Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csm
és nekem a replayben nem kanyarodik a kerék. ez miért van?

BMW 325 iX Rallye Car :)

csm
tudom, van rallye-ladánk, bár az 2105, nem 2107...
hogy tudnám visszavenni az erejét?

Bucser
Igazából egy dolgot nehéz bennekidoglgozni ami igazán jellegzetes volt a ladákra (ami miatt olyan látványosan lehet vele menni) hogy a motor az orrában a hajtás a farában és könnyû a fara és nagyon könnyen kipörög a hátsó kerék... ezt egy diffi hátratolással nem oldod meg sajnos😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

csm
tök jó, de olyan gyors, amilyet ladától ritkán látni 😄

Glpetyus
<#worship>

legyen hátsókerekes... ennyi... difit hátratolod mint atom aztán kilinccsel elõre... 😊)))
csm
pontosan miket setupoljak?
amúgy kösz a linket

Magát a kocsti leszedheted de abba még wrc fizika van alatta, de ha meg
setupolod tudja tolni a seggét 😉

Innen leszedheted

bestGP
jah meg valmi festést nyomni alá

hüje vagy hamán szép nem!4

csm
mi van már a Ladával? a videón tökjó, egy bétát illene feltülteni valahová...

Pukkandur
Videobeállításoknál a windowsban smartgart fülön gyorsírást kapcsold ki, utána mennie kell. Vagy írd be a keresõbe itt alul, hogy "ati off" és pár hozzászólást ki fog dobni ezzel kapcsolatban. Hangokat a Blackhole motorsport oldaláról tudsz leszedni: http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads

Atti12
Sziasztok. Nem tudja valaki hogy mért lép ki a játék amikor a második tréning feladatot elkezdeném? Találkozott már valaki ilyen hibával? Segítségeket elõre köszönöm 😞

Geroy
Egyikõtök ötlete sem jött be, hanem egy 3. verzió segített...Azért kössz a segitseget...
Le kellett venem a grafikát minimumra, igy nem olyan szep, de legalább megy a gém, és ez rohadt jo!!!
Már csak fasza hangot kellene csinálnom a gépeknek, mert már raktam be egy focust, meg egy octaviat....
Ha valaki ebben netán mégis tudna segiteni az irjon!!!
Remélem nem sokáig kell még hallgatnom ezt a zümmögõ hangot 😄

Kaszi46
próbálad a RichardBurnsRally_NoSSE.exe-t vagy a RichardBurnsRally_SSE.exe-t!

*Posse*T.W.D*

sztem nem krekkelted meg jól most

Geroy
Sziasztok!!!
Valaki segítsen plízz!!!
Már egyszer végigtoltam a gémet, de most sehogy se akar elindulni...Régen geforce kártya volt a gépemben most pedig ati... Lehet hogy ez a gond?
Mikor betölt a játék és ki kellene választani a profilt, befagy és csak a reset segít rajta.
Mi lehet a gond???

Glpetyus

Fú,tegnap akkorát mentem,váá.. :o)
Minden USA-beli rekordom megdõlt,mint parasztgyerek a mozgólépcsõn ^J^

JuanG
ennyire nem egyszerû 😊...a cars.ini-ben át kell írni valamelyik kocsi elérési útját az újra...plusszba nem lehet kocsit betenni, csak eredetik helyére, ezenkívûl ha beteszed és átírod az ini-t akkor is a menüben az eredeti autók képeit látod, de a pályán már az új...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

letöltöttem pár 1600os kocsit meg wrc-t, bemásoltam a cars-ba de a játékban mér nem tudom kiválasztani az új kocsikat???!!! nem is látom csak a gyáriakat ott kezdõdik.... :S
bestGP
namiaz nehanyatoljunk :\

bestGP
olyan mint egy mocskos lada tesztvideó 😊
egykét kanyar egészen kurvajó lett
asszem emiatt fogok kormánytvenni és játékotujraletölteni 😄

JuanG
köszi srácok!

de még nem az igazi, néha (mint a videóban látszik) összejön egy-egy szép kanyar, de legtöbbször még nem 😊...még mindíg hajlamos túlpörögni, nehezen lehet gázadagolással keresztben tartani...ha meg gyengébbre veszem nem akar keresztbe állni 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

<#wow1>

arty
mit is mondhatnék? ez jobban viselkedik, min a gyári kocsik a videon 😄

1 kérdés: mikor? 😊 MIKOR?!?!??!?!?!! 😉

Forza.

jaja

hatalmas sikere van a videódnak... tényleg jó lett... végre ladásan mozog a verda...
Glpetyus
nagyon komoly 😊

csm
kell!most! 😄

JuanG
kis lada videót összedobtam tegnap...összejöttek egész jó kanyarvételek, na meg volt pár ami nem annyira 😊))

RBR Lada

JuanG
tõlem kérded? 😊

én nem tudom én csak a fizikát próbálgattam alá, remélem a magyar rally modban benne lesz 😊...

végül is készülget... ki tudja mikor adják ki...
bestGP
a ladával mi a hejzet?

JuanG
ez ni:

kép

JuanG
egy EVO8 WRC kéne már <#rinya><#szomoru1> ... mások ellenére nekem az tetszik 😊))

kijött az evo 9-es... a bh-ról letölthetõ...
mi van ati, féltékeny vagy? <#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>
Daniel Brandon

Daniel Brandon
<#help> kellene. Új car menü-t akarok betenni! RBR dat kicsomagolóval kicsomagolom a splash.dat filet. lecserélem a régi képeket,datool-lal vissza csomagolom(ekkor nagyobb méretû lessz a splash.dat) és nem indul a játék!
Tud vki segíteni?

Daniel Brandon
Már megint 1 kis

Glpetyus
😄

Daniel Brandon
Hát igaz hogy ezen a Ladán elég gyér a festés de olyan fasza kerekek vannak rajta! Valaki megcsinálhatná így a gépest<#felkialtas>

Daniel Brandon
Köszi jó lett fasza minden!<#worship>

JuanG
símán winrarral pl. ... de lehet pl. TotalCommanderrel is...

Daniel Brandon
Na és azt a physics.rbz file-t mivel kell kicsomagolni?<#conf>

Daniel Brandon
Fasza!<#taps>

csm
a VFTS-t nem is ennek az alapjaira csinálták...
de amúgy jó, fizika kell hozzá, meg festés 😄

JuanG
naja 😊)...látom a festés még nem passzol 😄 ...

amúgy próbáltam azt a fizikát amit küldtél, valami hasonlót hoztam ki én is eddig, de az alapsetupot át kell írni, próbáld ki hogy az anti roll-t leviszed 10 alá elõl és hátul is...úgy még jobb 😄D

JuanG
ja ez szélesebb, így már sokkal jobb ... 😊))

uhh egy kicsit nagy lett a kép elnézést