20179
-
#10551 az egyes tényleg hosszu a tolósváltóban, legalább ennyire mint a játékban :)
annyi nemtecik amit már mondtam is, hogy forgatni kell
amikor a 07es ás zsigát pont hogy nem forgatni kéne -
zoluss #10550 Feldobtam a setupokat BH-ra, remélem hamar megjelenik. Ha lesz időm még próbálok rajta állítgatni. Örülnék ha más is megosztaná a beállításait, mert nem vagyok valami profi benne, csak páran kérték hogy rakjam fel. -
zoluss #10549 Igen, azt gondoltam, de szerintem kicsit túl széles lett. Valaki tudja hogyan tudom keskenyebbre venni magamnak? -
Finkoo #10548 a nyomtáv direkt lett szélesítve tudomásom szerint, hogy némileg sportosabb legyen a dolog... -
zoluss #10547 Nah, elhoztam a Lada setupokat, holnap megpróbálom feltölteni vhova. Sikerült csinálnom aszfaltra is egy olyat, hogy végig tudtam menni a pályán. Lenne két problémám a Lada fizikájával: 1. Egyesben 70-et megy. Nem tudom hogy van az igaziban de nekem ez nagyon hosszúnak tűnik. 2. Nagyon kint vannak a kerekek, ha leültetem kicsit, hátul beleér a kerék a sárvédőbe. Le tudná nekem vki írni, hogy hogy tudom ezeket változtatni? -
Finkoo #10546 amúgy mit keres itt az rfactor??? -
#10545 sorry :))...szal tényleg eredeti van.. -
#10544 nem figyeltem a vesszőt
vagyok -
#10543 -
Sztem érthetően leírta hogy original rFactorja van :)
Egyébként krekkelni kell.. -
#10541 és kell valamit okoskodni az elinditásával vagy simán crackeled? -
#10540 nem, eredeti... -
#10539 rFactor neked warezba van meg?(azért merem itt megkérdezni mert rbr topik ,és nem rfactor:)) -
#10538 vagy majd ha elkészül a pályám rfactor alá, megkérem eddy-t tegye át RBR alá...:))) -
#10537 ázáz,track-editort a népnek! :d -
#10536 dehogy ded, csak "nincs miről beszélni" majd ha kijön a track editor vagy valami akkor lesz itt nyüzsi :) -
Finkoo #10535 ez a topic isz ded... -
#10534 fraps fórumba nem írnak, hátha tudtok segíteni. honnan kell kilőni a registry-t a frapsnál? (uninstall után) -
#10533 köridóket irjatok má zsigulival :d -
#10532 am sima pluginsba is lehet
ha shakedownon nyomod -
Tes Parker #10531 Csövi Srácok!Feltettem az RBR Online 2-őt,de nem tom hol lehet állítani azt,hogy automata vagy manuális váltó legyen.Ebben kellene egy kis segítség.Előre is köszi. -
zoluss #10530 RBRWRONG+TYRE.EXE Asszem ez a fájl neve, amivel gumit választhatsz. Ezt RBR előtt kell elindítani, és futva hagyni a progi alatt. http://www.bhmotorsports.com/board/download.php?id=15599 Na, most megpróbáltam belinkelni, remélem működik. -
#10529 Csorog a nyálam... :D -
#10528 hogykellazt? -
Vlala #10527 Mentem egy kört az egyik Ladával, majdnem felcsavartam egy fára. Eleinte nem tűnt olyan vészesnek, de a visszajátszás...
Köszönöm, Istenem, hogy nem tíz centivel hosszabbak a 21007-esek! :) -
zoluss #10526 Azért azt előre megmondom hogy nem vagyok profi a kocsik beállításában, de azért megpróbálom valahova feltölteni. Próbáljátok ki az aszfaltot murva gumikkal, nagyon jó móka, szépeket lehet driftelni. -
#10525 assem igen -
#10524 hm falstone
4:32:85 ladával
a visszaforditót elkutram :S -
Gaberking #10523 köszönöm a segítséget!
zoluss én is várom a setupodat
-
#10522 tedd majd fel pls valahova :)... -
zoluss #10521 Én is állítgattam rajta, és szerintem jobb lett mint a gyári, de nem tudom sehova feltölteni, esetleg jövő héten. Amit én csináltam: hosszabb, lágyabb rugók, a farát kicsit lejjebb engedtem, kisebb hátsó guminyomás, a diffiben feljebb raktam a front nyomatékát, a többit nullára vettem( nem tudom számít-e mivel azok nem hajtottak, de biztos ami biztos), a fékek értékeit megfordítottam (60:40 ellenkező elosztásban), és egy kicsit növeltem is a nyomását, keményebb anti-roll bar. Nekem jobban tetszett így. Sokat nem próbálgattam, biztos lehet ennél sokkal jobb beállításokat is csinálni, de nekem jobban tetszik az eredetinél, és még nem volt időm sokat állítgatni. -
#10520 jaja...az alapsetup állítgatásával igyekeztem Ladássá tenni :)) -
#10519 kicsit off
rally mod rfactorhoz WIP...igyekszem elérni hogy legyen benne lada is :), valszeg könnyebben és jobban meg lehetne csinálni mint rbr-hez
videó -
Gaberking #10518 arra gondolsz, hogy a verseny előtt ne töltsek be semmi beállítást, hanem hagyjam úgy ahogy van? -
#10517 ami bennvan a ladamodba az tökéletes
ha nincs kormányod megse probalj vele szépen autózni, mert majdnem lehetetlen :) -
Gaberking #10516 Heló!
Ha van valakinek vmi használható setupja(i) a ladához, legyen szíves töltse már fel valahova, vagy mondjátok meg, hogy honnan tudok letölteni hozzá.
Előre is köszönöm -
#10515 1db van kb :D
a többi csak ijen "igazi pakk" satöbbi. -
#10514 BH -
#10513 h nincs benn a suitable car
amikor bennvan
meg vanamikor a pája nemtecik neki
azokathonnan lehet letölteni mellesleg?
-
#10512 mit ír ki?