Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-)
Amúgy belehallgattam,....háááát....ha még vmi torzitást rakott volna rá,akkor akár jó is lehettet volna...
Így olyan mint aki épp elalszik.. :I
De mind1,egy próbát adok neki.
Amúgy belehallgattam,....háááát....ha még vmi torzitást rakott volna rá,akkor akár jó is lehettet volna...
Így olyan mint aki épp elalszik.. :I
De mind1,egy próbát adok neki.
Hát neked kell ilyeneket mondani, aki éjjel-nappal a Blackhole-t nézi és linkeli be az új autók képeit? <#wink>#wink>
hát az még egy kis idõ, mer tod, hogy nem 5 perces játék, tehát idõ kell hozzá, ami most nekem nem nagyon lesz. <#schmoll2>#schmoll2> sajna a hétvégém is alig lesz<#shakehead>#shakehead> pedig rbr-eztem volna...
Használd nyugodtan, az egy jó setup, persze nem én csináltam!
Ha végigérsz akkor ments replay-t és megnézem, töltsd fel a rankra.
Ha végigérsz akkor ments replay-t és megnézem, töltsd fel a rankra.
de jó volt.. összerakom a kormányt, megyek kettõt, szétszedem a kormányt😄
nem volt replay, mert nem gyõsted volna végig nézni! ja.. be sem értem😛 annál jobb
majd el jön a mi idõnk, és akkor az erõ lesz velem!!!
hát én má csak a te setupoddal megyek. lehet nem illik a kormányomhoz, de jobb
nem volt replay, mert nem gyõsted volna végig nézni! ja.. be sem értem😛 annál jobb
majd el jön a mi idõnk, és akkor az erõ lesz velem!!!
hát én má csak a te setupoddal megyek. lehet nem illik a kormányomhoz, de jobb
Nem csináltál róla replay-t? Megnéztem volna, hogy mennyivel mentél másképpen. Setup-omat nem próbáltad?
hi.
megpróbáltam úgy ahogy te mondtad, hogy nem padlón végig,... hát még annyit se mentem, mint padlón. sokkal rosszabbat mentem... szal nem tok má semmit
megpróbáltam úgy ahogy te mondtad, hogy nem padlón végig,... hát még annyit se mentem, mint padlón. sokkal rosszabbat mentem... szal nem tok má semmit
Nekem pláne, mivel Imprezázom mostanság!
Elég egy pözsó is a játékba! <#vigyor1>#vigyor1>
De, a 206 helyére megy fel!
Nem tudom, még nem próbáltam ki.

cép ótók 😛
ez a helyes válasz.
Az fent van.
Akkor valszínûleg a videókártyám kevés neki: GeForce2 mx400 64Mb-os.
vagy normális video driver
lehet hülye kérdés, de directx van fent?
98 alatt én még játszottam is elég sokáig. nekem nem kért ilyet, de mondjuk nem tudom melyik dll filek kellenek hozzá, sry
Szívesen! <#eljen>#eljen>
köszi szépen, megnézem 😊
Megmondaná valaki, hogy indításnál milyen dll fájlok kellenek?
Sajnos a Win98 csak azt írja ki, hogy a szükséges dll fájl nem található.
Elõre is köszi.
Sajnos a Win98 csak azt írja ki, hogy a szükséges dll fájl nem található.
Elõre is köszi.
Bakker, biztos, hogy SW= Sidewinder
Én marha. <#falbav>#falbav>
Én marha. <#falbav>#falbav>
Szívesen! Remélem tényleg javadra válik, amit mondtam! <#wink>#wink>
áá! <#puszi>#puszi> köszi a javaslatod!!
majd letesztelem csak most egy ideig óráig nem érek rá, de biztos bejön, sõt tuti. na igen a padlógáz: az a baj, hogy amikor megnéztem a replayodat, akkor döbbentem rá, hogy nem is kéne nekem végig padlón menni, mert tulajdonképpen semmit nem teszek, csak padlón zúzom végig az egész pályát. és ez így van nem? aztán megpróbáltam fokozatosan, kanyarokban visszafogni, hááááát... nagyon szokni kell 😛 nem sokáig bírta a verda épségben.. hehehe
igen a satufék: ez azért van, mert... ugyebár padlóval megyek végig, ezt valamivel korrigálni is kell. ez a satufék! észrevettem, hogy nem megy az easy, de végképp a fast sem. ez pedig a padlógáznak köszönhetõ. na már most ha be akarom rendesen venni, akkor full fék kell. de viszont arra rádöbbentem, hogy néha elég csak egy kis fék is, és úgy is bedobja magát, és majd valahogy kijön.. valahogy..
szal kösz szépen az értékelést, ha lesz idõm letesztelem, csak az a baj hogy most nagyon nincs.
a kormányt meg még egy az hogy nem döntöttem el, de nem is sürgõs, mert jún 4-ig úgy sem veszek, ugyanis rakom a nyelvizsgát, és készülnöm kell rá. amit persze nem teszek, de majd azután szeretnék beindulni, és menni szép idõket..
majd letesztelem csak most egy ideig óráig nem érek rá, de biztos bejön, sõt tuti. na igen a padlógáz: az a baj, hogy amikor megnéztem a replayodat, akkor döbbentem rá, hogy nem is kéne nekem végig padlón menni, mert tulajdonképpen semmit nem teszek, csak padlón zúzom végig az egész pályát. és ez így van nem? aztán megpróbáltam fokozatosan, kanyarokban visszafogni, hááááát... nagyon szokni kell 😛 nem sokáig bírta a verda épségben.. hehehe
igen a satufék: ez azért van, mert... ugyebár padlóval megyek végig, ezt valamivel korrigálni is kell. ez a satufék! észrevettem, hogy nem megy az easy, de végképp a fast sem. ez pedig a padlógáznak köszönhetõ. na már most ha be akarom rendesen venni, akkor full fék kell. de viszont arra rádöbbentem, hogy néha elég csak egy kis fék is, és úgy is bedobja magát, és majd valahogy kijön.. valahogy..
szal kösz szépen az értékelést, ha lesz idõm letesztelem, csak az a baj hogy most nagyon nincs.
a kormányt meg még egy az hogy nem döntöttem el, de nem is sürgõs, mert jún 4-ig úgy sem veszek, ugyanis rakom a nyelvizsgát, és készülnöm kell rá. amit persze nem teszek, de majd azután szeretnék beindulni, és menni szép idõket..
SW: Sidewinder
Be akarod szervezni??? <#wink>#wink>