Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agrakos

Az RBR online bajnokság kiírása és szabályrendszere szerintem nagyon korrekt és elfogadható. Ám véleményem szerint külön kéne választani a murvás, aszfaltos, és havas versenyeket. A murvás versenyeken belül a szabad variálás szerintem elfogadható, de az aszfaltos és havas versenyek annyira más vezetési stílust igényelnek, hogy nem keverném össze a murvás pályákkal...
Persze ez csak javaslat! Ja, így is nevezek... <#idiota>
Elküldheted, de nem lenne jobb felrakni?
Hát, SG-re ritkán járok, mi a HWSW-n nyomjuk keményen az RBR topic-ot. Gondoltam benézek már, hogy mizújs van erre felé. Látom, van is valaki, aki online bajnokságon szeretne részt venni, épp most szervezünk egyet, így talán tudtam segíteni neki.
Glpetyus
Elküldöm inkább neked ímélben 😊
2 van nálam már hetek óta,csak úgy Ltüntél....

Nem volna kedved feltölteni a rekordjaidat ide? RBR-Rank
Szia!

Javaslom kukkantsd meg a következõ honlapot:
http://w3.enternet.hu/vihonet/rally/index2.htm

Üdvözlettel,

Akos Paulin
Glpetyus

Glpetyus

Up.

Nicky Grist nav.hang,ha édekel valakit.

Jórallys emberek! Mikor lesz már és milyen körülmények között egy jó kis online megméredtetés???? Igazán kipróbálnám magam... <#vigyor5>
Duddits
Nincs is kodekom. Csak a DivX, de volt hogy az se volt fent.

a hiba az ön kéüszélékben van. engem is vágott már ki párszor, de egy kis codec takarítás-csere megoldotta a problémát.
szerintem arra akart célozni, hogy a maga kategóriájában, mondhatni hasonló stylusban mennek. mert ugye egyenesen egyik sem tudott menni soha, mondeg,y hogy elõs, vagy hátsó kerék.Tovább ha ismernéd bestGP-t, nem feltételeznéd róla, hogy nem tud különbséget tenni egy lada és egy trabi között 😛
Haverom.. Egy Gond van..
Kõvári Barnus = Trabant => elsõ kerék
Géza = LADA => Hátsó kerék..
ég és föld a kettõ között a különbség..
valszeg nem a játékban van a hiba, ugyanis a rbr az utóbi idõk egyik leggyengébben védett játéka... és szerintem direkt... úgyhogy szerintem máshol keresd a hibát! amúgy megér 4ezret... szerintem!
Duddits
Tudom. De nem kívánkozom annyit adni érte. Fõleg nem is biztos, hogy elindul, mert a tört is menünél lefagyott, csak a restart segített.

4000 körül megveheted bárhol elvileg
Duddits
Nincs valakinek eladó RBR-je?

Glpetyus

Halál jó ez a magyar nav. hang 😄
Még mindig azzal tolom.
Egy kicsit szokni kell,de utána király 😊

<#taps>
Glpetyus

Ehhh....megnéztem tegnap az Acropolis rally összefoglalót,aztán leültem gémelni 😊
3 saját rekordot is megdöntöttem <#hawaii>

ezt saját érzésed szerint kell beállítani sztem. Én pl. haverán olyan szarul mentem az Õ kormány beállításaival, hogy az valami iszonyat. van aki az érzékeny beállítást kedveli, van aki (Én) a kevésbé érzékeny,de pontosabban vezethetõ beállítás híve.
bazza
hi all!
vki tudna adni egy Logitech MOMO beállítást a játékhoz? Thx!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

<#eljen>
Glpetyus
Nem tudom kit mennyire érdekel a makett készítés, de ha valakit mégis megfog, akkor itt egy érdekes link és pár kép az innen ingyen letölthetõ wrc papírmakettekrõl... kellemes nyírkálást és ragasztgatást!!! <#nevetes1>wrc papírból
Glpetyus

Nekem is 😊
Egyelõre fennthagytam,mert nem is rossz :o

bestGP
nekem cseresznye siman..:|😄

hüje vagy hamán szép nem!4

JuanG
nekem megy símán...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

fistin
így van!

bestGP
csinaljon man valaki ladát a jatekhoz :@
vagy fabiat<#gonosz1>

fistin
hamarosan(holnap nekilátok) és megcsinálom a magam kis klippjét! ami ha kirakja a csajszi(de szerintem kifogja..) letölthetõ a www.toljadneki.hu oldalról! tessék majd tölteni! 😄DD(szólok ha fent lesZ)

bestGP
bakkancs

nem bakkantok :|

<#shakehead><#falbav>
bestGP
am géza gecijol kezeli azt a ladát..
amolyan Kovari Barnus beutése van. az is ugy vezeti az orros kocsikat h beszarok..
mégsincs beloluk semmi :\

Glpetyus
Holnap kipróbálom.
De ha igaz,akkor át kell alakítani wav-ba. <#wilting>

emberek!!! megy valakinek az új navigátorhang a bh-ról, mert nekem nem...
szerintem az lehet a hiba, hogy azok a file-ok is ogg-ban vannak, amiknek eredetileg wav-nak kellene lennie... vélemény?????
JuanG
én az oktavia-t beraktam...csak símán bemásoltam a könyvtárakat/filokat az RBR alá...mûködik, csak annyi a hiány hogy az autóválasztásnál a Toyota-t kell választanod, nem az Oktavia képe van ott, de a pályán már a skoda van😊))

a dattool-al lehet berakni a skoda képét az autóválasztásnál a Toyota helyett, de azt nem csináltam meg...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

pajti
Sziasztok! tudnátok segíteni? Octavia wrc-t , 307-t meg az impreza 2005-t hogy a putonnyba kell berakni? Meg mi az dat tool? hogy müxik? thx 😊

fistin
csak sajnos megint nem ment, ki is léptem!😞

Glpetyus
Én is :S

fistin
azta betyárját, de kedvet kaptam😄

Glpetyus
😊))

Glpetyus
Glpetyus

Hóhhóó 😊

Van új magyar navigátorhang 😊
Belehallgattam,sokkal jobb,mint a múltkori,....van háttérzaj,és nem olyan mintha épp aludni készülne.
Én kipróbálom,ha vége a melónak.

Ez meg a link. 😊

Glpetyus

hi 😊

fistin
kicsapta a farát a fûre, kapott egy defektet, láttad volna azt az arcot a kocsijából... ahhahhhahhahhhahahhah<#nyes>

Géza is keni? hm. teccik amit csinál a zsigulátorral 😛
emberek, mikor lesz már rbr net-re épülõ bajnokság
??????????????????????????????????????????????????
fistin
a pálya:
egy kisebb malõr: (a többi felvételen😄DD)
elhozott tuning gép:
ugyanez belülrõl:
Géza(rulz😄DDD):
fateromék<#vigyor3>:
és a belsõ felvétel technikája:

egy belsõ felvétel megtalálható mint említettem a toljadneki.hu-n, és azon belül I. Holiday Plus Kupa - III. Bélapátfalvi Rallyesprint (tessék megnézni😄)->a videók címszó alatt egyébként..

ja és ennek a hivatalos neve a II. Holiday Plus Kupa - II Borsodring Rallyesprint-Mezõkövesd, elhagyatott reptér

fistin

fistin
Mezõkövesd? ez egy "amatõr" rallye, ami odavág a szar ob-nek is, mer má unom, hogy semmi sem történik!!!!!!!!!!!
ÉS QVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!! csinálok egy klippet, fent lesz a toljadneki-n, csakúgy mint a Bélapátfalvi is. azt is én csináltam <#nyes>
csak az a baj, hogy egyes fontos jelenetek kimaradtak, ugyanis lemerült a kamerám😞(((((( pedig azok eszement jók voltak😞((( <#rinya>