Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesto
heló, a bh-ról leszettem autó fizikát. mit kell csinálni azzal hogy mûködjön?

ha adsz valami értelmes elérhetõséget, akkor átküldöm...
JuanG
megnézhetem, akkor valahonnan leszedhetném? privi?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ha nem olyan nehéz, elõtted a lehetõség...
JuanG
és miért nem csinál valaki fizikát hozzá?? nem olyan nehéz...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

link nincs mert nincs hozzá fizika... kézrõl kézre megy...
Glpetyus
<#wilting>

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Raho
linket pls 😊 , Már nagyon rég óta várom.

VW Jetta II 1,8T

Glpetyus
linket pls 😊

csm
ezt a képet régen is adtad. de link nem volt hozzá 😛

BMW 325 iX Rallye Car :)

már van...
csm
Kockaladát senki sem csinál?

alul a keresõt nem véletlenül tették oda... a bh-n van alternate cockpit... amúgy át kell írni az attribútumot, és lehet menteni...
Glpetyus
Szépek <#eljen>

Ha lehet magyarul mert angolul nem vagyok valami perfekt ugyanis a BHM-en csak úgy vagyon írva.Meg a cockpitet hogy lehet átírni hogy kicsit távolabbról lehessen látni a belsõteret?Átírom a car/autónév/ini filet és amikor el akarom menteni azt írja hogy szüntessem meg az írásvédelmet!HOGY?
Ha nem kérek túl sokat akkorlégyszi pötyögje már be valaki.
köszike.<#email>
Lenne még egy pár kérdésem ha lehet.
Hogy lehet más autókat és hangokat a játékba benyomatni?<#help>
sehol... de a www.rallysimfans.hu saját autófestés készítése topicban lehet érdeklõdni...
csm
a HRC2006-ról hol lehet réstletesen olvasni?

Pár skin, amit csinálok vagy csinálam...<#vigyor4><#vigyor4>

tagai még készülõben...

herczig már kész...

vizin laci bácsi...

Tapadjatok a BH-ra, hamarosan HRC 2006 Mod
nincs mit... örülök, ha értelmes kérdésekre lehet válaszolni...
Köszönöm szépen.
Megszünt a zaj az int.hangkártya driver ujjabb változatának a feltelepítésével.
megspóroltál nekem egy monitort!!!!!!!!
<#worship><#taps><#integet2>
THX!!!! THX!!!!!
Glpetyus
frissítsd a hangcuccod driverét még akkor is ha integrált... a patch-nek meg kellett volna oldani a problémát... még az is lehet hogy túl van vezérelve a hangkártya... próbáld meg lejjebb venni a vinfosban a fõ hangerõt... ennyi... remélem sikerül...
Tisztelt MET.
Nagyon köszi az oldalt amit írtál de sajna az Official Patch v. 1.01-et nem tudom letölteni az 1.02-õt felraktam de az a zavaró zaj és recsegés nem szûnt meg.Már próbáltam kölcsönkért gamet felrakni de ugyanaz a hiba zaj,zaj,zaj.Valami okosságot légyszi írjatok már mert mostmár ott tartok hogy a billentyûzetet,meg a kormányt beletolom a monitoromba.<#falbav>
Elõre is THX!!!
csm
B csoportos Quattro nincs hozzá?

Met
biztos lehet venni még a kiadónál, hívd fel õket vagy írjál nekik mailt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Igen azt tudom de az a februári volt.... <#szomoru1>

arty
vmelyik gamestarban cd melléklet volt ... www.gamestar.hu

Forza.

Szevasztok!
Nem tudnátok megdobni egy linkel ahonnan le tudnám szedni ezt az istenkirály gémet??? (lehet fizetõs is)

faxom, ha ismernék a rally fanokat, akkor tudnák, hogy inkább összedobják a büntetést, csak legyen drift 😛
Met
nemár, tiszta lol

a szervezõ kérését teljesítik és azért kapnak büntit, mintha lett volna a kocsik és a nézõk között egy rohatt nagy betonfal

legközelebb az lesz, hogy ne locsolják a pezsgõt mert valakinek belemegy a szemébe?

b-type
Az utolsó mondattal mind egy szóig egyetértek.
..ööö..hangoskodni lehet? vzz <#zavart2>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Glpetyus
Glpetyus
Glpetyus
Glpetyus
Glpetyus

😊

LINK.

Glpetyus
Na baz+ <#wow2><#levele><#violent>

Jah, Argentin rally
OFF:

A rendezõk arra kérték az elsõ helyezetteket, hogy drifteljenek egy kicsit a céldobogónál. Manfred Stohl, Sebastian Loeb, Daniel Sordo és Gigi Galli készségesen eleget tett a felkérésnek, és 40000 nézõ kitörõ örömmel fogadta a showt. A FIA már nem volt ennyire lelkes. Pilótánként több mint 10000 eurós büntetést szabott ki veszélyeztetés miatt.

"Ez röhejes! A szuperspeciálon 120-al olyan közel repülsz el a nézõk mellett, hogy a visszapillantóval akár új frizut is készíthetnél nekik. És ezek után ez." - morgott Stohl. Többet nem is akar Stohl mondani, hisz a FIA újabb driftelés esetén eltiltással fenyeget!

Hát elmennek a jó qrva annyukba. Semmi örömöt, szépséget nem akarnak meghagyni ebben a sportban?
Met

Hali mindenkinek!
Egy kis help kéne,most raktam fel hosssszzú évek után a Richard Burns rally-t és a hang a game közben zúg meg recseg.Azt hallottam hogy egy bionyos 1.02-es patch-el ez megszûnik.Ha igen akkor honnan tudom letölteni,ha nem akkor mit csináljak?
Elõre is thx mindeninek.<#nemtudom>
jaja
nálam a breki banner nem jön be, de a bh-s igen...
akkor töröld ezeket, majd késõbb inkább linkelem...
Bucser
Nálam 3 breki és 3 BHmotorsports banner... Törölhetem??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Duddits
Végülis... :-)

Valami gubanc volt. Nem tudtam Saxo-val menni... Pedig azzal neveztem. Csak most meg lefutottam Corollával, szal nem tom....

Met
az a lényeg, hogy a pályán mi látszik nem?

pajti
És azt honnan? Innen! 😊

pajti
Kell hozzá DATtool