20179
-
#9988 Úgy csináltok mintha ti modelleztétek volna be azt a ***** ladát. Tudtommal ti is csak letöltöttétek. Akkor meg nem értem mit kotlotok rajta fél évet. Rosszabbak vagytok mint cseh vagy szlovák modmakerek akik az új pályákat csinálják. Ők legalább a saját cuccukat védik.
(Ha esetleg tévesek az infoim, és ti csináltátok a modellt, akkor mea culpa, és visszaszívva a komment) -
Finkoo #9987 ne sírjon már mindig mindenki... wazz... ha valmit nem kaptok meg egyből, akkor megy mindjárt a hiszti... mint az óvodások... kijött már ehhez a szaros játékhoz annyi minden, hogy ha egy évig csak azokat próbálgatnád, akkor sem unnád meg...
tehát amég kihozza ati a lada modot foglaljátok el magatokat valamivel...
ha más nem mindjárt ott van a jobb kezetek... -
#9986 detto :) -
#9985 nem lehetne, h mondjuk kiadod 6 ladával? szvsz kb. a kutyát nemérdekli, hány skin van a ladára, a lényeg h a régi keletit hajtsa végig 1 pályán ;)
sajnos jol látszik, h baromira nem tudsz vele foglalkozni, gondolom van életed, nem jut még erre is elég, de mi lenne, ha nem csak a nyálunkat csorgathatnánk, hanem esetleg kiadnád és mi is mehetnénk pár kört?
marhára unalmas havonta 2-3 uj képet nézni, és hallgatni h mindjárt kész ...
bocs, ez most kijött ;))) -
Finkoo #9984 BH... -
#9983 CSáó! Ha van egy zmodeler-rel készített modellem azzal mit kezdjek
hogy használható legyen az rbr-brn? -
#9982 ezeket a BH-rol szerzed? mármint az infokat?
vagy hol olvasol utána? -
Finkoo #9981 van... van már hozzá aszfaltfizika meg murvafizika, meg havon is lehet vele menni... van csúnya bétatextúra... meg durva nehéz vezetni... meg folyamatosan fejlesztik... -
#9980 e30 m3-ról an vmi fejlemény? -
#9979 OMX!
Még mielőtt az autót állítgatod az OPTIONS-ben állítsd be ezeket! Én is leszedtem valahonnan, nekem használt. Sokat javul így a kezelhetőség. Amúgy az autót nem is nagyon állítgatom, csak aszfaltra szedtem le egy beállítást Subaru-hoz az RBRRank-ről.
"A billentyűsöknek egy kis beállítási segítség, én ezzel játszom, lehet még rajta finamítani de igy is élvezetes(bár fékezésnél még így is elindul néha, de meg lehet fogni
Filter settings:
Steering:
Curvature: 0
Curvature 2: 0
Max fade: 0
Rise rate :4,4
Fall rate: 10
Throttle:
Curvature: 0
Curvature 2: 25%
Rise rate: 9
Fall rate: 10
Footbrake:
Curvature: 40%
Curvature 2: 10%
Rise rate: 6
Fall rate: 10"
"1. a filter settingsben: throttle-nál digital button -> a rise értéket (alapban 3.0) feltettem 4.2-re, ezt talán még egy pöccel lehet növelni, még tesztelem, ettől jobban kanyarodik az autó
2. filter settings: brake-nél digital button -> mindkét curvature-t 6 egységgel felhúztam, ezzel kevésbé érzékeny a fék, apró fékezéséknél nem blokkol a kerék és nem indul meg az autó
a továbbiak autóbeállítások:
3. brake -> növeltem mindkét kerék fékerejét kb. 350-el, ezt kompenzálja a filter settingsben feltolt kevésbé érzékenység, így meg lehet fogni az autót, kanyar előtt hosszas blokkolás nélkül lassítani...
4. a kéziféket 100%-ra, a ballébfékezést 60%-ra raktam, így szintén nem túl érzékeny a billentyűleütésre és megfelelő sebességnél simán lehet csúsztatni az autót az íveken és ellenkormányozni, nem áll keresztbe (ez a beállítás az első menüpont asszem az a differentialnak a torque almenüjében van)
5. és a legfontosabb a lengéscsillapító: az összes értéket 1.0-val csökkenteni az első és hátsó keréken egyaránt, ahol erőelnyelés van, kivéve a fast bumposokat, ahol m van adna, azt csak 0.5-tel csökkenteni (általában 4.5 van, ezt 3.5-re állítottam, az 1.5m-et pedíg 1.0-ra)... ezzel nem dobál annyira az autó, remekül iránythító a UK dobálós pályákon is, nagyon nem szabad levenni, mert csökkenti az autó átlagsebességét, ha nagyon levesszük, beremeg az autó sima úton is és nem megy..."
"Nekem ez jön be billentyűzettel:
- Steering
curvaturák 0-án
raise 3.0, fall 5.0
- Throttle
C1 - 4,5
C2 - 6,5
többi alap
- Brake
C1 - 6,5
C2 - 10
kb. ezekkel szokok menni, legalábbi fejből erre emléxem mostan.
Lényeges, hogy a ballábas fék menjen, tehát egyszerre tudjá gázt nyomni és fékezni.
Az advanced schoolban az utolsó teszten 1.22.56-ot lehet így menni, nekem. (ami persze trutyi a kormányos időkhöz képest.)" -
#9978 Cső !! aki billentyűzettel játszik az mondjom már nekem egy beállítás.
Kezd az agyamra menni ez az irányítás.............................. -
Finkoo #9977 hová tűntek az autóról az árnyékok??? mert ez így elég gázul néz ki... valszeg gyorsan orvosolható lenne... -
atiwrc #9976 Gyere fel msnre ;) -
#9975 Miért? Már megcsináltad?
Amugy honnan tudnék leszedni egy HELL logo-t? -
atiwrc #9974 Azt ne kezd el ;) -
#9973 Lehet megpróbálkozom Botka Krisztián EvoVI-osával is...
az egy kicsit nagyobb meló -
#9972 Na akkor itt a véglekes evo-ja Zolinak
-
atiwrc #9971 Bocs ignisen -
atiwrc #9970 WRX!
A suzuki még nincs az rbrbe!!
Elkezdte egy japán csávó csinálni a swiftet de most áll a project.(A impreza 555 és a 306 maxi elsőbséget élvez.)
Az ignist meg most ujra dolgozik hancur. -
atiwrc #9969 Nem rossz csak Harsányi micuja evo5 az meg még nincs kész az rbrbe.
De ha azon a futamon lévő skinjét csinálod ami a képen van, akkor a agipet rakd lentebb mert a lökháritón van -
#9968 Zsír!
Érdemes folytatnod!!!
Swift S1600-ast nem tudnál csinálni? Tudod a Bútor Robi féle... -
#9967 Még egy kicsit összecsapott mert nincs kész csak a nagy kérdés az:
"ÉRDEMES E FOLYTATNI?" -
#9966 Mondjatok vélemény az első munkámról(csak szigorúan)
EZ akar lenni:
-
#9965 kerék van? öö van
hátakkorszia:D -
#9964 "fék..kéne hogy legyen" xD -
#9963 Varga Zoliról egy pár mp-s videó ha valaki érdekel...
VargaZoltán -
Peeetike #9962 Nézd meg a Blackhole Motorsportot, bár szerintem fullos 2006-s kiegészítés még nincs! -
#9961 itt talán van pár kép cigányról
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.zsiguli.hu/images/car_cigany01.jpg&imgrefurl=http://www.zsiguli.hu/kepek.html&h=263&w=395&sz=30&hl=hu&start=2&tbnid=85behWGQbiAhoM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dcig%25C3%25A1ny%2Blada%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26lr%3D -
#9960 ja és interior lesz a zsigulihoz?
aszem ez a belső tér neve:) -
Ádám000015 #9959 Hlló!
Nem tud valaki 2006-os WRC kiegészítést?
Előre is kösz!!! -
atiwrc #9958
-
atiwrc #9957 Még mindig nincs elég képem cigáyn 99es ladájárol, akinek van nyugaodtan elküldhetné :) -
#9956 végre ... :) 1 napot még kibirunk ;) -
atiwrc #9955 Mert 8 ladát csinálok.
És azért, mert a piros fehér zöldből ezt könnyű megscinálni:
-
#9954 hurrá -
#9953 nemsemi munka :)
de nemtudom, minek kell több öcsi?
lehet énvok a hülye, de elég lenne mindenből egy, nem? :)
de am nagyonjóómunka -
#9952 szépppppp, de miért ne madod már ki? -
#9951 cép -
atiwrc #9950 Na végre öcsi 2004 fehérvár befejezve, csak az üveg kell még.
Szerintem öcsi 2004 miskolc is kész lesz ma.
-
atiwrc #9949 sajna sehogy, mert ugyanazt a lápát rakja be jo és bal oldalra, de ha egyszin akarsz mindkét oldara azt talán meglehet odlani.