20179
-
#11312 leszedtem,megpróbáltam használni de kilépett mert windwos hibát észlelt:S -
#11311 haverodat nem Kekének hivják véletlenül?:) -
#11310 katt a banerra, regisztrálj a fórumba, szedd le a magyar plugint és mindenféle másolgatás nélkül mehetsz az új autókkal -
#11309 miért nem hagyja rohadt total commander hogy berakjam ladát a játékba?physics.rbz fájlba nem hagy semmit sem cserélni:S -
#11308 Motivációnak ott a Lada 2107 !!
nagyon nehéz irányítani, de napról napra jobb vagyok. A haver mikor átjön mindig látja hogy nyomom a RBR-t, multkor megkért hogy had próbálja már ki, persze ladával.. én meg mondtam hogy ne mert nehéz,erre mégjobban ladát akart, mondva hogy ha te birod vezetni akkor nekem gyerekjáték. Háát... egyenes úton nem tudott menni vele egyirányba :D
gyorsan áttettem másik kocsira, persze azzal se tudott menni úgy ahogy elvárta volna ( 50métert menni az uton ) , igy 10 perc mulva vörösfejjel leakarta formatálni a gépem úgy befordult.. :D -
#11307 Koncentrálj a ZH-kra, addig kihúzzuk valahogy! :-)
Egy kalappal!!! -
#11306 nemkicsit köcsögök ezek a csehek nem?? -
atiwrc #11305 Megjött egyébként a sosnovai pálya az rbrhez.
Sajna nem sikerült feltörnöm sehogyan :(
Csak a cseh pluginban megy ott is az online versenyen, DE csak 2 olyan tourt kreáltak amibe csak a fizetös regelők léphetnek. A tour kreálásba meg még nincsen ott.
Ezt nem kommentálnám bővebben....... -
atiwrc #11304 Hali!
Videora várok, bodzza csinálja. Meg öszekell majd rakni.
Igazság szerint motiváció hiányban szenvedek, nem sok mindenhez van kedvem ráadásul megint jönnek a ZH-k vizsgák. :(
De lassacskán de készül a 2007es Gr N-es valamint a 2007es s1600as mod és a 1996os OB mod is.
Valamint elkezdem irni egy nagyobb lélegzet vételü tutorialt. Hogyan is fessünk skint az rbrbe. -
#11303 Az a lényeg! Nem tudod ez a magyar OB MOD mikor jelenik meg és honnan szedhető majd le? -
#11302 Tooooooljuk még 1000 -el ! -
#11301 Mindenki elriasztottam, vagy leszoktatok az RBR-ről? -
#11300 Hi atiwrc!
Ez a remek kis kiegészítés mikor lesz kész és honnan tölthető le? -
Muthig #11299 Kösz az infót! -
atiwrc #11298 sztem te az rsrbr 3 vagy 4-re gondolsz.
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?t=424 -
atiwrc #11297 nincs -
aston #11296 kérdésem az, hogy a rbr patchIII hogy működik, 1.02 fennt van ? -
Muthig #11295 Hy! Citroen C2-es még mindig nincs a játékhoz? -
#11294 Nagyon szépen köxönöm!!! -
atiwrc #11293 http://www.skodafabiawrc-rbr.wz.cz/rbr_download/index_1.htm -
#11292 Sziasztok! Találtam a bh-n C4 WRC-re skint! Mire tegyem rá? Mert úgytudom az autó még nincs kész!!! -
#11291 csak a cseheket ismerem
de a magyar plugin-ban is tudsz hotlapozni -
#11290 ja az megszűnt...ezért kérdem hogy más van e? -
#11289 a svéd oldalra gondolsz? -
#11288 van még ilyen WR hotlapos oldal? Mi a címe? -
#11287 van a franciának is, az már jó régen kijött még a finn előtt... -
#11286 a franciának is van vagy kevertem a finnel? -
#11285 csinálgatok egy Finn pályát rFactor alá amit majd RBR-be is be lehet majd tenni sztem:
kis részlet a pályából, régebbi videó -
#11284 na meg a francia gravel :)) -
GPx8 #11283 Van egy új Cseh pálya is. Erre keressetek rá: "RBRPribram1Repaired" -
#11282 Új pályát nem nagyon találsz, a franciának van havas mod-ja, a finn-nek van gravel mod-ja és vannak tükörpályák (az orig pálya van megtükrözve)
A magyar plugin-ban nem egészen úgy vannak a dolgok mintha offline mennél -
DJPizsi #11281 Hali mindenkinek.Nem tudjátok h honnan lehetne letölteni újj pályákat,mert ami van azt már minnd kijátszottam :P
A váltót úgy lehet manuálisra állítani,h mikor mész 1 versenyen,akkor van ügye a garázs,ahol beállítod a kocsidat,és ott nézegesd,most nem emléxem,vagy az előtt,vagy meg ott van1 olyan h manual-auto egymás alatt.ott lehet beállítani.Egyébkénnt manuális váltóval sztem sokkal élvezetesebb,jobban lehet driftelni,illetve az autó nem dobja ki annyira a farát ha úgy váltasz... -
#11280 Lépj be a sajátgép / stb stb-be (ahol a játékod van) és ennek a filének szüntesd meg az irásvédettségét. Utánna menni fog! -
atomeromu #11279 Szeva Mindenki!
Kerdesem a kovetkezo: A letoltheto autokat hogyan kell installalni? Megprobaltam felulirni az eredeti autok fajljait, de kiirja, hogy csak olvashato igy nem irja felul! Ha letorlom az osszes fajlt es bemasolom az uj auto fajljait, akkor meg nem indul el a progi es visszadob az asztalra.Bocs, ha egy kicsit tudatlan a kerdes! Minden reszletet elore is kosz!!! -
#11278 ott nincs, aszem a csehes pluginnál lehetett ott is de a magyarban nem találtam olyan opciót -
atiwrc #11277 Sztem a váltot a plugin optionsban elhet beállitani. -
#11276 Kár, pedig azzal van kérdésem.
Hol kell manuálisra állítani a váltót? A config gears blabla manual, de mégis autómatán megy a plugin-ban, meg setup kellett volna...
Írtam ott a fórumba de úgy látszik fehér betűkkel mert nem válaszolt senki. -
atiwrc #11275 Ja, bár a pluginrol nem sokat tudok... -
#11274 Te bent vagy a rallysimfans.hu-n?
Lenne 2 kérdésem. -