Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
<#taps><#taps><#taps>

Glpetyus
Idióta

Szerintem a Colin 2005 neked sokkal jobb lesz....<#falbav>

David8
Tényleg nagyon elcseszték az irányítást vagy azért lehet vele játszani?
A grafikája milyen. Jobb mint a Colin2005 ? <#wave><#conf>

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Glpetyus

Ahogy irták is,tényleg szép mûszerfalat csináltak ehhez <#eljen>

Breki33
tudom
Met
jobbklikk képre, tulajdonságok, cím, elámul "Jé, Blackhole motorsport"

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Breki33
Breki33
Nekem eddig csak a váltó száma látszott középen semmi több és a szám abba elég vékony vonallal volt megrajzolva úgy hogy nekem ez jobb.
Glpetyus
^.^

Varenga
Köszi szépen, lesz idõm kipróbálom.....

ez a kék rpm mérõ valami nagyon szar, nem lehet látni semmit szinte :S
Ajánlom figyelmedbe a www.swedishsimracers.com oldalt, itt találsz setup-okat is, esetleg nézz meg párat, hátha könnyebbé válik tõlük az autó irányítása!
Peccseket feltetted?
Egyébként érdemes minden teljesített feladat után save progress-t nyomni, hátha akkor nem felejti el.
Varenga
Hai!

Sikerült kipróbáznom a gammát....le a kalappal, ennyire jóra nem is mertem számítani, csak az a bajom, hogy az én kormányomhoz "túl" reális, mert annyira nem pontos a kormány, mint amennyire kellene. De sebaj, örülök, hogy ilyen zsír lett, azért még próbálkozok azon, hogy sikerüljön végigmennem egy-egy szakaszt "rommátörés" nélkül 😊))

Jó gamézást nektek!

Glpetyus
😄DDDDD
Én is elbasztam ezzel a szar huddal :CCCC

megkaptam, thx 😊
Elküldtem.
Na hali!

PC_1024_03.dds
Ezt a file-t valaki nem tudná nekem elküldeni? MErt hülye fejjel elfelejtettem lementeni, mielõtt felülírtam.
Elõre is thx.
Sziasztok következõ lenne a kérdésem...Elindítom a játékot, megy a rally school vagy mi a rák. Megcsinálom az egyik tanfolyamot, azonban az egyik része nem sikerült. Kiválasztom hogy újra szeretném csinálni, erre kidob az asztalra. Természetesen minden school eredmény törlõdött. Valakinek elõfordult már ilyen?

Glpetyus
nemizs <#szomoru2>

Glpetyus
Hát én is megszenvedtem vele 😄

Köszönöm.A magyar hang nekem az istennek se akar menni.
JuanG
a skoda jobb <#alien><#eplus2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Glpetyus
Ja,kipróbáltam a magyar hangot is 😊
Háátttõõõ.... ^.^
De nem lenne rossz,ha lehetne torzitani....(bár a tököm szenvedjen vele ^.^)

Glpetyus

Nos,tegnap kipróbáltam a 307-est,és KURVA JÓ!!
Nagyon QL lett a fizika szvsz,és még jól is néz ki 😊
Pedig élõben soha nem tetszett 😊

Ezenkivûl tegnap ELTÖRT a gázpedálom rugója hogy az Isten @&@@&#@# meg 😞
Megbuheráltam egy kicsit,raktam bele egy másik rugót,kiváncsi vagyok,meddig lesz jó :/
<#rinya>

Glpetyus
GPetyus be tudnád nekem ezt a cockpitet linkelni? Nagyon fasza.köszi
JuanG
dattool nem feltétlenül kell, az csak ahhoz jó, ha a menüben a kocsiválasztásnál is a skoda-t akarod látni a toyota helyett...

amúgy csak bemásolod a skoda könyvtárat a cars-ba, és a cars.ini-ben átírod a toyota "elérését" a skodáéra...logikus 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Úgy kell,de ha van mellette külön file akkor az RBR-nak a könytárába átmásolod az egészet!<#felkialtas>
Met
hogy kell berakni a kocsit? olvastam a readme-t de nekem kínai😊
azthittem simán be kell másolni valahova a cuccot és nem kell szarakodni dattoolal stb.

Met
asszem este nem veszem le a kormányt és kipróbálom hétvégén😊

Glpetyus
Nekem is,de kiváncsi vagyok így milyen :-)
Holnap kipróbálom,....maximum visszacserélem utána.

JuanG
bocs, én biztos nem 😞((...robert reid hangja nekem tökéletes...

Glpetyus
Valaki próbálja már ki a magyar hangokt,pls <#nezze>

JuanG
nemám...nagyon fasza 😄DD

Hm, akkor nem csak nekem teccik a Skoda ótó. 😛
Glpetyus
Próba-cseresznye 😊

JuanG
tegnap feltettem az RBR-hez a Skoda Octáviát és az új Peugeout 307, jó mindkettõ, de:
307: jól néz ki, faszán megcsinálták, a fizikája annyira nem tetszik, bár lehet csak setup kérdése 😊
Skoda: nagyon jó lett :C "fizika"-ilag is, sztem ezzel lehet most legélvezetesebben menni. Ami egybõl érezhetõ: a készítõk megnehezítették súlyra az autót, ellensúlyozandó a játékban alapból kicsit alacsony gravitációt, ezáltal sztem sokkal realisztikusabb az autó viselkedése, nem száll el minden "kis" bukkanótól, totál ÉLVEZET 😄...persze csúcsidõket nem fogok menni vele, de kit érdekel...

Breki33
Most fejbõl nem tudom de csináltam már vale pl stadionhangokat is, illetva anno mikor raktam be eredeti hangokat kiis linkeltem.

DE hoghy oggra jó-e
Glpetyus
Ogg-ban vannak 😊
Milyen progival?

Breki33
Nem tudom most

viszont ha wav-ban van lehet rajtuk kicsit finomítani.

Térhatás, torzítás stb.
Breki33
<#worship>
Glpetyus
Ha otthon vagy,megtehetnéd,hogy kipróbálod a magyar hangokat 😛
Én melóhelyen vok <#nezze>

Glpetyus
Najó,ezentúl linket is szúrok 😊

Breki33
Komolyan így illik

nekem a fejemet vennék ha így csinálnám :-)
Glpetyus
😄DDD

Glpetyus

Breki33
Sztem az a lusti aki autok képeit kirakja de nem linkeli ki P