Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Köszi.
arty
EZ

felrakod és mehet 😊

Forza.

Hali.Valaki tudna nekem segíteni?Pontosan mi kell hozzá hogy multiba tudjak játszani?
Met
a pedált meg lehet csinálni, rallyhoz tökéletes, ott a pillangó váltani a váltókarra meg ki lehet rakni a kéziféket😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Glpetyus
2002-es Sub.
(van 2001-es is)

Glpetyus
Áhhh...használtat nem veszek,de köszi ^.^

b-type
Akkor viszont nem biztos hogy kell.
az MS is egy jó kormány.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
van egy 18k-ért
PH! Momo

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Glpetyus
Én már 2 éve gyilkolom a Microfos Sidewinderemet 😊
Ahhoz képest ami kapott,halál jó mükszik (lekopogta)

azért ha normálisan használja az ember, azért az-az egy hónap akár egy év is lehet. nekem már másfél éves és használom rendszeresen, mégsincs mondhatni semmi baja. nem a kormányon kell kitölteni a mérgedet, és akkor tovább bírja 😛
Glpetyus
Hmmm....<#eljen><#eljen>

Glpetyus
Hát ez rossz hír <#wilting><#wilting>

nekem ez van, de már megért pár futamot. Jah, én inkább a billentyûzetet verem, az olcsóbb, mint a kormány azért 😄
jah, és nekem tökéletsen mûködik (kopp-kopp) a pedál része.
anno szó volt az új hangokról. nem állt meg a project, csak mostanában így is 4 órákat alszom, és nem nagyon volt idõm foglalkozni vele.
De mindjárt elmennek az éreccségizõk, utána már több idõm lesz. majd lyukas óráimban elszórakozgatok vele 😄
Ha rám hallgatsz, az a kormány felejtõs. egy hónap jó esetben ameddig a pedál bírja, utána nem érzi, ha lenyomod teljesen, vagy folyamatos alapgázt ad. a kormány középállása is mozoghat, egyik francia szakaszon rántasz egyet a kormányon, és máris elmászott 30 fokot a középpont. utóbbira van szoftveres fix, de csak akkor vedd meg ha tényleg sokat akarsz mérgelõdni.
Glpetyus
Ezzel pusztán az a baj,hogy annyiba kerül,mint amenyibe a kocsimba került egy valódi Momo <#idiota>
(bár azt "kéz alól" vettem 😊)

Glpetyus
😄DD
Én meg káromkodok mint a rossebb,meg az asztalt verem,mint egy ovi-s <#idiota>
Nekem (még) nem recseg,ellenben vagy egy fél centit "kotyog" :C
Ilyet szeretnék amúgy=

ehh, azt vettem észre, hogy olyan fejem van vezetés közben, mint Solbergnek és Duval-nak egyben 😄
vagy a nyelvem lóg ki, vagy tátva van a szám 😄
a kormányom még bírja, bár néha már recseg picit, de az a felfogatás részénél van
Glpetyus
Asszem kell vennem lassan egy új kormányt :C
Már kezd tekintélyes holtjátéka lenni :C
Meg csak jó lenne a force feedback 😊

Glpetyus
Jó persze 😛

Glpetyus
Nekem is :S

Helyes!!!!!! Az összes pályára ám!!!
nekem meg meló van ma, a fene essen bele 😛
Glpetyus
Na,hétfõn hozok replay-t <#taps>

Glpetyus
Ehhh...mi akartunk menni,de 7végén külföldre kell mennem :C

Volt valaki Miskolc rally prológon? Szerintem kegyetlen jó volt, mondjuk a Hondás Suzukis gépek valaohgy nem dobogtatták meg a szívem, de volt ott is egy-két ügyes kezû pilóta, mint az köztudott 😛
Nagyon megy az a pögó ótó, nem tudom, a Skodák fogják-e bírni tartani az iramot. Az a sanda gyanúm, hogy murván nem lesz ellenfele, aszfalton Turi ott lehet mögötte, meg talán Herczig, ha felnõ teljesen a fókához. Bútort nagyon szeretem, de pár futam biztosan kell neki, hogy belerázódjon. Mindenesetre gyönyörûen fûzte a salakon. Benik.... hát nemtom, de szerintem nincs esélye megnxerni a bajnokságot. Kis Ferivel kapcsolatban fogalmam sincs, mivel WRC-vel nem nagyon láthattuk az utóbbi években.
Jah, Öcsi valami hatalmasat ment, le a kalappal elõtte.
Glpetyus
LOL
Sikerült <#taps><#idiota>

Glpetyus
Nem, 4-12 közt kell lennie.

Glpetyus
😄DD

A lényeg, hogy olyan passwordot adj meg ami, legajább 9 karakter és van benne betû is, szám is. Azt hiszem legalább is!!!!
De hülye vagyok!!!! <#falbav>
Glpetyus
😄DDDDDDDD
A RBR-Rankra nem enged regisztrálni.....mindig failed password,pedig már 5546536725472354872836482364892 kombinációt próbáltam :S

b-type
lehet a Rank-ra..😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hát azt írtad, hogy akármit gépelsz be failed password. De ha failed password, akkor nem tudnál beírni a topicba, nem????
De már 2 hozzászólásod is megjelenítette.
Glpetyus
He? <#confused>

Miért? Ezeket most megjelenítette!!!
Glpetyus
<#mf3>
Eddig bírtam idegileg.

Glpetyus
Ez hülye....akármit gépelek be,mindig "failed password"

Glpetyus
Lassan fogok is <#alien>

Na, látod!!! Megy ez! <#eljen> Mostmár lassan regisztrálhatnál a Rankra is!!!!!
Glpetyus

Na,tegnap sikerült lefaragnom 18 mp-t a Joux Plane pályán <#vigyor3>
Így már 5.55.xx
Ez még mindig lóf@sz az 5.15.xx-hez képest,de már alakúl <#alien>

Glpetyus
<#taps><#taps><#taps>

A Rankra is feltetted az idõdet??? Ott milyen néven futsz???
Üdv!
Én már asszem rájöttem, hogy kell pöpecre beállítani az ótót(mindegy melyiket). Stabilizátort fel, rugókeménységet le! Diffit elõre 50-nel többet, mint hátra, diffitábla úgy jó, ahogy van. Egyenesben padlózni(elsõ diffi stabilan tartja a vasat-kisebb kanyarokban is padló!). Fhanszia 1-en 2:41 volt az idõ sokáig, így viszont 2:35. Megyek a 2:28 felé 😄. Ezen a pályán az városba full gázzal be lehet menni enyhe ballábfékkel és utána még vagy 15 ms-ig lehet teljes padlóval menni. Én sem hittel el, de ha nem parázol télleg lehet neki küddeni, na meg vért izzadni <#eplus2>
Glpetyus
<#alien>

Tessék, ez is!!! <#nevetes1><#taps>
Alig volt egyszerre! <#wink>
Glpetyus
😄
Ezt az idõzitést 😊

A www.swedishsimracers.com-ról le tudod szedni bárkinek a setupját. Megnyitsz egy szakaszt, és az idõeredmény melletti csavakulcsikonra kattintva le tudod tölteni!!!
Glpetyus

#7138-as hsz.
Ott a pályaidõk után a sor végén van egy sárga villáskulcs ikon.