20179
-
#10309 Szerintem a Kazhol Team Design nemsokára kiadja a seat cordoba-t
Elég jól állnak vele -
uborka666 #10308 Logitech G25 kormánnyal nem lehet rossz:
Logitech G25 magyar teszt -
Lacika 79 #10307 jjjaaaaa, így már érthető. :)
de amúgy fogalmam sincs, én csak afféle hobby pilóta vagyok :) -
Finkoo #10306 de gyerekek... ez nem keserű élcelődés, hanem ba**ogatás...
tudom, hogy valaki ráér így januárban játszadozni, de sajnos sem ő, sem én nem... EMBEREK!!! HIVATALOSAN BEJELNTEM, HOGY VIZSGAIDŐSZAK VAN... azt hiszem ez megmagyaráz néhány dolgot...
A HRC mod szintén ezért nem jött ki... sajnálom, tudom, hogy mindenki kíváncsi az új dolgokra, de legyetek belátóak, vannak egy ember életében ennél fontosabb dolgok is...
lesz lada mod is, meg lesz még hrc 2003 mod is de legyetek türelemmel...
béke, vagy ahogy a művelt angol mondja: Pííísz
-
#10305 szerintem egy skinnel is ki lehetne adni -
#10304 semmit, sajnos nem értek a modokhoz, s még ha meg is tudnám tanulni, ilyesmiben tehetségtelen vagyok :)
és mindig félreérted Te is és ATIWRC is a keserű élcelődést :) nem arról van szó, h nem respektálnánk a munkátokat!!!!!!! azt gondolom, h a magyar RBR modding éra szinte egyetlen képviselői vagytok.
De!
Pár skin miatt hosszú hónapok óta nincs LADA mod. Pár skin miatt majdnem SEMMI nem lett a LADA modból.
Emlékszel Te arra, h a HRC mod miatt BÁRKI is elégedetlenkedett volna, h miért nem jön már ki? Szvsz mindenki tudta, h megy a melo, dolgoztok rajta, készül. Itt viszont szvsz ugy érezzük, h ATIWRC csak ül rajta, láthatóan NINCS rá ideje, de ki nem adná ...
Tragikomikus - szerintem.
(én egyébként decemberben uninstalláltam a játékot hosszú évek után, már nem érdekel és az sem 100% (csak 77% :D ) h a lada miatt visszatenném - egyszerűen kijátszottam magam vele) -
Vlala #10303 Valamit elrontottál a képet illetően. -
ezt az xet én csinaltam ^^ -
Finkoo #10301 neharagudj, te mit is csináltál mostanában? mert nem emléxem rá azért kérdezem... küldhetnél abból is szkrínsotot... -
#10300 neviccelj, persze h lesz .... screenshotok :D -
#10299 lóerő és nyomatéknövelésre gondoltam :)
mert próbálkoztam a turbónyomás átírással, emeléssel, de eléggé dadogott a gép, és csak 60al ment :D -
Lacika 79 #10298 Nem értem a kérdést Vágó úr. -
#10297 ladából lesz valami? :\ -
#10296 hogy tudom a kocsikat gyorsítani? mit kell átírni? -
samhun #10295 Sajnos nem ment a demo, szokása Pixel Shading .... problema.
Mielöt még elromléott volna a VGA m, azon ment, jo játék! -
#10294 bh-ról, fehér a kocsi, és nem megy jobban mint 1 wrc -
#10293 Nekem ment mint a picsa!:D
BH-ról szedted le?
-
#10292 delta s4?? mindenkinek lassú? -
#10291 szerintem kevés a vga-d, de hátha van itt vki aki jobban tudja. :)
Alap autók: Subaru Impreza WRC 03 (S9), Mitsubishi Lancer Evo VII WRC, Toyota Corolla WRC, Citroen Xsara WRC, Peugeot 206 WRC, Hyundai Accent WRC, MG Z Super 1600
Itt nézz körül :D -
#10290 Biztos hogy nem...
ez egy szimulátor, a Colin meg inkább egy játék...
mintha almát a körtével, nem egy kategória... -
szép ez a 2007-es festés -
#10288 leszedtem a Delta S4-et, de nem vagyok megelégedve a fizikájával. Nagyon lassú,még a HF integrale-hoz véve is, pedig abban csak fele annyi ló volt. másnak is ilyen? -
samhun #10287 hi.
mx4 64megás videokártyán elmegy?
-nekem tetszik ez a játék, komolabb mint a colin mcrae, de a colin mcrae grafikája, jobban teccik, meg abban több auto van
ebben milyen autok vannak? leirná valaki?
kössz -
Finkoo #10286 úgy szeretem, hogy itt soha senki semmiről nem tud beszélni... de főleg a játékról nem... -
#10285 -
#10284 azért kapod, mert imageshackrol nem szabad ide direkt linkelni ;)
sztem mindeki a békádat látja ... -
#10283 nyughass már, majd ha jön valaki akkor válaszol -
lottowin #10281 Valaki nem tudja hogy miért kapom ezt a hibaüzenetet az RSRBR III indításakor? -
#10280 az integrált vga kevés ehez, gondolom vmi régebbi integrál intel lehet ... -
#10279 Brutális laptop kell azért ilyen játékokhoz... Ha nincsen benne X600 akkor szerintem nem is érdemes próbálkozni. -
#10278 hali, sztem vmi viedokártya probléma -
Morisz #10277 sziasztok!lehet h már volt ez a kérdés akkor sorry!feltettem a gamet a laptopomra de ezzel a hiba üzivel kidob!!: error creating pixel shader: PiyelShaders/General/CarGlassInternal.ps!!nah ez mit jelent???köszönöm -
#10276 Voltam ott, de nem találtam...
Most már meglett!
Köszi! -
Finkoo #10275 BH -
#10274 Linket szúrd már be légy szíves a Kiss Feri verdájáról!
Köszi! -
#10273 -
Finkoo #10272
Letölthetőek a BH-ról... -
Vlala #10271 A Citroen Kacsát próbálta már valaki? eredeti fizikával inkább pasziánsz, mint rallye, dew kikapcsolódásnak nagy királyság! 100 km-h-nál már irányíthatatlan... -
#10270 nekem így is kilépkednek :( -
GPx8 #10269 Focus 2006 v1.2