20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • RatBaG #11472
    mert hogy kéne aszfalton viselkednie?
  • fate24
    Sziasztok tech help kellene RBR-hez

PAramétereim:
    - asrock nfultralap
    - 3000+barton proci
    - 2x521M dual ram
    - 9800pro256M agp-s kari

minden normálisan feltelepítve directx9.0c verzió

és a következő hibaüzenetet kapom a játék elindulása után

• atiwrc
    Gordon!
    Én az rbr-be pont az aszfaltot élvezem, jó nem egy lfs,de sztem a legjobb a rallysok közül.

Juan!
    Én a wrc4-et probáltam, és sztem is árkád, meg olyan furán mozogg minden, nemtom nekem nem jött be.

A Kódmestereket meg ne szidjuk mert csinálnak szép kocsikat amit át lehet rakni rbrbe :D

• gordon 24
    Hát ja:D a Dirt az nagyon szar.. Megvan, játszottam vele, de ez egy vicc. Nekem a wrc bejött, de azér az RBR-nél ninvs jobb szim jelenleg. Viszont azért ennek is rettentő sok hibája van. Ahogy pl az aszfaltos pályák kinéznek, ahogy az autok azon viselkednek teljesen gagyi. Persze a murva az nagyon jól megvan csinálva.

Az az igazság hogy kellene valami jó Rally szim. De hát ez van.
  • RatBaG #11468
    én ma raktam fel a toca race driver 3-at, kíváncsi leszek hogy fognak viselkedni a rallygépek...
  • JuanG
    hát néztem youtube-on felvételeket, sztem totál árkád...bár ha jól emlékszem lehet választani arcade és simulation között, akkor viszont a youtubos videók mind arcade mod-ban lettek felvéve :)))...

néztem pár colin dirt-ös vidit is, hát az kész, totál gáz :))
  • gordon 24
    Nem tudom én melyikkel toltam asszem a legujabb volt. Ráadásul nem si kormánnyal mentem, de az nagyon nagy game!! Szeretném ha lenne pc-re. De hát sajna a Ps levédte.
  • JuanG
    nekem nem jött be a ps2-es WRC, pedig DFP-vel próbáltam, bár asszem vmelyik régebbi verzió volt talán WRC2 vagy 3?
  • Csabesz6
    jó bizony:D
    nekem megvan :)
  • gordon 24
    Jó persze igaz.. Az 1 az egy isteni játék volt. A 2 -ben jól mozognak nagyon az autók faszán sodrodik meg minden, de azért az is már kicsit elfalyzott:D

Én a multkor az electro world-ben kiállitott ps2 játszottam a WRC játékkal na az igen. A graf elsőosztályú az autok mozgása isteni. Csak ugye nincs pc-re..
  • RatBaG #11462
    a colin 2 a legnagyobb sínautó-szimulátor ami valaha létezett. az első rész a legjobb még mindig...
  • JuanG
    nem egészen, RBR-ben egy bajnokság van amit többször is lefuthatsz, és unlockolod a többi autót, de egyből WRC-vel mehetsz...
  • gordon 24
    De most komolyan nem érted?:D Az RBR-ben van egy rally suli és onnantól kezdve mehetsz a bajnokságban aztán ennyi.

A Colinban meg kapsz egy első kerekes autót elöször. ezzel végig kell csinálnod egy nemzeti kupát. Aztán kapsz egy n-es autót azzal is nyersz akkor kapsz egy WRC-t stb.
    A colin Dirt-ben meg Ralllycross futamokat rally szakaszokat, Rally Raid szakaszokat kell megnyerni ahhoz hogy ujabb és ujabb versenyeket válts ki. Ez a carrer mod aztán tudsz bajnokságon menni stb..

Ilyen nincs az RBR-be. Ami nem is baj hiszen az RBR egy rally szimulátor. A Colin meg egy játék..
  • Bucser
    Értem. Az alap RBR-ben mintha szép sorban kellett volna Unlockolni a kocsikat és haladni felfelé a ligákban.
  • gordon 24
    Nem ilyenre gondolok! Arra tudod amit a colinba lehet. Elindulsz egy orr kerekessel aztán meg kell nyerned egy bajnokságot hogy mehes a wrc-vel.. Meg ahoz hogy elindulhass a VB-n menned kell nemzeti meg helyi bajnokságokon. Tehát ilyen amatör szintről eljutsz a profiig. Ez a Colinban benne van ,de az RBR-ben nincs. Ezt értem carrier csinálás alatt. Az hogy online mit lehet mit nem az lényegtelen, nagyon sok ember nem szeret online játszani.
  • pihe83
    Valaki tudna segiteni abban hogy kell azt meg csinálni, hogy minden autónak más hangja legyen,töltöttem le hangokat ,de az effekteket ami hozzájuk van azt nemtudom hogykell alkalmazni,mert ugye nincsenek elkülönitve az autók hangeffektjei. Vagy esetleg erről valami leirást tud e valaki hogy kell?
  • LSSAHPAUL
    csak az van, gyakorlatilag minden napra jut egy fontos verseny, sajnos emiatt nincs is idő normálisan felkészülni ( carsetup csinálás )
  • Bucser
    RBR-ben miért ne lehetne "carriert" csinálni? Itt is vannak online ligák szép számmal tudtommal...
  • gordon 24
    A colin 2005. az egy Arcad stilusu játék (sajnos a colin 1,2-n kívül mind az) a RBR pedig egy szimulátor. Tehát ha élethű Rally élményre vágy RBR. Ha pedig játszani akarsz, carriert csinálni, több bajnokságon indulni stb akkor Colin 2005 vagy a Dirt.
  • Bucser
    Richard Burns Rally.
  • cargame
    Lenne 1 kerdesem! Melyik jobb jatek a Colin Mcrae 2005 vagy ez a richard Burns rally????
    Melyik eletszerub? stb...
  • atiwrc
    Nemtom, már csak a videóra várok. Majd be fogom ide linkelni. (remélem 1-2 héten belül)
  • pihe83
    Hello! Mikor lesz kb elérhető a 2007 es magyar autócsomag és hol??
  • Met
    Integrál VGA-val ne nagyon akarjál játszani
  • atiwrc
    Nálam ati 9600proval minden tökéletes.
    Ati 9250-el nem láttom a fákat, meg néháyn objektumot, ha bedolgozik nagoyn a gépem akkor elöjönnek a fák, de persze ilyenkor szaggat nagyon. Probáltam drivet frissíteni, amivel azt értem hogy láttam a fákat de csikos lett az út és szaggatott az egész, sőt még maga a windows is a legujabb catalysttel, szóval sztem vegyél valami normális video karit.
  • Rolcsika22
    Az intel oldalán néztem és támogatja.
    Ráadásul ha nem támogatná akkor 20-30mp-re se jelenítené meg.
    Próbáltam mindent driver frissítés 6 szor újra raktam kipróbáltam patch nélkül de mindig ugyan az. +0mp után eltűnnek az út széli fák.
  • atiwrc
    A videokarid nem támogatja a pixel shader 2.0át
  • Met
    Nekem is az a bajom, hogy állandóan kiesek a 2-3 szakaszon :)
    Viszont ami baromira zavar a bajnokságban a szakasz összeállítás, 8 pályából állt a 16 szakaszos verseny.
    Ezt mondjuk megértem, aszfaltos és havas országban mert abból csak 1-1 "ország" van, de murvából van több is.
    Tudom az igazi rallyban is ismétlik a szakaszokat de pl. a 2007-es Monacó rally-n a 14 szakaszban 9 pálya váltogatta egymást.
  • Rolcsika22
    Remélem nem.
    De a többi játéknál pl. Colin 5 nem tapasztaltam ilyet.
    Reménykedem benne, hogy orvosolható, mert így nem élvezet játszani.
  • pajti
    szerintem a videokari...
  • Rolcsika22
    Sziasztok!

1 nagy problémám lenne, amire eddig még nem találtam megoldást.
    Imádom ezt a játékot, de kb. 1 perc játék után eltűnnek a tereptárgyak, igy nem tudom mi hol van és össze vissza törik az autó mire a pálya végére érek. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
    Megoldás rá??
    1.01 1.02 patch fennt van.
    Integrált videókari 128Mb (Intel gma 950)
    Előre is köszi.
  • LSSAHPAUL
    Én meg fának mentem 1 perc után. Előtte 3 napig csak a setupot kisérletezgettem, még hivatásos lada-rallyssal is sikerült beszéljek, végül az én hibámból fának mentem. A kocsi nagyon jó volt :(
  • Met
    Hopp, nemfutottam le a bajnokit.
  • berczely
    Ja látom kössz és ezt ha letöltöm hova tegyem be és hogy tudok rajta menni?Miskolci salak az jóféle!
  • atiwrc
    Mi nemrég adtunk ki 3 pályát. De ezek még nem a végleges verziójuk
    Roc 2007
    Miskolc prológ
    City-ring (fantasy pálya)

Menj lentebb ide: #11385
  • berczely
    Hogy tudnám beállítani widescreenre a játékot mert olyan a monitorom 1440x900-as felbontású.?
  • berczely
    Hali!

Régen jártam errefelé.Születtek új jó pályák a játékhoz?Valami magyar rally-s pálya van már?
  • gordon 24
    Nem tudni! De akkor próbáld végig mindet! van 3 exe. Mind a hárommal a Nocd sse, sse, meg a simával is.. Hátha valamelyikkel megy.
  • Hoffi
    HY rájöttem hogy csak akkor nincs autóhang ha a RichardBurnsRally_SSE.exe-vel indítom el viszont ha a richardburnsrally.exe-vel inditom el akkor van auto hang de nincs plugin ez mér van
    SEGÍTSÉG
  • Hoffi
    Senki más nem tud arra valamit hogy mér ment el az auito hangja mindent beállítottam de semmi
    Előre is köszi