Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hungarian Rally Championship Mod 2006 Promo
Daniel Brandon
Nem mûködik. Bocs!!!

Daniel Brandon
Itt egy visszajátszás! Chirdonhead

Daniel Brandon
Na jó hadjad majd megszerzem úgy a játékot hogy nincsenek benne dat fájlok csak mappák,de azért kösz!

JuanG
nem felejtettem el a Lada-t, csak nem volt idõm 😞((, mihelyst lesz megnézem

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Daniel Brandon
Most szedtem le a Datool-t! De ezt az installációt magyarul nem lehetne? Audio.dat a fájl neve.

Kaszi46
pontosabban a 2 installálási lehetõség, attól függõen, hogy van e audio mappa az rbr mappádban.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nemtudom mi az a modutil, mivel a readme-ben nem szerepel, én se használtam.

1. there exist a file audio.dat but no folder "audio" in your RBR-folder (RBR-folder means: the directory where the game is installed)
(if both exist rename the folder "audio" in "audio_never_used" and continue)

First you need a tool like "DATTool v1.01" made by Kegetys (http://www.bhmotorsports.com/download/7385)
to extract the file audio.dat

1.1 put Kegetys dattool.exe in RBR-folder
1.2 in RBR-folder: rename audio.dat => audioold.dat
1.3 in RBR-folder: rename audio.ini => audioold.ini
1.4 drag & drop the audioold.dat on dattool.exe => a new folder "audioold" will be created
1.5 extract the downloaded archiv => must look like pic1.jpg
1.6 move the file audio.ini from the extracted archiv to RBR-folder
(it's importend to use the new audio.ini and not your old one)
1.7 move all files and folders form the folder "Audio_New" (archive) to the folder
"Audio" under "audioold" and override any existent file
(...\audioold\C#\Projects\Rally_7\TargetMedia_Develop\Pc\Debug\World\Audio, see pic2.jpg)
1.8a You can´t find a reason to repack audio.dat (like me) and you want to change
the additional car sounds in an easy way?
Move first the folder "Audio" under "audioold" to RBR-folder and then delete the folder "audioold"
(see pic3.jpg)
1.8b You want to/must repack audio.dat
Rename folder "audioold" in "audio" and drop it on dattool.exe => the file "audio.dat" will be created
Now you can delete the folder "audio"

2. you have already a folder "audio" in RBR directory but no file audio.dat

2.1 make a copy of the folder "audio" and name it "audioold"
2.2 in RBR-folder: rename audio.ini => audioold.ini
2.3 extract the downloaded archiv => must look like pic1.jpg
2.4 move the file audio.ini from the extracted archiv to RBR-folder
(it's importend to use the new audio.ini and not your old one)
2.5 move all files and folders from the folder "Audio_New" (archive) to the folder
"Audio" in your RBR-folder and override any existent file

ez a readme install része, ez alapján csinálod?

*Posse*T.W.D*

Daniel Brandon
De miért nem indul el az RBR-ModUtil? A BHMS-ról szedtem le!

Kaszi46
csak azt tudnám mondani, ami a readme-ben van. kb 5ször raktam már fel különbözõ gépekre, de sosem sikerült még elsõre😛

*Posse*T.W.D*

Daniel Brandon
De nekem ezek a szar dat fájlok vannak! Odáig oké a dolog hogy kicsomagolom,de nem tudom becsomagolni mert nem indul el az RBR-ModUtil. Nem tudnád leírni pontosan lépésrõl-lépésre hogyan kell megcsinálni?

JuanG
úgy hogy alávágtak eredeti rally videóból hangokat...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

EmIn3m02
😄D!!!

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Bucser
üsd vágd nemapád mi?? egy kis murva egy kis fû hol a kerék? ott repül😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Daniel Brandon
Hát de végülis akkor annak a videónak hogy van olyan hagja mert mindenhol azt keresem.

Daniel Brandon
Még nem raktam fel de ahogy néztem szerintem is az a legjobb! A hdi sound mod.

Daniel Brandon
Ja akkor kösszi!

Daniel Brandon
De szerintetek melyik a legjobb hang? Nektek milyen van?

Kaszi46
én a hdi sound mod-ot használom, véleményem szerint nagyon jó!

*Posse*T.W.D*

Istencsászár
Ezen nem lepõdök meg, mer aki még nempróbálta az kb ennyit ér el elsõ próbálkozásra kivétel nélkül😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EmIn3m02
ehh haver délután átjött,aszondja hagy nézze má meg ezt a richard burns rallyt ·^
pisi2-je van,colinokkal tolta eddig,hát kb. 30méter kelett neki hozzá hogy rommátörje a kocsit 😄d

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Glpetyus

Szerintem fasza nagyon <#eljen>

Alapokért köszönet Atiwrc-nek, a befejezés nekem jutott... háát közepest adnék magamnak, de a körülményekhez képest jó lett...
one hairpin with real sounds by urquattro... az király videó... amúgy én nem tudok ilyen 2005/2006 rallyhang csomagról, ami meg valami hasonló akarna lenni, az meg szar... szerintem legalábbis...
Daniel Brandon
A BHMS-ról szedtem egy pár videót! Pontosan 2 videónak van az a fasza hangja amire én gondolok!

Daniel Brandon
Hello! Egy ki help kellene. Nem tudjátok melyik a legjobb hangcsomag az RBR-hez. Az az igazi 2005/2006-os rallyhang! És hogy honnan lehet megszerezni?

csak textúra, vagy komplett kocsi 3d-s modelltõl kezdve a fizikáig... ati nagy mágus a textúrákban, de kétlem, hogy könnyûnek mondana egy kocsi 3d-s modelljének az elkészítését...
ngcsnet
új autókkal, de még a richard burns rallym sincs meg, úgyhogy nem tudom mi lesz belõle, de Atiwrc azt mondta nagyon könnyû új autókat kreálni hozzá.

JuanG
köszi!...hétvége fele megnézem...(lehet talán elõbb is)...

milyen jellegû modokkal szeretnéd megörvendeztetni a nagyérdemût???
ha reális fizikát tud csinálni akkor el lehetne fogadtatni a csehen is...
ha reális fizikát tud csinálni akkor el lehetne fogadtatni a csehen is...
Bucser
nagyonhelyes😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

b-type
Majd Juan összerak egyet, és lesz 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bestGP
és a ladához lesz fizika?

hüje vagy hamán szép nem!4

ngcsnet
<#sir> :\\

kösz a választ, mert majd jövõben szeretnék modokat kreálni ehhez a játékhoz, és jobban örültem volna ha addonba mennek az autók.

felül kell írni...
help itt: rallysimfans.hu
lada 2107
fizika nincs hozzá...
Bucser
felül kell írni a régi autókat ha jól tudom mivel újabb slotok nincsennek csaka régiek helyére férnek be.

ngcsnet
A modolt autók pluszba jönnek, vagy felül kell írni a régi autókat?

Glpetyus

Kurva euro-sporton mikor mennyen' el a hang,ha nem a rally közvetitésnél??????

EmIn3m02
jájj :c
na mindegy ujrateszem megint,aztán hátha jólesz :S

Glpetyus
:o
Hát nem hiszem,hogy az sp1 miatt lenne,mert azzal nekem simán ment.

EmIn3m02
sziasztok

az lenne a problémám hogy feltettem a játékot,de inditás után amikor a profilt kell csinálni az introk után lefagy az egész gép ...
feltettem a peccseket is,de semmi hatása
nem tudjátok mitõl lehet? arra is gondoltam lehet hogy sp1miatt nemjó!?

Glpetyus
Elég baj,hogy sehogy 😄

JuanG
kicsomagolod a physics.rbz-t, ekkor létrejön egy physics könyvtár és oda bemásolod...

JuanG
sehogy, alá van vágva...

nesto
mellesleg, ilyen hangot hogy lehet nekik csinálni?

nesto
<#integet2><#help>

JuanG
csak a második jött meg az elsõ nem 😞...