Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
meg lassan az rFactort is érdemes beszerezni, olyan WRC modot csinálunk hozzá, bessz@rtok 😄DD

kis videó (régi):
finn rally wip rfactor

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

mit hisztizel? csináljál, ha annyira hiányzik...
Egyenlöre nem tudunk, igaz nincs lezárva a 3dje de nem tudjuk megnyitni( mindenkinél kevés memoriára panaszkodik. )

bestGP
ladafizikátakarok!!!444

egy kérdés
nemlehet felnit cserélni az autókon?
a fehér ladán egy sima oz kerék is sokkal jobban mutatna 😮

hüje vagy hamán szép nem!4

Probáld ki a rallytrophy-t rc2000ret cmr2-t crc2005-öt vagy akár az lfs-nek a rallycross változatát.

Ha egyik se jön be akkor menj NFSezni 😄

a 2 spicivel sok gond van

LEGVÉGSÕ IDÖPONT JÖVÖHÉT PÉNTEK.

A por meg füst azért nem jo mert a havas francia vagy valami más pályamodositást raktál be, kérj valakitõl egy alap tracks vagy tarck setting ini-t amit rakj be a maps mappádba

b-type
mindkettõ jó.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

az jó rallys játék? 😄 inkább akkor már a rally championship 2000... kormánnyal is istenkirály... 😄
nem csak én csinálom... atiwrc-tõl kaptam a pontos idõpontot, amely családi okok miatt vasárnapra tolódott, de ez sem biztos sajnos...
ilyen az élet... mindig közbejön valami...
mila69en
hy kocsikhoz hol találok képeket, hogy a garázsban is kitudjam csrélni az autót?
pl: a fabia-hoz kéne de nem találom sehol:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Met
Rally Trophy

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Daniel Brandon
Na még nincs HRC 2006 mod! Egy tényleges idõt mondj. Készíted vagy már töltöd fel? Hol tartasz? <#dumcsi>

Nem tud valaki valami jó Rally-s játákot a Richard Burns-ön kívöl?
bestGP
zsigulihoz nincs még fizika? :$

hüje vagy hamán szép nem!4

pajti
Ez 2005-s Xsara. De az összes autóval ezt csinálja. Eléggé össze van már barmolva szegény.<#idiota>
Reinstall lesz. <#vigyor3>
Meg néha kidob asztalra. Nem értem. Ez elötti gépemen is ezt csinálta. <#confused><#szomoru1>

JuanG
ugyanúgy néz ki számomra mint az alap autó, csak a festése más 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Glpetyus
Ilyen nekem is volt. + a homokot,port sem kavarta fel a visszajátszásban :o
Hogy mitõl gyógyúlt meg,nemtudom <#zavart2>

szerinted a 05ös xsara add on? hát persze, hogy az...
JuanG
valami bug lehet, az autóval kapcsolatos ... ez addon autó vagy csak a festése addon?

pajti
<#buck><#pias><#zavart2>

biztos túl kemény a gumi <#idiota>
pajti
Üdv! Volt már ilyen nálatok? Nincs keréknyom az aszfalton. <#szomoru1>(minden fullon)

vannak full modok is... de azokat is megtalálhatod a bh-n...
JuanG
sztem úgy is jó ahogy van...de vannak új autó, amik letölthetõek...www.bhmotorsports.com

Sziasztok, rég nem játszottam az RBR-el, és csak annyi érdekelne, hogy a hivatalos peccs kivételével, van valami mod, stb... amit érdemes felrakni a game alá, vagy úgy jó ahogy van?
Glpetyus
<#guluszem1><#eljen><#worship>

JuanG
<#taps><#eljen><#worship>

elõreláthatólag pénteken kijön a HRC 2006 WRC mod...

Egész jó setup packok vannak a bh-n is...
42nd Intruder
Bocs nem fizika kell.... Késõ van már :S

42nd Intruder
huppsz a link :$
Szóval itt...

42nd Intruder
Esetleg <#wave>

Neki beállítás kell, amit télleg nem talál azon az oldalon a kívánt kocsikhoz.<#nezze>

Met
2005-ös autók

Ford Focus Letöltés
Peugeot 307 Letöltés
Skoda Fabia Letöltés

Daniel Brandon
Skoda Fabia WRC
Focus04 WRC
Peugeot 307 WRC

Daniel Brandon
Itt lejebb leírtam hogy milyen kocsikhoz kellene<#felkialtas> Ezek nincsenek ott.

Met
Remélem így már menni fog

Daniel Brandon
Hát ilyen válaszokkal soha nem lessz autóbeállításom!<#szomoru2>

lámák elõre...
Daniel Brandon
Bementem abba a topicsba hogy Autók az RBR-ben. Csak a fabia-hoz találtam,de azt sem tudom letölteni:404-es hiba az oldal nem található!

kattints Ricsárd fejére....
sanzik
<#falbav>
ott fent...
Daniel Brandon
Milyen bannerre?<#nemtudom>

Skacok, egy kis helpre lenne szükségem!
Letöltöttem az RSRBR III-at, fel is telepítettem, de amikor betöltené a pályát - egyszerüen kilép.<#szomoru1> Se bajnokságot, se single stage-t nem tudok játszani...

Ötletek?

Elöre is thx

p
Met
katt a bannerre

Daniel Brandon
Vki nem tud olyan oldalt ahonnan le tudnék tölteni autó beállítást a következõ kocsikhoz: Fabia WRC,Peugeot 307 WRC, Focus WRC!<#pardon1>

Glpetyus
Szép a lada,már csak egy jó fizika kell hozzá 😊

csm
és h lehet a difit hátratolni?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Met
mert tört a játékod és nem raktad fel a patch-et