Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Honnan töltötted le a setupot?
Csak mert én is "jelentõs" lemaradásban vagyok a menõkhöz képest, és a gyári setupban már nem lehet sok idõ...

Glpetyus
Á,...nem dehogy <#hehe>

Én játék közben függöny behúz, telefon lenémít, amikor elfelejtem iszonyat káromkodás, ha megszólal, ajtó kulcsra zár!!!
És csak én vagyok meg a játék!!!!
Gondolom nem vágnád szét nagyon ilyenkor azt, aki keres! <#nyes>
Glpetyus
Hát oda kell figyelni,az biztos <#alien>
Tegnap nyomom->csörög a telefon->árok....Újra kezd->becsenget valaki->árok.
&@#{&#@#@@@#@!!!!!4 <#wilting>

Ez jó!!!! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
De komolyan kell ám gémelni!!! Nem lehet holmi szerelmibánatgyógyszer! <#smile>
Glpetyus
😊
Úgy szoktam.
"Kinézek" egy pályát,és megpróbálom megdönteni az idõmet.
Ha árkot fogok,újra kezdem ugyanazt....
Mondjuk volt,hogy haver átjött (35 éve ellenére akkor játszott elöször rally szimmel),és akkor vagy 4 órát nyomtuk felváltva 😛
Közben piálgattam (épp szerelmi bánatom volt 😄),és hát volt,hogy kevesebbett voltam a pályán,mint amennyi idõ alatt betöltött a játék 😄D

Mondjuk, ha egy héten minden nap csak egy pályát nyomsz fél órát, azért az sem biztos, hogy nagyon rossz.
Hi!!!!!!

Megértelek, ha picit röcög az már sokat ront a dolgon! Ezek után csoda, hogy így is viszonylag jó idõket tudtál menni!
Nincsmit ,elvégre Te is csapattag vagy, igaz most inaktív, de akkor is megillet, hogy legalább az oldaladra mutató linket betegyük a sajátunkra!!!
Glpetyus
Na igen,így van értelme...nem fél órákat játszani :S

JuanG
Szia!!! 😄DD...örülök hogy nyomjátok! Én sajnos nem nagyon tudok nyomulni vele, mert nincs idõm, meg ha nyomom is nem javítok az idõn 😞...de nemsokára veszek új videókarit, és lehet többet megyek majd vele, ugyanis eddig kicsit szaggat még low-ban is 800x600-ban 😞((...alacsony fps-el meg nem igazán élvezhetõ...

Köszi a banner-t!!! Felteszem a linketeket az oldalamra természetesen 😄DD

KEEP PUSHING!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Akkor már van tapasztalatod a játék terén és pályaismereted is!
Mellesleg nekem sem jut több a játékra, mint neked egy héten, bár az sem mindegy mennyi jut naponta, mert ha csak 45perc, akkor az tényleg gáz. Hidd el, elég az 5-10 óra hetente, én ennyivel jelenleg az összetett 3. helyen tanyázom kb. 1400 emberbõl (igaz sokan csak regisztráltak, idõt már nem tettek fel, biztos túl nehéz volt nekik a játék), és voltam 1. is kb. 1 hétig. Csak hétvégén tudok vele játszani, akkor kb. 2-2,5 óra/szakasz. Ha csak 1,5 óra szbadidõm van le sem ülök elé.
Úgyhogy a jó szakaszidõk titka a megfelelõ setup, és a megfelelõ idõráfordítás/szakasz. Ami itt nem 5-30 perc, hanem minimum 1,5 óra, legalább is nálam.
Glpetyus
Bár úgylátszik az a heti 5-10 óra amit játszani tudok, elég kevés :I

Glpetyus
<#eljen>
Már fél éve (vagy mikor jött ki a játék) gyakorlok <#wilting><#vigyor>

Azok az idõk, nem online elért idõk, hanem offline megyünk, elmentjük a replayt és feltöltjük az oladlra, ennyi. Mellesleg, mi sem voltunk egybõl ilyen jók! Gyakorlat teszi a mestert!!!
Glpetyus

Ez még ropogós

Glpetyus
😊
Kedvem épp lenne,de net csak itt a melóhelyen van egyelõre :S
Meg amúgyis,....Falcon nevü tagotok pont 50 mp-t ver rám a kedvenc pályámon (Joux Plane),úgyhogy= <#banplz><#banplz>
(le is szedtem a SETUPját 😛)
Van még mit tanulnom 😊
De azért köszi 😊

Esetleg nem volna kedved csatlakozni????
Glpetyus
<#eljen>
Jól nyomjátok....a legtöbb helyen ott van az elsõk kõzt egy HFRT,vagy HRT-s manuszka 😊
<#eljen>

Glpetyus

Ejj,de pang ez a topik :S

Én marha, csak az oldalunk címét felejtettem el leírni!!!
RBR fan site
Sziasztok!

Elõször írok be ebbe a topicba.
Azt szeretném az itteni RBR fanok tudtára adni, hogy most indul egy oldal, ami a magyar RBR fanoknak szól, elsõsorban a mi 2 csapatunk, HFRT (Hungarian Fanatics Rally Team) és a HRT (Hungarian Racing Team) lesz az oldal középpontjában, de természetesen lesznek linkek, fórum, videók, replayek.
Szóval, akit érdekel a dolog, majd kukkantson rá néha. Most még nagyon kezdetleges, alig van fenn valami, de lesz ez még jobb is!
Ja, és ha nem mondana semmit a 2 csapatnév, a lejjebb már belinkelt Svéd ranglistán vagyunk jelen, illetve már nyertünk egy online versenyt is, ami 6 fordulós volt, természetesen a játék 6 helyszínével. Aki csapattagként is szeretne részt venni, elõször a mostani "fõhadiszállásunkra" látogasson el, a hwsw.hu fórumának RBR topicjába: RBR topic
Hirtelen ennyit szerettem volna.

Ui.:
Aki szidja ezt a játékot, az Colinozzon, mert az való neki!
Aki viszont igazi kihívást szeretne az az RBR-el játszon CSAK!

Üdv,

Akos Paulin
Glpetyus

[Walaki]D`Lair
Én meg má' hónapok óta letöröltem...:/

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Glpetyus

...nos...nekem az oldal megnézése erõs fájdalmat okozott 😄D
:C

Glpetyus
Azt hittem jó vagyok a 6.43.xx idõmmel <#wilting>

Glpetyus
<#wilting><#wilting><#wilting>

East-West 2 = 5.54.34

<#wilting><#wilting><#wilting>

Glpetyus
Ohh,köszi

Glpetyus

Glpetyus
Nincs ez Lhanyagolva...Aki számít,ittvan 😛

Más= van valami oldal,ahol meg lehet nézni mások eredményeit?

az alsó! 😛
Breki33
Na akkor készítettem kétûvészit inkább

fistin
jó nekünk a szar is..😄
nem tényelg jó ez, bár ettõl még ugyanúgy el lesz hanyagolva ez a topic😞(( kár

Glpetyus
Jó ez

Breki33
tom, de nem értem miért kellett nagyítani

illetve ha nagyítottad miért nem tettél rá egy unsharpot
Kösz, kipróbálom!
az az audio részénél van, szal ha csak a kocsikat akarod megváloztatni, simán felülírod az aktuális filet, és kész.
Glpetyus
Keress vissza,egy pár hete leírtam valakinek,hogy kell.

Glpetyus
Az új banner ^.^
Sztem attól homályos,hogy nagyitanom kellett rajta...,bár ahogy Lnézem még lehetett volna 😛

Nme csak másolni kell, hanem a DATtool -al ki-be csomagolni. Na, ez nem világos.
na ez a lényeg
Breki33
sztem meg homályos

láttam itt jobbat is P

mondjuk ami volt annál jobb
jah, új banner rulz 😛
ezt nem hiszem el. szinte mindenhová le van írva, hogy hová kell bemásolni a cuccost. de ha nem találtad, akkor keresgélj a cars mappa környékén. De józan paraszt ésszel gondolkozva erre is rá lehet jönni, ha máshogy nem, rákeresel, hogy van-e valahol ilyen nevû-kiterjesztésû file. remélem azért tudtam segíteni 😛
Sziasztok!
Vki elmagyarázná, hogy hogyan kell betenni pl. az Octaviát??? <#lama>
alakul...mostmár látom a hátsó rendszám táblát belülrõl!! 😊))

www.smart-bus.hu

Glpetyus
+l

Glpetyus
😄
Nekem is sikerült szép dogokat összehoznom <#wilting>

köszi megtaláltam...elöszõr azt hittem, hogy beléptem a matrix-ba, annyi szám van ott össze-vissza!! 😊) szép mutatvány lesz...úgy elállítom, hogy a végén hátrafelé fogok nézni!! 😊)

www.smart-bus.hu

Glpetyus
Lassan lesz új bannerünk ^^