Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
már van...
Ha nem kérek túl sokat akkorlégyszi pötyögje már be valaki.
köszike.<#email>#email>
Hogy lehet más autókat és hangokat a játékba benyomatni?<#help>#help>
tagai még készülõben...
herczig már kész...
vizin laci bácsi...
Tapadjatok a BH-ra, hamarosan HRC 2006 Mod
Megszünt a zaj az int.hangkártya driver ujjabb változatának a feltelepítésével.
megspóroltál nekem egy monitort!!!!!!!!
<#worship>#worship><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
THX!!!! THX!!!!!
Nagyon köszi az oldalt amit írtál de sajna az Official Patch v. 1.01-et nem tudom letölteni az 1.02-õt felraktam de az a zavaró zaj és recsegés nem szûnt meg.Már próbáltam kölcsönkért gamet felrakni de ugyanaz a hiba zaj,zaj,zaj.Valami okosságot légyszi írjatok már mert mostmár ott tartok hogy a billentyûzetet,meg a kormányt beletolom a monitoromba.<#falbav>#falbav>
Elõre is THX!!!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem tudnátok megdobni egy linkel ahonnan le tudnám szedni ezt az istenkirály gémet??? (lehet fizetõs is)
a szervezõ kérését teljesítik és azért kapnak büntit, mintha lett volna a kocsik és a nézõk között egy rohatt nagy betonfal
legközelebb az lesz, hogy ne locsolják a pezsgõt mert valakinek belemegy a szemébe?
..ööö..hangoskodni lehet? vzz <#zavart2>#zavart2>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A rendezõk arra kérték az elsõ helyezetteket, hogy drifteljenek egy kicsit a céldobogónál. Manfred Stohl, Sebastian Loeb, Daniel Sordo és Gigi Galli készségesen eleget tett a felkérésnek, és 40000 nézõ kitörõ örömmel fogadta a showt. A FIA már nem volt ennyire lelkes. Pilótánként több mint 10000 eurós büntetést szabott ki veszélyeztetés miatt.
"Ez röhejes! A szuperspeciálon 120-al olyan közel repülsz el a nézõk mellett, hogy a visszapillantóval akár új frizut is készíthetnél nekik. És ezek után ez." - morgott Stohl. Többet nem is akar Stohl mondani, hisz a FIA újabb driftelés esetén eltiltással fenyeget!
Hát elmennek a jó qrva annyukba. Semmi örömöt, szépséget nem akarnak meghagyni ebben a sportban?
Egy kis help kéne,most raktam fel hosssszzú évek után a Richard Burns rally-t és a hang a game közben zúg meg recseg.Azt hallottam hogy egy bionyos 1.02-es patch-el ez megszûnik.Ha igen akkor honnan tudom letölteni,ha nem akkor mit csináljak?
Elõre is thx mindeninek.<#nemtudom>#nemtudom>
nálam a breki banner nem jön be, de a bh-s igen...
akkor töröld ezeket, majd késõbb inkább linkelem...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Valami gubanc volt. Nem tudtam Saxo-val menni... Pedig azzal neveztem. Csak most meg lefutottam Corollával, szal nem tom....