20179
-
#10592 Ennél nincs jobb rally szim,és szerintem egy darabig nem is lesz. -
#10591 éppen nem koncentrálok tátott szájjal :))
olyan Solbergesen? -
Finkoo #10590 erről szól ez a játék... sokkal nagyobb élmény, mint az árkád játékok... -
Lacika 79 #10589 De igen, csak más vezetési stílust igényel, és úgy látszik ez a keményebb, csúszkálósabb stílus közelebb áll hozzám, mint a pontos vezetés. (persze a futómű az nem volt az igazi, de tetszett:P) Természetesen fun szinten nyomom, semmi verseny vagy ilyesmi, ezért nekem így tökéletesen megfelel. Amikor éppen nem koncentrálok tátott szájjal, akkor vigyorgok vezetés közben. Ez nekem mindennél többet ér :D -
zoluss #10588 A Colin 2. readmejében vannak írva adatok a focus wrc-ről, és úgy emlékszem ott 720 fok van írva, vagyis az hogy széltől szélig 2 fordulat. De nem esküdnék rá, már régen olvastam. -
#10587 25 km az átlagos hossz sztem a vb-n :))...amúgy olyan 230fok lehet a max kb... -
#10586 Nemtok mind1 csak irtam vmit,nem ezen van hangsuly!! -
#10585 hát akkor nem tudom meg kel nézni valahol hány fokos kormány van a kocsikban :D
bár én soktam nézni rallyt legnagyobb fordulatok olyan 180fokot nem érik el és 25km-es etapok ritkák a vb-n:P -
#10584 De rallyba amigo nincs 900 fok,gyors kormany van! Kulonben 25 km etap vegere belahalnank a kormanytekergetesbe!! :)))) -
#10583 nekem mivel csak 240°-ba fordul így 240 de 900-al jobb lenne -
#10582 Annyira meg nem masztam bele,de meglesem de az tuti,hogy kromany gyilkos! :)
Ti hany fokra allitjatok rallyba a kormanyt? -
#10581 attól még okés:) amúgy ha a törést realisticra áálítod max borulásokat tudsz túlélni fát megorrolod kezdheted előről -
#10580 Magyarul akkor megse okes vmi!! :)) -
Lacika 79 #10579 Nagyon sokat számít a beállítás. Ég és föld, amiket lehet menni különféle setupokkal.
Ami meglepő: múltkor picit félrenéztem az aktuális beállítást, és aszfalt setuppal toltam murva pályán. Megdöntöttem vele a saját időmet. :D -
#10578 No feltettem + patchet is!
Egesz jonak tunik bar hiaba torom porra autot,mintha semmit se szamitana igaz csak 3 gyorsasagit futottam,de fizika egesz korrekt!
Kerdesem szamit sokat az auto beallitasa vagy csak disznek raktak bele a sok-sok allitasi lehetoseget? -
#10577 veszpremben loteren fateréknak 1 esbe ragadt be a váltó, gondnélkül tempósan jöttek végig :D
szal téleg hosszu azaz egyes... -
atiwrc #10576 Igen a HRC lada mod. Innen leszedheted. -
#10575 Hellotok!
A Ladához van skin??? És ha van honnan lehet leszedni?
(www.richardburns.atw.hu) -
Finkoo #10574 a profi fizikaturkásznak nem is lehet tökéletes... :D
-
#10573 abba az -
#10572 az :) -
#10571 Rally kategoriaban azert remelem BEST!! :)) -
#10570 hát azér' nem tökéletes ... :) -
#10569 sztem élethűbb nem is lehetne:D -
#10568 Thx mar szedem is!!
REmelem nem banom meg ezt a jatekot es elethu lesz a fizikaja!! -
Finkoo #10567 patch? az 1.02-es... és használata kötelezőnek minősíthető... -
#10566 Melyik a legujabb patch hozza? -
Finkoo #10565 a hrc2006 király, a lada mod meg isten...
félretéve a viccet, ha nem akarsz hülyeséget feltenni a játékhoz, akkor válogasd magadnak össze a kocsikat, menüt, meg ilyeneket...
a hrc2006 a 2006os magyar rally bajnokság autóit tartalmazza, név szerint vizin, herczig, benik, ifj. tóth, tagai, spici 2x (206, focus), és végül de nem utolsó sorban turi... +új menü, intro videó, az overallok is változtathatóak...
a ladamod ugyanezeket tudja csak ladákkal... -
Kikoki #10564 Hali mindenkinek!Valaki eltudná mondani hogy mienek ezek a modok a játékhoz?Sorry de nem nagyon értek ilyesmihez azaz csak mértékkel és nem kaarok hülyeséget feltenn ia játékhoz:DEddig még cska elkezdtem vele jáccani de profin nyomom már!:) -
#10563 nem kell azért bocsánatot kérni mert nem ismersz valamit! de ja, jo tudni -
zoluss #10562 Sajnos nekem csak egy ffgp jutott, azon nincs kuplung, így váltogatnom kell üresbe vissza aztán megint egyesbe. Ez a rövid egy jobban hangzik. Bocs hogy ilyen tudatlan vagyok, de sajnos nem vagyok egy ladaszakértő. Azért jó tudni az ilyeneket. -
#10561 rövid egy az kb 50.
igazábol is kényelmetlen vele elindulni, rajtnál fojton rugdossák a kuplungot mind nem tudsz hogy hogy müködik? -
zoluss #10560 Hú, az nem semmi.Rövid egy meddig forgatható? Nem tudom valóságban hogy működhet, sajnos nem volt még lehetőségem kipróbálni, de RBR-ben kicsit kényelmetlen aszfalton elindulni vele. Azért nagy királyság ez a Lada mod, kicsit felpezsdítette az RBR-t. -
#10559 bocsi véletlen kétszer ment el, törölje vki! köszi -
#10557 hali!
kétféle (tolos)válto van ladába: hosszu egy és rövid egy.
a hosszu egyest néhányan akár 110ig is elforgatják!! -
#10556 -
zoluss #10555 Most vettem észre, BH-ra felkerültek a setupok. Akinek kell, ott megtalálja. -
zoluss #10554 Köszi a segítséget. Hétvégén próbálkozok vele. -
#10553 asszem a 3 közül valamelyik...talán a középső :)) -
#10552 nemmindegy? legalább nem "DED" a topik :|