Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez jó?
lusta vagyok scannelni 😊
lusta vagyok scannelni 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
sziasztok! a dvd borítóhoz segítene valaki hozzájutni?
front
ez a afajta kellene, csak hátoldalával 1ütt.
köszi elõre is.
front
ez a afajta kellene, csak hátoldalával 1ütt.
köszi elõre is.
*Posse*T.W.D*
SKACOK!!!!
ANNYI LENNE A KERDESEM HOGY HONNAN LEHET AZT A DATTool v1.01 LETOLTENI MERT EGEN FOLDON NEM TALALALOM SEHOL SE NEM VAN MEG 😊 .!!!!
elore is koszi.
pista.
... ja meg hogy lehet ezeket csodalatos lancereket besütni a jatekba.
ANNYI LENNE A KERDESEM HOGY HONNAN LEHET AZT A DATTool v1.01 LETOLTENI MERT EGEN FOLDON NEM TALALALOM SEHOL SE NEM VAN MEG 😊 .!!!!
elore is koszi.
pista.
... ja meg hogy lehet ezeket csodalatos lancereket besütni a jatekba.
hát az az igazság hogy nekem nem szaggatna high-on, mert elbirná a gépezet, csak 5 mp után lefagy amikor elindul a játék high-ban <#szomoru1>#szomoru1><#levele>#levele> elég érdekes de ez van... de lagalább megy <#vigyor0>#vigyor0>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nekem ati 9600pro-m van és megy jol ugy emlékszem high detailon van de emgnézem.
nekem se csinálta a geforce mx 440-en, most az ati 9600 pro-n csinálja 😄
BMW 325 iX Rallye Car :)
ja egyébként még meg sem köszöntem a modot!!!! kurva jó lett most már tökéletes lett, megoldódott a hiba!!!!
KÖSZi AZ ÖSSZES KÉSZÍTÕNEK!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
KÖSZi AZ ÖSSZES KÉSZÍTÕNEK!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
jah...nekem ez volt a gondom, mert ha felveszem high-ra akkor lefagy, de régen a geforce-val nem csinálta ezt, ment high-on is...csak most ati kártyám van és most ezt csinálja 😞
akkor sajna nem tom mi lehet a gond
akkor sajna nem tom mi lehet a gond
nekem eléggé low-on megy és nem is ez a baj. sõt régen ezt nem is csinálta...
újraraknám de nincs mega cédé 😞
újraraknám de nincs mega cédé 😞
Akinek mingyárt a profilválasztás után lefagy a játék az vegye le a grafikát low-ra...sajna ez az ára hogy élvezhessük a gémet..de ez tuti megoldás mert nekem is ez a gondom.
az általános grafikát a video settingben levesezd és kész
az általános grafikát a video settingben levesezd és kész
Egyébként a fizika ment közben nem cserélödhet, de elképzelhetö oylan fizik amia a focushoz keskeny a ladához meg széles, töröld a physics mapptá és rakd ujra csak ezt tudom mondani.
HA a kerek rosz helyen vannak tuti fizika gond mert jo fizikát raktam bele tedd ugyanezt amit az elözö hszemben leiratam.
Az hogy kilép az nemtom mi miatt lehet, de van pár ember akinek nem kilép a játék de nekik rögtön a profil váalsztás után.
Az hogy kilép az nemtom mi miatt lehet, de van pár ember akinek nem kilép a játék de nekik rögtön a profil váalsztás után.
Ez egyértelmüen fizika gond.
RBR könyvtárbol physics mappát törölj aztán telepitsd rá megitn a modot.
RBR könyvtárbol physics mappát törölj aztán telepitsd rá megitn a modot.
hogy lehet ilyen kis képet beszurni <#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom> nem lehet olyan kicsire levinni a méretét <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
nekem ilyen gondom nincsen
de mingyárt küldök képet, csak az a baj h nagyon kisméretût lehet beszúrni :S
de mingyárt küldök képet, csak az a baj h nagyon kisméretût lehet beszúrni :S
nekem spici pezsóján volt az a gond, hogy a kerekek keskenyebben voltak mint a kocsi szélesítése, és a kipufogó is elcsúszott. amikor meg a zsigulival akartam menni bajnokságban akkor az meg szélesebb volt, kilógtak a kerekei.
de a gondom inkább az h gondol egyet a játék és kilép, betölti a fabiat, aztán a következõ szakaszt már nem... és ez mindnél így van 😞
de a gondom inkább az h gondol egyet a játék és kilép, betölti a fabiat, aztán a következõ szakaszt már nem... és ez mindnél így van 😞
figyu küldj már képet
mert nekem az a gyanum hogy fizika gondja lesz./A fizikában van a kerekek és a kipufogo helye is/
sajnos van egy dolog amire nem gondoltam pedig elhet megtudtam volna oldani ,söt biztos
Szoval szeritem neked van olyan mappád az rbrben hogy physics amit automatán az rbr inditásakor becsomagol a physics.rbzbe én csak ezt az rbz-t raktam be. szoval töröld azt a mappát és telepisd megint rá a modot
mert nekem az a gyanum hogy fizika gondja lesz./A fizikában van a kerekek és a kipufogo helye is/
sajnos van egy dolog amire nem gondoltam pedig elhet megtudtam volna oldani ,söt biztos
Szoval szeritem neked van olyan mappád az rbrben hogy physics amit automatán az rbr inditásakor becsomagol a physics.rbzbe én csak ezt az rbz-t raktam be. szoval töröld azt a mappát és telepisd megint rá a modot
kérdés(ek): <#integet2>#integet2>
Arra lesz valami javítás, vagy csak nekem olyan hogy a spici féle focus elsõ kerekei a kasztniban vannak, mert egy kicsit hátrább vannak a kerekek, és belelóg a sárvédõbe. <#confused>#confused>
a benik focusából pedig kilóg hátrafelé a kipufogódob
Ez csak nekem ilyen vagy lesz valami javitás???
Arra lesz valami javítás, vagy csak nekem olyan hogy a spici féle focus elsõ kerekei a kasztniban vannak, mert egy kicsit hátrább vannak a kerekek, és belelóg a sárvédõbe. <#confused>#confused>
a benik focusából pedig kilóg hátrafelé a kipufogódob
Ez csak nekem ilyen vagy lesz valami javitás???
hát nem rakom fel, mert akkor nem indul el, ha felteszem fullra a grafikát és igy meg nincs értelme :S

A read me-be beleakartam irni lehet elfelejtettem.
A kocsid nagyon fog csillogni ug ymint a janikáé nekem nem tetszette zért alap izéket hagytam rajta de h amár megcsinálta finkoo akkro beleraktam szolva nyugodtan probáld ki telepisd fel ha gondolod mert benne van az alap csillogás is és ha nem tetszik felülirhatod.
A kocsid nagyon fog csillogni ug ymint a janikáé nekem nem tetszette zért alap izéket hagytam rajta de h amár megcsinálta finkoo akkro beleraktam szolva nyugodtan probáld ki telepisd fel ha gondolod mert benne van az alap csillogás is és ha nem tetszik felülirhatod.
egy kérdés lehet h hülyeség de én nemtom... 😄
Leszedtem a hrc 2006 modot, fel is raktam...de mi a másik exe file??? az a shine??? azt is fel kell rakni?
Leszedtem a hrc 2006 modot, fel is raktam...de mi a másik exe file??? az a shine??? azt is fel kell rakni?
OK!
komplett mod nincsen
viszont vannak skinek az összes csapaté megvan kivéve a 06os focust.
Szoval magadnak összetudszt rakni egy 06os modot, csak a focus06 fog hiáynozni de szeptemberre igérik.
viszont vannak skinek az összes csapaté megvan kivéve a 06os focust.
Szoval magadnak összetudszt rakni egy 06os modot, csak a focus06 fog hiáynozni de szeptemberre igérik.
Tud valaki valamien jó 2006-os WRC kiegészítést?
a bh fórumán van egy link, ahonnan le lehet tölteni a lancia delta s4-es béta verzióját... az egyetlen jelenleg elérhetõ gruppe b-s autó...
durva, érdemes kipróbálni...
Lancia Delta S4 Beta

durva, érdemes kipróbálni...
Lancia Delta S4 Beta

kár, jó volna a B csoport legendás gépeivel száguldani, RBR fizika mellett.
Lehet ne csak zmodellerrel nem tudok kivenni kocsit a cmr5bõl. 3dstudio max kell hozzzá. Amugy készül egy Gruop b mod. Ott szerintem a cmr5bõl van konvertálva az s1. De most azzal nem foglalkoznak. Elõbb jön majd ki a 2002es vb-s mod, de szerintem arra is várhatunk még jó sokáig.
ITT van pár screenshot róla
ITT van pár screenshot róla