20179
-
#11713 Aha.. Azon valszeg menni fog! -
vftsforever #11712 Nem azzal lessz vista, 9600xt/256mb-vel lessz. Hát tom... -
#11711 Integrált VGA-val fölleg ami 32 bites kb 99% hogy nem fog menni.. Vegyél egy kártyát 35000ft körül viszonylag jokat lehet venni. 8600GTS vagy hasonló.. Ugy menni fog!
De mivel olvastam Rf forumon hogy te partyzni tankolni akarsz és nem pénzt költeni ilyen dolgokra akkor sajna buktad ezt is..
Sajna a játék pénzbe kerűl ez van.. -
#11710 Azzal a videokártyával szerintem felejtsd el... -
vftsforever #11709 A mod nélkül sem megy most. Holnap megpróbálom, hogy felteszem a windows Vistát, hátha... Ha nem megy, fent hagyom az oprendszert, jobban néz ki. -
#11708 Hát azt nem tudom de a 32mb-os karit felejtsd el amúgy meg ha a hrc módot nem rakod fel és úgy jó a játék akkor hagyjad a módot ott a plugin és azzal azt a kocsit rakod be amit szeretnél meg ha Solt tanácsa nem működöt akkor én se tudom mi a baj nálad talán egy új gép:) -
vftsforever #11707 Windows Vistán elfut a játék? -
vftsforever #11706 Jól néz ki tényleg. Gyerekek, megőrülök magamba, hogy nem tudok játszani:( Az alaplapi integárlt 32mb-os kártyámmal tudok játszani vele? Még azt is megérné... -
#11705 Széplett nagyon -
atiwrc #11704 végre kirakták a bhra :)
http://www.bhmotorsports.com/download/16391
-
vftsforever #11703 http://depo.hu/saitek/r440_force_feedback_kormany
Ezt a kormányt elcserélném valakivel geforce vidkarira budapesten:) -
vftsforever #11702 Elhiszem, csak nincs forint most rá:S De az lessz... Köszi azér a segítséget, marad az lfs:) -
Solt #11701 #11673, ha az sem, akkor kártyacsere! Már rég túl lennél rajta! :) -
vftsforever #11700 Jelenlegi helyzet: játék indít, betöltőképernyő után vissza az asztalra. Nekem meg forr az agyam -
vftsforever #11699 Nah, frissítettem a 6.2es driverre, leszedtem a rbr-t megint, registryt kitakarítottam, most telepítem ujra. DirectX-ből a legújabb a legjobb? -
#11698 Igen az ez hozzá való mindig kell nézni melyik drivert ajánlják a videó kártyához a Tiedéhez a 6.2 a max nem mindig az új driver jó egy karinak ám -
vftsforever #11697 Kár, hogy nincsen szerkesztés:( Display Driver Only - elég ha ezt rakom fel, mert a control centert ha felrakom indításnál kiírja h mom.exe nem indítható, és nem is lehet elindítani később sem, mert cli.exe hibát ír ki. Ha csak a drivert rakom fel úgy nincs ilyen. Szal elég a sima driver, igaz? Sorry, hogy szét offolom a topicot:( -
vftsforever #11696 http://download.chip.eu/hu/DirectX-9.0c-Februar-2007-_78516.html--ezt a directX-et raktam fel, és a "ATI Catalyst™ 8.3 Display Driver for Windows XP Professional/Home Edition" videókártya driverét raktam fel, a kártya Sapphire Radeon 9600xt 256mb. -
#11695 A videó kártyádhoz meg a driver -
#11694 Milyen a videó karid ? és a DirectX 9.0c (full package) ragd fel -
vftsforever #11693 Ne fájdíííítsd a szívemet:) -
vftsforever #11692 Vagy egy utolsót még megpróbálok, hátha. Melyik ati driver a legjobb hozzá? És melyik direct x? Ezekből a legújabbakat raktam fel. De nem értem, hogy mitől működött olyan sokáig a játék tegnap még mindig -
Na már alakulgat a lancer is:) -
#11690 Igen az lehet gond sajna
Ha felrakod a módot és indítod a játékot akkor bal oldalt lehet látni hogy tölti be egy rövid ideig a módot fehér kis pontokat lehet látni:) -
vftsforever #11689 Már ujraraktam, a sima van fent a patchekkel modok nélkül. Nem vágom, a bal oldalt fent mit kell látnom? Nah, úgy érzem, hogy marad nekem a videókártya csere:S -
#11688 Nó akkor próbáld meg megint újra rakni és amikor kész vagy ne rakd fel még a módot csináld meg a profilt zuz 1 kört és utána rakd fel a javítást+módot és amikor indul a játék figyeld hogy bal oldalt fent kell hogy töltse be a módot ha az kész elvileg jónak kell lenni -
vftsforever #11687 Igen, a játk telepítése után egyből feltettem őket. Most mindig a profilnál fagy be. Még eddig soha nem volt jó fél napig, aztán egyszercsak befagyott. Reinstall volt már, de az se segített. Pont a elgjobb játék szivat:( -
#11686 Az 1.01-es javítás-1.02-es javítás fent van? mert ha nincs lehet a plugin miatt csinálja -
vftsforever #11685 okés.
A játék egy fél napot hibáltanul működött, felraktam a wrc mod-ot, és ezután lefagyott a rally seasonnál. De elötte mentem 1-2kört wrc-vel is, tehát nem értem mi lehet a gond. Most ott tart, hogy a profilnál fagy és csak reset segít, nekem meg a vérnyomásom növekszik:-/ Ez mitől lehet, kéne valamit felrakni a wrc modhoz, valami javítást? Vagy semmi köze a fagyásnak a modhoz? -
#11684 Akkor most próbáld meg újra normális hangnemben leírni. -
vftsforever #11682 Uhh, ez nem egyszerű kör volt:) De megoldódott egy imserős segítségével ez is hálsiten. MIt érdemes felraknom még? Magyar pályák vannak valahol? Hungaroring külső nincs megcsinálva véletlen? -
#11681 jogos.... -
atiwrc #11680 valamit roszul raktál fel a magyar hangnál sztem -
vftsforever #11679 Nah, egyenlőre úgy tűnik, hogy megoldódott a probléma, minden drivert frissítettem:) Viszont van egy másik, de ez már nem is gond szinte:P Felraktam a lada MOD-ot, a magyar menüt, és a magyar navigátort. Szép és jó, de a navigátornál angol maradt minden, ha törlöm az audio.dat filet akkor a játék az intro után kilép. Mit csinálok szarul?
-
vftsforever #11678 Eszembe jutott mg valami. Olvastam olyanokat, hogy ki kell kapcsolni valami smart írását, meg feltenni valamilyen Z mod nevű filet. Azokkal mi a hyelzet? -
vftsforever #11677 És tudom, hogy megéri, mert friss XP-nél sikerült mennem vele egy karistot:) Csak keresztbe:P Amúgy szerintem a hangkárty frissítés fogja megoldani a bajt.. remlem... -
vftsforever #11676 Az alap driverrel nem megy nekem amit adtak hozzá:(:(:(:( atiwrc, bárcsak nekem is annyi lenne, hopgy kilépne, de ez a fagyás a legroszabb:S -
Solt #11675 Sok sikert, várjuk a visszajelzést! :) Nagyon jó kis "játék", megéri a szenvedést! :) -
vftsforever #11674 Na akkor nekiesek, majd jelzek, hogy mi lett a vége:)Köszönöm a segítségeket -
Solt #11673 Nekem annak idején csinált ilyet a sound blaster + 9600pro párosítás, de aztán abbahgyta... próbáld meg a hangkártya drivert is frissíteni. Nálam egy másik játék esetében, (arma) egyszerűen képtelen voltam feltenni a javító patcheket, mert mindig hibázott a telepítő már a legelején. Nekem ez vált be:
1: win reinstall
2: azonnal a winfos update futtatása addig amíg semmi frissítést nem talál.
3: directx (legfrissebb)
4: hangkártya driver
5: vga driver
6: egyéb kiegészítők.
Próbáld ki, hátha itt is beválik... ha nem akkor vga csere! :)