20179
-
#10672 hát a colin5 fizika az... :S
100al is beveszi a hajtűt, ugratni mégse lehet a kocsikkal :D -
#10671 ha nem collinos fizika lesz alatta akkor jah:D akkor ford rs200-as lesza nyerő konzolon az a leggyorsabb -
#10670 quattro S1, nem kérdés, az a legjobb :) -
#10669 ugye a fizika nem a collinból van?:D:D:D:D -
Finkoo #10668 de jól tud ez az eddy gyerek colin 5ből konvertálni... és nekem az tetszett a legjobban, amikor egy cseh vagy lengyel gyerek felhasználva az ő (colin 5ből lopott) modelljét, megcsinálta a fiesta s1600ot a conceptből... hogy fel volt háborodva, hogy ellopták a modelljét... persze odáig nem jutott el, hogy ő is lopta... :D -
nem iiiis inkább ilyet^^ -
ilyet akarok^^ -
Finkoo #10665 sok ez neked látom... :D -
#10664 de nincs kiirva h "save"
nemvok huje vaze :\
nemlehet hogy a blehraceu-s profil miatt nemment?
miakód az összespajahoz meg kocsihoz hogy sajatprofilt is tudjak kreálni az összes bajnokság véghezvitele nelkul? -
#10663 Hali!
a lada mod-ban, a rallyschool-os gond megoldódott?
Köszi előre is! -
#10662 -
#10661 ott lehet menteni. -
#10660 szakasz utánszervizben lépek ki általában
meg két verseny között
akkor csak lehet menteni nem? -
Finkoo #10659 nem lehet menteni csak a kijelölt részeken... minden szakasz után ott van hogy save... elég nemzetközi angolsággal... viszont ha kilépsz szakasz közben, és feladod, akkor buktad az egész versenyt... ezért szimulátor és nem colin... -
#10658 miért van az h nemlehet menteni ebbe a szaros jatekba????
direkt megnezem h megkérdi e h fojtatom
aztán kilepek fmezni
erre amikor visszamegyek nemkérdezi meg és elszáll :|
HOGYKELLMENTENI:(? -
#10657 hát akkor ezt be:D egy jó ideig :D -
Finkoo #10656 eddig mindenki megcsinálta... szerintem fuss neki újra... jó, hogy segítettem mi? :D -
Finkoo #10655 valahol írják is, hogy amég nem lesznek új, szélesebb pályák a játékhoz, nem fogják kiadni... úgyhogy egy ideig ezt bebuktad... :D
-
shipu #10654 Segítsetek!!! -
#10653 bh-n nem nagyon jelzik hogy haladna a group b mod fejlesztése :( -
shipu #10652 Az odáig ok mert a fékezésest perfectre csináltam csak itt egyszera "ne használd a féket" egyszer a "ne használd a gázt" lesz kudarc -
#10651 hát úgy kell ahogy írod :) -
shipu #10650 Csá!Valaki le tudná írni hogy kell megcsinálni a Rally School 2 -es 3.-ik pályáját?(Túlkormányzás gázpedállal asszem).Kösz -
atiwrc #10649 http://rallysimfans.hu/downloads.php -
GPx8 #10648 -
Bambbu #10647 és abban segítenél hogy a patch-eket honnan tudom letölteni?! -
atiwrc #10646 patch v1.01 és v1.02 -
Bambbu #10645 Mit kell beálítani ahoz hogy az kormányzott kerekek forogjanak jobra balra és kanyarba ne egyenesen áljanak!!??????????
-
zoluss #10644 Hátha valaki nem jár rallysimfans-on: brutalit.extra.hu Talán van akinek még újdonság a hír, hogy pár elszánt srác új magyar rallyszimulátoron dolgozik, ami ígéretük szerint realisztikus fizikával fog rendelkezni. A galériában már megtekinthetők az első screenshotok. A játék fejlesztés alatt áll, és a legjobb, hogy a fórumban lehet ötleteket adni, kérdezni. Nekem eddig minden hülye kérdésemre/kérésemre reagáltak. Szóval a játékot részben mi alakítjuk. De nehogy valaki arcade fizikát kérjen! -
#10643 -
#10642 szlalomozna a halál:D egyenesen át rajtuk :D -
Vlala #10641 Városi szlalom, járókeretes nyugdíjasok között.
[gonosz] -
#10640 pikes peak!!!:D:D:D -
zoluss #10639 BH-ra érdemes benézni a fórumba a Tracks topicba ha valaki tud angolul. Úgy néz ki hamarosan elkészül egy viszonylag egyszerűen kezelhető pályaszerkesztő az RBR-hez. Ki tudja, lehet hogy nyáron már új pályákon hasítunk. :) De jó is volna. -
#10638 de akkor most húzzam újra rbr-t? -
atiwrc #10637 Ugyanaz mint a hypersnap csak videoban, abban különbözik a frapstöl hogy nem csak játékban és videoban müködik, hanem mindenütt. Bármit föl tudsdz vennni vele. Videotutorial készitéshez nagyon jó;) -
atiwrc #10636 Talán ugy tudsz menni ha a school mappába a physics mappában és rbzben berakod a ladából a megfelelö fájlokat -
#10635 miért akarsz Lada-val rallysulizni??? az RBR-t nem arra találták ki hogy Lada-val végezd el a rallyschool-t ... -
Bambbu #10634 SRÁCOK nektek a lada módba el lehet indulni az iskolában mert nekem olyan mintha meglenne egy picit emelve a kocsi és csak pörög a kerék!!!
Miért van ez???
Segítsetek!!!!!!!
-
#10633 videó felvevő progi