Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy cmr2es konverzio ez nagyon szar lett inkább megcsinálok szépen egy kocsit nem rakom átfele cmr2bõl.

Elvielg evo6.5 re kelelt volna csinálni de ezt csak egy cmr2es skinrõl huztam át gyorsan.

arty
az evo4 a legrégebbi vagy a legujabb? 😄 nekem az a befuto 😊

Forza.

JuanG
köszi a válaszokat 😊...asszem a festés zavart be nekem, no majd csinálok egy szimpla fekete vagy ezüst festést magamnak 😊)..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

na remélem mostmár vágod... 😄😄😄😄
Evo4

Evo5

Evo6

Evo6.5 TME

Juan G!

Ez a kettõ ugyanaz a kocsi /a piros és a fehér./

Azt nem teljesn értem minek irták ki a lapra hogy kijött az A-s lancer nem sokára kijön az A-s és az N-es.........

De ez tuti a sima evo6
Eddy csinál evo4et. az másabb elöröl meg hátso lámpja is
És edddy /hogy még kavarjak jobban csak azért mondom😊/ csinálja a tomi makienen editiont az evo 6.5-öt.

nem csipás a szemed, csak a fehér, amit belinkeltél, az egy preview screenshot, értelmes textúra nélkül...
a makinen, pedig már kész textúra, kész modell...
tehát a kettõ ugyanaz, csak nem ugyanabban a készültségben...
és higgy a feliratnak, ez már a javított, és tényleg evo VI-os...
Glpetyus
<#worship><#worship>

JuanG
vagy szar (csipás 😊 ) a szemem, és ugyanaz a 2? 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
mi? most akkor melyik jelent meg? ami a #9482-es képen van vagy amit én linkeltem?

igaz, hogy ez ugyanaz... ráadásul ezen a képen van elírva és tényleg evo VI-os...
JuanG
láttam kerestél este MSN-en, köszi 😊...amúgy nem is ezt a evo VI-ost vártam, hanem ezt az evo IV-est, csak el van írva a képen:

Bucser
Az milyen gyönyörû ótó volt (szerintem azóta sem csináltak olyan szépet belõle akárcsaka 2001-es subiból...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Megjött az evo6!!

Fenn van aKazhol lapján

Elkezdtem a www.hrcmod.extra.hu-rol és onnan gyorsabban és eddig meghbízhatobnak nézz ki.Koszi a segítséget
A hsw.hurol probáltad?

probáld innen. www.hrcmod.extra.hu

én elkeztem letoltenia HRC 2006-ot harmadszorra sikerult elkeztdte a down.managerem (IDM)letolteni aztán abbahagyta most akarhogy is próbálom folytatani nem engedi.Mit csináljak hogy sikeruljon letoltenem mert kíváncsi lennék rá.
csm
a 2 peccs fentvan. a zmodeler fix? arról nemtudok 😊

BMW 325 iX Rallye Car :)

Az 1es 2es patch fenn van? és a zmodeler fix???

A turi kocsiját viszont nézzétek meg felkapcsolt lámpákkal mert csináltam rá uj szebb lámpát, sajna a lámpasort nem tudtam szebbé tenni.

Ja a kocsik nem a cars mappában hanem a cars/HRC2006 mappában vannak.

Most is fel van 😊

Az inikben probáltam elkapcsolni de nem lett valami jo, ezért fogtam magam és megdolgoztam(átfestettem) a ddseket. 😊

Rakjál be egy eredeti p206_external_dynamic.dds és lights.dds -t.

csm
<#wave>amúgy tök jó lett<#taps>
nekem viszont néha kilép mikor indítom, nem ír ki semmit csak nem adja be a pályát, vagy a menüt, mikor hogy, ez volt a peccsek elõtt is 😞

Köszönjük, szuper! <#worship>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

csm
ez a rohadt Fabia régen sem ment és most sem megy 😞

Daniel Brandon
Hát mit is mondjak? Nagyon odabasz, ezzel a javítással méginkább.<#taps><#worship>
De nem tudjátok hogy a 206-oson hogy lehetne bekapcsolni a lámpát?
Segítséget elõre is köszönöm!

Geroy
áh köszi sikerült megoldani mert csak a jobb gombos megoldás sikerült a direct downloadon

Bucser
miután nem jobb gomb letöltéssel mûködik hanem meg kell nyitni a HSW-t és utána ott van a link a direct downloadhoz..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Geroy
nekem nem mûxik a link :S <#rinya>

Octávia belsöbe csuszot egy kis hiba itt a javitás.
ITT

THX Bucser!

arty
THX!!!

(a lada nem ugy volt h bennelesz bonuszként?)

Forza.

b-type
sira' köszi 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bucser
Link kint van a bannerban😊

Kész a HRC 2006 WRC Carpack

Szedhetitek 😊

http://hsw.hu/index.php?headlinesid=7929&PHPSESSID=7c6ec13814656a43bba6b952fce22b4e

Met
ja, elég kizártnak tartom, hogy ha leül a csóka végignyomni egy országot akkor minden szakaszon top idõket megy

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JuanG
ezen nem érdemes rágódni, ha sok idõt rászánva betanulnád hol mennyit lehet és érdemes vágni akkor lehetnél toppon...de sztem így elvész az értelme...érdemes megnézni 1-2 top replay-t, irreális...

csm
nagyon engem sem érdekel, de kicsit kedvem szegi amikor úgyérzem hogy jót mentem, és kiderül, hogy még az elsõ 100-ba se kerülnék ve vele.

pajti
Régebben én is rá voltam izgulva a Rank-ra, de olyan idõk vannak ott hogy... Majdnem meg is utáltam a játékot. De szerencsére már nem érdekel a rank. <#taps><#hehe>

Geroy
meg billel az a baj, hogyha megcsuszol a kanyarban nem nagyon tudod visszahozni egyenesbe, és utána megpörögsz, vagy lemész a pályáról :S

Geroy
sajnos tolja az elejét, de én már megszoktam, és ezért nem tudok olyan gyors lenni...akkor is az tetszik nekem a legjobb a tapadás miatt..én nagyon szeretem

csm
még asszem egy kicit gyakorlok 😄

Pukkandur
Nekem 2:59:22.
A swedish rankról (link lent)letölthetsz replay-eket és akkor látni fogod hol vagy lassabb.
Ahogy elnézem elég jó idõket mész.
Én már régóta nem nyomtam, de most kezdek kedvet kapni újra.
Ide ha ellátogatsz: http://www.rallysimfans.hu/ a srácok már elég "ûridõket" mennek, régen együtt nyomtuk de akkor sem volt esélyem megközelíteni õket<#lookaround>

csm
3:01,45 most is 😛

bestGP
viszont legjob pajak a fraiser wel lvagymi usa elsõ
meg a cridonhead(H)

hüje vagy hamán szép nem!4

bestGP
francian tolja az elejét billel :S
nemok aszfalton menni ecerüen

hüje vagy hamán szép nem!4

Geroy
ha olyan pályát kellene választanom ami nem tapad az mondjuk az angol pályák lennének, mert ott jól lehet egyik oldalról dobni a másikra....jók az ivek
de még még mindig FRANCE 4EVER 😄😄

csm
japánt szeretem, az faja, ott közel vagy a fákhoz, és nem is tapad a kocsi annyira

Geroy
a francia a pályákat szeretem nagyon, de kormánnyal biztos jobban menne...nekem azok jönnek be a legjobban, mert fasza és birom hogy olyan jól tapad a kocsi 😄