Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon szépen köszönöm<#hawaii>#hawaii>
ehhh...ide ellátogat,letölt,bemásol,élvez 😛
Sziasztok a mentésdolgot közben megoldotam de most az a gondom,hogy hogyan lehet az autokat betenni a játékba. Ha valaki tud segitsen köszönöm. <#nemtudom>#nemtudom>
Sziasztok tudnátok segiteni mentés kéne a játékhoz,elöre is köszönöm.<#hawaii>#hawaii>
Nem is hallotam hogy Colin viszatér, hát nem tom szerintem kár ujra rallyiznia, bár majd kiderül. Nekem 256MB Ram van és azzal is megy fullon ;-)
Es gibt nur ein FC Bayern!
jah, skoda 😊
fogalmam sincs. logi, ms, genius cuccokat megeszi
Bármilyen kormánnyal kompatibilis ?
persze dukál mellé egy kormány is, és nagy elszántság 😊
2000 koruli procival, Gf4 vagy 9600 szintu kartyaval es 512Mb RAM-mal mar elvileg high-on megy.
valahol már hallottam ezt a teknikát. de mûködik, és ez a lényeg 😄
Eltört a fékpedál rugója :S
Megbuheráltam egy kicsit,de így nincs full fék,és amúgy se lesz hosszú életû így.... <#rinya>#rinya>
Megbuheráltam egy kicsit,de így nincs full fék,és amúgy se lesz hosszú életû így.... <#rinya>#rinya>
Beszart a pedálom !!!4 <#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#wilting>#wilting><#violent>#violent><#wilting>#wilting><#help>#help><#zavart2>#zavart2><#szomoru1>#szomoru1><#duma>#duma><#mf1>#mf1>
vagy szintén a nyamiságokról le lehet tölteni a car and track unlockert 😊
Meg kell nyerni a Challenge-t, egy szakaszt, egy futamot a Bajnoksagot. Vagyis, kezd el minnel tobbet nyerni😉
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egy rettentõ zöldfülû kérdés: honnan lehet leszedni ezeket a nyamiságokat? 😊
p.s.: ..nem lehet, hogy senki sem tudja konkrétan, hogyan lehet felszabaditani azokat az autókat..
p.s.: ..nem lehet, hogy senki sem tudja konkrétan, hogyan lehet felszabaditani azokat az autókat..
icmi! rbr javító patch, a legújabb + nem árt a soundmod sem jobbak lesznek a hangok tõle + magyar nav. hang és szerintem egész élvezhetõ lesz... szerintem...
Nekem asszem ez a Budapest Rally kimarad:-) Szentivánon VW találkozó van! :-D
hopá ez 2 volt
<#szomoru1>#szomoru1>
<#szomoru1>#szomoru1>
Jó neked!
Én holnap parádsasvár!
Szurkoljatok Busmannak
Én holnap parádsasvár!
Szurkoljatok Busmannak
Jó neked!
Én holnap parádsasvár!
Szurkoljatok Busmannak
Én holnap parádsasvár!
Szurkoljatok Busmannak
Budapest Rally, Prolog, 17:00 es 17:30 (rajtok), Budapest, Ujpesti Rakpart (Margit hid)!!!!
Aki meg akar, most induljon (en most ulok biciklire😄)😊)))
Aki meg akar, most induljon (en most ulok biciklire😄)😊)))
Tele van minden kiálló testrészem azzel a gámmal!!!
Csak nekem szaraxik a hang vagy mást is megtisztelt ezzel? Kezdem bánni, hogy megvettem. Elindítom, adrenalin föl, three two one go.o.o.o.o.o.o.o stb. majd alt+f4-re ki. Újra indítom, adrenalin föl, ugyanez. Harmadszorra már fut, ekkor meg szépen elkezd recsegni a hang. Már minden drivert kicseréltem, vindózt is, alaplapi recsegõn meg alapból kékhalált dob. Le is szedtem a pibe. A GTR-nél miért jó a hang? Mert megírták rendesen? És most még higgadt voltam <#falbav>#falbav>
Ha lesz pecs felrakom újra. Fos.
Csak nekem szaraxik a hang vagy mást is megtisztelt ezzel? Kezdem bánni, hogy megvettem. Elindítom, adrenalin föl, three two one go.o.o.o.o.o.o.o stb. majd alt+f4-re ki. Újra indítom, adrenalin föl, ugyanez. Harmadszorra már fut, ekkor meg szépen elkezd recsegni a hang. Már minden drivert kicseréltem, vindózt is, alaplapi recsegõn meg alapból kékhalált dob. Le is szedtem a pibe. A GTR-nél miért jó a hang? Mert megírták rendesen? És most még higgadt voltam <#falbav>#falbav>
Ha lesz pecs felrakom újra. Fos.
bajnokságon sem árt végigmenni, meg asszem ha perfectre csinálod a sulit, az sem rossz 😛
Ne tudjátok véletlenül hgy pl a Corába mennyibe kerül most a játék, mert akkor nem tökölnék a letöltésel ha nem olyan drága
Köfi! Müxik és minden, de azért kíváncsi vagyok, hogy mit kéne tennem, ha én magam akarnám felszabadítani õket. Elég, ha
- RB-t agyonverem a Challange-n? (ez megtörtént)
- talán totál sérülésmentesen kell megverni? (pár helyen túl szûkre nyestem a kanyart, és behajlott a spojler..)
- vagy a bajnokságot is meg kell nyerni hozzá?
- RB-t agyonverem a Challange-n? (ez megtörtént)
- talán totál sérülésmentesen kell megverni? (pár helyen túl szûkre nyestem a kanyart, és behajlott a spojler..)
- vagy a bajnokságot is meg kell nyerni hozzá?
kicsomagoltattam utána az audioba bemásoltam az ujakat majd az rbr fökönyvtárba áttettem az audiot és visszacsomagoltam
Forza Italia OoO Forza Juventus