20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • csm
    hát a colin5 fizika az... :S
    100al is beveszi a hajtűt, ugratni mégse lehet a kocsikkal :D
  • bardocz
    ha nem collinos fizika lesz alatta akkor jah:D akkor ford rs200-as lesza nyerő konzolon az a leggyorsabb
  • csm
    quattro S1, nem kérdés, az a legjobb :)
  • bardocz
    ugye a fizika nem a collinból van?:D:D:D:D
  • Finkoo
    de jól tud ez az eddy gyerek colin 5ből konvertálni... és nekem az tetszett a legjobban, amikor egy cseh vagy lengyel gyerek felhasználva az ő (colin 5ből lopott) modelljét, megcsinálta a fiesta s1600ot a conceptből... hogy fel volt háborodva, hogy ellopták a modelljét... persze odáig nem jutott el, hogy ő is lopta... :D
  • bardocz

nem iiiis inkább ilyet^^
  • bardocz

ilyet akarok^^
  • Finkoo
    sok ez neked látom... :D
  • bestGP
    de nincs kiirva h "save"
    nemvok huje vaze :\
    nemlehet hogy a blehraceu-s profil miatt nemment?
    miakód az összespajahoz meg kocsihoz hogy sajatprofilt is tudjak kreálni az összes bajnokság véghezvitele nelkul?
  • billywood
    Hali!
    a lada mod-ban, a rallyschool-os gond megoldódott?
    Köszi előre is!
  • nesto
  • Glpetyus
    ott lehet menteni.
  • bestGP
    szakasz utánszervizben lépek ki általában
    meg két verseny között
    akkor csak lehet menteni nem?
  • Finkoo
    nem lehet menteni csak a kijelölt részeken... minden szakasz után ott van hogy save... elég nemzetközi angolsággal... viszont ha kilépsz szakasz közben, és feladod, akkor buktad az egész versenyt... ezért szimulátor és nem colin...
  • bestGP
    miért van az h nemlehet menteni ebbe a szaros jatekba????
    direkt megnezem h megkérdi e h fojtatom
    aztán kilepek fmezni
    erre amikor visszamegyek nemkérdezi meg és elszáll :|
    HOGYKELLMENTENI:(?
  • bardocz
    hát akkor ezt be:D egy jó ideig :D
  • Finkoo
    eddig mindenki megcsinálta... szerintem fuss neki újra... jó, hogy segítettem mi? :D
  • Finkoo
    valahol írják is, hogy amég nem lesznek új, szélesebb pályák a játékhoz, nem fogják kiadni... úgyhogy egy ideig ezt bebuktad... :D
  • shipu
    Segítsetek!!!
  • bardocz
    bh-n nem nagyon jelzik hogy haladna a group b mod fejlesztése :(
  • shipu
    Az odáig ok mert a fékezésest perfectre csináltam csak itt egyszera "ne használd a féket" egyszer a "ne használd a gázt" lesz kudarc
  • Met
    hát úgy kell ahogy írod :)
  • shipu
    Csá!Valaki le tudná írni hogy kell megcsinálni a Rally School 2 -es 3.-ik pályáját?(Túlkormányzás gázpedállal asszem).Kösz
  • atiwrc
    http://rallysimfans.hu/downloads.php
  • GPx8
  • Bambbu
    és abban segítenél hogy a patch-eket honnan tudom letölteni?!
  • atiwrc
    patch v1.01 és v1.02
  • Bambbu
    Mit kell beálítani ahoz hogy az kormányzott kerekek forogjanak jobra balra és kanyarba ne egyenesen áljanak!!??????????
  • zoluss
    Hátha valaki nem jár rallysimfans-on: brutalit.extra.hu Talán van akinek még újdonság a hír, hogy pár elszánt srác új magyar rallyszimulátoron dolgozik, ami ígéretük szerint realisztikus fizikával fog rendelkezni. A galériában már megtekinthetők az első screenshotok. A játék fejlesztés alatt áll, és a legjobb, hogy a fórumban lehet ötleteket adni, kérdezni. Nekem eddig minden hülye kérdésemre/kérésemre reagáltak. Szóval a játékot részben mi alakítjuk. De nehogy valaki arcade fizikát kérjen!
  • JuanG
  • bardocz
    szlalomozna a halál:D egyenesen át rajtuk :D
  • Vlala #10641
    Városi szlalom, járókeretes nyugdíjasok között.
    [gonosz]
  • bardocz
    pikes peak!!!:D:D:D
  • zoluss
    BH-ra érdemes benézni a fórumba a Tracks topicba ha valaki tud angolul. Úgy néz ki hamarosan elkészül egy viszonylag egyszerűen kezelhető pályaszerkesztő az RBR-hez. Ki tudja, lehet hogy nyáron már új pályákon hasítunk. :) De jó is volna.
  • bardocz
    de akkor most húzzam újra rbr-t?
  • atiwrc
    Ugyanaz mint a hypersnap csak videoban, abban különbözik a frapstöl hogy nem csak játékban és videoban müködik, hanem mindenütt. Bármit föl tudsdz vennni vele. Videotutorial készitéshez nagyon jó;)
  • atiwrc
    Talán ugy tudsz menni ha a school mappába a physics mappában és rbzben berakod a ladából a megfelelö fájlokat
  • JuanG
    miért akarsz Lada-val rallysulizni??? az RBR-t nem arra találták ki hogy Lada-val végezd el a rallyschool-t ...
  • Bambbu
    SRÁCOK nektek a lada módba el lehet indulni az iskolában mert nekem olyan mintha meglenne egy picit emelve a kocsi és csak pörög a kerék!!!
    Miért van ez???
    Segítsetek!!!!!!!
  • bardocz
    videó felvevő progi