20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • bardocz
    néha én is idegbajt kapok,hogy miééért álllt le a khúúúrvaa motoooor?! :DDDd
  • Smicy2
    Nem baj :P próbáld meg, most jó pályák vannak 8)
  • JuanG
    ááá...csalódott vagyok, a múltkor is a 2. szakaszon odavertem a kocsi hátulját egy bal kanyarban egy fához, erre leállt a motor és vége...kicsit szar ez a realistic törés...
  • Hoffi
    Akor az NVIdia a hangkártya?
  • Hoffi
    Neked milye hangkértyéd van?
  • Hoffi
    akkio nem tom mert nekem az a creative audiohq sincs meg

Béna vagok

Ennyi
  • Met
    ja, az videókártya
    neked hangkártya kell...
  • Hoffi
    nem tom mi az de nekem asszem valami ATI RAdeon vgagy mi
  • Met
    Akkor a hangkártyánál kell állítani.
    Creative kártya esetén, szintén startmenü, creative audiohq (nálam) és ott az eax beállítás
    más hangkarinál nemtudom
  • Hoffi
    Jaaaa megvan aztán ott kipipáltam az EAXot és akkor még mindig nincs hang
  • Met
    startmenü, minden program
    klasszikus nézet esetén, startmenü, programok
  • Hoffi
    ha ráérsz vegyél fel msn-re és lécci mondd el mert bnekem a startmenüben nincs olyan hogy sci games
    [email protected]
  • Met
    Startmenü, SCI Games, RBR, Video settings, ott az optionsra és ott tudod kipipálni az eax-ot. Vagy a hangkártya programjában tudod kikapcsolni, a program neve hangkártyafüggő
  • Hoffi
    Nekem ugyanez a baj de én még nagyon kezdő vagyok megmondanád hjol lehet beállítani azt az eax-ot?
  • Met
    is, meg a hangkártya beállításaiban
    nekem egyszer nem volt motorhang csak a kőfelverődések mert elállítódott az eax
  • Hoffi
    A Játékon belül?
  • Met
    a hangbeállítások, eax között turkálj
  • Hoffi
    HY

még az alapok vannak de akárhogy játszok sehogysincs autóhang de amikor nem volt fen a plugin akkor még jó volt
  • Met
    cseréltél hangot vagy az alapok vannak?
    egyáltalán nincs hang vagy csak ha online mész?
  • Smicy2
    Csak szólok, hogy hétvégén futam, fussátok le ( aki nevezett :P ) ! JUAN!
  • Hoffi
    Hello

azt szeretném kérdezni hogy letöltöttem egy rallysimfans.hu nevű plugint jól is működik de sajnos nincsen hangja az autóknak
    Lécci segítsetek mett nagyon kéne
    Előre is köszi
  • Vagtazo
    köszke sikerült beállitani
  • gordon 24
    Én nem ismerem a kormányt. Nekem a Momoval semmi bajom teljesen jól mükszik. Csak ugye neked nem az van igy .....
  • Met
    A beállítások, controlls, filter setting, Throttle (asszem) van 2 csúszka amivel az érzékenységet tudod állítani azokat vedd feljebb
  • Vagtazo
    erre az üzenetemre valaki megoldást?
  • bardocz
    nem tudom mi lehet a baja sajna

van valami mod,ami a rohadt kamerásokat odébbugrásra kényszeríti,ha egy azonossítatlan kék micsoda 200-al megy feléjük?egyik szakaszon 6 seccel mentem első részén jobb időt,mint régi legjobbam,erre hibázok és ott a fél perc vagy menyi büntetés,ráadásul ha nem állnak ott,akkor nem is ütköztem volna semmivel

amúgy csináltam egy videót:itt
    legjobb időm a szakaszon
  • sztanko15
    Hellosztok! Azt szeretném kérdezni h mit kell akkor tenni hogyha jáccok fél órát és aztán meghal tőle a DirectX!? hiába frissítem nem jó:S! jáccok egyszer csak megakad aztán kidob az asztalra és nem ír ki semmit! és ha ujratelepítem a directX-et akkor megint jó fél óráig aztán ugyanez:S legyetek szivesek segítsetek:S:S:S:S
  • JuanG
    N-es autó főleg online bajnokságban jó...WRC helyett most már én is inkább N-essel mennék :))
  • JuanG
    bizony nem ...bár egy jó N-es autóval megverheted a bajnokságban a WRC-ket easy fokozaton, lehet még nehezebben is, nem próbáltam...
  • Kureszka
    sziasztok!
    Lenne egy kérdésem: Ha beteszek egy N-es autót akkor az időeredményem nem lesz rossz a többi WRC-s idő? Gondolom nem igazítja a többi versenyző idejét az én N-es vagy S1600-as időmhöz.
  • Smicy2
    Kint a C2 s1600

http://www.bhmotorsports.com/download/16131
  • Smicy2
    Próbáld ki ezeket :P ezek tetszeni fognak feelingesek a vasúti átjárók :P
  • JuanG
    próbáltam az elsőt nekem nem jött be :((...szép részletes stb. csak élvezetre, rally-ra nem jó (nekem)...

ja és nem a cseheket nem bírom, csak ezeket a pluginosokat :))
  • Smicy2
    Én se bírom nagyon a cseheket, de azért jó pályákat csinálnak :)
  • JuanG
    kell a nyavajának...rohadjanak meg a csehek :))
  • Smicy2
    Igen, 2 pályát tartalmaz:
    Stryckovy - Zadni Porici
    Osli - Stryckovy

De ez sem használható shakedown modban :( Viszont van egy tour ahol lehet rajta menni :P
    http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=9beedb03fad2de01b616da564837bea1
  • JuanG
    ez az előző kiegészítése-hosszabb verziója?
  • JuanG
    biztos volt...jó is lenne ha a szimekhez kiadnának egy pályaszerkesztőt, kb. olyat ami a Crysis-hez van, akkor lenne pályakánaán :DD...
  • Smicy2
  • Smicy2
    Ja... amúgy kijött Pribram II

Letöltés