Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melorin
Sziasztok.
Melorin vagyok, magyarország hivatalos RBR csapatának, a HRT tagja vagyok.
Ha valaki szeretne csatlakozni egy másik, hiperaktív fórumhoz, ITT megteheti.
Ez egy szuper társaság, RBR megszállottakkal. Ha valaki szeretné megtekinteni a csapat oldalát, IDE nézzen be.
Ha a Nemzetközi rangsorolásra esetleg kíváncsiak vagytok Ez a Világranglista
Sziasztok.

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

hát sajnos egy családi tragédia miatt ki fogom hagyni biztosan a mai fordulót, de lehet, hogy a következõt is... lélekben veletek leszek... ki nem lesz? sebgutkopf... meg még ki??
Met
miért ne mennénk?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Finkoo ,Met jöttök szombaton a 3. fordulóra?
Most nem tud jönni egy két nagymenõ, most lehet igazán pontokat szakítani<#vigyor1>
ja ha megírja valaki mi az a billeny, akkor hálás lennék... na megy a tyûzetet is 😊
#8108 hejesiras öttös 😊
<#taps><#eplus2>
Met
ha a játék is úgy megy billentyûzettel mint az írás akkor inkább vegyél egy kormányt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Na megy valakinek szompla billenytyüzettel?????Szerintem íiy billenytyüvel is jó a játék,csak kicsit jobban kell figyelni!!
Elötte GF4200TI-m volt,de az csak Directx8-at tudott.

szvsz erre gondoltam, csak nem írtam oda. <#lama> vagyok 😄
Dattool. http://www.bhmotorsports.com/download/7385

VGA: 9550 Szerintem!!! ATI Tool-al 9600pro-ra huzom. Ugyanaz mindkettö GPU-ja

olcsó kategóriára gondolt. szvsz 10 körül márvehetsz olyan kártyát, ami támogatja a Pixel shadereket
GF 6600 GT Szerintem.

JuanG
mex=mx

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
síma GF4-en (pl. Ti4200), ami nem mex már elmegy/játszható...ez kb 10ezer vagy olcsóbb használtan...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

És szerinted Laci manapság milyen videokártyát érdemes venni?
Elfogadható áron ami nagyjábol megfelel ezeknek a játékoknak a futtatásához.
videókártyacserepeccs
én ezt használom
manapság ne várd el, hogy egy normális, shadereket támogató játék eleinduljon egy emiksz kártyán.
Én ezt tökre nem értem, mert eddig minden játék indult.
Az igaz hogy régi a videokártyám (GeForce2MX/400MX) a proci P4 es.
Na mindegy azért szeretném valahogy kiprobálni ugyhogy ha megtudnátok mondani milyen patch kell pontosan sokat segítenétek.
cselt
#8085-re senki nem tud megoldást mert én nem találtam semmit és nagyon idegesítõ. Melyik az a dat kicsomagoló a bhmotorsports-on? Lécci adjatok egy linket mert én nem találtam!
JuanG
ez valszeg igaz...de legalább elindul 😊

k8bal
de ha olyan régi a kártya hogy nem támogatja a PS1.1-et és van mégis olyan pecs hogy elindulna néküle attól még kegyetlenül akadna a játék!
mert ha ilyen kártyája van akkor fogadok hogy a procija és memóriáji is nem éppen a legújabbak!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

JuanG
a videókártyád valszeg nem tudja a pixelshader-t...régebben volt szó valami patch-rõl ami lehetõvé tette, hogy enélkül is induljon régebbi kártyákon...

k8bal
lol
ON

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Lego Star Wars topicból.
k8bal
OFF
ToMy_!
ami az aláírásodba szerepel szöveg azt télleg mondta valaki vagy csak úgy találtad mert ha az télleg megtörtén akkor az nem semmi!<#idiota>
(pixel shader-esre gondolok)

videókártyád milyen?
A gond a pixelshaders/general/CarGlassInternal.pso file-al van legalábbis a
hibaüzenet szerint!
Segítség!!!!!!!!!!!!!
Felraktam a gamet a reloaded változatot minden tök jól megy mikor egyszercsak azt irja ki az into után: ERROR craeting pixelShaders rákattintok az okra és kidobbbbb!

ugye tud valaki segíteni?!

elõre is kösz!
JuanG
régebben már volt ilyen többeknek, de hogy mi volt a megoldás, már ha egyáltalán volt, nem tudom...érdemes mindent (proci, vidkari, memória) alapon futtatni...

cselt
Hellósztok!

Nem láttam ilyen kérdést úgyhogy felteszem: Az lenne a problémám a játékkal, hogy játszok vele a Rally iskolában és egyszercsak gondol egyet és kilép. Semmi hibaüzenet csak kidob az asztalra. 1.2-es patchet tettem fel meg magyarítást.
Glpetyus
<#wilting>
Van a könyvtárban egy CARS mappa....csinálj egy biztonsági másolatot belõle.
Most fogd meg amit letöltöttél és másold be abba a könyvtárba (igen,írd felûl).
Ennyi asszem.

Jancker
Azt pobáltam de abból nem jövök rá <#rinya> A nagy angol tudásommal....
Valaki létszi segítsen<#worship>

Es gibt nur ein FC Bayern!

Glpetyus
olvasd el a ríd mít 😊

Jancker
Valaki, könyörgök<#rinya><#rinya>

Glpetyus
nincs még

Ki tudja? Van Ford Focus? Eddig a BH-n nem találtam

Jancker
Ez most kereszt kérdés😛 😄 Amugy 13! És nem tok angolul, egy éve tanulok csak, inkább német....
De lécci valaki Hilfeeeee!

hány éves vagy?
Jancker
Lécci valaki mondja el részletesen hogy pl a Peugeot 307-et hogyan rakjam be hogy müködjön is! Bocsi láma vok.....valaki lécci!

Hát ez igen szomorú lenne.

Jancker
Én tudtam játszani, csak eccercsak kilépet és szevasz😞http://www.sg.hu/kep/faces/rinya.gif Valaki könyörgök segítsen!

k8bal
Nálam is ez van! az 5.7-essel is ezt csinálta az 5.8-cal meg még nem próbáltam!
aki erre tud vmit az szóljon!
ezért a hiba miatt még nem tudtam jáccani a játékkal pedig aszondják ETALON! <#rinya>

Jancker
:'( Ti milyen catalystot használtok? Mert egyszer csak kilépett a játékból, és azóta az van hogy elindítom, belép oda hogy kiválaszsam hogy mit töltösn be és kiakad, nem csinál semmit, lefasgy😞 Van valami ötletetek?

lehet, nem támogatja tökéletsen a kormányt
Lehet, hogy láma kérdés, de a vibráció és a force feedback nem ugyanaz ? Vettem egy kormányt (Gembit), a Vezérlõpult/Játékvezérlõk menüpont alatt tökéletesen rezeg mindkét motor. Azonban a játékban semmi, hiába van a FF On-ra állítva. A kormány többi funkciója jól mûködik, csak ez nem. Mi lehet a hiba ?

Köszi, már le is töltöttem.

Jancker
Oké, köszi!

Akkor kénytelen leszel az audio Datba bele rakni.Ahoz kell egy dat tool nevü kis progi amit szintén megtalálsz a BH-n.