Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafikája milyen. Jobb mint a Colin2005 ? <#wave>#wave><#conf>#conf>
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egyébként érdemes minden teljesített feladat után save progress-t nyomni, hátha akkor nem felejti el.
Sikerült kipróbáznom a gammát....le a kalappal, ennyire jóra nem is mertem számítani, csak az a bajom, hogy az én kormányomhoz "túl" reális, mert annyira nem pontos a kormány, mint amennyire kellene. De sebaj, örülök, hogy ilyen zsír lett, azért még próbálkozok azon, hogy sikerüljön végigmennem egy-egy szakaszt "rommátörés" nélkül 😊))
Jó gamézást nektek!
PC_1024_03.dds
Ezt a file-t valaki nem tudná nekem elküldeni? MErt hülye fejjel elfelejtettem lementeni, mielõtt felülírtam.
Elõre is thx.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Háátttõõõ.... ^.^
De nem lenne rossz,ha lehetne torzitani....(bár a tököm szenvedjen vele ^.^)
Nos,tegnap kipróbáltam a 307-est,és KURVA JÓ!!
Nagyon QL lett a fizika szvsz,és még jól is néz ki 😊
Pedig élõben soha nem tetszett 😊
Ezenkivûl tegnap ELTÖRT a gázpedálom rugója hogy az Isten @&@@@# meg 😞
Megbuheráltam egy kicsit,raktam bele egy másik rugót,kiváncsi vagyok,meddig lesz jó :/
<#rinya>#rinya>
amúgy csak bemásolod a skoda könyvtárat a cars-ba, és a cars.ini-ben átírod a toyota "elérését" a skodáéra...logikus 😊))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
azthittem simán be kell másolni valahova a cuccot és nem kell szarakodni dattoolal stb.
307: jól néz ki, faszán megcsinálták, a fizikája annyira nem tetszik, bár lehet csak setup kérdése 😊
Skoda: nagyon jó lett :C "fizika"-ilag is, sztem ezzel lehet most legélvezetesebben menni. Ami egybõl érezhetõ: a készítõk megnehezítették súlyra az autót, ellensúlyozandó a játékban alapból kicsit alacsony gravitációt, ezáltal sztem sokkal realisztikusabb az autó viselkedése, nem száll el minden "kis" bukkanótól, totál ÉLVEZET 😄...persze csúcsidõket nem fogok menni vele, de kit érdekel...
DE hoghy oggra jó-e
Én melóhelyen vok <#nezze>#nezze>