Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki nemadná meg az emesenét? mer kéne az eredeti audio.ini
:\
hüje vagy hamán szép nem!4
Futtatod megint a shine exe-t és ott nem a more shinet hanem a normal shinet válaszd az az eredeti.
ja és a ladát hogykel áttenni ,hogy ne az MG hején legyen?
hüje vagy hamán szép nem!4
Forza.
Korábban valahol volt szoftveres keverés azzal jó volt, de most nem találom 😞(((
Ötlet ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Történt egy kis hiba Tagai skodájának belsejét rossz helyrõl hozná be ezért kiadtunk egy javitást amit itt elérhetsz
Ebbe a zipbe vna egy ini amit be kell másolni a rbrmappád\cars\hrc2006\octavia könyvtárba és felülirni a régit.
Amúgy ezek a kocsik módosított fizikával mennek? Nem az alap pillekönnyûvel gondolom ...
ha akarod, hogy szép fényesek legyenek a kocsik akkor shine exe elindít feltelpít...
szal röviden ennyi...
a cseh plugin rendszerrõl bõvebben a www.rallysimfans.hu oldalon olvashatsz...
Elég rendesen lemaradtam az RBR-rõl. annyi lenne a kérdésem , hogy hogyan lehet a magyar packot felrakni ?
Ír valami cseh plugin-rõl, de azt sem tudom mi az 😊)))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Valaki csinálja a bohémi rally szakszait, wally és pyros2004 a sosnovát.
És eddy emlegetett valami spanyol szakaszokat, hogy szerten csinálni, szoval neki megvna a plugin másnak nem hiszem.
Egyébként szerintem nem kéne kiadni a plugint csak mondjuk minde országban amx 2-3 modolo csapatnak.
Eddy is csinál pályát asszem, majd jól elkérem a cuccost, hogy hogyan kell (ha odadja <#violent>#violent>) ...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nem, nem lehet még leszedni... majd egyszer le lehet szedni... fõleg ha kész lesz és nem virít a jobb felsõ sarokban a progress 25%...
amúgy a cseh elvtársak úgy tûnik meg szeretnék tartani maguknak a pályakészítés szent serlegét... szal szarnak mindenkire, aki esetleg ilyen kéréssel keresi meg õket, hogy tegyék nyilvánossá a kúúrva kódokat...
El lehet szerintem rajta hülyéskedni. Jó értelemben!
BMW 325 iX Rallye Car :)
fizetõs, meg kell venni 😞...
ezzel szerkesztem, de a pálya alapját Alexease csinálta meg nekem 3DSMAX-al egy GoogleEarth-el készített kép alapján...
(Az ISI engine meg még mindig nem való szerintem egyenletlen terepre, bár már fejlõdött...)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
én most csinálok az rFactorhoz egy 18 km-es, gyors murvás Finn rallyszakaszt, jo nagy ugratókkal 😊))...jó lenne majd RBR-be is betenni 😊)
Fábia wrc, Xsara 05 wrc, focus 2001 wrc,
Tényleg a hivatalos patch1.1 és 1.2 felvan telepitve?
*Posse*T.W.D*