Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem a drága EA miatt megy az NF(o)S Underground 2 a WCG-n.
OOOOOFFFFF - topik
sztem akinek van ideje, kedve ilyesmihez az inkább a fiatalabb korosztály. az igazi fanok, ahogy nézem netes ligákban körözgatnek a kedvenceikkel, lanra nemtudom elmennének e ... 😊
namost a fiatalabbak inkább colinoznak, mintsem RBR-eznek ... kivétel mindig van, de ha az sg.hu látogatokbol indulok ki, akkor ez tünfik fel... sokan meg autos gémek közül az nfsu2t játszák ... lanra az a kategoria sztem ezért jobb 😊 a gond, hogy ezekben viszont max. 4-6-8 játékos mehet egyszerre 😊
Én azt mondom, legyen F1C, esetleg valameylik MODja. Mondom ezt ugy, hogy semmi szabim nincs idénre, és kizárt hogy akár csak haverokkal is mostanában összejöjjön egy LAN 😞
az már mondjuk vicc, hogy egy WGC-n is ez a game szerepel, de az megint más kérdés ...
sztem akinek van ideje, kedve ilyesmihez az inkább a fiatalabb korosztály. az igazi fanok, ahogy nézem netes ligákban körözgatnek a kedvenceikkel, lanra nemtudom elmennének e ... 😊
namost a fiatalabbak inkább colinoznak, mintsem RBR-eznek ... kivétel mindig van, de ha az sg.hu látogatokbol indulok ki, akkor ez tünfik fel... sokan meg autos gémek közül az nfsu2t játszák ... lanra az a kategoria sztem ezért jobb 😊 a gond, hogy ezekben viszont max. 4-6-8 játékos mehet egyszerre 😊
Én azt mondom, legyen F1C, esetleg valameylik MODja. Mondom ezt ugy, hogy semmi szabim nincs idénre, és kizárt hogy akár csak haverokkal is mostanában összejöjjön egy LAN 😞
az már mondjuk vicc, hogy egy WGC-n is ez a game szerepel, de az megint más kérdés ...
Forza.
na ez már aztán igen! kedvenc ótómmal mehetek nemsokára? 😊
Ámuljatok népek, jönnek a japók... és megint istenséget szórnak ránk a fülbevalóméretû mp3 lejátszó után... <#alien>#alien>

Sajnos sokakat elriaszt a nem túlzottan "árkádcsakbillelnyomom" fíling. Nekem egy logitech wingman formula force gp van és a legistenebb rally játék a colin2 óta. De nagy tömegeket nem vonz szerintem pont a kormányigénye miatt. Ja meg nem mindenki rallyfanatikus, aki a colin5tel nyomul, viszont ehhez már becsípõdés kell... lásd beállítások, de mindez ettõl szép. Ja és nem értem minek link egy olyan képhez, amin rajta van a cím. Azért ti is dolgozzatok valamit...
Igazából még nem eldöntött melyik stuff képviselje a SIM kategóriát játékban. Mondták, hogy GTR is hódít manapság. Öteletek ha komolyan csak kevesen játszák BRB-t mi lenne jó helyette amivel nyomulnak is.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Nem hiszem el hogy a simulátor scene nem tudna kiállítni egy játékban 15-20 játékost nyár végén aminek esteleg a fõdíja egy MOMO FF lenne amit pl. egy rallyversenyzõ adna át vasárnap 😊
hát, sztem LAN-on kevésbé HC játékot kellene probálni... pl flatout, esetleg mbwr, f1c ... ez sztem egy kötetlen lan hangulatához nehéz, kevesen játszák jól, van jó kormáynuk, stb ...
Forza.
én nem arra mondtam, hanem arra, hogy már egy pár napja csak a hülyeség megy, nem bír senki egy értelmes normális cumót felhozni!! mint pl én, de ez nem számít😛
na itt a mi emberünk, végre egy értelmes dologgal!
na itt a mi emberünk, végre egy értelmes dologgal!
mert nem érted a viccet
"Link?
na valami legyen már tényleg!"
puffffff
Amúgy az oldal címe rajta van a képen
"Link?
na valami legyen már tényleg!"
puffffff
Amúgy az oldal címe rajta van a képen
Üdv.:
Jelenleg aktualizálódik egy nyári nagyszabású LAN amin olyan játékokban lenne verseny ( pénzdíjas vagy ajándékos), amik ilyen-olyan okok miatt nem kaptak kellõ figyelmet. Nevetséges, hogy egy EQ-n ami ugye a legnagyobb szabású rendezvény még mindig ( SC,WC3,CS és egyébb õskövületi játékok szerepeljenek).
Nos mint tudjátok a sportjátékok vetélkedõje kimerül a FIFA és a nem éppen szimulátornak mndható NFS:U2-ben.
Így a nyáron megrendésre kerülõ party-n UT2k4,SWAT4,CoD mellet szeretnék egy szimulátorjátékot is versenyeztetni. Igazából mivel a scene-t nem ismerem szeretném felvenni valakivel a kapcsolatot, aki reális képet tudna alkotni a nagyságáról és a várható létszámról. Ha van a játéknak magyar rajongói oldala, akkor a szerkesztõje lenne a legjobb. Tehát az ilyen szemény dobjon meg egy mail-lel vagy egy MSN elérhetõséggel.
Jelenleg aktualizálódik egy nyári nagyszabású LAN amin olyan játékokban lenne verseny ( pénzdíjas vagy ajándékos), amik ilyen-olyan okok miatt nem kaptak kellõ figyelmet. Nevetséges, hogy egy EQ-n ami ugye a legnagyobb szabású rendezvény még mindig ( SC,WC3,CS és egyébb õskövületi játékok szerepeljenek).
Nos mint tudjátok a sportjátékok vetélkedõje kimerül a FIFA és a nem éppen szimulátornak mndható NFS:U2-ben.
Így a nyáron megrendésre kerülõ party-n UT2k4,SWAT4,CoD mellet szeretnék egy szimulátorjátékot is versenyeztetni. Igazából mivel a scene-t nem ismerem szeretném felvenni valakivel a kapcsolatot, aki reális képet tudna alkotni a nagyságáról és a várható létszámról. Ha van a játéknak magyar rajongói oldala, akkor a szerkesztõje lenne a legjobb. Tehát az ilyen szemény dobjon meg egy mail-lel vagy egy MSN elérhetõséggel.
😄
szóval így akartam... <#alien>#alien>

Asszem ez sincs fent... <#alien>#alien>http://195.116.115.215/kazhol/kazhol/rbr/2000_corolla_martin_por.jpg
Ami nincs fent a Blackhole-on... <#alien>#alien>

<#taps>#taps>
Készül az RBRnet3.0 (bhmotorsports.com)
A készítõ tervei szerint még Július elõtt letölthetõvé válik az immár komplett multiplayer-rallykat lehetõvé tevõ kiegészítõ. Jelenleg 13 autót kezel, útfelület kopást, pontos idõjrás-változást, szakaszról-szakaszra átmentõdõ sérültséget ígér, stb.
Szteb elõbb utóbb megindulnak az RBR ligák ...
(a forditás bénaságáért sry)
A készítõ tervei szerint még Július elõtt letölthetõvé válik az immár komplett multiplayer-rallykat lehetõvé tevõ kiegészítõ. Jelenleg 13 autót kezel, útfelület kopást, pontos idõjrás-változást, szakaszról-szakaszra átmentõdõ sérültséget ígér, stb.
Szteb elõbb utóbb megindulnak az RBR ligák ...
(a forditás bénaságáért sry)
Forza.
télleg ari a gyerek 😛
Émmeg most csak úgy ide írok, hogy változatosabb legyen a topik.
Ehhez kijött a javitott változat.
link
link
Nem mondtam, hogy közvetlen link
bár azse egybõl tölti hanem az oldalra megy ugye.
DE itt semilyen link nem volt csak beszúrt képek
bár azse egybõl tölti hanem az oldalra megy ugye.
DE itt semilyen link nem volt csak beszúrt képek
Nem etikus kozvetlen file-linkeket tenni ide az oldalra. A BHMS-nel sokat dolgoznak, szerveznek hogy olyan lehessen az oldal amilyen, igy a legkorrektebb megoldas, a kep, hir, info stb. ele vagy utan olda tenni a BHMS nevet, lkinkjet stb.
hát nekem elvileg mindegy én megtalálom
csak annó kaptam emiatt a fejemre hogy csak képeket nyomok
és tényleg igazuk van ha vmit meg szeretnék mutatni vegyem a fáradságot arra a fél percre, hogy kilinkeljem
de a te dolgod
csak annó kaptam emiatt a fejemre hogy csak képeket nyomok
és tényleg igazuk van ha vmit meg szeretnék mutatni vegyem a fáradságot arra a fél percre, hogy kilinkeljem
de a te dolgod
köszi ne és a lányokat szeretem (remélem õkis engem)
de tök egyszerû és fél perc
és ha kiegészítõt mutatsz illik kilinkelni
Ha én így linkelnék megis ennének P
Annyit csinálsz mint a 7518-ban csak a mit helyet berakod a kép IMG-s linkjét.
<ÚRL http://www.bhmotorsports.com/download/10204="http://www.bhmotorsports.com/download/10204"><ÍMG>http://www.bhmotorsports.com/sims/RBR/files/preview/CARS/307WRC0405/307v1.1.jpgÍMG>ÚRL>
de tök egyszerû és fél perc
és ha kiegészítõt mutatsz illik kilinkelni
Ha én így linkelnék megis ennének P
Annyit csinálsz mint a 7518-ban csak a mit helyet berakod a kép IMG-s linkjét.
<ÚRL http://www.bhmotorsports.com/download/10204="http://www.bhmotorsports.com/download/10204"><ÍMG>http://www.bhmotorsports.com/sims/RBR/files/preview/CARS/307WRC0405/307v1.1.jpgÍMG>ÚRL>