20179
-
freeeedy #10028 THX!!!! -
#10027 http://www.richardburnsrally.com/support.htm
-
freeeedy #10026 Honnan tudnám leszedni a Richard Burns Rally-hoz az 1,2-es Patch-et??
Mert a jaték.hu-rol már nem lehet!!!! -
#10025 pontosan ez nem jön le -
#10024 hát nem mondanám hogy az m3 fizikája kész...
a modell kezdetleges, de engem az nem zavart, sokkal inkább a kezelhetetlensége, nyilvánvaló hogy aki a fizikát készítette nemhogy m3-ban nem ült, de szerintem még ladában se. ez az én véleményem. van mire alapoznom, mentem már 325i-vel 250 ló körül volt, ami ugyan nem m3, de azért messze nem volt olyan kezelhetetlen... -
burns #10023 sziasztok
valaki tegyen már fel linknek lécci öcsi ladáját kösz -
#10022 http://rapidshare.com/files/1143929/bm_m3.rar.html -
#10021 jovan szted mérmondom h küldje el vki?
mer nemmukodik a link
akármijen meglepő -
Finkoo #10020 töltsd le... a bh fórumon megtalálható a link... -
#10019 Szerintetek melyik 2006-os Impreza a jobb?
Az 1.2v vagy az 1.52verzió hát nem tudom eldönteni -
#10018 hé valaki nemtudná átdobni nekem emailben a BMWe30 as modellt?
mer a fizikája megvan csak ladában nagyon láthatóan hátul van a kerék -
#10017 szted itt gyalázkodás ment??? picit tulzo kifejezés ;) -
#10016 vááárjuk váárjuk:)
lassan ez a "várjuk" uj fogalmat nyer -
Finkoo #10015 minden gyalázkodást félretéve, akinek kész fizikájú, de sz*r kinézetű hátsókerekes autó kell, annak ott van egyenlőre a bmw e30 m3as... tehát lehet tolni... a lada még várat magára... :D -
#10014 :P -
#10013 ok, várjuk -
#10012 nem kell belemenni :)... -
#10011 b@ssza meg :/
Azért thx. -
atiwrc #10010 Nem lehet sajna azt megcsinálni hog yne menjél bele.
Asszem a champes telepitöben és az rsrbr3ban is belemegy.
Létezik olyan hogy real snowbanks mod, de akkor is belemész, csak jobban lelassitja a kocsit mint az alap pályán a hófal. De ez csak havasnál müködik, mert a gravel mod és ez a snowbanks is a physic.lspben piszkál dolgokat. -
Vlala #10009 Ilyen nézőket honnan lehet letölteni?
(vicc volt.) -
#10008 Talán át lehet vmit írni a pályák .ini fáljában ?
Nézegettem,de számmal vannak írva a pályák,így nem tudom melyik-melyik -
#10007 Nyugi nekem is olyan + szerintem mindenkinek aki feltettemiért de majd egyszer talán jó lessz! -
ehh,felraktam ezt a "Finland Gravel" mod-ot,ami ezen,vagy az elöző oldalon is linkelve lett.
Nem lenne rossz,DE nálam "puha" az út széle (pl a sziklák is),belemegy az autó,mint amikor még havas volt.
Segíccség :c -
#10005 :DDD -
#10004 törölt hozzászólás -
atiwrc #10003 Igaz hogy juanG már véglegesitettea fizikát, de megprobáltam még setupolni, de az nekem tul bonyolult.
Jelenleg a tavalyi magyar bajnok és vb éllovas sebinek adtam oda hogy aszfalton probáljon vele valamit kezdeni.
A képeket meg azért rakom be hogy lássátok haladok vele, ha lassan is de haladok...
Ma is akartam 1et de hát ha nem kell akkro nem, nem eröszak ez..
Akkor az van hogy LADA MOD WORK IN PROGRESS és várjatok majd egyszer kijön. -
GPx8 #10002 Várja a skineket... -
#10001 ez mekkora ték volt :D
és akkor miért nem rakod fel vhova ha már hónapok óta kész? -
#10000 nincs...
a fizikát valamikor június-augusztus környékén véglegesítettem... -
#9999 "ha valmit nem kaptok meg egyből,"
azért ez enyhe tulzás... a ladázás kb 2004es kommentekben megjelenik, majd azóta folyamatosan mindenki arra áhítozik :)
Juang május/juniusban csinálta meg a fizikát, a modell már azelőtt is megvolt. Azóta szvsz elég intenziven "várjuk", s az egész pár skin miatt van :( ATIWRC nagyon kedves, h pátyolgatja a "mod"-ot, de látványosan nincs elég ideje rá, s egy icipicit ugy érzem a képekkel is csak direkt huzza a társaságot, h lám, ő már hajtja, és majd eccer mi is mehetünk vele, de ............ ;) -
#9998 Van egy kis problemám :O -> Fin gravel mod + lada 2107 (stalker)+ wrong tyre.exe-t elindítva és a kerekek szarul állnak. (beljebb vannak) Replay-ben kuvára zavaró. :(
Van rá szérum? -
#9997 és fel van töltve valahova? -
GPx8 #9996 -
#9995 aha -
GPx8 #9994 Csak hátsókerék meghajtású? -
#9993 1részt ne az én kommentemre irjál ilyet :D
másrészt a hangnem nemvolt irritáló, sem követelőző, csak tényközlő és barátságos. ha valamibe nemlehet igy belekötni, az ez, és szerintem teljesen jogos
attól h neked nemjelent különösebb kihívást egy ladával végiggurulni, még másnak lehet hogy sokkal nagyobb adrenalin. aztán ha meg annyira elakarod, vagy eltudod foglalni magad más szutykokkal meg wrck külömböző verzióival, hát tessék csináld :) -
#9992 de már előre félek hogy a sok várakozás után az embereknek csalódás lesz...remélem mégse -
#9991 a fizika "kész" van, bár lehet még valaki finomítja, nekem sajna már nincs időm rá, meg amit a vége fele változtattam mindíg rosszabb lett, így hagytam a legjobb verziót... -
Finkoo #9990 nem mi csináltuk, de mivel be van linkelve szerintem ide is, nem értem a dolgot... skineket meg mindenki gyárthat... a fizikát meg tessék szépen kivárni... -
GPx8 #9989 Nekem ez a Lada van meg: Lada_2107_by_Stalker_beta1