20179
-
#11432 néha én is idegbajt kapok,hogy miééért álllt le a khúúúrvaa motoooor?! :DDDd -
#11431 Nem baj :P próbáld meg, most jó pályák vannak 8) -
#11430 ááá...csalódott vagyok, a múltkor is a 2. szakaszon odavertem a kocsi hátulját egy bal kanyarban egy fához, erre leállt a motor és vége...kicsit szar ez a realistic törés... -
#11429 Akor az NVIdia a hangkártya?
-
#11428 Neked milye hangkértyéd van? -
#11427 akkio nem tom mert nekem az a creative audiohq sincs meg
Béna vagok
Ennyi -
#11426 ja, az videókártya
neked hangkártya kell... -
#11425 nem tom mi az de nekem asszem valami ATI RAdeon vgagy mi -
#11424 Akkor a hangkártyánál kell állítani.
Creative kártya esetén, szintén startmenü, creative audiohq (nálam) és ott az eax beállítás
más hangkarinál nemtudom -
#11423 Jaaaa megvan aztán ott kipipáltam az EAXot és akkor még mindig nincs hang -
#11422 startmenü, minden program
klasszikus nézet esetén, startmenü, programok -
#11421 ha ráérsz vegyél fel msn-re és lécci mondd el mert bnekem a startmenüben nincs olyan hogy sci games
[email protected]
-
#11420 Startmenü, SCI Games, RBR, Video settings, ott az optionsra és ott tudod kipipálni az eax-ot. Vagy a hangkártya programjában tudod kikapcsolni, a program neve hangkártyafüggő -
#11419 Nekem ugyanez a baj de én még nagyon kezdő vagyok megmondanád hjol lehet beállítani azt az eax-ot?
-
#11418 is, meg a hangkártya beállításaiban
nekem egyszer nem volt motorhang csak a kőfelverődések mert elállítódott az eax -
#11417 A Játékon belül?
-
#11416 a hangbeállítások, eax között turkálj -
#11415 HY
még az alapok vannak de akárhogy játszok sehogysincs autóhang de amikor nem volt fen a plugin akkor még jó volt
-
#11414 cseréltél hangot vagy az alapok vannak?
egyáltalán nincs hang vagy csak ha online mész? -
#11413 Csak szólok, hogy hétvégén futam, fussátok le ( aki nevezett :P ) ! JUAN! -
#11412 Hello
azt szeretném kérdezni hogy letöltöttem egy rallysimfans.hu nevű plugint jól is működik de sajnos nincsen hangja az autóknak
Lécci segítsetek mett nagyon kéne
Előre is köszi -
Vagtazo #11411 köszke sikerült beállitani
-
#11410 Én nem ismerem a kormányt. Nekem a Momoval semmi bajom teljesen jól mükszik. Csak ugye neked nem az van igy ..... -
#11409 A beállítások, controlls, filter setting, Throttle (asszem) van 2 csúszka amivel az érzékenységet tudod állítani azokat vedd feljebb -
Vagtazo #11408 erre az üzenetemre valaki megoldást? -
#11407 nem tudom mi lehet a baja sajna
van valami mod,ami a rohadt kamerásokat odébbugrásra kényszeríti,ha egy azonossítatlan kék micsoda 200-al megy feléjük?egyik szakaszon 6 seccel mentem első részén jobb időt,mint régi legjobbam,erre hibázok és ott a fél perc vagy menyi büntetés,ráadásul ha nem állnak ott,akkor nem is ütköztem volna semmivel
amúgy csináltam egy videót:itt
legjobb időm a szakaszon -
sztanko15 #11406 Hellosztok! Azt szeretném kérdezni h mit kell akkor tenni hogyha jáccok fél órát és aztán meghal tőle a DirectX!? hiába frissítem nem jó:S! jáccok egyszer csak megakad aztán kidob az asztalra és nem ír ki semmit! és ha ujratelepítem a directX-et akkor megint jó fél óráig aztán ugyanez:S legyetek szivesek segítsetek:S:S:S:S -
#11405 N-es autó főleg online bajnokságban jó...WRC helyett most már én is inkább N-essel mennék :)) -
#11404 bizony nem ...bár egy jó N-es autóval megverheted a bajnokságban a WRC-ket easy fokozaton, lehet még nehezebben is, nem próbáltam... -
#11403 sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Ha beteszek egy N-es autót akkor az időeredményem nem lesz rossz a többi WRC-s idő? Gondolom nem igazítja a többi versenyző idejét az én N-es vagy S1600-as időmhöz. -
#11402 Kint a C2 s1600
http://www.bhmotorsports.com/download/16131 -
#11401 Próbáld ki ezeket :P ezek tetszeni fognak feelingesek a vasúti átjárók :P -
#11400 próbáltam az elsőt nekem nem jött be :((...szép részletes stb. csak élvezetre, rally-ra nem jó (nekem)...
ja és nem a cseheket nem bírom, csak ezeket a pluginosokat :)) -
#11399 Én se bírom nagyon a cseheket, de azért jó pályákat csinálnak :) -
#11398 kell a nyavajának...rohadjanak meg a csehek :)) -
#11397 Igen, 2 pályát tartalmaz:
Stryckovy - Zadni Porici
Osli - Stryckovy
De ez sem használható shakedown modban :( Viszont van egy tour ahol lehet rajta menni :P
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=9beedb03fad2de01b616da564837bea1 -
#11396 ez az előző kiegészítése-hosszabb verziója? -
#11395 biztos volt...jó is lenne ha a szimekhez kiadnának egy pályaszerkesztőt, kb. olyat ami a Crysis-hez van, akkor lenne pályakánaán :DD... -
#11394 -
#11393 Ja... amúgy kijött Pribram II
Letöltés