20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • bestGP
    az egyes tényleg hosszu a tolósváltóban, legalább ennyire mint a játékban :)
    annyi nemtecik amit már mondtam is, hogy forgatni kell
    amikor a 07es ás zsigát pont hogy nem forgatni kéne
  • zoluss
    Feldobtam a setupokat BH-ra, remélem hamar megjelenik. Ha lesz időm még próbálok rajta állítgatni. Örülnék ha más is megosztaná a beállításait, mert nem vagyok valami profi benne, csak páran kérték hogy rakjam fel.
  • zoluss
    Igen, azt gondoltam, de szerintem kicsit túl széles lett. Valaki tudja hogyan tudom keskenyebbre venni magamnak?
  • Finkoo
    a nyomtáv direkt lett szélesítve tudomásom szerint, hogy némileg sportosabb legyen a dolog...
  • zoluss
    Nah, elhoztam a Lada setupokat, holnap megpróbálom feltölteni vhova. Sikerült csinálnom aszfaltra is egy olyat, hogy végig tudtam menni a pályán. Lenne két problémám a Lada fizikájával: 1. Egyesben 70-et megy. Nem tudom hogy van az igaziban de nekem ez nagyon hosszúnak tűnik. 2. Nagyon kint vannak a kerekek, ha leültetem kicsit, hátul beleér a kerék a sárvédőbe. Le tudná nekem vki írni, hogy hogy tudom ezeket változtatni?
  • Finkoo
    amúgy mit keres itt az rfactor???
  • JuanG
    sorry :))...szal tényleg eredeti van..
  • bardocz
    nem figyeltem a vesszőt
    vagyok
  • Glpetyus
  • pajti

Sztem érthetően leírta hogy original rFactorja van :)
    Egyébként krekkelni kell..
  • bardocz
    és kell valamit okoskodni az elinditásával vagy simán crackeled?
  • JuanG
    nem, eredeti...
  • bardocz
    rFactor neked warezba van meg?(azért merem itt megkérdezni mert rbr topik ,és nem rfactor:))
  • JuanG
    vagy majd ha elkészül a pályám rfactor alá, megkérem eddy-t tegye át RBR alá...:)))
  • Glpetyus
    ázáz,track-editort a népnek! :d
  • Met
    dehogy ded, csak "nincs miről beszélni" majd ha kijön a track editor vagy valami akkor lesz itt nyüzsi :)
  • Finkoo
    ez a topic isz ded...
  • nesto
    fraps fórumba nem írnak, hátha tudtok segíteni. honnan kell kilőni a registry-t a frapsnál? (uninstall után)
  • bestGP
    köridóket irjatok má zsigulival :d
  • bestGP
    am sima pluginsba is lehet
    ha shakedownon nyomod
  • Tes Parker
    Csövi Srácok!Feltettem az RBR Online 2-őt,de nem tom hol lehet állítani azt,hogy automata vagy manuális váltó legyen.Ebben kellene egy kis segítség.Előre is köszi.
  • zoluss
    RBRWRONG+TYRE.EXE Asszem ez a fájl neve, amivel gumit választhatsz. Ezt RBR előtt kell elindítani, és futva hagyni a progi alatt. http://www.bhmotorsports.com/board/download.php?id=15599 Na, most megpróbáltam belinkelni, remélem működik.
  • pajti
    Csorog a nyálam... :D
  • bestGP
    hogykellazt?
  • Vlala #10527
    Mentem egy kört az egyik Ladával, majdnem felcsavartam egy fára. Eleinte nem tűnt olyan vészesnek, de a visszajátszás...
    Köszönöm, Istenem, hogy nem tíz centivel hosszabbak a 21007-esek! :)
  • zoluss
    Azért azt előre megmondom hogy nem vagyok profi a kocsik beállításában, de azért megpróbálom valahova feltölteni. Próbáljátok ki az aszfaltot murva gumikkal, nagyon jó móka, szépeket lehet driftelni.
  • bestGP
    assem igen
  • bestGP
    hm falstone
    4:32:85 ladával
    a visszaforditót elkutram :S
  • Gaberking
    köszönöm a segítséget!
    zoluss én is várom a setupodat
  • JuanG
    tedd majd fel pls valahova :)...
  • zoluss
    Én is állítgattam rajta, és szerintem jobb lett mint a gyári, de nem tudom sehova feltölteni, esetleg jövő héten. Amit én csináltam: hosszabb, lágyabb rugók, a farát kicsit lejjebb engedtem, kisebb hátsó guminyomás, a diffiben feljebb raktam a front nyomatékát, a többit nullára vettem( nem tudom számít-e mivel azok nem hajtottak, de biztos ami biztos), a fékek értékeit megfordítottam (60:40 ellenkező elosztásban), és egy kicsit növeltem is a nyomását, keményebb anti-roll bar. Nekem jobban tetszett így. Sokat nem próbálgattam, biztos lehet ennél sokkal jobb beállításokat is csinálni, de nekem jobban tetszik az eredetinél, és még nem volt időm sokat állítgatni.
  • JuanG
    jaja...az alapsetup állítgatásával igyekeztem Ladássá tenni :))
  • JuanG
    kicsit off

rally mod rfactorhoz WIP...igyekszem elérni hogy legyen benne lada is :), valszeg könnyebben és jobban meg lehetne csinálni mint rbr-hez

videó
  • Gaberking
    arra gondolsz, hogy a verseny előtt ne töltsek be semmi beállítást, hanem hagyjam úgy ahogy van?
  • bestGP
    ami bennvan a ladamodba az tökéletes
    ha nincs kormányod megse probalj vele szépen autózni, mert majdnem lehetetlen :)
  • Gaberking
    Heló!
    Ha van valakinek vmi használható setupja(i) a ladához, legyen szíves töltse már fel valahova, vagy mondjátok meg, hogy honnan tudok letölteni hozzá.
    Előre is köszönöm
  • bestGP
    1db van kb :D
    a többi csak ijen "igazi pakk" satöbbi.
  • Met
    BH
  • bestGP
    h nincs benn a suitable car
    amikor bennvan
    meg vanamikor a pája nemtecik neki
    azokathonnan lehet letölteni mellesleg?
  • Met