Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért finkoot kérdezed?
Én találtam egy orosz lapon, szóval én vagyok a amgyar importör 😊😄

Elvileg van valami durvább olyna vfts-tuning szerü de nem igazi vfts. de nekem si kcisit ekskenynek tünik fõleg emelett a modell mellet

JuanG
Finkoo: ezen az utcai lada modellen kívül/helyett nem lesz másik? úgy értem egy kicsit sportosabb, rallysabb...mert ez az alap lada pl. kicsit "keskeny" is 😞((

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ha kicsomagolod az RBR fõkönyvtárában a physics.rbz file-t, akkor lesz egy Physics könyvtárad, na oda...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Daniel Brandon
A kocsik fizikáit hová kell bemásolni?<#falbav><#help>

jövöhét péntekre remélem kész a HRC 2006 eger/miskolc carpack.

Daniel Brandon
Te nem akarod felrakni a BH-ra a Janika,Benik skint? Légyszi!!!

ha megtudom ki az a "rbr fan", aki azt a szar tagais octaviát felrakta a bh-ra, kibelezem...
hogy lehetsz ennyire köcsög, wazzze... <#mf1><#mf1><#banplz><#violent><#boxer>
Daniel Brandon
Balázs Öcsi a király!

JuanG
oksa csak most be kell fejeznünk a Zonda modot (www.hsw.hu) az rFactorhoz, aztán lesz idõm foglalkozni vele komolyabban...

Glpetyus
<#taps>

arty
alig várjuk 😊 (itt a többes számban biztos vagyok 😄 )

Forza.

JuanG
usa-ban a 2-es szakasz elég jó 😊

tegnap amúgy próbálgattam a Lada-t, és mivel a hátsókerekhajtás már megvan, kipróbáltam setupolni, hogy Lada-sabb legyen ezáltal...a legfõbb gond hogy gázadással nemigen lehet keresztbe menni/tartani a kocsit, vagy le kell fékezni, vagy szépen kipördülsz...

a kocsi fizikájában nagyobbra vettem a tömeget, hogy kicsit lomhább legyen (túl erõs volt), és egy csomó dolgot a játékban megsetupoltam, pl. rollbar setting 0 elöl-hátul, differential maps (ami nagyon sokat számít) is át lett variálva, és sikerült egy olyan beállítást elkövetni ami már kezd hasonlítani a Ladára (videók alapján), persze még nem tökéletes, de nagy fun volt, a Japan-Sipirkakim pályán tesztelgettem, aszfalton még nem próbáltam...

majd csinálok egy kis videót lehet...

arty
egy ilyen lada moddal a colin fan havert végre átcsábíthatnám rbr-re(lada buzi, szarráhuzott 1300as kombi 2105e van), lenne kivel multizni, aki hasonloan ámátõr mint én 😊)

(mostanában usa pályán szoktam menni, ennél unalmasabb környezet sztem a világon nincs - legalábbis a játékban, az a 3 szakasz ami alapból fel van oldva... mind1, rally mastersben is ezt utáltam a legjobban, viszont könnyû, mert jól belátható minden)

Forza.

JuanG
ja, készül? benne lesz a magyar rally modban?

nyugi... 😊
JuanG
és ez a falcon féle fizika hol van? <#vigyor2>

Majd akkor a racecomhoz megcsinálják azokat a hátsókereks kocsikat 😉

Egyébként azt nem értme hogyha tudnak olyan durva hátsókerekes izét csinálni mint a bh-s, meg van az a mk1 béta, a ketõ közé kéne belõni vlahogy és király lenne. Nem kézivel hanem gázzal kell fordulni 😊
Falcon(aki a Trally-t csinálta) csinált egy fizkát az murván már eléggé ladás, de máshol még gondok vannak vele 😞

Pálya szerintem minimum 1-2 hónap, de legalább a videokon látszik hogy haladnak.

sajna tényleg ez van... elég tré...
ez a probléma a 130rs skodával, ford sierrával, stb... fõl is a fejük a moddolóknak, de ez biztos nem lesz megoldható... bár az rbr physiks creator-t még nem néztem...
csm
nekem 2105 van, vagyis apámnak és azt készítjük fel rallyra. messze nem lesz olyan mint a ZÖCSIÉ de hát nincs is rá annyi milkám.

BMW 325 iX Rallye Car :)

JuanG
<#eljen>...bírtam én is mindíg a ladásokat (big respect!), megtapsoltam õket a rally versenyeken, de ennél több nem volt...viszont most jó sok belsõ felvételt megnéztem és tetszett amit láttam 😊))...ha a dolgaim úgy alakulnak, tuti veszek egy ilyen 21074-est, és nevezek (persze ha összejön csapat, miegymás) 😄DD

csm
én már évek óta rajongok Öcsiért

BMW 325 iX Rallye Car :)

JuanG
amúgy van egy rossz hírem a LADA-val kapcsolatban:

úgy néz ki, hogy az RBR motorja egyáltalán nem támogatja a csak hátsókerékmeghajtást 😞(

trükközni lehet, biztos többen ismeritek a BH-ról letölthetõ rear wheel drive modot, amiben furfangosan megoldották a hátsókerékhajtást, de van egy baja, hogy a kézifék az elsõkerekekre hat <#idiota>...emellett ahhoz hogy valamennyire életszerû LADA meghajtást/irányítást kapjunk, eléggé át kell még gyúrni a dolgokat, de megpróbálom...

hogy legyen valami jó is: megnéztem egy pár LADA-ás rally onboard videót (Balázs Öcsi), és nagyon megtetszett!!! <#alien>...nekem kell egy ilyen gép 😄DD

JuanG
pl. beszéljünk az Atiwrc által linkelt újpálya-videóról...ez már valami, csak kicsit furán mozog az autó, tapad mint állat, ami nem is baj, mert valahogy ilyen a WRC közvetítésekben is 😊)...kérdés mikor lehet ebbõl kész publikus pálya?

Bucser
Szerintem is inkább peace vagy kimodizom az innentõl ezen témában írókat😊 a felesleges flame-t elkerülendõ😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

b-type
nincs itt fikázva, ezt azért vedd észre a nagy bevédés közben.
Arty szólt hogy frankóbb lenne egy szebb bemutató kép a modról, megszmájlizva.
Erre Finkoo felkapta a vizet.
...mindegy miért de ez szvsz vihar egy kanál vizben.
Most meg te is meg akarod mondani hogy ki hol fórumozzon, nem tom mit kell itt barikádhõst játszani.
Valóban szebb is lehetne az a kép, ezt csak a vak is látja, Arty meg hiába szmájlizta meg, szerencsésebb lett volna finomabban fogalmazni, mert unézki Finkoo ugrik az ilyesmire.
Sok értelme nincs egymást marni az RBR 'hívõknek' szvsz

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Daniel Brandon
Elmondanám hogy ez az oldal a Richard Burns Rallyról szól nem egymás flikázásáról úgyhogy aki ezt akarja csinálni húzzon át más oldalra köszi!

Daniel Brandon
hadjátok már békébe Finkoo-t! jó fej gyerek belinkel egy csomó dolgot mit flikázzátok?

SZilaJMaGGoT
De azér még te is beszólogatsz, nehogy ne legyen mire válaszolnjon... 😛 Legalább ne szidd a másikat, hogyha ugyanolyan vagy...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

sz*rd már le azt a k*rva montázst és szállj már le a témáról... már én unom, hát még az hogy unhatja, akinek semmi köze hozzá és csak értelmes infókat akar olvasni... tõled mondjuk biztos nem kapja meg...
nem
JuanG
na igen, ez tényleg klassz, csak már másfél éve felmerült, hogy lehetséges pályákat csinálni valahogy hozzá, de kész letölthetõ egy sincs sajnos 😞((...pedig über lenne, és nem értem ennyi idõ után - mivel folytatásról nincs hír - miért nem adnak ki a készítõk egy devkitet, amivel 3DSMax-ból lehetne RBR alá betenni pályákat...lehetne konvertálni stb...

Juan G!
És akkor ez mi lesz?
http://rbr.onlinegames.cz/dl.php?dlid=47

arty
Értem.

Mivel én csak funból játszogatok az RBR-el, nem érdekel sem a rally ugy igazán, sem bajnoskágban nem indulok, nyilván nem megyek máshova forumozni, ahol komolyabban bele lehet folyni az egészbe 😊 Ha valami érdekeset találtam, azt belinkeltem (nem sok volt), ezzel elvileg gondoltam más is igyvan... rászántam a hsz-emre azt az 1 percet, h normálisan tálaljam a "mondanivalót".

Szal tényleg mindent értek: az "itteniek" nem érdemelnek "igényes" montázst, nem érdemelnek egyáltalán semmit, de akkor egyáltalán miért hánytad be ide azt a förmedvény képet? Ahogy irtad, BHM-en ugyis megtaláltuk volna 😉

Forza.

Tomsteel
Sziasztok!
lehet valahogy S1600-as autókat választani egyjátékos módban?(felülírás nélkül)

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Met
hát ja, a bajnokság dolgait meg a másik forumban tárgyalják/tárgyaljuk meg

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JuanG
hát igen sajna az RBR-hez nincsenek nagyon már újdonságok, sajna új pályák nincsenek, számomra is "csak" egy félórás önfeledt csapatást jelent alkalmanként, többre úgysincs idõm 😞(... a sok skin meg nem hoz lázba, bõven elég ami alapból benne van 😄D...persze ez csak személyes vélemény...

hmmm. egy új videót is jó lenne már összehoznom 😊)...

Bucser
betettem.Így a bannerre kattintva eljut a fórumra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sorry... valóban az a #9208-as hsz linkje a megfelelõ... 😊)))
Met
szóval, IDE 😊

ha már igényességrõl beszélünk...
ez a fórum egy rakás sz*r, ha én nem írok, vagy linkelek be valami értelmeset, akkor mindenki csak les a semmibe...
amúgy szerinted ha meg tudok csinálni egy skint, akkor nem tudok rendesen összevágni egy montázst, ha kedvem tartja?
csak nincs kedvem... ide nincs...
pont ezek miatt a hozzászólások miatt...
még mindig azt mondom, hogy aki igazán szereti a játékot és értelmes dolgokról akar fórumon hozzászólni az látogasson el IDE!!!
arty
ha ilyesmin fennakadsz, nem csoda h nem te csináltad ... 😉

szvsz Finkoo tisztában van vele, h nem a modját szóltam le. ha már csinál egy jo magyar modot, gondolom nam zavarná, ha eljutna pár emberhez ... 😉 márpedig a kedvcsináló, a "reklám" minõsége is hozzájárulHAT ehez ... és ahogy irtam, egy átméretezés minõsége nem idõ kérdése 😉 Csupán hozzáállásé, igényességé.

Forza.

Met
hát nemtudom, ha én csinálnám tuti elvennék az egésztõl a kedvem az ilyen hsz-ek

arty
örülök nem arrol van szo ... csak ugyan annyi fáradtság egy képet randán és normálisan átméretezni 😉

Forza.

nekem meg sok pénz, meg kocsi, meg keca... majd egyben lesz letölthetõ, valszeg a bh-ról...
Daniel Brandon
Nekem csak a Benik Focus,meg a Janika Peugeot skin kellene!

örülj, hogy képet láthatsz róla...

Brandon: még nincs kész teljesen...
Daniel Brandon
Ezt a Hungarian Rally Championship Mod 2006-ot le lehet vhonnan tölteni? Vagy legalább a kocsik skin-jeit!

JuanG
megpróbálom megcsinálni, de most a Zonda-n dolgozom rfactor alá...annyit sikerült a ladával csinálnom hogy a hátsókerékhajtás megvan, csak nem nagyon tapad, ill. nagyon elpörög...

arty
szép lenne, ha nem lenne ilyen ocsmányul átméretezve a kép 😊

Forza.

bestGP
no, ladafizika mikor lesz? mert csak akor rakom vissza a gammát 😊
mondjuk a fabia is eléggé hivogató

hüje vagy hamán szép nem!4