Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem a drága EA miatt megy az NF(o)S Underground 2 a WCG-n.
arty
OOOOOFFFFF - topik

sztem akinek van ideje, kedve ilyesmihez az inkább a fiatalabb korosztály. az igazi fanok, ahogy nézem netes ligákban körözgatnek a kedvenceikkel, lanra nemtudom elmennének e ... 😊

namost a fiatalabbak inkább colinoznak, mintsem RBR-eznek ... kivétel mindig van, de ha az sg.hu látogatokbol indulok ki, akkor ez tünfik fel... sokan meg autos gémek közül az nfsu2t játszák ... lanra az a kategoria sztem ezért jobb 😊 a gond, hogy ezekben viszont max. 4-6-8 játékos mehet egyszerre 😊

Én azt mondom, legyen F1C, esetleg valameylik MODja. Mondom ezt ugy, hogy semmi szabim nincs idénre, és kizárt hogy akár csak haverokkal is mostanában összejöjjön egy LAN 😞

az már mondjuk vicc, hogy egy WGC-n is ez a game szerepel, de az megint más kérdés ...

Forza.

na ez már aztán igen! kedvenc ótómmal mehetek nemsokára? 😊
Na akkor még egyszer... mert nem néztem a honlap kiterjesztését...<#zavart2>
kép1
kép2kép3
Ámuljatok népek, jönnek a japók... és megint istenséget szórnak ránk a fülbevalóméretû mp3 lejátszó után... <#alien>

Sajnos sokakat elriaszt a nem túlzottan "árkádcsakbillelnyomom" fíling. Nekem egy logitech wingman formula force gp van és a legistenebb rally játék a colin2 óta. De nagy tömegeket nem vonz szerintem pont a kormányigénye miatt. Ja meg nem mindenki rallyfanatikus, aki a colin5tel nyomul, viszont ehhez már becsípõdés kell... lásd beállítások, de mindez ettõl szép. Ja és nem értem minek link egy olyan képhez, amin rajta van a cím. Azért ti is dolgozzatok valamit...
radeer
Igazából még nem eldöntött melyik stuff képviselje a SIM kategóriát játékban. Mondták, hogy GTR is hódít manapság. Öteletek ha komolyan csak kevesen játszák BRB-t mi lenne jó helyette amivel nyomulnak is.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
Nem hiszem el hogy a simulátor scene nem tudna kiállítni egy játékban 15-20 játékost nyár végén aminek esteleg a fõdíja egy MOMO FF lenne amit pl. egy rallyversenyzõ adna át vasárnap 😊

fistin
de lannak elmennem ill lanon

fistin
így van!!

arty
hát, sztem LAN-on kevésbé HC játékot kellene probálni... pl flatout, esetleg mbwr, f1c ... ez sztem egy kötetlen lan hangulatához nehéz, kevesen játszák jól, van jó kormáynuk, stb ...

Forza.

fistin
én nem arra mondtam, hanem arra, hogy már egy pár napja csak a hülyeség megy, nem bír senki egy értelmes normális cumót felhozni!! mint pl én, de ez nem számít😛
na itt a mi emberünk, végre egy értelmes dologgal!

fistin
mivan????

Glpetyus

😊

Breki33
mert nem érted a viccet

"Link?
na valami legyen már tényleg!"

puffffff

Amúgy az oldal címe rajta van a képen
Glpetyus
Ember,te totál kész vagy :I

Breki33
tényleg meg kell magyarázni?
Glpetyus
<#confused>

Breki33
radeer
Üdv.:

Jelenleg aktualizálódik egy nyári nagyszabású LAN amin olyan játékokban lenne verseny ( pénzdíjas vagy ajándékos), amik ilyen-olyan okok miatt nem kaptak kellõ figyelmet. Nevetséges, hogy egy EQ-n ami ugye a legnagyobb szabású rendezvény még mindig ( SC,WC3,CS és egyébb õskövületi játékok szerepeljenek).
Nos mint tudjátok a sportjátékok vetélkedõje kimerül a FIFA és a nem éppen szimulátornak mndható NFS:U2-ben.

Így a nyáron megrendésre kerülõ party-n UT2k4,SWAT4,CoD mellet szeretnék egy szimulátorjátékot is versenyeztetni. Igazából mivel a scene-t nem ismerem szeretném felvenni valakivel a kapcsolatot, aki reális képet tudna alkotni a nagyságáról és a várható létszámról. Ha van a játéknak magyar rajongói oldala, akkor a szerkesztõje lenne a legjobb. Tehát az ilyen szemény dobjon meg egy mail-lel vagy egy MSN elérhetõséggel.

😄
Glpetyus
Link? <#ticking>

szóval így akartam... <#alien>
Asszem ez sincs fent... <#alien>http://195.116.115.215/kazhol/kazhol/rbr/2000_corolla_martin_por.jpg
Ami nincs fent a Blackhole-on... <#alien>
fistin
az a jó!!!

<#taps>
arty
Készül az RBRnet3.0 (bhmotorsports.com)

A készítõ tervei szerint még Július elõtt letölthetõvé válik az immár komplett multiplayer-rallykat lehetõvé tevõ kiegészítõ. Jelenleg 13 autót kezel, útfelület kopást, pontos idõjrás-változást, szakaszról-szakaszra átmentõdõ sérültséget ígér, stb.

Szteb elõbb utóbb megindulnak az RBR ligák ...

(a forditás bénaságáért sry)

Forza.

fistin
na valami legyen már tényleg!

télleg ari a gyerek 😛
Glpetyus
tögjó

Met
köszi, ez jól esett<#wow3>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Émmeg most csak úgy ide írok, hogy változatosabb legyen a topik.
Breki33
<#vigyor2><#worship>
Glpetyus
<#wilting>

Glpetyus
Glpetyus
Ehhez kijött a javitott változat.
link

Breki33
#7523 <#integet2><#falbav>
Glpetyus
<#wilting>

Breki33
nem errõl van szó
Glpetyus
Jóvanmá'
Uncsi...Ezentúl lesz link is,...ha ilyen nehéz megtalálni 😊

Breki33
Nem mondtam, hogy közvetlen link
bár azse egybõl tölti hanem az oldalra megy ugye.

DE itt semilyen link nem volt csak beszúrt képek
Alexease
Nem etikus kozvetlen file-linkeket tenni ide az oldalra. A BHMS-nel sokat dolgoznak, szerveznek hogy olyan lehessen az oldal amilyen, igy a legkorrektebb megoldas, a kep, hir, info stb. ele vagy utan olda tenni a BHMS nevet, lkinkjet stb.
Breki33
hát nekem elvileg mindegy én megtalálom
csak annó kaptam emiatt a fejemre hogy csak képeket nyomok

és tényleg igazuk van ha vmit meg szeretnék mutatni vegyem a fáradságot arra a fél percre, hogy kilinkeljem

de a te dolgod
Glpetyus
Szóval,ne így mi? 😄

Breki33
köszi ne és a lányokat szeretem (remélem õkis engem)

de tök egyszerû és fél perc
és ha kiegészítõt mutatsz illik kilinkelni

Ha én így linkelnék megis ennének P

Annyit csinálsz mint a 7518-ban csak a mit helyet berakod a kép IMG-s linkjét.

<ÚRL http://www.bhmotorsports.com/download/10204="http://www.bhmotorsports.com/download/10204"><ÍMG>http://www.bhmotorsports.com/sims/RBR/files/preview/CARS/307WRC0405/307v1.1.jpg

Glpetyus
Najó,...feleségûl ne vegyelek baz+ ?😄

Breki33
csináld ugy hogy a képre kattintva automatice letöltõdjön

egyszerû da hatásos
Glpetyus
Breki33
mit igértél?