Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden autó mappában van asszem egy "ini" fájl.
Ott buherálgass.
Egyébként a második belsõ nézet az teljesen jó nekem,de az elsõt én is át akarom írni motorháztetõ-nézetre ^.^
Ott buherálgass.
Egyébként a második belsõ nézet az teljesen jó nekem,de az elsõt én is át akarom írni motorháztetõ-nézetre ^.^
a "mint" kimaradt! 😊)
www.smart-bus.hu
Sziasztok!
Leszedtem az Octavia WRC-t, nagyon király, de a belsõ kamera nézete olyan, mintha a hátsó ülésen ülnék! Hogy lehet átállítani, hogy olyan legyen a többi eredeti beállítás?
Leszedtem az Octavia WRC-t, nagyon király, de a belsõ kamera nézete olyan, mintha a hátsó ülésen ülnék! Hogy lehet átállítani, hogy olyan legyen a többi eredeti beállítás?
www.smart-bus.hu
Mégis milyen kód kéne..Örökélet? vagy kanyar átlátás? vagy zsinoron húzás?.Vagy unlimited benzin? 😊
na ez az
új kártyám van, szal tessék megváltoztatni a bannert is 😛
új kártyám van, szal tessék megváltoztatni a bannert is 😛
valahogy csak kibírom majd, ha ezzel sem megy 😛
Most cseréltem le a 9600XT-met egy 6600GT-re. Kíváncsi vagyok, ezzel megy-e az élsimítás rendesen. 😊
jah, értem 😄
Te meg vagy huzatva ezzel a magyarítással vazze <#guluszem1>#guluszem1>
Esetleg a bannerbe berakhatnánk IMYke magyarításást linknek... Meg egy szöveget, hogy magyarításért katt ide.
Na készítettem egyet gyorsan ha vkinek nem tetszenének a lentiek
Nem tökéletes, de hátha másnak is megjön a kedve P

Nem tökéletes, de hátha másnak is megjön a kedve P

a nép bannercserét akar! 😄
jó ötlet
Lehet, hogy még nagyon fiatal ne bántsátok. Én megpróbálok segíteni. Elõször is majd keresd meg a megfelelõ topicot ha legközelebb valami hasfájásod vagy kommented van.Másodszor magyarosításokat itt találsz.Katt
Es ez volt az elso hozzaszolasa a forumba😊) Ez most vagy direkt volt vagy tenyleg ennyire sotet😊
<#banplz>#banplz><#fejvakaras>#fejvakaras>
<#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#duma>#duma><#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
Tudnátok magyaritast a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos KAIBA THE REVENGE-hoz?
Ha igen akkor [email protected]
Ha igen akkor [email protected]
viszont a játékban már azt látom
A corolla helyett a car select-nél a skoda adatai jellenek meg, de nem a skodát látom
hi!
Hogy lehet beállítani, hogy a car select-nél az octavia látszódjon? Vagy nem is lehet?
Hogy lehet beállítani, hogy a car select-nél az octavia látszódjon? Vagy nem is lehet?
ez má' inkább 😛
de biztos nem svédben ment, mert akkor West Ice lenne ráírva, nem? <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>
hátööö, hátööö..😄DDD
most mit zörögtök, tök sira' kis gép, Rallyhoz sok köze nincs a festésnek, de egy percig sem sugallja, hogy olyan akarna lenni.
Látom már, ez egy 'West'es Subaru. <#idiota>#idiota>
most mit zörögtök, tök sira' kis gép, Rallyhoz sok köze nincs a festésnek, de egy percig sem sugallja, hogy olyan akarna lenni.
Látom már, ez egy 'West'es Subaru. <#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nekem valahogy túl komor, vagy mittomén. egy rally verda legyen - úgymond - látványos, nem egy kis szürke egér. ha legalább normálisan fel lenne matricázva, az sokat dobna rajta. persze ez csak az Én szerény véleményem 😛