20179
-
#10068 júúj,randa dolog az irígység,de most az vagyok....
-
#10067 Háááát, a MOL-t csak ebben a formájában szeretem ! :-)
Nagyon kellenek ezek a verdák! -
Finkoo #10066 videóajánló:
pribram - új pálya -
#10065 Észlelt olyat valaki (HRC mod),hogy az ausztrál pályákon az első kerekek hátrébb vannak a kelleténél ?
Belelógnak az első ajtóba szinte.
(focus,impreza)
-
Finkoo #10064 még nincs teljesen készen, de ha kész lesz akkor a BH-n lesz elérhető... -
atiwrc #10063 Ha lesz egy kis idöm én is befejezem az én fefémet.
-
#10062 Finkoo!
Azt hiszem Kiss Feri mindenképpen megérdemel ennyit, hogy a "nevében" nyomulhatunk! Honnan lehet leszedni? -
Finkoo #10061 dobj fel egy témát... :D
-
Vlala #10060 Khm... beszélhetnénk inkább a játékról? -
Finkoo #10059 jahh, a cseheket én is bírom... a CSEHEK, főleg az rbr köré gyűlt néhány emberre értendőek... pl. rbr tournament és a kazholosok kiegészítve eddy3spain barátunkkal... az általánosításért szintén elnézést, félreérthető volt... -
Finkoo #10058 látom nem értettél meg... nem rád irányult az, amit írtam, hanem nagy általánosságban... sajnos elég sokszor volt már szó hasonló témákról e fórum hasábjain...
jah, hová küldjem a százast? :D
-
#10057 így buktál egy százast.
és ha visszaolvasol, én nem kértem töled semmit, mert nem kell.
Nem bántottam senkit, hanem csodálkoztam hogy miért kell krva anyázni a csehekre (akiket én kifejezetten csípek több okból).
Erre úgy gondoltad hogy megengedheted magadnak, sőt keveselted a krva anyázást, így leálltál a cseheket köcsögölni is.
..és most mindezt meg akarod magyarázni, hogy miért agyatlanok a 'beszólásaim', és valszeg túl fiatal vagyok annak megítéléséhez hogy nem sarazunk nyilvános fórumon másokat a hátuk mögött.
..esetleg ha a rally trophy-hoz csináltál valamit akkor lehet használtam..ezt nem tudom.
Nekem nem kell semmi töled..erre most már kifejezetten ügyelek is :)
csinálj amit akarsz. :)
-
Finkoo #10056 igen... bosszantó... főleg, ha csinálni is szeretnél valamit... tehát nem csak azt várja az ember, hogy majd valaki csinál valamit és majd de jó lesz és letöltjük, de addig is állandóan fikázzuk, meg b*szogatjuk, hogy ez miért van meg az miért van... miért nincs szkrínsot, meg miért nem halad vele a munkája, meg a családja mellett...
szomorú az élet...
az meg, hogy mi minősít engem, ne te akard nekem megmondani... van még egy két gondolat a tarsolyomban, meg még egy két update is az rbr-hez, csak nincs rá időm...
van rá egy 100asom, hogy valamelyik munkám ott figyel a gépeden, valamilyen formában... lehet, hogy nincs most felrakva, de volt, vagy lesz...
nem gondolom azt, hogy ezért nekem van jogom fikázni, meg megbántani másokat... dehogy...
de az ilyen agyatlan beszólások veszik el az ember kedvét attól, hogy a továbbiakban valamit is csináljon, mert ilyeneknek minek... az meg hogy mit gondolok a csehekről legyen annak betudható, hogy évek óta küzdünk velük, hogy segítsenek ebben, vagy abban... pl. kazholéknak köszönhető egy részben, hogy nem lett 2005 carpack, mert nem adták át a hyundai templit... igaz most is csak egy ritka szar minőségű van, de megteszi...
tehát a továbbiakban sok szerencsét... nem tudom hány éves vagy és, hogy mivel foglalkozol, de erőssen ajánlom, hogy maradj meg a játék élvezeténél és csak várj türelmesen, hátha akad valami újdonság...
ha másképp teszel, lehet csak csalódás lesz a vége...
és mivel én szenvedélyesen szeretek skineket csinálni, ezért itt van a legújabb, az előbb említett hiányzó láncszem...
-
#10055 -
#10054 thx :)
egy ilyen ajándéknak igen tudnék örülni :D
ehh kár Burns-ért :( -
#10053 elég desznyó :))) -
#10052 Boldog Születésnapot! ;)
ajándék ? de nekem is :P -
#10051 ejnye,ne veszekedjetek már :/ -
#10050 Elég szégyen szerintem a játékgyártóktól, hogy nem bírnak kiadni egy ingyenes pályaszerkesztőt, ha már egy jó játéknak (pl. RBR) nem adják ki a folytatását 1-2 éven belül. Annyi ügyes srác van, aki szívesen fejlesztene új pályákat... -
#10049 de milyen bosszantó hogy ülnek rajta..
nem baj...hogy is írtad?
"ne sírjon már mindig mindenki... wazz... ha valmit nem kaptok meg egyből, akkor megy mindjárt a hiszti... mint az óvodások... kijött már ehhez a szaros játékhoz annyi minden, hogy ha egy évig csak azokat próbálgatnád, akkor sem unnád meg..."
Mindegy, véleményed (amihez term. full jogod van) minősít..több leütést nem érdemel. -
Finkoo #10048 hát szerintem sem...
szal szerintem is a jó k**va anyjukat a cseheknek, hogy olyan irigy köcsög az összes... ez az én személyes véleményem, nem kell rögtön általánosítani...
a másik az, hogy plugint írni nem egy gyerekjáték, főleg, hogy vissza kell fejteni a forráskódot, vagy egy részét ahhoz, hogy a zmodellerben, vagy 3dmaxban elkészített pályákat importálni lehessen az rbr-be...
a csehek ezt megtették, és ülnek rajta... pontosabban még átnyomták eddynek is...
persze a magyarok meg szervezzék a vb-t...
ezért meg egy nagy respect a rbr champ szervezőinek... -
#10047 hú gyerekek,lehet nem egy dologról beszélgetünk... :D -
#10046 Miért akarok?
szólj ha vágod hogy mit szeretnék..
Én az anyázás ellen vagyok.
Mert nem hiszem hogy korrekt,..sőt tudom hogy nem. -
Finkoo #10045 előtted a lehetőség... írj plugint... -
#10044 De ilyen formán akár ki is adhatnák,nem? -
#10043 ??
ez az ő dolguk, ezek szerint plugint írhat más is.. -
#10042 Á,a jó k. anyjukat,azt :I -
Finkoo #10041 bizony daniel, ez az... :D -
Finkoo #10040 te egy zseni vagy, ráéreztél a probléma nyitjára... a csehek írtak egy plugint, ami segítségével képesek új pályákat alkotni, de nem adják ki mert irigyek kurvára, meg gizdáskodnak, hogy ők most mennyire tudnak...
szal, ha szerencsénk van soha nem látunk új pályát az rbr-hez... -
Páran görcsölnek új autók miatt....Én inkább új pályákat szeretnék már,kezdem unni a meglévőket így... nemtudom hány év játék után :C
Azokat mért nem adnak ki,nem lehet szerkeszteni pályát,csak vmi spéci programmal,vagy mi a fene ? :c -
#10038 Szarért-hugyért' meg lehet venni a boltban... -
GPx8 #10037 Most 3500 Ft., de sokkal többet ér!
Erről a polcról töltheted -
burns #10036 nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az rbr teljes verzióját?? ha valaki tudja az adja már meg lécci a címet!!kösz:D -
burns #10035 nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az rbr teljes verzióját?? ha valaki tudja az adja már meg lécci a címet!!kösz:D -
#10034 alapbol azthoza be, és igazadvan nemvótam ijen hiperkockakurvatapasztalt letöltő hogy tudjam h mivel kel tölteni rapidról :)
na akkorelküldöd?:D -
#10033 Rossi féle Subaru elég jól néz ki :o -
#10032 Lehet hogy hülye kérdés de van seat cordoba az rbr-hez vagy készülőben van?Erre gondolok! -
Lacika 79 #10031 Rapidról ne akarj már Flashgettel tölteni -
#10030 bazmeg nenézz már hüjének :D
neminditja el a flesget, nemtölti le
de ha neked lejön, akkor ahelyet h felesleges dolgokat magyarázol, elküldhetnéd :) -
Finkoo #10029 kattints a free-re, írd be a generált kódot és várd meg még a számláló visszaszámol 0-ig... a link egyéként, halkan jegyzem meg működik...