20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • bestGP
    (H)
  • JuanG
    most tettem fel újra az RBR-t 0-ról majd egyből rá ezt az RSRBR4-et...

a pénteket ne feledd...este 8-ig van időd!!! :DD
  • atiwrc
    Juan! Nekem az RSRBR3nál volt ilyen, és az volt a baj hogy az eredeti francia texturát változtattam előtte (canariásra)és az a maps-be ott volt külön mappákba (pl:track-41_M_textures) a canariás textura.
  • zoluss
    Aki tud angolul annak javaslom hogy nézzen a BHMS fórumon a Mods/Tracks topicba. Úgy néz ki Black f. nagyot alkotott. Tett be pár screenshotot amint RBR-ben egy CMR2-es pályán megy. A pályaszerkesztés prroblémája megoldódni látszik, és ezek szerint konvertálni is lehet majd, ami ugye nagyon jó. Ui.:Péntekre meglegyen a lada :-)
  • JuanG
    köszi, ez nekem is kellett, hogy elinduljon...viszont a gravel modnál a francia pályán csak a fizika lesz gravel, a graf nem :(((...
  • bestGP
    minnnyan pentek :d
  • Zola NFK
    másold be az egészet a RBR telepített könyvtárába (magyarul oda tömörítsd ki), és ott indítsd el az "RSRBR4_installation.bat"-ot.

ezután az RSRBR4.exe-val tudod indítani a játékot (érdemes egy erre mutató parancsikont nyomni a desktopra).

Nekem mondjuk ez után sem működött, mert kellett hozzá
    ez.
  • berczely
    Lenne egy kérdésem: leszedtem az RSRBR4-et a játékhoz elvileg 2006-os autók vannak benne meg új pályák. "Just run RSRBR4_installation.BAT
    We will install on your pc : VB6 Composants, Officials Patches 1.01
    & 1.02 and RSRBR IV." <<< ez van a readme-ben mindent felraktam de az INSTALLRSRBR4.rlm fájlt nem tudtam semmivel megnyitni telepíteni!HELP!!
  • Finkoo
    azért nem tudja létrehozni az eredeti audio.dat helyére, írásvédettek az eredeti fájlok...
    attribútum változtatásával engedi felülírni létrehozni... ez pl. cars.ini átírásánál is lehet probléma...
  • JuanG
    erre gondoltam :)
  • Madmano
    Megoldottam.
  • Met
    én úgy szoktam, hogy orig audio.dat kimásol egy könyvtárba, ott kicsomagol, bemásolgatom a megfelelő helyre a dolgokat, orig audio.dat kitöröl és visszacsomagolom, aztán a játék könyvtárában lévő orig audio.dat-ot áthelyezem máshova biztonsági mentés gyanánt és berakom a helyére a módosítottat
  • Madmano
    Az a gáz,mikor vissza akarom csomagolni,a Dattol ablak bejön,aztán fenn kiírja Cannot create audio.dat!
  • Met
    vissza is csomagoltad audio.dat-ba?
  • Madmano
    Köszi.Ugy tettem.Hanem van még egykérdésem:a rallysimfans.hu-rol leszedtem egy magyar navigátorhang-csomagot.Azt írja:az audio.dat-ot kapjam szét a dattol-al,aztán a RBR fökönyvtárában keletkező audio mappába másoljam be a magyar nav-hangok fájljait,felülírva az eredetit.Meg is tettem,mégis angolul makog a navigátorom tovább!!!Mi lehet a hiba???????
  • bestGP
    ha jövöhétig nemlesz semmi legalább a fizikát feltöltenéd? ijen elcsuszott féltengejjel bmw fizika módra csak nem az igazi.... :)
  • JuanG
    annak idején megállapodtam atiwrc-vel, hogy megcsinálom a fizikát amennyire lehet meg az időm engedi, és ők majd befejezik festéssel meg mindennel...én se akartam hogy eddig elhúzodjon...

most ultimátumot adtam neki, jövőhét péntekig van ideje hogy kiadja

komolyan szólva: megbeszéltem vele és bízom benne :)
  • Met
    regelj ékezet nélkül vagy írd át a nevet
  • Madmano
    Szasztok.Egy kérdés:fölraktam a játékot.Patch is fenn van.A Cseh rendszerü online plugin is.De,mivel a Championships-re akarok jelentkezni,rendes nevet adtam meg a regizésnél.De mivel ebben vannak ékezetek,mikor játékban akarok belépni a fnév-el,nem enged,mert nem fogadja el az ékezeteket.mit lehet tenni ezzel?
  • bestGP
    juan
    a te lada fizikádat nemlehetne kiadni?
    én mán magamnak anyi skint csinaltam h man csak a fizika hianyzlk hoza :D
  • Dottor Enzo
    Halihó. Tudna nekem valaki küldeni n12es subaruhoz meg az új Focus06-hoz beállításokat? Vagy egy helyet ahol le lehet ilyeneket tülteni. Bh-n nem találtam. Előre is köszi.
  • pajti
    Ez aztán a jó hír.
  • Finkoo
    szerintem a c4et is meg a lancert is el lehet felejteni... a bh-n írták, hogy az argentin gyereket aki a lancert csinálta, lecsukták ittas vezetés miatt és csak 2008ban szabadul... :D
    avio meg már kb. egy éve nem írt a bh-ra... tehát szerintem a c4 is felejtős...
  • pajti
    Avio csinálja még a C4-et vagy elfelejthetjük?
  • attilaswf
    huuu. ez szép
  • Finkoo
    hülye vagy... dehogy basztatom...

inkább örülök neki, hogy van egy ember aki csinál valamit...
  • atiwrc
    Nem kell hancurt basztatni.

Hidd el mivel én meg soakn nyaggatjuk az ignis után 90% hogy gy vftst fog csinálni.

Van egy nagyon jó model csak butitani kell rajta, de egyébkétn tudod jól ho gymiylen az rwd fizika az rbrbe, ezért nem csinálnak rwd-s kcosikat.

• Finkoo
    nem tom mennyire bonyolult a 2107 kaszni, de szerintem valaki csinálhatna egyet, mert ez a stalker féle elég ramaty... én is beleszagoltam egy kicsit a 3d-be, és tudom, hogy nagy munka, bár gyakorlott kéznek biztos sokkal gyorsabban megy... szerintem elég nagy lenne rá az igény, sőt vfts-re is, de eddig a magyarok közül eszébe sem jut senkinek csinálni szoci wrc-t...
    tisztelet hancur barátunknak, hogy egyáltalán az ignist összerakja, ha már magyar vér csörgedezik benne, de ezen kívül igazi magyar(orosz, szal varsói szerződés tagállamai)történelmi rallyautót nem csinál senki...

van egy kis lista:
    2101
    2105
    2107
    2105 vfts
    polonéz
    varnyú
    trabi
    skodri

sajnos tudom, hogy nagyon nehéz megfelelő referencia-anyagot is beszerezni ezekhez, de talán a ladákat meg lehetne csinálni... mondjuk csak a 2107 és vfts típusokat normálira...
    +ezkre az autókra lehetne kupát csinálni a cseheknél, és biztosan népszerű lenne a többi kelet-közép európai országban is, hiszen nem csak a magyaroknál voltak vfts-ek, meg 1500ösök... az észtek tutik megőrülnének érte, nem is beszélve a ruszki elvtársakról...

finkoo szólt hozzátok... :D
  • bestGP
    de legalább a fizikát adnád ki a már meglévő kasznihoz:)
  • JuanG
    hát ezzel még nagyon sokat kéne dolgozni! semmi material meg textúra nincs rajta, valamint aránytalan a modell is sztem...tök keskeny az autó közepe a "fülkéhez" képest...
  • attilaswf
    hali, van egy 2107es modellem, nem éppen a legjobb minöség, elég rendezetlen a wire és nincs beltre, de aki foglalkozik modellezéssel gyorsan meg birná csinálni normálisra és akkor lenne egy normális model a ladamod-hoz! sztem nézzen rá valaki, feltöltöttem rapidra 3ds a formátuma(3ds max7) itt a link2107
  • Madmano
    Sziasztok.Tudom,"no warez"!De bízom benne,segítetek.Régebbről megvan a játék 2lemezes multilanguage változata.Ez még crack-es.Régebben játszottam is vele sokat.Aztán volt egy kis kihagyás,lekerült a gépről is.Tegnap,felrakom,crack,akarom indítani,semmi!!!Van,hogy az asztal látszik,van hogy totál sötét a kép indítás után.Próbáltam ugy is,hogy fölraktam,nem crack-oltam.Főltettem a 2patch-et,ugy sem ment.ugyanez a hiba.Mondom,hátha windows hiba.Tegnap újra raktam a windows-t,a rbr előtt a firefox2.0.0.1,a nod32,adwareSE,PowerDVD6 került fel.+még frissítettem a realtec hangkari-drivert.Mi lehet a gondja????A Battlefield2se megy rajta.Pedig az eredeti és az is ment előtte.
  • pajti
    >autó csere<
  • bad boy 2
    hellosztok tök jó amit csináltok nekem most sikerült meg venni a gamet az a kérdésem hogy autot hogy kell be rakni a játékba ?
  • pajti
    Citroën Xsara WRC 2006 v1.0 (extralights)
  • bestGP
    azéirtam h téleg elbasztam :DDD
  • Vlala #10313
    Off: Operám van, abban nincs iksz, csak ki van írva, hogy kép. :)
  • mila69en
    szerintem nem:D http://www.sg.hu/nesze
  • csm
    segítene vki?
  • bestGP
    talán azért mert egy x-et csinaltam
    csak nem iksznek mutatja hanem törött akárminek
    magyarul csinaltam szkrnshotot, az egy dolog h mi :D
    mindegy aki nemérti az legyen krokodilnál bal

itt mégegy:D