Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gonzo_kool (aki elkezdte a swiftet) most a régi gr.A-s 555ös szubin dolgozott meg a 306oson. De a blogja 6.hó 28-a óta nem frissült, pedig 2005 március óta havonta legalább 2-3szor beirt vmi uj infót<#szomoru2>

bestGP
hejesbitek, szal akiszereti a ladákat az a ladarészing bukása után ebbe élvezhetné ki magát*

hüje vagy hamán szép nem!4

bestGP
és ahoz pl mennyi idõ kell hogy egy saját zsigulit rakjon össze...
illetve rakjanak össze (...rakjatok össze ti, mert én nemtudok spec😊 )
szal hogy a nuláról rakjon össze vki egy zsigulit?

n csak erre vagfyok ráizgulva, de szerintem aki szereti a ladarészinget az annak a bukása után ettõl a játéktól akkora élményt kaphatna mintállat
a szériával is jó menni, annyi h sokat tõt 😊

hogyne tudnánk...
az ignis projectet szegény hancur barátunk befagyasztotta bizonytalan idõre, ugyanis a bh-s faxkalapok, elsõsorban eddy, leszarják és nem segítenek neki!
tehát az ignist buktad egy idõre...

a swiftrõl elég régóta nem hallani semmit... valószínûleg ugyanez lesz a sorsa, mint már oly sok ígéretes próbálkozásnak...

ennyi...
a modba elsz benen az is
holnapra igértem, de nem bootol be a viyno remélem nem szált el minde adat rola 😞

Geroy
Ja a spici féle focust meg felrakhatná vki, mert k**** jól néz ki...sztem 😄
PLEASEEEEEEEEEE!!!!!<#worship><#worship><#worship>

Geroy
Sztem ugyanabba a slotban van, mert a readme fájlból másoltam át...bár elõfordulhat hogy más slotba rakták...
És a kocsi sem egyezett meg az tuti!!! Köszi az infót, megpróbálok alakítani vmit hogy menjen más replay is 😄

szevasztok azt szeretném meg kérdezni hogy nem e tudtok suzuki ignis super 1600 ot vagy swift super 1600-ast
Glpetyus
cép 😊

baromira nem mindegy hogy melyik slotban van az autó amelyikrõl a visszajátszás készült...
tehát ezért érdemesebb videót csinálni...
ennyi...
mármint a 01es focust, vagy a spici féle fókuszt???
a 01es fennt van tuti, a spici meg fennt lesz... egyszer majd... 😄
Met
lehet nincs fent az a pálya, vagy autó amirõl készült a replay

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Geroy
Ezt a focust honnan szedted? mert a bh-n nem találom 😞

Geroy
Hy!
A bemásolt visszajátszások mért nem mûködödnek???

mila69en
elmondaná valaki hogy eza rsbr3 ez micsoda is trulajdonképpem?😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

zolee90
SZiasztok. Van egy problémám: indítanám a játékot és azt írja ki h invalid fingerprint :| nemtudom mi a baj, pedig egyszer már fenn volt a gépemen és ment.

ja még nincs kész... <#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>
hmm... lehet, hogy fraps.com??? <#vigyor4><#vigyor4>

na itt meg a hrc mod06 egyik autója, atiwrc prezentálásában...
Daniel Brandon
nem ismerem ezt a progit honnan lehet leszedni? egy linket megköszönnék.

már nem tudtam elképzelni ki az aki azt a sok visszajátszást felrakosgatja... hmm... engem pl. nem érdekel...
inkább csinálj videót belõle a fraps nevû progival... és linkeld be, mondjuk ide...
bestGP
mijen programmal lehet hozzáférni a ladához meg általában a kocsikhoz?
ehy erõgéppel csak hozzáférk

mila69en
ohhh... akkor mindegy.....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csak az exe átirásával lehet.

Daniel Brandon
Felraktam a BH-ra egy visszajátszást<#whatever> Tegnap egy Focus-sal ma meg egy corolla-val mentem csak a Focushoz nincs beállításom aszfaltra. Akit érdekel nézze meg.

JuanG
sokat tölt mert sokkal több polygonból épül fel a kocsi...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Met
fraps-el tudod felvenni a replay-t

mila69en
hy a visszajátszásokat mivel szoktátok felfenni? vagy esetleg átlehetne konvertálni valahogy mondjuk wmv vagy avira?

meg volna egy olyan beraktam a focust a accent heléyre mûködik is frankón garázsképet is kicsréltem viszon nem az van kiírva hogy focus hanem mardt az accent😞 átírtam a nevét a misc-ben a carinfó.ini-ben meg az aidrv.ini-ben de nem jó még mindíg accent😞 hol és hogyan tudom átírni a kocsi nevét?

Ja, vmi van a modellel, mert rohadt sokat tölt a program, ha azt használom.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
"kevés memóriára hivatkozva"

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
az a baj, hogy nem tudjuk editálni a ladát, nálam is kevés hibára hivatkozva nem nyitja meg...majd megkérem majd eddy3spain-t (most úgyis együtt melózunk), hogy próbálja õ is meg, úgyis kéne vfts lada az rfactorba is...

a lada fizikára meg majd rágyúrok megint, megkérem Ingy-t segítsen, õ nagy fizika-mágus 😊))

csm
Látom azért szabályozod rendesen a készítõket<#ravasz1>

BMW 325 iX Rallye Car :)

Daniel Brandon
Igaza van GPx8-nak nagyon érdemes lenne! Én azt hittem a HRC 2006-ba csináltok egy VFTS Ladát<#felkialtas> Ha elkészült HRC-mod áljatok rá erre.Én tudom hogy faszán megtudjátok alakítani a VFTS-t!
A Mod meg inkább késõbb jöjjön ki csak ne legyen benne semmi hiba!

Ezt a xsara felnit még nem lehet leszedni.

Aki csinálta azt a ladát csinált tuningoltambb verziot is de azt nem lehet eltölteni majd küldök képet ha megtalálom.

Azért kérdeztem, hogy tovább lesz-e fejlesztve VFTS irányba. Szerintem érdemes lenne.

oké,még csak ez van

Kösz, de ezt néztem. Ez a széria Lada... <#nyes>

KATT IDE<#wink>

pl. link? Én ott egy szem Ladát se láttam...

pl. blackhole...
pajti

Ezt már meg akartam kérdezni korábban de mindig elfelejtettem.
Most végre elõ került ez a kép. Ezt a felni garnitúrát le lehet vhonnan szedni? Vagy kompletten 2006-os Xsara-t 😊 vagy WIP lenne? <#fejvakaras><#rinya>

Gondoltam, hogy majd VFTS lesz belöle. Bukócsõ, kerékjárat szélesítések, meg ilyesmik... <#rolleyes>

Maga a lada adva van a fizikán juang dolgozik.

Szia!
A Lada project, azért folytatódik?

Met
miért?

JuanG
így van..

a felfelét szeritnem meg is tudják oldani de a lefelét nehezebb bár nem értek az rfhez sokat

Met
ebbe a WRC mod-ba nem tudtok rakni olyan kis ledet ami világít ha váltani kell felfelé vagy lefelé?😊

JuanG
persze 😊)...

Met
a Zonda már kintvan?

JuanG
ezt a pályát én építgetem, a kocsikat eddy3spain konvertálja 😊)...a fizikát meg Ingy csinálja 😛P