Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki szeretne csatlakozni egy másik, hiperaktív fórumhoz, ITT megteheti.
Ez egy szuper társaság, RBR megszállottakkal. Ha valaki szeretné megtekinteni a csapat oldalát, IDE nézzen be.
Ha a Nemzetközi rangsorolásra esetleg kíváncsiak vagytok Ez a Világranglista
Sziasztok.
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Finkoo ,Met jöttök szombaton a 3. fordulóra?
Most nem tud jönni egy két nagymenõ, most lehet igazán pontokat szakítani<#vigyor1>#vigyor1>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Elfogadható áron ami nagyjábol megfelel ezeknek a játékoknak a futtatásához.
én ezt használom
manapság ne várd el, hogy egy normális, shadereket támogató játék eleinduljon egy emiksz kártyán.
Az igaz hogy régi a videokártyám (GeForce2MX/400MX) a proci P4 es.
Na mindegy azért szeretném valahogy kiprobálni ugyhogy ha megtudnátok mondani milyen patch kell pontosan sokat segítenétek.
mert ha ilyen kártyája van akkor fogadok hogy a procija és memóriáji is nem éppen a legújabbak!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
ON
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
ToMy_!
ami az aláírásodba szerepel szöveg azt télleg mondta valaki vagy csak úgy találtad mert ha az télleg megtörtén akkor az nem semmi!<#idiota>#idiota>
(pixel shader-esre gondolok)
hibaüzenet szerint!
Felraktam a gamet a reloaded változatot minden tök jól megy mikor egyszercsak azt irja ki az into után: ERROR craeting pixelShaders rákattintok az okra és kidobbbbb!
ugye tud valaki segíteni?!
elõre is kösz!
Nem láttam ilyen kérdést úgyhogy felteszem: Az lenne a problémám a játékkal, hogy játszok vele a Rally iskolában és egyszercsak gondol egyet és kilép. Semmi hibaüzenet csak kidob az asztalra. 1.2-es patchet tettem fel meg magyarítást.
Van a könyvtárban egy CARS mappa....csinálj egy biztonsági másolatot belõle.
Most fogd meg amit letöltöttél és másold be abba a könyvtárba (igen,írd felûl).
Ennyi asszem.
Valaki létszi segítsen<#worship>#worship>
Es gibt nur ein FC Bayern!
De lécci valaki Hilfeeeee!
aki erre tud vmit az szóljon!
ezért a hiba miatt még nem tudtam jáccani a játékkal pedig aszondják ETALON! <#rinya>#rinya>