Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah, mûködnek az addon kocsik. Csak egy baj van. A menübe nem az jelenik meg. Hogy lehet azt is megcsinálni?
ez az autó is része lesz a most készülõ hungarian rally championship mod 2006-nak... pontosabban az eger rally carpack-nak... szal várjatok türelemmel népek...
tõõõccccsssséééétek le... már ha használ még valaki corollát, és szereti vizin laci bácsit... 😊)))
Elolvastam... De nem lett ott a kocsi. Meg kéne egy full save is akkor hogy meglegyenek. Igaz, az MG-t már megszereztem, de nem az lett ott amire lecseréltem.
Regisztráltam már a bajnokságba is meg minden...
Csak gondoltam itt kérek segitséget, mert hát ti már jártasak vagytok benne.
Regisztráltam már a bajnokságba is meg minden...
Csak gondoltam itt kérek segitséget, mert hát ti már jártasak vagytok benne.
+olvasd el a readme.txt fájlokat
regisztrálj a Finkoo álltal írt link fórumán, ott minden segítséget megkapsz, gyorsabban mint itt
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A játékkal már játszottam, de addon (új) kocsikat még nem használtam. Meg bajnokságba se voltam. Tehát kérném a segitségeteket, hogy eltudjak indulni.
látogass el a bajnokság honlapjára és ott minden kérdésedre választ kapsz...
www.rallysimfans.hu
amúgy met-nek igaza van... el fog menni a kedved tõle... néha nekem is elmegy, pedig már azóta tolom mióta van a játék...
www.rallysimfans.hu
amúgy met-nek igaza van... el fog menni a kedved tõle... néha nekem is elmegy, pedig már azóta tolom mióta van a játék...
Meghalt Burns nem is tudtam.
ha most raktad fel a játékot akkor neki se állj a bajnokságnak
el fog menni a kedved tõle
el fog menni a kedved tõle
Hogy fog ez zajlani? Mert fölraktam a játékot, és onnét nem tudok fölmenni szerverre.
+ beraktam az új kocsikat amikkel menni kell, de azok se látszanak. Mit csináljak? Cheat?
+ beraktam az új kocsikat amikkel menni kell, de azok se látszanak. Mit csináljak? Cheat?
pl. én is indulok...
iggggen
Visszatértem...
Látom a fórumozók összetétele nem változik és még mindig ugyanolyan hülyék a kérdések, mint voltak... 😊))
A Kazhol-on kint van már a 2006-os n-es Impreza, ha érdekel valakit...

Látom a fórumozók összetétele nem változik és még mindig ugyanolyan hülyék a kérdések, mint voltak... 😊))
A Kazhol-on kint van már a 2006-os n-es Impreza, ha érdekel valakit...

fõleg a GS verziokkal azért volt több gond, mert azt fõleg kevésbé hozzáértõk használták 😊 (értsd: GS olvasók)
Forza.
Köszi, megpróbálom azért, csak reméltem, hogy ezek tipikusan a zén problémámat orvosolják, de majd kiderül....
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Csak azért mert ,ahogy kivettem ezek a kormány kompatibilitásra meg valami csel és lengyel verziókhoz való
egy próbát megér, mindenkinél máshogy viselkedik a progi
ha ez nem jön be akkor egy újjabb vga driver segíthet
ha ez nem jön be akkor egy újjabb vga driver segíthet
Köszi kipróbálom, de szerinted ezek jók erre? Mert sok embertõl hallottam, hogy gonndjuk volt, mint nekem, fõleg a GS-es verzióval.....................
Nálam a játék a profil választásnál lefagy, csak akor mûködik ha 640x480-asban próbálom. Ilyenkor a a rally iskolánál fagy le. Nem tud valaki valamilyen patch-ot hozzá? Nekem a Gamestar-os verzió van, de próbáltam már a tört verziót is, de mindkettõ ilyen. Ötlet?
Mogürt! Régi szép idõk... <#circling>#circling>
Ranga-Büki - Lancia Delta,Mogürt-Salgó Rally <#eljen>#eljen>
Iszonyat nagy feeling. Ha eléred a 120 akkor már örülsz 😊 Noiker-en mentem az elöbb 9:23:22-t. azthittem elalszok <#idiota>#idiota> jött egy kis domb és pakolhattam neki vissza 2-be mert nem bírta szerencsétlen. Utána meg padló üveghangon <#taps>#taps><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
Muszály kipróbálni mindenkinek <#vigyor3>#vigyor3>
Muszály kipróbálni mindenkinek <#vigyor3>#vigyor3>
LOL.
De durva...
De durva...
Zastava Yugo
😄 Küggyedd neki!
😄 Küggyedd neki!
végignyálaztam az összes könyvtárat
meg is találtam az RBR-ét de nincs benne setup.exe <#wow2>#wow2>
Neked is ezek vannak? meg pluszba egy setup.exe?
setup.dll
data1.cab
data1.hdr
layout.bin
setup.boot
setup.ilg
setup.ini
setup.inx
meg is találtam az RBR-ét de nincs benne setup.exe <#wow2>#wow2>
Neked is ezek vannak? meg pluszba egy setup.exe?
setup.dll
data1.cab
data1.hdr
layout.bin
setup.boot
setup.ilg
setup.ini
setup.inx
az uninstall exe-re gondolsz?
Nálam ez nem az rbr könyvtárban van hanem a program files/Installshield installation information nevû könyvtárban amin belül van még egy hosszú számsorból álló könyvtár és abban van egy setup exe, meg még sokminden más.
Erre a setup exe-re mutat az uninstall a startmenubõl. 53 mega az egész könyvtár.
Nálam ez nem az rbr könyvtárban van hanem a program files/Installshield installation information nevû könyvtárban amin belül van még egy hosszú számsorból álló könyvtár és abban van egy setup exe, meg még sokminden más.
Erre a setup exe-re mutat az uninstall a startmenubõl. 53 mega az egész könyvtár.