20179
-
#11392 Vajon letezett az rbr-hez eredetileg palyaszerkezto, vagy anno is vert izzadtak a keszitok egy-egy palya letrehozasaval ?
Ha igen, nem ertem miert nem teszik kozkincse -
#11391 ja, vágom... -
atiwrc #11390 Hát egyenlöre még ott nem tartunk hogy a maxos dolgok menjenek, ezeket a pályákat a bob track builderrel csináltuk. Tudod az a progi amivel csak utakat egy kis domborzatöt meg falakat lehet huzni... -
#11389 Szerintem már nem tudja berakni, mert lejárt a btb / nekem is :( / de majd talál rá vmilyen megoldást :P -
Figy Ati! Akkor az én félkész pályámat is be tudnátok rakni RBR alá?? Csak kiváncsi lennék mennyire játszható! :)) -
#11387 THX!! Holnap majd ha feleszmélek leszedem!!
BOLDOG uj ÉVET nektek!!!! -
#11386 ide is leírom:
Nagyon fajaaaaaaa (#idiota] -
atiwrc #11385 A tesommal csináltunk 3 pályát az rbrhez, figyelmesen olvassátok el ezt a linket a telepítéshez.
Ha nem menne akkor pedig ezt.
Ja a három pálya a Race Of Champions 2007, A miskolci salakmotoros aréna és egy kitalált pálya.
-
atiwrc #11384 http://www.skodafabiawrc-rbr.wz.cz/rbr_download/index_1.htm -
Ronnie17 #11383 Hali. Tudna adni valaki egy linket ahonnan le tudom tölteni a játékhoz a c4 wrc-t??? előre is köszönöm ha valaki segítene! -
Vagtazo #11382 Sziasztok!
Szeretnék kérni Force Ex kormányhoz egy jo beállitást mert valahogy nem tudom eltalálni. Aza bajom hogy a gázadásnál a legminimálisabb lenyomáskor is padlot ad ugyanez a fékkel is meg a kormány se igazán jo.
Elöre is köszi
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!!! -
#11381 C4 video :) -
Solt #11380 Nem haragszom, de csak én írtam neked kb háromszor, hogy mi a megoldás! :)) -
zotya90 #11379 Kedves Solt! Remélem nem haragszol, hogy nem olvastam végig a 100/1000 hozzászólást! Amúgymem mindenki mást mond, h mi a baj... De azé thx. Minden jót -
Solt #11378 akkor meg főleg... :)) -
#11377 hát az már nagyon max:D -
Solt #11376 pedig már vagy ötször elmondtuk, hogy miért nem megy! :) nvidia kártyára lett optimizálva... ettől természetesen 100 ból 99 ati kártyán is megy gond nélkül, de úgylátszik te vagy az az 1 :)) egy 6600GT szerintem max 15 ezer forint... az Ati-t add el, az is pár ezer... -
zotya90 #11375 Énse értem miért nem megy azért vagyok itt:) Nekem nagyon nem ér meg 20ezer forintot, hogy tudjak játszani vele. Számmra ez nem jelent adrenalint, ez arra kéne nekem, hogy kiélhessem magam otthon is. -
atiwrc #11374 Hát amúgy az a baj hogy a fejlesztő csapat szinte a kiadás után vagy előtt felbomlott,ezért van csak 2 patch.
De nem értem mért nem megy neked szerintem az 1.8 procinak is elégnek kellene lennie, hangkártya meg nekem is integrált.És mondom 9250en is fut -
#11373 THX!! Met segitett. Minden ok! -
Calogeero #11372 Érdemes nézegetni az oldalt... -
#11371 Oké.. És azt hogy köll? Mi a menete? -
#11370 és benne van az új impreza is(2006-os az új orrú:)) -
#11369 próbáld már ki a plugint:)
nem kell semmit másolgatni -
Solt #11368 Nekem a config csere óta semmi gondom vele! :) Nvidia + x-fi + eredeti játék + momo + 5.1 = többszörös adrenalin orgazmus pár perc leforgása alatt!! Ilyenre még nő sem képes!!! :))))))))))) -
#11367 Tudtok nekem linkelni egy müködö képes 2007-es vagy 06-os (az a lényeg hogy az uj orru) Imprezát? Vagy 07-es wrc autokat? Blackholon találtam de nem tudom hogy kell ezeket berakni hogy használni is lehesen.. Ha valakinek van egy kis szabadideje felvilágosithatna.. Előre is THX!!! -
#11366 Nekem 9600Pro-m van, és megy a játék, számít, hogy nosse.exe-vel vagy sse.exe-vel indítom.
Hangkártya egy SB Live 5.1 digital.
Warez is fagyott ha olyan kedve volt és orig játék is.
Egy időben csinált olyant, hogy megállt a kép és a hang is megakadt és ismétlődött, mint régen a bakelit lemezek, akkoriban az számított, hogy be van e kapcsolva a HT BIOS-ban.
Most fut gond nélkül :) -
Solt #11365 A nagyon sok azért túlzás! :) Ez a probléma Ati 9 ezres széria + alaplapi hangkártya + warez triónál jelentkezik általában! :) Kb 20ezer kiadással orvosolható... ennek a játéknak a hangulata és az élethűsége bőven többet ér ennél... :)) -
#11364 Hajra te is rajongo vagy! :) -
zotya90 #11363 Na de én ezt nem tudom felfogni, hogy nagyon sok ember ezzel szarakodik, és mégsem készül hozzá egy javítás. Ha nem is hivatalos, de legalább rajongók csinálhatnának valamit. -
Solt #11362 persze, hogy megértem... én is ezen mentem át annak idején! :)) aztán egyik havernál játszottam vele, és utána minden pénzem arra költöttem, hogy kifogástalanul tudjam élvezni! :)) még most is fel kell állnom a székből egy-egy francia gyorsasági szakasz után, mert az egekben van az adrenalin szintem és nem bírok ülve maradni! :)) -
zotya90 #11361 Hát de most remélem megérteszz:) Engem úgy érdekelne megoldás a gondra, h marad a gépem. Ha van pénzem azt nem gépre költöm hanem motorra meg kocsira:) -
Solt #11360 ebben is van valami, de új gépet nem kell venned... max egy átlag nvidia kártyát plusz egy normális hangkártyát... -
zotya90 #11359 Nekem a 9600xt elött egy 9550 volt, és azon se ment:( Azért meg nem veszek új gépet, h egy 5éves játék menjen... Ilett volna kiadni egy működő patchet ennyi idő alatt:S -
atiwrc #11358 9600 XT-n tuti mennie kell nekem 9600pro-n simán fut, sőt a másik gépemen is megy 9250-es karival. (Bár nem mindig láccanak a fák,ha frissitem a drivert akkor már láccik de eléggé szaggat az egész gép, a windows is.) -
#11357 igy van!! Most nvidia karim van.. Egy inno3d geforce 8600gts.
A hang kari az alaplapi fingom nincs milyen de az biztos hogy 7.1-es.
Asus lapon nem tudom milyen van.. -
Solt #11356 hát a fene se tudja... nvidia és sound blaster... az a biztos! :)) -
#11355 Ez is lehet! De ezzel meg ellent mond az, hogy Met-nek egy 9600pron ment! Szóval nagyon nem vágom mi a bánat baja lehet.. -
Solt #11354 most, hogy így mondod nekem is 9600 szériás kártyám volt... lehet, hogy azt nem szereti... csak én egyszerre cseréltem hangkártyát és videokártyát, és azt hittem a hangkártya csere oldotta meg... -
#11353 Igen igy van.. Nagyon szemét dolog, én ugyan ezzel szivtam. Mindent ujra tettem drivereket uj fajta win-t minden szart, de semmivel nem oldodott meg. Vettem hang kártyát azzal sem. Lehet hogy a 9600xt nem birja? Ki tudja. Mindenesetre nagyon szemét dolog, mert a te konfigod is paramétereibe megfelel a játéknak. De még sem.. Szóval részvétem.