20179
-
atiwrc #11672 Nekem ati 9600proval a hozzá kapott cd-s driverrel emgy faszán sosem fagyott ki.
A régi gépemen(ati9250) lépett csak magátol az asztalra néha, de miután xp prof service pack2-re váltottam az 1-ről utánna tökéletes volt -
vftsforever #11671 Na, egy kiindulópont lenne ez, de mégse, mert: ezelött a kártya elött egy 9550 256mb volt, és azon sem futott. Igaz, hogy elvileg a két kártya ugyanaz, csak az 550es butított. Ígyis igaz, hogy a kártya a szar? Mert volt aki hangkártyát mondott. De jó lenne, ha csak ez lenne a baj. Videókártyát még 1-2 hónap múlva kapok, sok forint megy el benzinre:) -
Solt #11670 Az a legegyszerűbb, ha lecseréled a videokártyát. Egy 6600GT nagy előrelépés a 9600pro után, és nem is drága... :)) -
#11669 a lehetőségek ati9600-al: kisérletezés az elérhető driverekkel :) nincs más, sajnos 9600on ismert jelenség :( -
vftsforever #11668 Valaki aki otthon van a témában összefoglalhatná nekem, hogy milyen lehetőségeket próbáljak ki:) -
Calogeero #11667 Más ötletem nincsen próbálj ki több drivert hátha jó lesz az eggyikkel. -
vftsforever #11666 Na, sikerült szereznem drivert, a probléma #11663 sajnos még mindig fent áll. -
vftsforever #11665 Tudnál esetleg egy linket adni, hogy hol találom meg? Mert a cd már nincs meg sajnos, és nem találtam rá googleba sehol. -
Calogeero #11664 Hello! Nekem is volt ilyen gondom radeon 9600 pro-val, én a régi alap drivert tettem fel és úgy működik. Próbálj meg te is régebbi drivert feltenni... -
vftsforever #11663 Sziasztok! Van egy nagy gondom, ami nem akar megjavulni, pedig sokfelé kérdezgettem, hogy mi lehet a gond.
Adott a játék, Richard Burns Rally. Szép és jó, de a játék befagy, mint sok embernek rajtam kívül is. Felraktam a 2db patchet, semmi változás nem történt. Új rendszernél, az első indításnál még sikerül eljutnom a pályáig, később már a menübe megáll.
A gépem:
Alaplap: Kobian KVM400M-L/U
RAM: 768 MB (DDR SDRAM)
Videokártya ATI Radeon 9600xt (256 MB)
CPU típusa: AMD Sempron, 1800 MHz (10 x 180)
Hangkártya: C-Media CMI9739A/9761 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
Alaplapi lapkakészlet: VIA UniChrome KM266 Pro / KM400(A) / KN400(A)
Nagyjából ennyi:)
Minden segítséget szívesen fogadok, mert nagyon tetszik a játék, viszont új gépet/alkatrészeket nem szeretnék venni a játék miatt.!
-
#11662 Gondolom nm néztél a hozzászólás bevitelére szolgáló ablak fölé...
igen aktív modder community van az RBR-hez és pályák és autók folyamatosan készülnek. Nem csak skinek. -
#11661 Szerintem nincs, és már nem is foglalkozik senki a játék buherálásával, mert 2004-es asszem. Inkább az újabb gammákkal foglalkoznak.
RBR-hez inkább setupok, meg skinek vannak... -
llkobe #11660 Üdv! Nem tudtok véletlenül valami olyan update-et vagy mod-ot az RBR-hez, ami a játékban lévő textúrákat csréli le nagyobb felbontásúakra? Mert a játék szép csak nem ártana pár szebb fa meg aszfalt textúra. -
#11659 valszeg te váltassz el később...amúgy a seb fokozatot jól elkúrták ezzel a 3 beállítással... -
#11658 A valto fokozatokat alapesetben harom valtozatra lehet beallitani, short-medium-long. Letoltve egy replayt amit vegre le is tudtam jatszani, az tunt fel az emberke mar reg hatodikban van, amikor en meg max 5 be valtottam short beallitas mellett, ha jol szamoltam :)
Az en szemem kaprazik, vagy editorral meg tovabb buheraljak a valto fokozatokat a jobb gyorsulas miatt ?
-
#11657 Magyar kiadasu/csomagolasu jatekot meg sose vettem, igaz nem is 990 Ft-ba kerultek, mint most a RBR, de ezt a magas foku igenytelenseget, hogy egy dvd tokba bepreselnek egy papirtokba csomagolt dvd-t, mindenfele korites nelkul, azert ezt nem gondoltam volna :)
Kb 100 x igenyesebbek a tolunk sok ezer kilometerre keleten keszitett "hamis" valtozatok mint az elvileg ez a "hivatalos" verzio. Kar, hogy nem kell cd-key hozza, mert meg az is megfordult a fejemben, ez biza kaloz verzio :)
Bar RBR eredeti kiadasahoz nem volt szerencsem, de biztos forogna a sirjaban a nevado, ha latna mit muveltek a jateka csomagolasqaval, szornyu.
-
#11656 :))) -
#11655 így jó lett már...köszi...ez benne votl a fejembe csak azt hittem hogy úgy nem fog müködni de mégegyszer thx :D -
#11654 gondolod hogy az segít? -
#11653 húzd ki a joyt -
#11652 Sziasztok.Lenne egy kis gondom:
Nemtudom beállitani a controlls...valahogy nem értem hogy hogyan kell billentyűre mert a yostickomat észleli..én meg nemtudok ezzel a játékkal játszani yostickal....csak billentyűvel megy nagyon jól.Kérlek segítsetek:
-
a videó nagyon faja -
#11650 -
atiwrc #11649 Végre készen van a 2007 wrc carpack. Tudom sokat vártatok rá de sztem megérte, ha csak a vidire vagy a menüre gondolok.
Az intro video itt nézhetitek meg, sztem bodzzza ismét nagyot alkotott, thx!
http://www.bodzzzarbrally.extra.hu/RBR_HRC_2007.wmv
Egy kis összegzés:
HRC 2007 WRC Carpack
atiwrc - 4,5 autófestés, 3 ruha, 8 sisak, menü képek, új menü design és koncepció, 3d-s modellek mapping korrekciója, telepítő exe, stb.
Finkoo - 2,5 autófestés
Robisztár - 1 autófestés
Szmájli - 5 ruha
Bodoo - Ruhaváalsztó(DSI) program 2.0
Bodzzza - intro video
Külön köszönet:
Zebi(Zebi dekor) a vektorgrafikus logokért
Mindenkinek aki fotokat készített az autókról nekünk.
Nem igazán tudok mit mondani még, talán annyit hogy remélem ezt nem fogja senki se mondai a modra hogy:
NE TŐCCSSED LE!! :D
Na hajrá nyirjátok ki az extra.hu servereit.
www.hrcmod.extra.hu/hrc2007.rar
Már a hsw-re is kikerült :)
http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=10953
És mostmár a bhra is:
http://www.bhmotorsports.com/download/16327
-
#11648 Ez a SKIN:
egy magyar RBR -es versenyző skine volt, és mostmár élőben is használja egy cseh versenyző páros -
#11647 ügyes -
#11646 :D :D
-
#11645 Még valami, csak a könvertálás után vettem észre, hogy 720x*** felbontásba maradt, sry :S -
#11644 OB -n estem egy kicsit, de szerencsére tovább tudtam menni, igaz, hogy 1:30 perc hátrányt szedtem össze :(:( De sebaj, Leg 2 -n majd tolom neki ( ésszel ) és remélem, hogy betudom fejezni :)
-
#11643 Ja... meg találtam egy ilyet is:
Készülő félben lévő Punto -
#11642 KÉP1
KÉP2
KÉP3
akinek sárga béka jön be... -
#11641 Hurrá... most már eddy is csinál egyet és kettő lesz -.-
De ha jól fordítottam eddy vmi olyasmit írt, hogy ő hamarabb kezdte el, mint Kubrt...
-
#11640 -
#11639 ...kár hogy ilyen rövid a pálya :(((...a zene viszont bejön :) -
#11638 Videa -
#11637 az "uj" volvot honanlehet szedni? -
#11636 Options > Plugins > RBR_RX > Itt lesz a pálya:) -
#11635 És a játékon belül hol jelenik meg?Am nekem nincs a főkönyvtárban plugin mappa! -
#11634 az RX_Content vagy mit csak simán a főmappába, a pluginon belülit meg a plugin mappán belülre :D -
#11633 Pályát hova kell berakni?