20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • zotya90
    Ha valaki tudna segíteni, akkor itt az MSN-em h ne b***am szét a topikot:)

[email protected]
  • zotya90
    Ez is egy elég furcsa dolog, mert a játékot amikor fris rendszerre telepítettem, akkor tudtam vele menni fél kört az egyik pályán. Ha most indítom el, akkor már a betöltő képernyőig sem jutok el. Jó lenne ha tudnám legalább, hogy mi a baj. Gépet nem fogok venni újat egy darabig:)
  • w77d
    van valami magyar bajnokság? klasszikus verdák? :)
  • JuanG
    patch-et mindenképp...modokat is, kérdés mi kell :)
  • w77d
    megnéztem pár videot a játékból, hát ütős játék! miért nem tudnak ilyen fizikát berakni a Dirtbe?
    asszem holnap megveszem ezt a gamet (ma láttam a mm-ba). amúgy milyen patcheket, modokat, stb ajánlatos feltenni hozzá?
  • gordon 24
    Volt fent 3-4 db. 2 leszedtem de egyiknek sem volt.. De akkor megpróbálom ahogy irod..THX
  • gordon 24
    Nekem a régi gépem hasonlló volt és én sem tudtam használni! A Hangkártya szerintem nem okozhatja, mert én vettem eggyet és ugyan ugy fagyot. A kártya nekem is 9600xt volt.

Azt csinálja hogy belépsz a menübe is kifagy? Nekem az volt. Nem tudok mit mondani, én gépet cseréltem most megy. De gondolom te nem szeretnél. Ugyhogy passz.
  • Solt
    Valószínüleg ő a hiba okozója: Hangkártya: integrált C-Media CMI9739A/9761 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

• JuanG
    vaz2107-et szedd le, install:

The car replaces the MG from the game.

Paste the folder "VAZ2107" inside "cars" folder.
    After that, open the file cars.ini, and you will see this:

[Car02]
    FileName = "Cars\zr\zr.sgc"
    IniFile = "Cars\zr\zr.ini"
    ShaderFile = "Cars\zr\zr_shaders.ini"
    ShaderSettings = "Cars\zr\zr_shader_settings"
    TexturePath = "Cars\zr\Textures\"

You have to change it with this:

[Car02]
    FileName = "Cars\vaz2107\vaz2107.sgc"
    IniFile = "Cars\vaz2107\vaz2107.ini"
    ShaderFile = "Cars\vaz2107\vaz2107_shaders.ini"
    ShaderSettings = "Cars\vaz2107\vaz2107_shader_settings"
    TexturePath = "Cars\vaz2107\Textures\"

Then put the mg_zr folder (which is in this rar\physics) into your physics folder,or into your physics.rbz

You can select between 2 cockpit (blue or black) you can find these files in foldersin the textures folder.
  • zotya90
    Sziasztok! Egy ismerős gonddal jöttem segítségért. Richard Burns Rally mindig befagy, gondolom halottátok már. Patcheken túl vagyok. A gépem:
    CPU: AMD Sempron, 1800 MHz (10 x 180)
    Alaplapom: Kobian KVM400M-L/U
    Ram: 768 MB (DDR SDRAM)
    Videókártya: ATI Radeon 9600xt Series (256 MB)
    Hangkártya: integrált C-Media CMI9739A/9761 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

A drivereket (amiket megtaláltam) frissítettem, a Z-fixet is próbáltam. Ku**a jó játéknak tűnik, nagy lada fán vagyok és már lassan egy éve megvan és nem tudom használni.

Előre is köszi ha valaki tud valami bíztatót mondani:)
  • JuanG
    melyiket szedted le? nekem van readme...
  • gordon 24
    Ja! Onnan szedtem.. Majd kipróbálom amit te mondtál is!!
  • bardocz
    kkor nem szóltam:D
  • Met
    szerintem a bh-ról szedte le a "single" ladát
  • bardocz
    amit letöltöttél abban elvileg an egy dll fájl,ezt be kell másolni a pluginkhoz a játék könyvtárában
  • gordon 24
    Leszedtem ,de nincs hozzá readme. Hogy kell berakni? Azt látom hogy olyan filékből áll, mint a többi autó . Csinálni kell egy könyvtárat neki, beletenni? De akkor mit kell átirni a cars inibe? Vagy tök rossz uton járok?
  • JuanG
    a bhmotorsports.com-on fenn van a Lada "single" autóként is :)
  • bardocz
    nem kell újraindítani...csak 2x kell tölteni:D
  • gordon 24
    Aham.. Na holnap rászánom magam megpróbálom..

Köszönöm!
  • Met
    a plugin letölti az autót magának, következő indításkor megint a 03-as impreza lesz az alap kocsi
    viszont kocka lada után újra kell indítani a játékot ha mással is akarsz menni:)
  • gordon 24
    Rendben, de ez nem változtat meg mindent ugy mint a lada mod? Ujra kellett telepitenem az egészet mert ugy szétcseszte:D Tehát akkor a magyar plugin, az csak egy autot takar de lehet menni a Wrc-ékkel is?
  • Met
  • bardocz
    tedd fel a magyar plugint,csak egy lada van benne igaz de tele van kocsikkal és nem kell szenvedni a fájlokkal
  • gordon 24
    Srácok! Ha a lada modot felteszem, akkor csak azt lehet használni? vagy van valami megoldás, hogy azt is és az eredetit is lehesen?
  • bardocz
    én nekem még gamestrahoz volt(csak ezért vettem meg azt a részt),és nekem cd nélkül megy a játék:)
  • pajti
    InterSpar-ban is láttam 999,- ért
  • ChuckyHUN
    Nem találom a DVD-m :(:(:(:(
  • GPx8
    De megérte!
  • GPx8
    Én még 8000 -ért vettem annó...
  • gordon 24
    Ma vettem egy példányt belőle! (igaz fagy a gépemen ezért nem tudok játszani vele, de majd veszek olyan gépet amin megy:D) a Media Markt ban 1290ft volt. Én a soroksári Media Markban vettem még van 1 db. Ha sietsz még lehet meglesz!
  • bardocz
    link
    legjobb időm ezen a szakaszon,korábbi subarust is megdöntöttem vele,milyen?hol javítsak még?
  • Met
    Media Markt, CD Galaxis stb.
  • bardocz
    nézd meg bevásárlóközpontokban(tesco),meg régebben láttam valami irodaszer üzletben is,újbudacenterben,de az már régen volt
  • aribazsy
    Ki tudja merre lehet kapni origiba RBR-t? Olvasgatok vissza, midneki csak arat ir, de hol lehet?
    Segiccsegeket elore is koszi!
  • bardocz
    kár:( így minden egyes hibámnál van +10 sec :D amúgy marha nehéz vele menni,frazier walls-on sikerült egy normális kört mennem eddig:D
  • JuanG
    ez sajna a progi hibája, nem lehet jobban megcsinálni :((
  • bardocz
    a ladával miért nem lehet kijönni semilyen lyukból sem?kimegyel véletlenül és se tolatva se előre,egy halyben megyek hatvannal,vagy tetü lassan gyök2-vel megyek majd megállok
  • LSSAHPAUL
    Ha mindent úgy csináltok ahogy kell akkor tökéletes minden, soha nem lép ki, és mindent letölt magától a játék!! pl kell a z.dll, meg stb nagyon szépen levan írva a rallysimfans.hu-n Természetesen be kell regelni!!! Mert ha nem vagy beregelve akkor nem tudod hasznáni a magyar plugint online-ban.
    Pl lekellene ellenőrizzed hogy egyáltalán sikeresen peccselted e fel a játékot.. ( ha megvetted a játékot akkor gond nélkül felmegy rá a hivatalos peccs )
    Kérdezz vazze! Én is kérdeztem és segítettek! pl most magyar az felület, az itiner is magyarul beszél ráadásul nagyon profi :), saját kocsifestésem van, setupjaim vannak kocsikra, pályákra..
  • bardocz
    csak lancia deltaval csinálta többivel jó(futottam is egy 86. időt cote de abrozon...úgy tünik még nem kicsit kell gyakorolnom...)
  • Met
    Próbáltad a nosse exe-vel vagy sse exe-vel indítani?