20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Met
    nem is mondtam ilyet:)
    de mindenképpen előny, hogy nem kell azon annyit tökölnie, hogy mikor fékezzen
  • Bucser
    De azt nem, hogy arra a valós autó hogyan fog reagálni adott gumi és pályaburkolat mellett...
  • Met
    a játékból meg lehet tanulni a real pálya vonalvezetését és 90%ban azt is, hogy hol kell fékezni kigyorsítani stb.
  • Bucser
    te most miről beszélsz?? a játékről vagy az élőről?? Mert nem hiszem, hogy a vonalvezetésen kívül bármit is megtudnál a játékból....
  • Met
    hála a programozóknak és a lelkes moddereknek a pálya ismeretet 90%-ban meg lehet tanul a játékból :)
  • Bucser
    Rallyban egyedül vagy a pályán. Csak az elemekkel kell küzdened. ÉS valóban elengedhetetlen a tapasztalat és a pályaismeret de ez pályaversenyzésben is ugyanígy van.
  • Met
    Azért mindenképpen jó előjel ha valaki szimulátorokban (!) jól megy. Erre bizonyíték a Clio kupa, Norbival és Wéberrel, a Swift kupa Micheliszel.
    De a rally ilyen szempontból jóval bonyolultabb. Azért nem ilyen egyszerű az átnyergelés pc-ről real versenybe.
    A pálya versenyzésben ha elcseszel egy kanyart kicsúszol, ha mázlid van vissza tudsz menni és a következő körben előbb fékezel. Rallyban nincs ilyen, ha elcseszel egy kanyart jó eséllyel annyi a versenynek mert nincs több kör ahol tudsz javítani.
    Meg hát az útfelület is elég állandó aszfalton, rallyban lehet, hogy minden autó után megváltozik a felület.
    Röviden, a rallyban elengedhetetlen a real verseny tapasztalat.
  • bestGP
    persze de mindennek megvan a maga fokozata.ahogy a rallizásnak is.
    benik azért nemlesz soha nagy pilóta (világszerte tuti hogy nem) mert nem járta végig az iskolákat.
    egyszer még ralli kettőben ment apámékkal egy feliciával, aztán a következő évben egy WRC-vel.. namost aki alá beraknak egy wrc-t az csak tud produkálni egy 4.5. helyet, kiseb nagyob bravurokkal (szakaszgyőzelem, vagy szerencsés futamgyőzelem) ahogy azt benik is tette..
    vegyük példán colinmekrét, vagy az összes többi világsztárt. nemhiába a finnek a legjobbak.. annyi kis eszkortot vernek porrá, hogyaz nemigaz:O de igy legalább megközelitik azt a bizonyos határt.sőt! ők maguk a határ..

ezért is irtam, hogy aki előbb megtanul menni egy széria zsigulival (ahogy a régi időkben), majd utána esetleg egy akkori erősebb sierrával, vagy manapság egy szuper 1600 ossal, utána majd jöhet a vb. na de ehhezugye a tehetség és a fiatalon való elkezdés mellet, csak egy valami kell.. pénz, de valami kibaszottsok :D
    szóval menjen ladával (eza a ladamod a legrealisztikusabb a fődön) így, azt utána majdlehet vilagbajnok :DD
    szerintem
    jaéstélegmegkéne csinalni a ladakupát, tuti h elnne rá igény
    nekem elég lenne az a momo kormány is spec :DD
  • bardocz
    jaja,nekem a véremben van a sebesség imádása mégis béna vagyok:D vagyis egyre kevésbé de még mindig :D
    [kedvencel csak enyire de ezt kedvencekkel futottam :D (15. hely)]
  • Bambbu
    van akinek a véréban van a verzenyzés technikája van akiben nincs...

• Bucser
    Nem is tudom miért van kitéve akkor kani nagy piros betűkkel, hogy lADA mod...
  • hotbull
    Sziasztok valaki nem tudná nekem megmondani hogy honnan kell leszedni a lada autót a rchar burns rallyhoz??????????????
    Nagyon fontos lenne légyszi ha valaki tudja mondja vagy küldje e-mailban: [email protected]
    vagy cegyen fel msn-re: [email protected]
    kössz előre is
  • csm
    talán van aki versenyzik is köztünk ;)
  • JuanG
    pont erre utaltam :))
  • Ombika
    Azert eg es fold a game/realitas!!!! Gondolom nemkell ezt ecsetelnem,nemcsak en csapattam mar autokkal! :)
  • csm
    hát szimulátornak reális, de azért túlzás lenne azt mondani hogy ebből megtanul vki rallizni. persze az alapokat el lehet sajátítani
  • bardocz
    jaja sokaknak az hiányozna:D
  • JuanG
    egyrészt aki jól tolja az RBR-t az valszeg több eséllyel vághat neki rallyzni mint egy mezei hétvégi sofőr ... másrészt viszont nincs "restart stage" lehetőség :))
  • bardocz
    nem ő lenne az első aki rallyzni menne szimulátorból,volt már ilyen rallysd megnyerte vb-t ps2-n aztán megvette Richard Burns volt subaruját de sajnos öszetörte picit :( és pont az Ő kocsiját:(
  • Ombika
    Azert eletbe enyhen szolva mas amigo!! :)))))))))
  • bardocz
    szerintem csak alá kéne rakni egy subarut és benikéket is verné talán vagy ott lenne a közelükben nagyon tehetséges :) és tényleg adhattak volna neki egy g25-öt:)
  • Glpetyus
    nemcsinálom,melóhelyen vagyok
  • bestGP
    csinadman.d
  • Glpetyus
  • bestGP
    de nekem nincsojan :@
    menyman egy szakastz és a szervit fotozd mar le
    nekem esküszöm nincsojan gomb:@:D
  • Glpetyus

Miről?
    Hogy milyen furmányos módszerrel nyomom meg a "Save progress" gombot ?
  • bestGP
    azér egy zsigulival nagyob kihivas jol menni ^^
  • bestGP
    nebuzizzmá :DDD
    agyatok szkrinsotot
    [könyörög]
  • Glpetyus
  • bestGP
    de ténylegnincs save
    valaki mondjamárel vagy csinaljon nekem egy szkrnsotot pliiiz :@:D
  • Lacika 79
    Én is a tiédhez szoktam néha :)
  • JuanG
    kaphatott volna egy G25-öt is :))
  • JuanG
    emlékszem még amikor kezdte (hwsw fórum) az én időimhez viszonyított...most meg már
  • Lacika 79
    Hmm, nem egyszerűen tolja Ákos.
  • Glpetyus
    Kötelező :)
    Gratula neki
  • atiwrc
    Physics mappát töröld és telepisd megint rá a hrc packet.
  • RatBaG #10676
    a gond megoldva, de lett másik :DDDD
    az összes kocsinak lada fizikája van na majd ha unatkozok tolok egy reinstallt...
  • RatBaG #10675
    feltettem ezt a HRC 2006 WRC Carpack-et... első töltéskor kilép egyszerűen, félig megy a csík aztán szevasz. volt vkinek hasonló?

(előtte fent volt a lada mod de azt elméletileg eltüntettem a backup cuccokkal)
  • bardocz
    meg nem lehet benne érezni a sebességet amikor 160-al megyek azt max 100-nak nézem :D pedig nem ugyan az:D és elvileg murván a sebesség joban érződik mint egy repülőteren^^
  • csm
    hát a colin5 fizika az... :S
    100al is beveszi a hajtűt, ugratni mégse lehet a kocsikkal :D