Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mivel Turiékat kizárták, Janikáék elestek, én már amúgy sem mennék ki. <#confused>#confused><#shakehead>#shakehead>
figy én sem megyek jobbat nehogy azt hidd! Joux Verte-n nem megyek, mert ki nem állhatom! fõleg az aszfaltot, inkább egy Diamond Creek-en, Pirka Menoko-n, meg Prospect Rigde-en döntögetek😊)) de mondom már feltornásztam magam a kemény 200 alattira😄 ahhhahahha! ettõl már csak jobb lesz😄
Prospect Rigde-en, már inkább egyre komolyabbakat döntöttem, de most meg nem megy megint, és egyszerûen nem tok dötögetni. érdemes lesz holnap, vagyis az már ma van<#pardon1>#pardon1> kimenni a rallyera, meg vasárnap is<#vigyor3>#vigyor3> dejó lesz! megint menni fog az RBR, és rekordok lesznek!
ja és nem tudtam elmenteni a rekordomat, mert kidobott, ugyanis túl sok volt az elmentett file, de még csak a Save Progress-re sem mentem rá, tehát "csöcs"
2 hibát csináltam,így szvsz vagy 15 mp-t vesztettem,de ez így is 10 mp-vel jobb az ediggi rekordomnál 😊
Bár az 5:15:** még odébb van <#wilting>#wilting>
mondjuk nem új textura kéne, hanem az eséseknél a fizikát finomítani, mert ha normálisan megcsinálták volna az eséseket - ha két kerkékre dobod vagy megfogod vagy elszállsz, de amikor átfordulsz, akkor csak hagynak utadra(közel van a valósághoz, de a valóságban meg is állnak<#smile>#smile>)
jó ez így...
oh yeah
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2, trackmania figyel ott eredetibe
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem akarom elszólni magam, de az Trackmania???? mer ha az, akkor Sunrise, és megy is!!!! mondjad csak elfele egy rbr topicban, hogy hogyan<#smile>#smile>
te is törzsvásárló lehetsz! egy smsweben<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
esetleg tiltsd le a virusirtot amig inditod ...
Forza.

Amugy rengeteg problema lehet meg - leszamitva a desktop-ot es a hatterben futo programokat😊 -, a hibauzenet alapjan ebbol semmit sem lehet megalapitani. Igy neked kell rajonni, vagy valamilyen p[ontosabb hibat generalni.
De azert nyomhatnal egy CTRL-SHIF-ESC-et futtatas elott, kivancsi vagyok, ki fer-e a kepernyore a Task manager;P
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nem szaggat be emiatt, nem fagyasztgatja le, nem lassítja le, vagy ha igen, akkor azt észre nem veszed, és nem játszik szerepet a játékok futásánál!!! fõleg indulásánál<#email>#email>
-daemon tools
-mcaffe virusirtó tûzfal
-opera böngészõ
-mirc
-msn
-kormány driver
ezek alap progik a felhasználó számára semmi felsleges olyan progi ami miatt nemkéne mennie.. de ha semmi nemmegy akor is ez e baja....
Én meg persze hogy nem ott álltam, hanem a Zagyvarónai célnál, a céltól egy 500 méterre, ahol állítólag tavaly vagy 10-en elbuktak. most meg mindenki, aki leért odáig, csak villogott az elakadásjelzõje, vagy má csak gurult😞((( 2 pörgés volt, meg miegymás, de semmi..... A hangulat viszont. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>!!! tod sok részeg csávó😄, egy black biciklis átakart ugratni egy gumit, errefel szaltózott egy szépet!!! vagy 200 ember rajta röhögött<#nyes>#nyes>
hangkártyák kikapom ugy megnézem de már mást nemtuok kitalálni foggalmam sincs...
más... III.Vectra Line - Rowe Synt RS Rallye RTE futam Salgótarján, most indulunk... 😊