Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy tudnám visszavenni az erejét?
BMW 325 iX Rallye Car :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
setupolod tudja tolni a seggét 😉
Innen leszedheted
Le kellett venem a grafikát minimumra, igy nem olyan szep, de legalább megy a gém, és ez rohadt jo!!!
Már csak fasza hangot kellene csinálnom a gépeknek, mert már raktam be egy focust, meg egy octaviat....
Ha valaki ebben netán mégis tudna segiteni az irjon!!!
Remélem nem sokáig kell még hallgatnom ezt a zümmögõ hangot 😄
Valaki segítsen plízz!!!
Már egyszer végigtoltam a gémet, de most sehogy se akar elindulni...Régen geforce kártya volt a gépemben most pedig ati... Lehet hogy ez a gond?
Mikor betölt a játék és ki kellene választani a profilt, befagy és csak a reset segít rajta.
Mi lehet a gond???
Fú,tegnap akkorát mentem,váá.. :o)
Minden USA-beli rekordom megdõlt,mint parasztgyerek a mozgólépcsõn ^J^
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
egykét kanyar egészen kurvajó lett
asszem emiatt fogok kormánytvenni és játékotujraletölteni 😄
hüje vagy hamán szép nem!4
de még nem az igazi, néha (mint a videóban látszik) összejön egy-egy szép kanyar, de legtöbbször még nem 😊...még mindíg hajlamos túlpörögni, nehezen lehet gázadagolással keresztben tartani...ha meg gyengébbre veszem nem akar keresztbe állni 😊...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
1 kérdés: mikor? 😊 MIKOR?!?!??!?!?!! 😉
Forza.
RBR Lada
én nem tudom én csak a fizikát próbálgattam alá, remélem a magyar rally modban benne lesz 😊...
Tud vki segíteni?
de amúgy jó, fizika kell hozzá, meg festés 😄
amúgy próbáltam azt a fizikát amit küldtél, valami hasonlót hoztam ki én is eddig, de az alapsetupot át kell írni, próbáld ki hogy az anti roll-t leviszed 10 alá elõl és hátul is...úgy még jobb 😄D