Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hy felraktam ezt a 17mb os audioupdate-t de amikor a load profile képernyõ bejönne kilép help
Forza Italia OoO Forza Juventus
Üdvöm!
Nemrég kezdtem a RBR-t, de már tépem a fejem, mert nem tudom felszabadítani az autókat😞( A RB Challange-n végigvertem a jó öreg Richard bácsit, és csak az elsõ kettõnél szabadult fel az MG és az idõsebb Impreza. Hogyan kell másképpen felszabadítani õket? Vagy mit nem csinálok jól? Lécci segítsetek rajtam, mert nem akarok bõõgni😊))
Nemrég kezdtem a RBR-t, de már tépem a fejem, mert nem tudom felszabadítani az autókat😞( A RB Challange-n végigvertem a jó öreg Richard bácsit, és csak az elsõ kettõnél szabadult fel az MG és az idõsebb Impreza. Hogyan kell másképpen felszabadítani õket? Vagy mit nem csinálok jól? Lécci segítsetek rajtam, mert nem akarok bõõgni😊))
pff, nem kell az neked 😄
amúgy már tolom a bajnokságot, némi balfaszságnak köszönhetõ csak, hogy nem sikerült megcsinálni a tesztet 😄
amúgy már tolom a bajnokságot, némi balfaszságnak köszönhetõ csak, hogy nem sikerült megcsinálni a tesztet 😄
<#worship>#worship>
bocs lacika79
tényleg nem neked szántam, csak elnéztem a sort, mert nem láttam a hirtelen idegtõl 😊)))
tényleg nem neked szántam, csak elnéztem a sort, mert nem láttam a hirtelen idegtõl 😊)))
hm, megcsináltam 😛
na mindegy, megyek még párat, aztán majd csak rájövök, mit cseszek el. fura módon verseny közben jó minden. úgy látszik, improvizálásban jobb vagyok, mint vezényszóra tekerni a kormányt, meg nyomkodni a pedálokat. ehh :S
hát ez az😊
segíteni nemtudok, asszem azzal én is szenvedtem😞
segíteni nemtudok, asszem azzal én is szenvedtem😞
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
newm tudtam, csak úgy behalt mindenem :S
de ez még nem ment meg attól, hogy nem tudom megcsinálni a dolgot. ekkora égést 😄D
de ez még nem ment meg attól, hogy nem tudom megcsinálni a dolgot. ekkora égést 😄D
Emberek!
Az évszázad balfaszsága történt meg ma velem. 2 órán keresztül. Új windows, új RBR, elkezdtem a rally sulit, és.... NEM TUDOM MEGCSINÁLNI A BALLÁBFÉKES FELADATOT!!! <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#gun>#gun>
Fingom nincs, hogy mi a probléma, már ezerszer csináltam, de most nem megy. nemtom, mit baszok el, mindent úgy csinálok, mint eddig. ez kész röhej, valaki segíccsen rajtam 😛PPP
leírást kérek lépésrõl lépsére, mert lassan összetöröm a kormányt, meg a fejemet is 😄D
Az évszázad balfaszsága történt meg ma velem. 2 órán keresztül. Új windows, új RBR, elkezdtem a rally sulit, és.... NEM TUDOM MEGCSINÁLNI A BALLÁBFÉKES FELADATOT!!! <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#gun>#gun>
Fingom nincs, hogy mi a probléma, már ezerszer csináltam, de most nem megy. nemtom, mit baszok el, mindent úgy csinálok, mint eddig. ez kész röhej, valaki segíccsen rajtam 😛PPP
leírást kérek lépésrõl lépsére, mert lassan összetöröm a kormányt, meg a fejemet is 😄D
Nem lesz változás tudtommal. Csak a Finkoo reklamációjára reflektáltam.
Remélem ott lesztek a 2. fordulón is.😊 Sõt ha van még jelentkezõ azt is szivesen fogadjuk.
Finkoo! Szerintem az utolsó hsz-odat nem a Laciká79-nak szántad..szerintem
Lacika te nem jösz a bajokságba?
Remélem ott lesztek a 2. fordulón is.😊 Sõt ha van még jelentkezõ azt is szivesen fogadjuk.
Finkoo! Szerintem az utolsó hsz-odat nem a Laciká79-nak szántad..szerintem
Lacika te nem jösz a bajokságba?
drága barátom!
Te pedig tanulj meg olvasni.... szerintem <#nezze>#nezze><#kuss>#kuss>
Te pedig tanulj meg olvasni.... szerintem <#nezze>#nezze><#kuss>#kuss>
lacika79
az rbr fan site-on fennt van a rbr autó beállításának fordítása, ha érdekel... ja itt meg töröld a szótáradból a colin szócskát... meg tanulj meg vezetni... szerintem... 😊)))
az rbr fan site-on fennt van a rbr autó beállításának fordítása, ha érdekel... ja itt meg töröld a szótáradból a colin szócskát... meg tanulj meg vezetni... szerintem... 😊)))
ugye milyen jó hivataloskodni 😊)) tiszta asi (bocs minden asifantól, de asi suxx)
Finkoo!
Elbíráltuk a kérelmedet (ez olyan jól hangzik) ,a határozatról majd levélben értesítünk.
Többiek ! Akit érdekel nyugodtan lehet csatlakozni a bajnoksághoz. Módosítottam a honlapon is és van egy bõvebb leírás az RBRnetrõl és használatáról.Sajnos többen nem ismerték az RBRnetet- és hogy mit lehet és mit nem , ezért nem tudtak résztvenni.
RBR FAN SITE
Sziasztok
Elbíráltuk a kérelmedet (ez olyan jól hangzik) ,a határozatról majd levélben értesítünk.
Többiek ! Akit érdekel nyugodtan lehet csatlakozni a bajnoksághoz. Módosítottam a honlapon is és van egy bõvebb leírás az RBRnetrõl és használatáról.Sajnos többen nem ismerték az RBRnetet- és hogy mit lehet és mit nem , ezért nem tudtak résztvenni.
RBR FAN SITE
Sziasztok
ilyen bonyolult dolgokat ne írj, mert a végén ezt is el kell magyarázni 😛
jah, és a lábadban van a hiba, nem az alapbeállításokban
akkor állítsd kevésbé érzékenyre. ennyi a titka. és ezt mint általában, a setup címszó alatt teheted meg, bármilyen furán is hangzik. egy kis szótárt a kacsódba fox, ha esetleg nem boldogulnál a játékban fellelhetõ magasröptû szavakkal, és beállítod úgy, ahogy neked teccik. mindenki úgy csinálta, ahogy neki teccik, nem úgy ahogy jóskapistának teccett.
az alap beállitás szar <#levele>#levele>nagyon érzékeny a fék ha benyomom egyböl megpördul ha kanyarodok akkor is de most már valamivel jobb mert állitottam rajta de lehetne jobb is a coliné alapbol jo<#vigyor3>#vigyor3>
az irányítás jó, csak meg kell tanulni vezetni, ez nem kolin meg enefes
Mi van itt basszus?!?! Bemelegititek a frissen regelt <#lama>#lama>-t?!?! Bar tenyleg nem egy agytroszt, de azert lehetne finomabban😉)
ugylátszik nem<#eplus2>#eplus2>
megvan a szánándreász is de most evvel játszok kormánnyal
LOLMÁHE%!!!44
menyél szánádreászozni ott a kocsikat ugyis irányithatod billrõl!!4
menyél szánádreászozni ott a kocsikat ugyis irányithatod billrõl!!4
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
te normális vagy??
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hol van az az ott?
igen miért
köszi <#boxer>#boxer>
^^^^<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>^^^^
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ne'
b+ ....
b+ ....