20179
-
superkenny #9747 !!!olvass vissza!!! -
Muthig #9746 A ladát már le lehet tölteni? Ha igen, akkor honnan? Köszi! -
#9745 azt hittem a kerékmodell-re célzol (kinézet), erre mondtuk el már párszor hogy egyelőre nem sikerült 3d szinten editálni ezt a ladát...
a kerekeket sikerült kijjebb pozicionálnom, mert ez az autó fizikájában paraméterezhető... -
#9744 konkrétan még senki nem válaszolt, de mindegy :)
meg láttam kiszélesitett kerekeket is
de akkor ezexerint az semmi -
#9743 elmondtuk már párszor, hogy semmit...egyelőre... -
#9742 na, kerekekkel mitlehet kezdeni?
zsigulin -
superkenny #9741 kösz
-
atiwrc #9740 A VAZ2107.ini-ben találsz több paramétert, ennél a 3nál ird át a switchet false helyett true-ra
[e_bumper_f]
[e_bumper_b]
[e_wing] -
superkenny #9739 ja atiwrc akkor írd má le légy oly szives hogy hogyan lehet levenni a laáról a lökhárítókat
-
#9738 jobb klikk "kép megjelenítése" ... -
atiwrc #9737 A kerék a fizika miatt lehet, de egyébként ne nézd hogy a menüben miylen, mert ott nekünk is szarul van de a játékba jó.
Nekem nem hoza be alineklt képeket gondolom az extra.hu miatt van
-
superkenny #9736 na a kerék kiáló gondot megoldottam!!!:) -
superkenny #9735 ja meg van egy olyan golndom hogy betettem a ladát a játékba és a kerekek nekem kiálnak és amiket látok tőletek képeket azokon nem. Miért lehet ez? -
superkenny #9734 ok köszike az nagyon szuper lenne!!!! -
atiwrc #9733 Lada lökös nélkül, nekem nem teszik hátulrol
Mégis meglehet csinálni majd leirom hogy de most nem érek rá. -
#9732 Hali!
Billentyűvel játszom, valaki tud segíteni a beállításokban, vagy esetleg kész beállításokat küldeni?
Köszi!
wrx -
superkenny #9731 kösz:( -
atiwrc #9730 azt amodellröl kéne de nem lehet sajna elvenni a lökösöket :( -
superkenny #9729 Valaki tudna nekem abban segíteni hogy a LADA skin-ről hogyan tudom leszedni az első és hátső lökhárítót? -
atiwrc #9728 Be lehet jol állitani a pedalt ami 1 és azt id ami 2 tengeyles. -
#9727 ööö szerintetek a kormány/pedál hibálya az hogyamikor padóig taposom a fékat akkor a beállításoknál a kis négyzeteknél 3-at megy fel?beállítani meg nem igazán lehet minden az y tegelyen van és nincs elég tengely.... -
#9726 fu ez jolesz
csak valami felni kéne alá mertez elég ratyi
valaki mutatta h kilehet szélesiteni
az nem megoldható ezeknél is? -
Solt #9725 köszönöm... -
#9724 [Cam_internal]
Pos=0.339627 0.85163 -1.45
Target=0.339627 0.931643 -3.742547
Up=0.000000 1.000000 0.000000
Near=0.110100
FOV=1.658997
a pos= sorban a 3. értéket asszem ... hogy most csökkenteni vagy növelni kell nem tudom hirtelen, próbáld ki! -
Solt #9723 Sziasztok! Melyik sort és hogyan kell átírni az ini fájlban, hogy előrébb tudjam állítani a belső kamerát? Köszi -
#9722 szerintem ezek a ladák már agyon jók :))))ha tudnám hogyan kell berakni akkor azzal tolnám oda-visza :D
-
#9721 aha értem...mondjuk én a franciát murvásban nyomom :)... -
atiwrc #9720 Na itt jol látszik hogy mennyivel keveseb fa van/ ez a kép amásik gépement ksézült/
-
atiwrc #9719 Elsözör elnézést mindekitöl hog yszétnyujtoam topico de nics idöm kicsinyiteni.
Juan!
Ez még a régi fizik aaz othoni gépröl nem raktam át erre (még).
Ez a francia pályára iylen canaria rally-s valami, egy csomo fát eltüntettek de sajna bele lehet menni, ráadásul még az én video karim is eltünteni a megmaradt pár pálmafát, mert nem támoat valami, a másik gépen jo minden és ot is hiányzanak a fák, thát ök buherálták meg ho gyvlam látszodjon valami meg nem, nem az én videokártyám kavar. -
atiwrc #9718 Ez már majdnem kész van csak az üveg kell.
Áci eger rally.
-
#9717 azért alakul :)...de ha jól látom itt még a "régi" fizika van..
milyen pálya ez? francia vmi graf. update-el?? -
atiwrc #9716 Készülgetnek a ladák.
Ez a lada modell elég tré képből probáltam megcsinálni et skint de nagoyn ratyi egy csomo dogot kelle nyujtanom öszsenyomnom meg igy ugy alakitgatni hogy jo legyen.
-
Lacika 79 #9715 -
#9714 az egy dolog, hogy esetleg később lesz VFTS modell, de a fizika akkor is csak fabrikált, nem az igazi, mivel az RBR nagyon nem támogatja :( -
#9713 és ha kijön a lada hová lessz feltéve. +kb mikor. vfts az kellene már. remélem majd egyszer vki megtudja oldani azokat a problémákat amik most jelentkeznek a szerkesztésnél! -
#9712 :D
de azért a lada az lada. -
#9711 átküldtem Ati-nak a ladafizikát, most már csak rajtuk múlik :)) -
Lacika 79 #9710 jóvanna, kötekeggyé' :D -
#9709 kilincsel előre repülni azért tud :P -
Lacika 79 #9708 jóhogy a Ladákat nézték. Besenyei tud kilincsel előre repülni, és gumit füstölni? :D