ😊 De azok az NFSU-s tuningok vitték azért a rondasági pálmát😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Breki33
vauuuuuuuuuu
Glpetyus

Duddits
IMYke oldalán meg egy fullos van 1.2-ew patchre optimizálva...

fistin
fistin
Glpetyus
Jajjnemá'

Most már én is figyellek, és ha meglátom valahol a logodat már borsókázik a hátam.

csak elfelejtetted a varázsszót: "légyszíves"
úgy jobban-könnyebben megmozdul az ember keze, ha ott van ez a picike szó, hidd el 😛
Duddits
Ezt egy ötletnek szántam.... De te direkt figyeled mihez, mit szólok hozzá!

b-type
ez egy jó kép,..jó az autó is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Glpetyus

Undoritó

Glpetyus

Glpetyus
<#lama>

Met
és, ricsárd börnsz rali
😄

Alexease
Tessek, magyaritas: Szubarú, Pözsó, Micubisi, Hjundaly, Tojota, Citroen
Met
<#nyes>

K.András
Anélkül honnan tudná milyen autoval megy?!<#hehe>

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Magyaritas?!!?! Minek?!?!
Met
légyszíves vagy valami nem ártott volna

Duddits
A Magyarítás linkjét is tegyétek be.

Breki33
Breki33
Alexease
Jobb mint a semmi😊))
Breki33
megint ez a ronda Banner
csatlakozom! szerintem nem a játék szar, hanem nem tudsz vele játszani. azért, mert leesel az útról 100-nál, mert nem "colinosan" kell vezetni azért nem a játék szar. csak egy példa: haversrác átugrik: hmmm mi ez a játék? RBR- felelem- két-három kör után: bazz ez játszhatatlan... kérdem miért? hát nem tudja bevenni a kanyart meg csuszik ide-oda ha fékez. másnap felhív, hogy mégis megpróbálná... azóta le sem tudom vakarni állandóan itt van (Neki nincs kormánya). szóval vezess még pár kört, majd utána írd meg miért nem jön be...<#email>
arty
bocsánatot kérek tõled amiért ezt irom: nem a játék szar, hanem Te vagy kevés hozzá .... 😊

Forza.

Meg oldottam tegnap este a problemát,ujra tettem a driver-t (ahhoz mellékesen ki kellett kicsit huzni az usb-bõl) és utána mûködött minde a kettõ játéknál... Hál' az égnek.Megköszönöm mindenkinek a segitõ készséget.AMugy jó a játék télleg csak kicsit nehéz,igy reálisan még még nem jáccottam egy gameel sem.NA Hellõõõõ <#worship>
fistin
igen húzd ki az USB-bõl, és szerintem jó lesz! nekem is csinál ilyet a mómányom(nem Logitech, de nem számít), meg megbolondul, kihúzom bedugom és jó lesz. mondjuk ezt az elején csinálta, mostanában már nem! ha meg olyan az irányítás, az azért is lehet, mert a játék is olyan. wágod?
a Rally Trophy nehéz kormánnyal, mert hátsókerekes kocsik vannak benne! a Richard Burns-t meg nemtudom, de az minden oknál fogva ilyen. próbáld meg beállítani az RBR-ben, és hátha jobb lesz

Met
nem szar, csak nemtudod használni

b-type
😊)
sulit ki kell nyomni, és két hétig nyomjad, meg fog változni a véleményed garantálom.
Nem könnyen adja a sikerélményt (bár nekem elsõ pillnattól tetszett)
de ennek így is kell lennie.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Anthony001
Na elindult....
Bocsánatot kérek mindenkitõl aki ezt szereti, de én ilyen szar játékot nemtom mikor láttam utoljára...
Eszméletlen szar...

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

arty
legujabb az a driver ? 😊 már a logiteché ....

Forza.

Anthony001
Köszi, de sajna még nemyo.
Bemásoltam a Systembe és a mappájába is, de nem megy

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Breki33
azért célszerû használni
Glpetyus
Én pl.nem is használok drivert a kormányhoz.

Glpetyus
Hülye 5let,de nekem is volt ilyen.Kikapcsoltam a gépet,kihúztam USB-t,aztán visszadugtam,és jó lett.
Többször is volt már.Biztos porszívóval megpiszkáltam,vagy nemtom.
Egy próbát megér.
Ha nem segit,tedd fel újra a drivert,vagy vedd le,és próbáld anélkûl.

JA és aki szintén ilyen kormánnyal nyomja a játékot az is szóljon,ThnX
A kormány driverében igen,nincs vele baj.A Forma 1 Challenge el nyomtam réggebben és tökéletesen ment.Most feltetttem a Rally Trophy-t azt hittem ezzel már jo lesz ,de ezzel is szar,ugyan olyan balra,nagyon elfordul a játékban...<#falbav> nem tom mi lehet.tipp?
Breki33
a driverében jól mûködik?
Hellõõ!! Ez lenne a problémám: nem régiben vettem egy logitech w force feedback-es kormit ,azzal szerettem volna tolni a burns rally-t de nem tudtam normálisan,mert a kormányt ha jobbra tekerem okés,egyenletesen fordul a játékban,de ha balra akarom egybõl teljesen félre ugrik -ugyanugy mint ha billentyûzeten nyomnám a balra gombot- feltettem már az 1.01 és 1.02 es pecsenyét is,de igy se jobb.Mit kellene esetleg átálitanom,segitsen akinél elõfordult vagy esetleg tudja mi lehet a baj.Amugy mindennél müködött eddig a kormány szal nem ez a sztrocsi.Please help!! <#wow2><#conf>
Tudtok mondani hasznalhato olcso-kategorias feedbackes kormanyt?
Nem lehet hogy hibas a vga? Mas jatekok alatt jo? (az ujabbak, vertex shadert hasznalok kozul)