Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én találtam egy orosz lapon, szóval én vagyok a amgyar importör 😊😄
Elvileg van valami durvább olyna vfts-tuning szerü de nem igazi vfts. de nekem si kcisit ekskenynek tünik fõleg emelett a modell mellet
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
hogy lehetsz ennyire köcsög, wazzze... <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#banplz>#banplz><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
tegnap amúgy próbálgattam a Lada-t, és mivel a hátsókerekhajtás már megvan, kipróbáltam setupolni, hogy Lada-sabb legyen ezáltal...a legfõbb gond hogy gázadással nemigen lehet keresztbe menni/tartani a kocsit, vagy le kell fékezni, vagy szépen kipördülsz...
a kocsi fizikájában nagyobbra vettem a tömeget, hogy kicsit lomhább legyen (túl erõs volt), és egy csomó dolgot a játékban megsetupoltam, pl. rollbar setting 0 elöl-hátul, differential maps (ami nagyon sokat számít) is át lett variálva, és sikerült egy olyan beállítást elkövetni ami már kezd hasonlítani a Ladára (videók alapján), persze még nem tökéletes, de nagy fun volt, a Japan-Sipirkakim pályán tesztelgettem, aszfalton még nem próbáltam...
majd csinálok egy kis videót lehet...
(mostanában usa pályán szoktam menni, ennél unalmasabb környezet sztem a világon nincs - legalábbis a játékban, az a 3 szakasz ami alapból fel van oldva... mind1, rally mastersben is ezt utáltam a legjobban, viszont könnyû, mert jól belátható minden)
Forza.
Egyébként azt nem értme hogyha tudnak olyan durva hátsókerekes izét csinálni mint a bh-s, meg van az a mk1 béta, a ketõ közé kéne belõni vlahogy és király lenne. Nem kézivel hanem gázzal kell fordulni 😊
Falcon(aki a Trally-t csinálta) csinált egy fizkát az murván már eléggé ladás, de máshol még gondok vannak vele 😞
Pálya szerintem minimum 1-2 hónap, de legalább a videokon látszik hogy haladnak.
ez a probléma a 130rs skodával, ford sierrával, stb... fõl is a fejük a moddolóknak, de ez biztos nem lesz megoldható... bár az rbr physiks creator-t még nem néztem...
BMW 325 iX Rallye Car :)
úgy néz ki, hogy az RBR motorja egyáltalán nem támogatja a csak hátsókerékmeghajtást 😞(
trükközni lehet, biztos többen ismeritek a BH-ról letölthetõ rear wheel drive modot, amiben furfangosan megoldották a hátsókerékhajtást, de van egy baja, hogy a kézifék az elsõkerekekre hat <#idiota>#idiota>...emellett ahhoz hogy valamennyire életszerû LADA meghajtást/irányítást kapjunk, eléggé át kell még gyúrni a dolgokat, de megpróbálom...
hogy legyen valami jó is: megnéztem egy pár LADA-ás rally onboard videót (Balázs Öcsi), és nagyon megtetszett!!! <#alien>#alien>...nekem kell egy ilyen gép 😄DD
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Arty szólt hogy frankóbb lenne egy szebb bemutató kép a modról, megszmájlizva.
Erre Finkoo felkapta a vizet.
...mindegy miért de ez szvsz vihar egy kanál vizben.
Most meg te is meg akarod mondani hogy ki hol fórumozzon, nem tom mit kell itt barikádhõst játszani.
Valóban szebb is lehetne az a kép, ezt csak a vak is látja, Arty meg hiába szmájlizta meg, szerencsésebb lett volna finomabban fogalmazni, mert unézki Finkoo ugrik az ilyesmire.
Sok értelme nincs egymást marni az RBR 'hívõknek' szvsz
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
És akkor ez mi lesz?
http://rbr.onlinegames.cz/dl.php?dlid=47
Mivel én csak funból játszogatok az RBR-el, nem érdekel sem a rally ugy igazán, sem bajnoskágban nem indulok, nyilván nem megyek máshova forumozni, ahol komolyabban bele lehet folyni az egészbe 😊 Ha valami érdekeset találtam, azt belinkeltem (nem sok volt), ezzel elvileg gondoltam más is igyvan... rászántam a hsz-emre azt az 1 percet, h normálisan tálaljam a "mondanivalót".
Szal tényleg mindent értek: az "itteniek" nem érdemelnek "igényes" montázst, nem érdemelnek egyáltalán semmit, de akkor egyáltalán miért hánytad be ide azt a förmedvény képet? Ahogy irtad, BHM-en ugyis megtaláltuk volna 😉
Forza.
lehet valahogy S1600-as autókat választani egyjátékos módban?(felülírás nélkül)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hmmm. egy új videót is jó lenne már összehoznom 😊)...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ez a fórum egy rakás sz*r, ha én nem írok, vagy linkelek be valami értelmeset, akkor mindenki csak les a semmibe...
amúgy szerinted ha meg tudok csinálni egy skint, akkor nem tudok rendesen összevágni egy montázst, ha kedvem tartja?
csak nincs kedvem... ide nincs...
pont ezek miatt a hozzászólások miatt...
még mindig azt mondom, hogy aki igazán szereti a játékot és értelmes dolgokról akar fórumon hozzászólni az látogasson el IDE!!!
szvsz Finkoo tisztában van vele, h nem a modját szóltam le. ha már csinál egy jo magyar modot, gondolom nam zavarná, ha eljutna pár emberhez ... 😉 márpedig a kedvcsináló, a "reklám" minõsége is hozzájárulHAT ehez ... és ahogy irtam, egy átméretezés minõsége nem idõ kérdése 😉 Csupán hozzáállásé, igényességé.
Forza.
Forza.
Brandon: még nincs kész teljesen...