Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hüje vagy hamán szép nem!4
illetve rakjanak össze (...rakjatok össze ti, mert én nemtudok spec😊 )
szal hogy a nuláról rakjon össze vki egy zsigulit?
n csak erre vagfyok ráizgulva, de szerintem aki szereti a ladarészinget az annak a bukása után ettõl a játéktól akkora élményt kaphatna mintállat
a szériával is jó menni, annyi h sokat tõt 😊
az ignis projectet szegény hancur barátunk befagyasztotta bizonytalan idõre, ugyanis a bh-s faxkalapok, elsõsorban eddy, leszarják és nem segítenek neki!
tehát az ignist buktad egy idõre...
a swiftrõl elég régóta nem hallani semmit... valószínûleg ugyanez lesz a sorsa, mint már oly sok ígéretes próbálkozásnak...
ennyi...
holnapra igértem, de nem bootol be a viyno remélem nem szált el minde adat rola 😞
PLEASEEEEEEEEEE!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
És a kocsi sem egyezett meg az tuti!!! Köszi az infót, megpróbálok alakítani vmit hogy menjen más replay is 😄
tehát ezért érdemesebb videót csinálni...
ennyi...
a 01es fennt van tuti, a spici meg fennt lesz... egyszer majd... 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
na itt meg a hrc mod06 egyik autója, atiwrc prezentálásában...
inkább csinálj videót belõle a fraps nevû progival... és linkeld be, mondjuk ide...
ehy erõgéppel csak hozzáférk
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
meg volna egy olyan beraktam a focust a accent heléyre mûködik is frankón garázsképet is kicsréltem viszon nem az van kiírva hogy focus hanem mardt az accent😞 átírtam a nevét a misc-ben a carinfó.ini-ben meg az aidrv.ini-ben de nem jó még mindíg accent😞 hol és hogyan tudom átírni a kocsi nevét?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
a lada fizikára meg majd rágyúrok megint, megkérem Ingy-t segítsen, õ nagy fizika-mágus 😊))
A Mod meg inkább késõbb jöjjön ki csak ne legyen benne semmi hiba!
Aki csinálta azt a ladát csinált tuningoltambb verziot is de azt nem lehet eltölteni majd küldök képet ha megtalálom.
Ezt már meg akartam kérdezni korábban de mindig elfelejtettem.
Most végre elõ került ez a kép. Ezt a felni garnitúrát le lehet vhonnan szedni? Vagy kompletten 2006-os Xsara-t 😊 vagy WIP lenne? <#fejvakaras>#fejvakaras><#rinya>#rinya>
A Lada project, azért folytatódik?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae