20179
-
#11512 katt banner, regisztrálj a fórumba és ott megtalálod mit kell tenned
azokat nemtudom mik azok -
#11511 Azt hol is talalom?
Masik 2ot amit irtam az milenne? -
atiwrc #11510 Ami azt illeti az őskorban votl ez a game, nekem ugy rémlik pcre is volt. És makkinen még él.
-
#11509 massmod helyett először próbáld ki online a magyar pluginnal, lényegesen jobb az autó fizikája mint az eredeti és mehetsz mindenféle új autóval másolgatás nélkül -
#11508 kell még valami plugin,hogy tudd használni a H váltót -
#11507 Jo reg volt mar fennt game,de g25-el nekilatnek ujra!!
Mit is erdemes feltenni vki osszefoglalna?
Game+Massmod+?
RSRBR 4 is van gepemen 6xx mb az mi?
RBR full audio upgrade is van. -
#11506 csináltam régebben egy mass-mod-ot, csak vigyázz mert pár autót is lecserél pl. 206-ost 307-esre...olvasd el a readme-t telepítés előtt:
RBR_massmod_11 -
#11505 Mcrash imadtam,addig neztem rendszeresen rally-t,azota csak ritkan! :( -
#11504 jadedurva... van vagy 40 wrc pilóta és pont az a 2 hal meg amelyik nevét adja egy pc játékhoz. Hát én ezek után nemadnám az biztos.
Solberg ráadásul a kedvencem :P remélem nem adják ki a játékot. -
#11503 na az már tényleg dúrva lenne -
#11502 "peter solberg rally"
Csak ne járjon úgy mint a másik két pilóta, aki nevét adta egy játékhoz:( -
tutusly #11501 Köszi, már szereztem. Kösz mindent. -
tutusly #11500 És kinek nincs véletlenül egy crack hozzá?? mert így tényleg rossz. Kösz. -
tutusly #11499 Kösziszépen
-
atiwrc #11498 Azért nem csinálnak mert felbomlott a csapat.
Most 2 készülő rally-s játékról tudok a Petter Solberg Rally amiről még egy darab kép sincs, meg a magyar fejlesztésű Pannónia Rally. De egyik se fog idén kijönni. Ez utóbbi akit érdekel van topicja itt az sg-n. -
Bagoly81 #11497 halottam van valami mod ami a fizikát jobbra csinálja. az melyik?, mi ez a lada mod? leszedtem valami 600 megás (rsrbr) packot, hogy lehet instalálni? inditom de semi... 600 megaát gondolom nem másol át fél perc alatt..
ez a cse multi mi? leszedtem, de kér valami passot meg logint.
bocs hogy enyit kérdezek de én a full alap verzioval játszottam nagyritkán, gondoltam autotzok egy picit uj köntösbe..
-
#11496 semmi szerintem,legalábbis nem hallottam semmiről -
Bagoly81 #11495 szerintetek idén jön valami igazi rally szilulátor? -
#11494 Elinditod a frapset. Nem is kell nagyon állítani benne semmit, megnézed melyik billentyűvel indul el a felvétel talán f9 vagy f10.
Elinditod a játékot, profil, load replay. Amikor indul a replay megnyomod a billt és felveszi addig mig megint megnem nyomod a billt.
A fraps könyvtárban ott lesz az avi. Ahányszor elinditod és megállitod annyi avi-t kapsz.
Crack-et is szerezz hozzá különben csak 1 percet vehetsz fel.
Ha a hang nem hallatszik akkor a hangerő szabályzóban a felvételt átkell váltani stereo mix-re mikrofonról. -
tutusly #11493 és hogy kell használni? -
#11492 fraps nevü progi kell hozzá! -
tutusly #11491 helló. Hogyan tudom a visszajátszást, átalakítani nézhető videóvá? Vki segítsen, mert nekem ez nem megy. Előre is köszi. -
#11490 hát aszfaltfizikán kéne csak javítani,és olyan fájlrendszert kéne csinálni a játéknak mint gtr2,gtl,hogy könyü legyen a kcosikat belerakni,nameg ugyan így a pályákkal,ezt már sokkal kevesebb ideig tartana megcsinálni,mintha új fizikát írnának alá -
#11489 miért nem csinálnak folytatást ebből a játékból?? fizikáhóz hozzá sem kéne nyúlni! grafikán finomítgatni, tömérdek kocsit belerakni és kész!!! -
#11488 Atiwrc ajánlotta nekem a Volvo-t RBR-hez, egész jó lett, itt egy kis video:
RBR Volvo rally car, RWD -
#11487 RBR Camhack v3.0-át leszedtem mert írta hog kell(angolul szinte nem tudok semmit) ezt tudtam kivenni belőle, de nemindul mer valami dx8vb.dll fájl szükséges! -
#11486 Köszönöm! -
#11485 www.widescreengamingforum.com
itt klikk az rbr-e és le van írva hogyan lehet. -
#11484 Hogy tudom a játékot WideScreen monitorra élvezhetővé varázsolni?pl.: 16:10-es képarány és 1440x900-as felbontás!? -
#11483 -
Finkoo #11482 nem egészen ez az érdekes része... -
#11481 hülye rendőr...aki ilyeneket csinál miközben 160-al mennek rallyautók meg is érdemli,csak a pilótát sajnálnám -
#11480 Majdnem elütött egy rendfenntartót a Monte-Carlo Ralin Sebastien Loeb. -
#11479 Janika?-.- -
Finkoo #11478 ati... ezt itt úgysem fogják érteni, hogy miért érdekes... -
atiwrc #11477 -
#11476 háááát, ilyen hibaüzenetet még nem láttam/hallottam RBR kapcsán...próbáld a NOSSE exe-val vagy a másikkal indítani... -
#11475 az aszfalt nekem se jön be annyira alapból, de egy jó setuppal, elég jól lehet nyomulni...a francia pályákból nekem leginkább csak a leghosszabb tetszik :))... -
Solt #11474 De a fizikája a lehetőségekhez képest jó... egyébként a visszafordítókban szépen lehet csúsztatni... aszfalton nem is nagyon csúsztatják, csak nagyon éles kanyarokban, mert gyorsabb íven autózni... a tempós pályák viszont tényleg hiányoznak... -
#11473 Hát figyi ha szoktál nézni wrc közvetítéseket, akkor egyrészt az zavaró hogy nincsenek tempos pályák, nincsenek olyan kanyarok amik olyan faszán vághatóak, túl sok a visszaforditó szinte minden pálya egy kis egyenes majd vissza egy kis egyenes majd vissza, azért ennyire nem egyforma pályák vannak. Nem tudod szépen csusztatni rajta mint ahogy az igaziak. Nem azt mondom hogy szar, de azok a pályák túl szükek (egy két sávos út nem ilyen keskeny még a hegyen sem). Szóval szerintem nem jó ahogy az aszfalt meg van csinálva.