20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Kaszi46
    Úgy csináltok mintha ti modelleztétek volna be azt a ***** ladát. Tudtommal ti is csak letöltöttétek. Akkor meg nem értem mit kotlotok rajta fél évet. Rosszabbak vagytok mint cseh vagy szlovák modmakerek akik az új pályákat csinálják. Ők legalább a saját cuccukat védik.

(Ha esetleg tévesek az infoim, és ti csináltátok a modellt, akkor mea culpa, és visszaszívva a komment)
  • Finkoo
    ne sírjon már mindig mindenki... wazz... ha valmit nem kaptok meg egyből, akkor megy mindjárt a hiszti... mint az óvodások... kijött már ehhez a szaros játékhoz annyi minden, hogy ha egy évig csak azokat próbálgatnád, akkor sem unnád meg...
    tehát amég kihozza ati a lada modot foglaljátok el magatokat valamivel...
    ha más nem mindjárt ott van a jobb kezetek...
  • bestGP
    detto :)
  • arty
    nem lehetne, h mondjuk kiadod 6 ladával? szvsz kb. a kutyát nemérdekli, hány skin van a ladára, a lényeg h a régi keletit hajtsa végig 1 pályán ;)

sajnos jol látszik, h baromira nem tudsz vele foglalkozni, gondolom van életed, nem jut még erre is elég, de mi lenne, ha nem csak a nyálunkat csorgathatnánk, hanem esetleg kiadnád és mi is mehetnénk pár kört?

marhára unalmas havonta 2-3 uj képet nézni, és hallgatni h mindjárt kész ...

bocs, ez most kijött ;)))
  • Finkoo
    BH...
  • dmx
    CSáó! Ha van egy zmodeler-rel készített modellem azzal mit kezdjek
    hogy használható legyen az rbr-brn?
  • csm
    ezeket a BH-rol szerzed? mármint az infokat?
    vagy hol olvasol utána?
  • Finkoo
    van... van már hozzá aszfaltfizika meg murvafizika, meg havon is lehet vele menni... van csúnya bétatextúra... meg durva nehéz vezetni... meg folyamatosan fejlesztik...
  • csm
    e30 m3-ról an vmi fejlemény?
  • wrx
    OMX!
    Még mielőtt az autót állítgatod az OPTIONS-ben állítsd be ezeket! Én is leszedtem valahonnan, nekem használt. Sokat javul így a kezelhetőség. Amúgy az autót nem is nagyon állítgatom, csak aszfaltra szedtem le egy beállítást Subaru-hoz az RBRRank-ről.
    "A billentyűsöknek egy kis beállítási segítség, én ezzel játszom, lehet még rajta finamítani de igy is élvezetes(bár fékezésnél még így is elindul néha, de meg lehet fogni
    Filter settings:
    Steering:
    Curvature: 0
    Curvature 2: 0
    Max fade: 0
    Rise rate :4,4
    Fall rate: 10
    Throttle:
    Curvature: 0
    Curvature 2: 25%
    Rise rate: 9
    Fall rate: 10
    Footbrake:
    Curvature: 40%
    Curvature 2: 10%
    Rise rate: 6
    Fall rate: 10"

"1. a filter settingsben: throttle-nál digital button -> a rise értéket (alapban 3.0) feltettem 4.2-re, ezt talán még egy pöccel lehet növelni, még tesztelem, ettől jobban kanyarodik az autó
    2. filter settings: brake-nél digital button -> mindkét curvature-t 6 egységgel felhúztam, ezzel kevésbé érzékeny a fék, apró fékezéséknél nem blokkol a kerék és nem indul meg az autó
    a továbbiak autóbeállítások:
    3. brake -> növeltem mindkét kerék fékerejét kb. 350-el, ezt kompenzálja a filter settingsben feltolt kevésbé érzékenység, így meg lehet fogni az autót, kanyar előtt hosszas blokkolás nélkül lassítani...
    4. a kéziféket 100%-ra, a ballébfékezést 60%-ra raktam, így szintén nem túl érzékeny a billentyűleütésre és megfelelő sebességnél simán lehet csúsztatni az autót az íveken és ellenkormányozni, nem áll keresztbe (ez a beállítás az első menüpont asszem az a differentialnak a torque almenüjében van)
    5. és a legfontosabb a lengéscsillapító: az összes értéket 1.0-val csökkenteni az első és hátsó keréken egyaránt, ahol erőelnyelés van, kivéve a fast bumposokat, ahol m van adna, azt csak 0.5-tel csökkenteni (általában 4.5 van, ezt 3.5-re állítottam, az 1.5m-et pedíg 1.0-ra)... ezzel nem dobál annyira az autó, remekül iránythító a UK dobálós pályákon is, nagyon nem szabad levenni, mert csökkenti az autó átlagsebességét, ha nagyon levesszük, beremeg az autó sima úton is és nem megy..."

"Nekem ez jön be billentyűzettel:
    - Steering
    curvaturák 0-án
    raise 3.0, fall 5.0
    - Throttle
    C1 - 4,5
    C2 - 6,5
    többi alap
    - Brake
    C1 - 6,5
    C2 - 10

kb. ezekkel szokok menni, legalábbi fejből erre emléxem mostan.
    Lényeges, hogy a ballábas fék menjen, tehát egyszerre tudjá gázt nyomni és fékezni.
    Az advanced schoolban az utolsó teszten 1.22.56-ot lehet így menni, nekem. (ami persze trutyi a kormányos időkhöz képest.)"
  • dmx
    Cső !! aki billentyűzettel játszik az mondjom már nekem egy beállítás.
    Kezd az agyamra menni ez az irányítás..............................
  • Finkoo
    hová tűntek az autóról az árnyékok??? mert ez így elég gázul néz ki... valszeg gyorsan orvosolható lenne...
  • atiwrc
    Gyere fel msnre ;)
  • dmx
    Miért? Már megcsináltad?
    Amugy honnan tudnék leszedni egy HELL logo-t?
  • atiwrc
    Azt ne kezd el ;)
  • dmx
    Lehet megpróbálkozom Botka Krisztián EvoVI-osával is...
    az egy kicsit nagyobb meló
  • dmx
    Na akkor itt a véglekes evo-ja Zolinak

• atiwrc
    Bocs ignisen
  • atiwrc
    WRX!

A suzuki még nincs az rbrbe!!

Elkezdte egy japán csávó csinálni a swiftet de most áll a project.(A impreza 555 és a 306 maxi elsőbséget élvez.)

Az ignist meg most ujra dolgozik hancur.
  • atiwrc
    Nem rossz csak Harsányi micuja evo5 az meg még nincs kész az rbrbe.
    De ha azon a futamon lévő skinjét csinálod ami a képen van, akkor a agipet rakd lentebb mert a lökháritón van
  • wrx
    Zsír!
    Érdemes folytatnod!!!
    Swift S1600-ast nem tudnál csinálni? Tudod a Bútor Robi féle...
  • dmx
    Még egy kicsit összecsapott mert nincs kész csak a nagy kérdés az:
    "ÉRDEMES E FOLYTATNI?"
  • dmx
    Mondjatok vélemény az első munkámról(csak szigorúan)
    EZ akar lenni:
  • bestGP
    kerék van? öö van
    hátakkorszia:D
  • bardocz
    "fék..kéne hogy legyen" xD
  • dmx
    Varga Zoliról egy pár mp-s videó ha valaki érdekel...
    VargaZoltán
  • Peeetike
    Nézd meg a Blackhole Motorsportot, bár szerintem fullos 2006-s kiegészítés még nincs!
  • bestGP
    itt talán van pár kép cigányról

http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.zsiguli.hu/images/car_cigany01.jpg&imgrefurl=http://www.zsiguli.hu/kepek.html&h=263&w=395&sz=30&hl=hu&start=2&tbnid=85behWGQbiAhoM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dcig%25C3%25A1ny%2Blada%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26lr%3D
  • bestGP
    ja és interior lesz a zsigulihoz?
    aszem ez a belső tér neve:)
  • Ádám000015
    Hlló!

Nem tud valaki 2006-os WRC kiegészítést?

Előre is kösz!!!
  • atiwrc

• atiwrc
    Még mindig nincs elég képem cigáyn 99es ladájárol, akinek van nyugaodtan elküldhetné :)
  • arty
    végre ... :) 1 napot még kibirunk ;)
  • atiwrc
    Mert 8 ladát csinálok.
    És azért, mert a piros fehér zöldből ezt könnyű megscinálni:
  • Kaszi46
    hurrá
  • bestGP
    nemsemi munka :)

de nemtudom, minek kell több öcsi?
    lehet énvok a hülye, de elég lenne mindenből egy, nem? :)

de am nagyonjóómunka
  • csm
    szépppppp, de miért ne madod már ki?
  • Glpetyus
    cép
  • atiwrc
    Na végre öcsi 2004 fehérvár befejezve, csak az üveg kell még.

Szerintem öcsi 2004 miskolc is kész lesz ma.

• atiwrc
    sajna sehogy, mert ugyanazt a lápát rakja be jo és bal oldalra, de ha egyszin akarsz mindkét oldara azt talán meglehet odlani.